Слънцето силно пече ли пече, МАРТенчето мисли вече за море!

• 11 493
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
За играта на Памперс-да, аз сложих изцяло турски мечета и ми пратиха играчката(жирафа)  Peace
Цикъла ми първият път след раждането също беше доста обилен...явно матката тогава се чиси най-много, така ми обясниха.Интересното е при мен, че досега след като съм родила не ме боли кръст и корем, а преди без да пия хапче, не ми минаваше.. Thinking

# 151
Мами я кажете,който е давал морков,акитата имаха ли примес червено от моркова  newsm78,че такова ака одеве  Rolling Eyes
Маймунка,винаги ме разсмиваш с постовете си  Hug
На мен цикълът ми беше нормален,но нещо тоя месец май ще ме прескочи  Whistling

# 152
  • Пловдив
ето ни и нас,хапваме си крачето... http://media.snimka.bg/3758/013770758-thumb.jpg

# 153
Мами я кажете,който е давал морков,акитата имаха ли примес червено от моркова  newsm78,че такова ака одеве  Rolling Eyes

Каквото влезнало, такова излезнало...и повече няма да говоря  Mr. Green

# 154

Каквото влезнало, такова излезнало...и повече няма да говоря  Mr. Green
Joy права си  Whistling

# 155
Мерси за отговорите за цикъла,нещо се притесних,че е повече от обикновено,та затова питах. Hug
Kikoikris,нормално е акитата да се оцветяват според храната на дребосъците.Че и съм чувала специално за моркова,че и тена се мени на децата като хапват много моркови. Laughing
На Алекс пък му потъмня акото и леко позеленя от крушата и банана.
Аз отивам да лягам,че съм като изцедена.Лека вечер. Hug

# 156
  • под кривата круша
Притворена е била вратата-около 2-3 см., не повече от 3 часа е стояла. Силно си замразява уж пущината. Ще питам и в аптеката, мерси Маймунка.

# 157
хахаха много ми стана смешно с цвета  и тена ...сега и за мириса ако заговорите и направо мога да  Sick хахах

# 158
хахаха много ми стана смешно с цвета  и тена ...сега и за мириса ако заговорите и направо мога да  Sick хахах
Joy още не мирише,като почне да яде по повече ще споделя  Joy Mr. Green

# 159
ще стоят насрани доста време, как мислите hahaha Mr. Green

# 160
ще стоят насрани доста време, как мислите hahaha Mr. Green
не искам да се сещам  Sick rotfImbo

# 161
Здравейте !

Кво щях да пиша?  Thinking
АлЕкС-мама   - слагах свещичките, да ли от тях или от нещо друго , но тази нощ беше по поносимо спането (ставах в 1  , 3  , 5  и 6ч)пи само вода , много се въртя но не се събуди да реве , ще видя тази как е. Обаче много трудно му я слажих, чак после се смях. Аз я пъхам (нали в дупето да не съм направила гаф)тя изкача , аз пак и така няколко пъти  и вече тръгна да се топи в ръцете ми  и с една клечка за уши и я натиках , а той милия  Shockedтака физиономия направи, че ми стана жал за него. Това снощи  , тази вечер от първия път я натиках и той пак   Shocked и стои 1 мин като хипнотизиран и се чуди кво става   Joy, ох толкова беше хем смешен , хем ми беше жал. А я кажи на вас някакви ефекти на другия ден имаше ли- примерно да ака по често? Щото ние днес 3 пъти при условие , че иначе с триста зора 1 път на ден.

Давах му и бисквитка 1 бр. от Плазмон , но мъжа ми не ги уцелил и взел бишкоти на които пише, че има глутен. Снощи му сложих 1 в 150 мл мляко  , но малко трудно ми тече през бибата на НУК( май е М, но видях , че имат и L за гъсти течности)  и като яде в 21ч , та до 8 сутринта не беше гладен. Но пък може и да не е от това щото пък днес почти не яде , по около 100мл на хранене и то през 4 часа   ooooh!Не знам дали заради свещичките или от бисквитката  та се продрищи и едно такова с големи парчета и слуз като сополи и мен  нещо ме достраша  да не му стане от тази бисквита  въпреки че пише над 4 месеца и тази нощ не му сложих. В понеделник като изляза  ще му потърся от другите.

Ей, много са ви яки снимките  Ели.  Hug
Никита-аз правих снимки на срещата и Роси. Мислех , че тя ще качи щото аз не съм ги свалила( по точно мъжо трябва да го направи  Embarassed) от апарата , пък и не знам как се качват. Тя Ели ми беше показвала , ама вече забравих. Wink

цикъла-и при мен така обилен първия път(даже много и парчета чак ми падаха и  аз на АГ се обаждах и той ми каза вит С само)
kikoikris - с първата бременност и при мен изчезнаха тези болки , иначе като момиче и аз с лекарства бях и на у-ще не ходех. Те тогава всички доктори казваха , че на всички жени като родят ще им минат тези болки.

Обаче аз съм много зле тези дни с кръста. На среща няма да дойда щото ще  имаме гости- свекитата. И аз като се юрнах в петък и чистих - чистих  и дребчо го разнасям на сам на там и  вече съм превита на две. Кво да правя не знам - да се намажа ли с бен-гей?  В понеделник ще ходя на доктор , но до тогава кво да правя  егати , то не ме свърта от болка и дори не мога от кревата нощно време да стана.

Е не улях се. Сори  Embarassed

Лека нощ!
Е видях Натсти и малко ще допиша - получих ЛС  Hug , мерси много че писа , точно от там свършихме работа. (не уцели модела но нищо следващия път), точно си мислех , че пропуснах да ти пожелая весело и безпроблемно изкарване на почивката. И заради мен си почини. Hug  И до скоро , ще ми липсваш.

Последна редакция: сб, 25 юли 2009, 23:36 от dyMa

# 162
Ама, че се писателки... от сутринта имам да чета 5 страници... #Crazy

Ще я карам паралелно...

ангелина_ан, добре дошла и дано ти хареса при нас.

Айде и другата среща другата неделя в къщи на Банкя Embarassed Двор голям и 30 колички може да събере. Wink

Таквоз... погледна ли тук  Embarassed Имах идея да съчетаем срещата, в крайна сметка не мисля, че има някой измежду нас, който да не подкрепя кърменето, независимо дали се е успешно при него...

Световна Седмица на Кърменето 2009 - програма, активности, присъединете се! (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=415334.0)

СОФИЯ
1-7 август, 9.00 – 18.00 ч.
Откриване на пътуваща изложба „Кърменето – защита и свобода”

1 август (събота) от
17:00 ч. Поход в подкрепа на кърменето
От пл. „Св. Неделя” по бул. „Витоша” до НДК, вход на bTV
18:15 ч. Пикник „С мама на кафе”
С подкрепата на Сдружение «Настоящи и бъдещи майки»
Теми: „Кърмене и работа”, „Кърменето в извънредни ситуации”
Заведение Delano Garden (на полянката пред bTV на свободна консумация)

2 август (неделя) от 10:00 ч. Семеен пикник на зелено, Борисовата градина на централната полянка между Слона и езерото с лилиите.

Не, не съм го видяла Embarassed - добре, че ми напомни... ми чудесно...значи ще се виждаме и двата дни. Hug

oki4, честита ви захранка... Мен треска ме тресе от другия понеделник и ние ще сме така... Confused

Elg, много готина изглежда чантата, ако е и термо - взимам и аз. Wink

natsti, весело изкарване и хубаво да си починете. Mr. Green

Мънки, и аз сутринта се бях заприготвяла за среща, ама Зеленкото влеза навреме, та и видях поста и отложих за утре... ми вие с Илийката елата и утре де... тъкмо ще е по-хладно /по прогнози/.

Айде лека нощ и от нас! Blush

# 163
Хайде бре, ставайте вече! Party
Ето по едно кафе
И да почерпя за синковеца, че днес става на 5 месеца! Heart Eyes

А това е за децата  Mr. Green

Честити месечинки и на останалите бебоци!  bouquet

# 164
Добро утро!
Белла, честита ви месечинка! Честито и на всички други пораснали бебоци!

КаЯна гледам нещо не се включва вече. newsm78 Дали заминаха при тати? Какво стана? Снимки от изпращащия стрийптиз не сме гледали... Joy

Общи условия

Активация на акаунт