Днес мойта щерка се събуди рано-рано в 7,30
А на мен така ми се спешеее 
Ние вчерасе спасихме от жегата на вилата
Там е малко по-високо и е сянка от дърветата по двора. Беше много добре 
Ели, тъкмо ще кажеш отзиви колко топло държи чантата, че нали и аз и се чудя. За едното лапе тази на Авент ми върши супер работа. Но, като тръгна и с двете ще ми трябва нещо по-голямо

Ти какво толкова накупи за 200 долара
Вчера си купих комплекта на АВЕНТ с по-голямите контейнерчета, за да си събирам по-спокойно пюретата вътре. Много е практичен

Я сега да питам мамите, които се ровят повече в Ебей. Искам да си купя платформа за степ аеробика. Дали някой е мяркал нещо такова там
За пюретата, аз за сега давам основно на Хипп
Много са вкусни и Мира си ги хапва. Купувам и на Семпер, Бебивита и Гербер. За Ганчев и аз нямам много добро мнение 
И според мен е по-добре да се откажа от нещо друго, но да купувам по-хубава храна за бебето
Пък и не само за нея. Попринцип качествената храна си е важно нещо 
Гледам вече често се говори за въвеждане на жълтък. Аз не помня от кога беше
Но при нас се очертава да е най-рано на 6мес. А сиренето и маслото да е на 7мес, когато мисля да въведа глутена. Ще питам и педито естествено какво мисли 
Хайде хубав ден
А за да не излизат като ги слагаш,значи те си влизат лесно,пъхаш ги колкото можеш по-навътре и стискаш дупенцето няколко секунди-(двете бузки ги долепваш една до друга
Мен сестра ми ми показа този номер,че тя нали има опит с деца и лесно стана.
Трябва и противогази да продават с тях.Ама свиква се. 

все едно си знае детето, че следващия път ще ги види чак след месец може би
нали и аз си нямам село, та като идем при тях съм, като малко дете 
Сега ние си знаем
, честито и на другите от голямата дружина
. За няколко дни виждам как се промени, започна да се обръща, издава звуци все едно пее, смее се с глас, което е невероятно, толкова ми е хубаво като се усмихне и започне да се смее и си общуваме 
Сърцето ме заболя и до вечерта още ми беше гадно, идеше ми да се самобичувам. Как може да съм толкова лоша майка да си оставя детето да падне. Добре, че нищо й няма. Нали после бяхме на консултация и я прегледаха основно, заради случката. Оооф, свърши ми рахата. До миналата седмица едва се обръщаше, сега почна и да пълзи. Ако е като кака си, на 6 мес. ще се опитва да се изправя
Все се опитвам да я снимам, ама като съм при нея и не ще нищо да прави, гледа ме и това е...Поне успях да я снимам как се обръща, ето
, аз все правих записки и баткото сега се залива от смях, като вижда какви ги е приказвал

, а мадамите по-фини
, да ти е жив и здрав юнака!!!