Слънцето силно пече ли пече, МАРТенчето мисли вече за море!

• 11 079
  • 290
  •   1
Отговори
# 255

етоооо нииии, пак не е надписан в албума, понеже кьопавата му майка е 4ук и не се сети от къде  Embarassed
  bouquet страхотни сте,както и всички мартенски бебоции  Heart Eyes

# 256
Здравейте!
Бодливка, Беба дечицата са ви страхотни  Hug
Днес почнах и аз със захранването с пюре от  Моркови. Не мисля, че нещо лапна, тъй като избутваше с езика всяка набутана от мен лъжица. Много се разочаровах. Да видим утре дали ще имам по-голям успех.

# 257
Бъркам ли, или Ангелина -ан пишеше тук като бяхме бременни още  Rolling Eyes
Не бъркаш!!!  Peace
Да, и след като роди се похвали във целия форум, само тук не. Naughty Лично аз,няма да сложа никаква информация на 1 стр.

# 258
 newsm12
ок така и така никой не ми отговаря аз да ви питам пак-пък може и някой да ми отговори.вече от 7 дни давам на малката плодови пюрета,като въвеждам всеки път нещо ново на няколко дни!Та въпроса ми е,колко време трябва да мине( 10 дни,месец) и тогава да въведа и зеленчуковите пюрета??? ooooh! да ви се извиня и за въпросите но съм много зле Joy и педиатърката е една обеснителна нямам думи!! #2gunfire
също така след колко време трябва да е горе-долу на половин бурканче или едно??сега и давам по 4-5 лъжички??и да ви кажа честно май изобщо не ги харесва-купувам на хип- до сега-праскова,праскова с ябълка и банан,и круши......
благодаря ви предварително и знам че не се познаваме но се надявам все пак да се видим скоро!   bouquet

# 259
  • София
зори, нашата педка каза този месец плодове- ябълка и круша- другия месец- зеленчуци.
Аз лично ще й давам 5 дена ябълка, после ще въведа круша и после- незнам какво да й давам- пак ли ябълка или нещо ново.... А към края на месеца ще въведа и тиква.

# 260
благодаря ти много

# 261
kikoikris 10х Simple Smile

мен много ме забавлява да гледам бебешките снимки и си се усмихвам и от време на време ме гледат странно вкъщи Simple Smile))

МНОГО СА НИ СЛАДКИ ВСИ4КИ МАЛ4УГАНИ! БРАВО МАМИ! ИМАМЕ СИ 4УДНИ ДЕ4ИЦА, ОТГЛЕЖДАНИ С МНОГО ОБИ4   bouquet

Лека и спокойна нощт от нас и бебоците да спинкат без да се събуждат Simple Smile)))

зори_тв аз ли4но захраних с зелен4ук в н4алото на 4ти месец, 2ри ден давам бананова каша (от 5ти месец), не съм правила интервал. когато въвеждах първите 3 вида зелен4уци из4аках по 2 дни между тях, за да си по4ива корем4ето и да проследя за алергия, след това към ве4е въведено нещо добавям нещо ново и знам, 4е ако има реакция е от новото. имаше от брокулите - полу4и разтройство и го боля корем4ето - спрях ги! според мен между плодовете и зеленцуците трябва да из4ака6 поне 2 дни и докато въвежда6 основните с които да комбинира6 останалите също!

# 262
Зори,и аз чакам някой да отговори,че се чудя същото.Но май ще гледам към месец да мине на плодовите и после зеленчукови.То горе-долу почти целия 4 месец сме на плодови,та като направи 5 мисля да вкарам следващите.А в интерес на истината педи ми каза 10 дни плодови,после 10 плодово-зеленчукови ...Че аз за 10 дни захраних само с 2 плода и толкова. Laughing Ако ме разбере с каква скорост действам LaughingАма за къде да бързам?

Опа,отговорили са,аз докато се начудя.

# 263
Ако сте захранили в началото на 4-ти месец, със плодови, то към края на месеца, т.е. преди да навърши 5 месеца, давайте зеленчукови.Относно количеството-аз давам едно бурканче от 125 или 130 гр. ако е големите,го деля на 2 приема и днес давам едната част, на следващия ден-другата. Peace
И аз правих като беба
Днес Радо хареса кашата на Хип, но му дадох само 4 лъжици. Laughing Утре повече...

# 264
Белла  bouquet Hug

# 265
белла браво на момчето,Крис не ще и не ще да я яде тая каша,плюнчи се,гнуси се  Crazy,тия дни ще му дам от тези  с плод дето са  newsm78,нали казват,че оризовата нямала никакъв вкус  Rolling Eyes

# 266
Ехо, качих най-после малко снимчици и от нас  Grinning - ето ни първото захранване с морковче http://www.snimka.bg/album.php?album_id=396273&pid=13823045
/няколко снимки напред/

И някои други - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=396273&pid=13822964

А ето как я заварих днес - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=396273&pid=13823060 /добре, че я бях вързала/

Снимките не са много хубаво качество, защото са от телефона.

Тони, мисля, че добре мина - не беше нито ужасена, нито възхитена  Crazy, по-скоро беше заета да чопли дрънкалката  Laughing И отидоха км 2 лъжички някъде, не знам точно, защото аз и давах по мъничко накрая на лъжичката.Обаче се омазахме като да е изяла цяло бурканче. Не бях предвидила, че ще дърпа лъжицата и ще си бърка в устата, докато яде  Mr. Green/а не сложих и лигавник  Crazy/.Ама си преглъщаше, де, нямам търпение утре пак да папкаме!

Зеленко - ами аз съм си доволна от количката за сега, бъгстър-а го взимам, именно защото е доста по-лека, най-вече за по-нататък, като порасне София или като пътуваме нанякъде, че ще заема доста по-малко място, а е страхотна количка наистина и я намерих много изгодно/125лв./, за това бързам да я взема сега, че няма да ме чака до догодина  Mr. Green

Последна редакция: пн, 27 юли 2009, 23:05 от *Nikita*

# 267
белла браво на момчето,Крис не ще и не ще да я яде тая каша,плюнчи се,гнуси се  Crazy,тия дни ще му дам от тези  с плод дето са  newsm78,нали казват,че оризовата нямала никакъв вкус  Rolling Eyes
Ами незнам, ама тая на Хип беше хубава, щом изядох остатъка Embarassed Беше все едно ям мляко с ориз  Crazy

# 268
Както си мислех, че не е готов моя младеж за захранване, така днес изяде половин картофче намачкано с 30мл кърма и ревеше за още hahaha. Утре ще въведа тиквичка. Мислех да е морков, но не намерих пресни, хубави моркови по пазарите, а тиквичките са произведени от мама Heart Eyes. Мисля морковите да ги въведа от готовите пюрета на Hipp Peace

bouquet

# 269
Е, госпожиците са нацелувани подобаващо! Hug Едната по телефона.. Wink Благодаря ви,всички дечица са сладурковци!

Баща ми има един лаф-Като малки ти иде да ги изядеш,а като порастнат съжаляваш,че не си го направил! Joy hahaha Ще му се,аз не случайно съм се родила с г..за напред! Mr. Green

Бъркам ли, или Ангелина -ан пишеше тук като бяхме бременни още  Rolling Eyes
Не бъркаш!!!  Peace
Да, и след като роди се похвали във целия форум, само тук не. Naughty Лично аз,няма да сложа никаква информация на 1 стр.

E,Белла недей така.Помня че още тогава много навътре го прие.В края на краищата нейна си работа къде ще се хвали.. А и доколкото виждам не е "пришълка" от друга отчетна,не и знам мотивите да не пише при нас,обаче. Thinking
Обича водка и бяло вино,мъжа и е почти колега на моя..та може и да ми допадне.. Mr. Green Като гледам колко е редовна в някой теми,може би просто памперси,зъби и пюрета не я вълнуват толкова, за което разбира се не можем да я виним,както и да я игнорираме още от сега..има време. Mr. Green Аз отдавна не чета всичко,чета избирателно...ще ме прощавате. Peace

Утре Мазнейкова на гости при Гала!
Ще гледам на стария ТВ,че новия може да замине.. smile3515 boo newsm66

Общи условия

Активация на акаунт