Слънцето силно пече ли пече, МАРТенчето мисли вече за море!

• 11 096
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
kikoikris моя мъж вчера взе Фризовом и помислил ,че се е объркал ама не-явно има нова опаковка.За цената не го попитах.Довечера ще ти кажа.

# 181
Ели,мерси   bouquet,ако ми кажеш и дали плащаш мито,ако ти пристигат на митницата нещата де,ама като казваш поща,амй от пощата ги взимаш  Crazy
Светле,много ще съм ти благодарна,ако ми кажеш цена  Hug

Аз да ви се оплача изяде половин бурканче (малко на Хип) моркови и сега не иска мляко,а само вода ,изпи вече 90 мл вода и реве за още  #Crazy ooooh!

# 182
kikoikris, спокойно нормално е  Peace Лора вече втора седмица се захранва и изяжда по половин малко пюре на Хип, после пие малко вода - явно от новия вкус е жадна и чак след около час иска да ди дояде с мляко. Така, че млякото - АМ или кърма ги предлагай след около час.

Честито на празнуващите бебчовци днес   bouquet

Аз да ви се похваля, от вчера Лора започна да пълзи. Е, не е точно класическото пълзене де, но по корем вдига дупето и се предвижва, но назад  newsm78 Така минава доста голямо разстояние и явно и е голям кеф  Laughing

# 183
  • София
Да се разпиша и аз.
Честити месечинки на празнуващите вчера и днес!   bouquet
Окич, честито ви пюренце  Simple Smile Сиа, честито ви пълзене назад  Laughing
Аз също се бях объркала, че срещата е вчера, само дето не отидохме  ooooh! Днес нещо ми беше зле сутринта, а и щях да имам транспорт само за натам, че таткото тръгваше на работа, та пак я пропуснахме  Embarassed
Маймунке, като си пробвала парка по време на пек да кажеш - става ли за спасение? За поносими жеги знам, че е добре, но вчера и онзи ден беше направо страшно  Crazy
Отивам да спя, че хич ме няма  Rolling Eyes

# 184
Добър ден  Hug
Да вземе и аз да се разпиша най-накрая  Laughing
Честити месечинки на всички пораснали бебоци!!! Специални поздрави за моята любимка Мария   bouquet А да ви кажа колко сладко реве  Party тази госпожица - пълни ми душата  Peace
Борис вчера направи много смешен опит за пълзене назад, с корема и надолу. А как е почнал да се изправя да сяда... Whistling Досега не го връзвах с коланите в количката, но май е време вече.
И днес да си го пУфаля - на обяд така хубаво си хапна "зеленчуковото" пюре.( бъркоч, забъркан от мен: тиквичка, морков и ябълка) То и татито ни има голяма заслуга де, прави се отлично на маймуна  Heart Eyes

# 185
frizovom-a  е 14лв. някъде може да се намери и за 13,50лв.но рядко.това е новата цена!искам да ви питам нещо след като съм захранила с плодови пюрета колко време трябва да мине за да почна и зеленчуковите?/

# 186
Привет и от нас Hug

Все сме по разходки и време за писане не остава Laughing

Днес имаме повод да почерпим, Коко става на 5 месеца и се захранихме с картофче Party Party Party
Почерпка от нас:

bouquet

# 187
Честито пълзене на Лора и на Борката !  Peace
Честити месечинки! Hug
А за снимката май ме провокирахте да я изпратя до с-ние " 9 месеца" ...пък ще видим, то там конкурса е за снимка на бебе за корица, то нашата физиономия е смешна ала става ли за корица? newsm78 Пък не можах да открия конкурс за двойници, някой беше писал, че имало...
Сега за фризовома тъй, като и ние се храним с него, с новата опаковка от нашата аптека го взимам за 11. 85 лв. какви са тези 13-14.00 лв. Shocked
Лекарството за отслабване  Лида ........още щом като Линка Бубулинка ми отговори и ме насочи да прочета  за него в интернет се отказах щом прочетох, че е опасно за здравето и прочие, мнооого трябва да се внимава с такива продукти...ще отслабвам с нещо здравословно...
Целувки   love001

# 188
  • София
Каяна трябва да е заминала четвъртък или петък за Англия, предупреди, че известно време може би няма да влиза във форума поради липса на интернет.

# 189
Алекс-мамаHug и аз само два пъти сложих и за другите пъти ще знам вече. За за проходилката  -аз съм ползвала с баткото  и беше голям кеф и за него и за мен. Сега нузнам дали ще ползваме. Peace

Ели- аз писах , подробно за пюретата на Ганчев  още на следващия ден. Е кво да ти кажа - гадост, за сега няма нито да взимам повече от тях  , а за даване на този етап изобщо. Гадни са и на вид и на вкус, и доста евтини от-0.98ст. до 1.20лв. То само като видиш цената и ти става ясно кво има в него. А за срещата в Люлен ще имам в предвид и ще се организираме  да се видим.

Честито на всички пораснали бебоци. Heart Eyes

# 190
kikoikris- не плащаме мито, защото ни праща нещата без опаковка, демек да изглежда, че са употребявани. Но до сега не сме получавали повече от 1кг, а сега ще са поне 4-5кг и ще кажа като ги прати и пристигнат.

Дума- ние пък папкаме Ганчев, Бебевита и Гербер. На нас ни харесват. Пробвах 1 път с Овко и 1 път с Нестле. Не ги ще. Но то тези цени не си струва да се занимавам. В Хита са 1.14лв, а в Метро сигурно и по-малко.

Сия- браво за постижението.
Ние сега имаме ново 200, като се обърне по корем и си забива главата и не иска да си я вдигне, а се опитва така да пълзи. 100 % го е изкопирала от Боби на Васида  Joy

Сега се върнахме от разходка пред блока и ми е едно весело. Едно бебе седна до нас с внучка на 3г. и през цялото време я караше да говори разни неща- че тати е грък, че ходи на балет, че знае 2 езика и т.н Даже ни направи забележка, че изглеждаме като 8 месечно бебе (е не сме толкова дебели, но доста активни) и не трябвало да я вадя от количката и да я карам да стъпва на крачета.  newsm78 Егати и смешките.

# 191
Ето ни и нас след баня и папкане вече прилично заспали...

То днес една среща...минахме през Западния парк вечерта към 18:30, та поне си видяхме "зетя" Калинчо за малко и хайде в къщи. Ама така сладко се забавляваха Калин и Рая като се видяха, то не бяха закачки, прегръдки и усмивки... Shocked Флирт ви казвам... Mr. Green голяма работа, добре че успяхме да ги снимаме. Joy

Ох, ама съм като пребита и се чудя от какво. newsm78

# 192
оххх най-накрая свърши тоя ден,доста дълъг ми се стори  Whistling ooooh!
Сиа,аз ако го оставя ще изяде цялото бурканче,но още не знам мога ли да му дам цяло  newsm78,по-принцип не изпадам в крайности,но знаям ли...Иначе Лора не иска повече или ти не и даваш  Rolling Eyes
Аааа и честито ви пълзене  Hug
Мерси на всички,които  ми отговориха за млякото  Hug

# 193
Да и за мен беше дълъг ден. ooooh!
Алекс не мога да го накарам да изяде цяло пюренце,голям зор да седи,трънчета има у дупето. Mr. GreenСамо банана до сега като че ли хареса,ябълката,крушата,сливата... Sick Хапва няколко лъжички  и почва да мрънкоти и да ми се свлича. Rage И ако по принцип искат повече плодовите,е не ми се мисли как ще е с зеленчуковите. Tired
Дано пък се научи да ги яде в последствие. Praynig

# 194
  • София
Тони, дай снимки  Hug И аз съм зле, преди обяд нямах сили да ходя, не можех и да дишам даже Rolling Eyes, да не е от рязката промяна във времето  newsm78 Малко съм и понастинала (вчера не издържахме и пуснахме климатика  Blush )
Цветка, браво и на вас за пълзенето. На мен ми се паднаха мързеливи бебета  Rolling Eyes Само да реват не ги мързи  Crazy
Дидето, мерси за почерпката  Hug и честито ви захранване! И на жегите ли излизате? Къде се криете?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт