Слънцето силно пече ли пече, МАРТенчето мисли вече за море!

• 11 477
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро, мами  Grinning

Днес мойта щерка се събуди рано-рано в 7,30  Tired А на мен така ми се спешеее  Tired

Ние вчерасе спасихме от жегата на вилата  Grinning Там е малко по-високо и е сянка от дърветата по двора. Беше много добре  Grinning

Ели, тъкмо ще кажеш отзиви колко топло държи чантата, че нали и аз и се чудя. За едното лапе тази на Авент ми върши супер работа. Но, като тръгна и с двете ще ми трябва нещо по-голямо  Grinning
Ти какво толкова накупи за 200 долара  Laughing

Вчера си купих комплекта на АВЕНТ с по-голямите контейнерчета, за да си събирам по-спокойно пюретата вътре. Много е практичен  Peace

Я сега да питам мамите, които се ровят повече в Ебей. Искам да си купя платформа за степ аеробика. Дали някой е мяркал нещо такова там  Rolling Eyes Аз поразгледах в амер., но там имаше само една използвана на по-нормална цена. Другите си бяха нови. А новите са над 60-70долара. Не ми се дават толкова пари  Rolling Eyes

За пюретата, аз за сега давам основно на Хипп  Peace Много са вкусни и Мира си ги хапва. Купувам и на Семпер, Бебивита и Гербер. За Ганчев и аз нямам много добро мнение  Rolling Eyes С Маги съм купувала, като попорасна малко. Но и тогава ги избягвах. И определено зеленчуковите пюрета имат по-гаден вкус. Пък и не ми харесва състава. Все имат разни добавки, които не са ми по вкуса  Rolling Eyes От българските с Маги предпочитах на взимам на Ам-Ам. И ОВКО съм взимала, но и тях като поизраснахме. От тях взимах само плодовите и разните млечни десерти с йогурт и сметана  Peace
И според мен е по-добре да се откажа от нещо друго, но да купувам по-хубава храна за бебето  Peace Пък и не само за нея. Попринцип качествената храна си е важно нещо  Grinning
Гледам вече често се говори за въвеждане на жълтък. Аз не помня от кога беше  Peace Но при нас се очертава да е най-рано на 6мес. А сиренето и маслото да е на 7мес, когато мисля да въведа глутена. Ще питам и педито естествено какво мисли  Grinning

Хайде хубав ден  Grinning

# 166
здравейте от мен!Честнода ви кажа не бях чела отдавна и сега просто ме убихте с това захранване-явно аз съм от по спокойните  Laughing
първо май сме само няколко мами които сме почнали първо с плодовите пюрета???така ми каза педи така съм направила-на всичкото отгоре първото което дадох е на хип праскова нещо май не го харесва,днес мисля да купя някакво друго-незнам може банан,или круша!!относно сокчетата аз давам само морков и ябълка-явно наистина не съм много я час-вие които давате пъпеш,диня и т.н. купувате ли ги или ги цедите-че да почвам и аз-хахаха.и след колко време след плодовите пюрета да започна с плодово-зеленчуково??//та това от нас-Ванина вече е 5.500-60 см.дребосъка ми тя,иначе е много послушна и нямам никакви проблеми с нея,като изключвам това чв я нося постоянно деееее,но какво да се прави нали за това съм в майчинство все пак!
това от нас за сега ако има нещо пак ще пиша-приятен ден и дос коро от нас   bouquet

# 167
Добро утро!
dyMA,незнам дали слузта в акото е била от свещичките,аз май не съм забелязвала на Алекс да му се получава.Но акането е. hahaha А за да не излизат като ги слагаш,значи те си влизат лесно,пъхаш ги колкото можеш по-навътре и стискаш дупенцето няколко секунди-(двете бузки ги долепваш една до друга Laughing) и държиш така известно време,че да се разтопи свещичката и да не излиза.Няма да го имаш този проблем повече. Wink Мен сестра ми ми показа този номер,че тя нали има опит с деца и лесно стана.
Аз не ги слагам всяка вечер,до сега само 2 пъти ги ползвахме,като беше нетърпимо нервен и ревящ.Че то трябва иначе непрекъснато със свещички в дупето да се разхождаме,каквито сме нерваци.
А ние сме на цели пюренца и на изхода е чудо. Sick Трябва и противогази да продават с тях.Ама свиква се. Mr. Green
Ние ще водим малчо на разходка да види реката (тука наблизо има) и после ще опитваме ябълково пюренце. bite
Хубав ден и повече усмивки! Hug

# 168
Хайде здравейте,

Честити месечинки!!! (не знам дали има, ама да си кажа)

Дума- ако искаш пак ми прати снимките от срещата ви и аз ще ги сложа.
Пък от 6 до към 9-10 август ще съм в Люлин, може да си спретнем една срещичка.
Какво стана с пюретата, които ще взимате по на едро???

Веси- ще видим как ще е чантата.
Иначе от wallmart поръчах дрешки, пижами и чанта на Фишър прайс (тази на Джип е изчерпана и ме е яд) за 115 долара, от http://www.toysrus.com/cart/index.jsp  играчки за 55 долара и от http://www.childrensplace.com/webapp/wcs/stores/servlet/home_10001_10001_-1 две бодита и едни маратонки за 20 долара.
Пратила съм линкове на свеки със столчета, та да ми вземе сгъваемо столче от Англия.
Егати и бебето- дрехи от не знам си къде, играчки и те, ама то от чужбинско излиза по евтино, иначе не са кой знае какво. Като дойде поръчката ще се похваля.

Аз стабилно съм се замислила за нова количка (егати как се прецаках), но ще видим кога ще е.

Хайде от нас  Hug

# 169
Честити месечинки на Радослав ,Мария,Константин и Дария и на Виктор и Мария на кремм !
Да са Ви живи и здрави и много послушни ,весели дечицатаSimple Smile

Ние снощи си играхме след банята до 12.30 след полунощ.Такава борба падна с възглавницата пакSimple Smile Върти се на 360 градуса диването и се кефи на макс. Големи сладурковци стават с всеки изминал ден дечицата ни.

# 170
  • София
Има, има месечинки Simple Smile на 8 бебока от нашата тема, Честити да са им   bouquet
Да си похваля гарджето, че вчера свекитата, като бяха тук, показа завидни умения в бърборенето  hahaha  Joy все едно си знае детето, че следващия път ще ги види чак след месец може би  Sad нали и аз си нямам село, та като идем при тях съм, като малко дете   jumpuu
Днес ще ни огрее по дълга разходчица, може и до Южния парк да отскочим, ако тате е навит да ни метне дотам Simple Smile
хахаха много ми стана смешно с цвета  и тена ...
Вие се смеете, но нашия татко е пооранжавял, като бебе и свекито се изстреляла с него към болница, ама сигурно щото била само на 19г. и не са й обяснили, че така става Thinking Сега ние си знаем Simple Smile
Кръста ме боли само, като разнясям малката принцеса повече. Кенгуро не купихме, поради същата причина.
zori_tv, сок от диня и пъпеш, изстисквам, а и не съм виждала купешки  Thinking
Къде точно в Борисовата и в Западен парк, правите срещите  Embarassed  като взема колата идната седмица може да се присъединим към вас Simple Smile Ако може на лични да ми пратите линк за мястото, плииз   bouquet
Ух, че стана дългооо. Хайде лек ден и приятни разходки.

# 171
Привет, мами и бебоци Grinning
Не остава време напоследък за включване...

Честита месечинка на Радо, Бела  bouquet, много ми хареса почерпката Heart Eyes, честито и на другите от голямата дружина  bouquet

Моето момиченце расте и напоследък става все по-занимателна newsm32. За няколко дни виждам как се промени, започна да се обръща, издава звуци все едно пее, смее се с глас, което е невероятно, толкова ми е хубаво като се усмихне и започне да се смее и си общуваме Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes. Чувството е страхотно!

Добро настроение, много е яка снимката на Марто newsm10

Алекс мама, и аз наскоро се сдобих с първия цикъл след раждането и беше уау Shocked, не съм виждала такова чудо, дано следващите са нормални Wink

Хубав ден на всички и послушни бебоци!!!

# 172
  • Пловдив
Здравейте и от нас мамчета Hug
Вчера бяхме на консултация, биха ни третата ваксина, пак сме порастнали доста - 66 см е вече моята дългучка Laughing Само на кг не ще да качва, сега е 6100, качила е 500 гр, но все още нито ще дохранвам, нито ще захранвам. В норма сме си, така че ще почакам.

Да ви кажа вчера за сефте ми падна от спалнята. Отидох до кухнята и я чувам, че реве, на бегом обратно, а тя - на земята. #Crazy Сърцето ме заболя и до вечерта още ми беше гадно, идеше ми да се самобичувам. Как може да съм толкова лоша майка да си оставя детето да падне. Добре, че нищо й няма. Нали после бяхме на консултация и я прегледаха основно, заради случката. Оооф, свърши ми рахата. До миналата седмица едва се обръщаше, сега почна и да пълзи. Ако е като кака си, на 6 мес. ще се опитва да се изправя ooooh! Все се опитвам да я снимам, ама като съм при нея и не ще нищо да прави, гледа ме и това е...Поне успях да я снимам как се обръща, ето http://family.webshots.com/video/3022603810102063044uJAaLj Там съм качила и първите й опити да пълзи, ама явно като изляза от стаята се справя доста по-бързо hahaha

Elg, аз пък почнах да поръчвам от Ла Редут. Намалили са летните неща и поръчах нещо за догодина. Сега понеже са ми 2 момичета и не ме е страх толкова за размера, поръчвам за каката основно, пък ако не й станат, ще ги носи Ани, а ако са й големи - ще ги носят и двете Wink

И да не забравя да се похваля, че очичките ни се оправиха. Отпушили са се гадните канали и няма да правим сондажи.

Утре заминаваме цялото семейство на Велинград, да видим как ще е, надявам се да няма лоши изненади. Хайде чао за сега!

Последна редакция: нд, 26 юли 2009, 11:19 от Катерина78

# 173

Моето момиченце расте и напоследък става все по-занимателна newsm32. За няколко дни виждам как се промени, започна да се обръща, издава звуци все едно пее, смее се с глас, което е невероятно, толкова ми е хубаво като се усмихне и започне да се смее и си общуваме Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes. Чувството е страхотно!
Същото се случва и при нас  Heart Eyes Simple Smile Heart Eyes Simple Smile
А какво ли ще е като проговорят,а?
Кате..сега те чета .. значи второто тримесечие е нормално да се качва по 500 гр и ние толкова качихме. Само ,че Денис е 7060гр. Така,че няма за какво да се притесняваш.Наддава си нормално.Ти имаш второ дете би трябвало да знаеш.Сигурно си забравилаSimple Smile

За падането-предполагам на всеки може да се случи -недай се Боже.Добре ,че и няма нищо на малката.
От ларедут май имам почти всичко (дрехи за малкия) . Отдавна не съм гледала в сайта.Имам и разни ризи и блузки с дълъг ръкав ,които сигурно вече ще са му малки.За какво ли съм ги поръчвала изобщо се чудя?
приятно прекарване на Велинград.

Последна редакция: нд, 26 юли 2009, 11:14 от Svetleto_

# 174
Същото се случва и при нас  Heart Eyes Simple Smile Heart Eyes Simple Smile
А какво ли ще е като проговорят,а?

GrinningТогава е невероятно забавно и  newsm53, аз все правих записки и баткото сега се залива от смях, като вижда какви ги е приказвал Joy.

Да допълня, че сме и страшно любопитни, като почне да яде и само се върти, ако чуе шум, върти главата навсякъде и се оглежда, баба й казва, като "човек" hahaha

И ние четвъртия месец наддадохме около 400гр., сега сме 7200.

# 175
Ние сме вече 8600 гр и 70 см Shocked
Качил е 500 гр и е пораснал с 3 см, нормално е нали? newsm78

# 176
Честито месечинки на всички бебоции  Hug

Белла,браво на мъжа  Hug
Алекс-мама,беше ме питала за проходилките и все забравям-смятам да ползваме,в къщи няма място,но като сме тук при баба му има многооо място,така че ще има къде да шири  Laughing
Ели,на приятел ли ги поръча или чрез фирма?Извинявай ако си казвала,ама не съм разбрала  newsm78,че и аз много съм навита на тези сайтове,но доставка ме спира  Rolling Eyes
Който ползва фризовом чул ли е,че ще е в нова опазковка и нова цена  newsm78,до сега го взимах за 10 лв,колко ли ще е увеличено  Thinking
Времето днес е прекрасноооо   bouquet

# 177
  • София
Ууу, Белла- да ти е жив и здрав! Ние 9-те кила ще ги хванем сигурно на годинка Laughing
Честита месечинка на всички с дата 26!!! Kissing Heart

Много хубави снимки сте направили на бандата от Младост!
Катерина78 , браво за оченцата!

И аз се бях зачудила КаЯна замина ли, какво направи...

Има ли някой, който не мисли да замества млякото напълно. Ами сега има някаква нова"мода"- да се яде на всяко хранене мляко, а от другите храни само да се додава Confused

# 178
Ние сме вече 8600 гр и 70 см Shocked
Качил е 500 гр и е пораснал с 3 см, нормално е нали? newsm78,
Нормално и още как, мъжете трябва да са големи и силни football, а мадамите по-фини newsm03, да ти е жив и здрав юнака!!!

Има ли някой, който не мисли да замества млякото напълно. Ами сега има някаква нова"мода"- да се яде на всяко хранене мляко, а от другите храни само да се додава Confused

Аз така мисля да правя засега, но като започнем, ще видим бебка дали няма друго мнение по въпроса Laughing

# 179
kikoikris- на приятел. Влизам с неговия акаунт и трупам в кошницата, после идват при него и той ни ги праща с обикновенна поща. Стигат за около 3-4 седмици. Но аз съм поръчвала неща за след 2-3 месеца

Общи условия

Активация на акаунт