Слънцето силно пече ли пече, МАРТенчето мисли вече за море!

• 11 079
  • 290
  •   1
Отговори
# 240
Ихаааааааа! Цели 7см!  Hug Това си е множко! До сега не бях чувала таквоз чудо! Честито!  bouquet

# 241
и аз не можах да повярвам,всеки път си го опъваме както трябва,на 2-рия месец бяхме 55,на 3-тия 60 и на 4-тия 67 Shocked а на кг. вървим като мадами Crazy

# 242
Че днес сме 4ти ден на тиква (първото пюре изобщо), обаче пак давах Лактулоза, за да напълним памперса. И успяхме де. Не знам дали обаче беше заради него, че се михме само 30тина минути след приема. На всичко отгоре дадох само една доза от 2.5мл. По принцип се дават 2.5 на 2 пъти. Някой с подобни проблеми да е забелязвал колко бързо действат "слабителните" на бебчовците?

анастасия22, на мен последния месец ми се налага постоянно да давам Лактулоза, но най-рано ефект е имало след около 4 часа. Така, че може бебчето без лекарството да е било готово ( а аз давам по 4 мл., така ми изписа педи, по два пъти на ден, но втория прием обикновено го пропускам Laughing)

Да взема да пробвам с оризова каша Mr. Greenможе и на нас да ни подейства обратно Hug

Бодливка, малките са големи сладурани Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, да ги нацелуваш

Elle, дано малкия Владко бързо да се оправя Praynig

# 243
Мечо Пуух : И аз така се надявам, вероятно последните 2 пъти просто нацелвам времето, когато си е искало само детето. Относно приема: на нас ни го изписаха на 2м и половина и аз не съм променяла дозата, макар, че сме по-големи вече. Важното, е че има ефект, дори и да е само съвпадение! Simple Smile

# 244
  • София - Рим и обратно
беба, лелееее много хубав е тоя Стефан, пу пу  Crazy С тия красиви сини очи... направо се опулих  Hug Да ти е жив и здрав    bouquet
Еllе, надявам се да вдигне хемоглобина с желязото малкия човек  Praynig

# 245
# 246
Привет!

ДНес временцето беше много приятно! Peace Peaceтака ми най-харесва!

Ние вече се захранихме с морковче и нещо се запекахме! Rolling Eyes Rolling EyesУтре ще ходим да ни бият втория Пентаксим и ще видим колко сме пораснали!
Миналия път много тежко понесохме ваксината близо 2 дни беше с Т и много унесена!Педи каза че има някакви хомеопатични хапчета за да я понася по-лесно ще видим този път как ще бъде! Thinking

Еllе--Надявам се бързо да вдигнете хемоглобина! Praynig Praynig Praynig Вие само на кърма ли сте?

Добре дошла  на новата мама!Много приятни мигове с нас! Peace Peace

За срещите 99% ще дойда в събота !Само с бебка а каката ще я оставя на татито! bowuu bowuu
Хайде ставам че мъжо се прибра с пазару и ще ходя да го видя! Wink Wink Wink

# 247
беба, лелееее много хубав е тоя Стефан, пу пу  Crazy С тия красиви сини очи... направо се опулих  Hug Да ти е жив и здрав    bouquet

много благодаря Simple Smile)) изцяло прили4а на татко си, само о4и4ките са му моите  Grinning

Инкогнито имаш ЛС  Peace

# 248
  • София
Привет!
Заспа днес по-рано младежът, баткото е още на гости и мама има време за компа  Crazy
Честито на захранените!  Laughing
Беба, наистина е много чаровен Стефан, пу-пу!  Hug А другия линк ми хареса  hahaha Laughing
Ел, дано Влади скоро стане най-усмихнатото бебенце!  Hug И дано всичко е наред!  Praynig
Бъркам ли, или Ангелина -ан пишеше тук като бяхме бременни още  Rolling Eyes
А коя е куку-мамаEmbarassed
Нещо ми се губи Кикоимери  Rolling Eyes

# 249
 Hug
Само аз не можах да видя на Стефан снимките  Cry,не намирам и поста с линка  newsm78,Беба я го дай пак...  Praynig
Да ви се оплача,че отдавна се съм го правила  Mr. Green от 2 вечери се дере зверскии като го сложа в кошарата  ooooh!,дере се 2 часа и после почва да играе и гука  newsm78,не знам на какво се дължи,иска само да пие вода ,а му се спи 2 не вижда от 4 часа не е спал   Rolling Eyes

# 250
  • София
Здравейте и от нас. Снимки утре обещавам, че днес пак цял ден навън бяхме и само влизам набързо да прегледам новините...

*Elle*, да те успокоя, че аз съм с таласемия минор - не е страшно. Стискам силно палци Влади да е с минор най-много, то предполагам, че ако е средната или "голямата",  щеше по-рано да се разбере май  newsm78 И да ти кажа, че от вашите тестове не е 100 % ясно как ще е Влади - има си шансове.

*Nikita*, ако не засягам нещо болна тема, какво не ти допадна в твоята количка, че вземаш още една  newsm78 Аз се чудя имаме ли вариант за по-лека количка във връзка с ръцете ми и факта, че няма скоро да има подобрение явно, та дали не си струва да инвестираме в количка все пак. А нали тази, която ползваме, е назаем, та не съм се интересувала грам, просто където видя "количка" и прескачам  Embarassed

ДЕСЕТА ЮБИЛЕЙНА СОФИЙСКА СРЕЩА: 01.08.2009 г. събота в Борисовата градина от 11 ч. Среща около езерото Ариана на сянка. Който има желание, може да се включи след срещата в похода в подкрепа на кърменето. За другите събития кажете какво мислите...
записвам: зелено човече, Дивена

Световна Седмица на Кърменето 2009 - програма, активности, присъединете се! (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=415334.0)

СОФИЯ
1 август (събота) от
17:00 ч. Поход в подкрепа на кърменето
От пл. „Св. Неделя” по бул. „Витоша” до НДК, вход на bTV
18:15 ч. Пикник „С мама на кафе”
С подкрепата на Сдружение «Настоящи и бъдещи майки»
Теми: „Кърмене и работа”, „Кърменето в извънредни ситуации”
Заведение Delano Garden (на полянката пред bTV на свободна консумация)

# 251
Здравейте мацки.

Нашето захранване върви чудесно. Вече си праскаме по едно бурканче /малко/. От днес вече вкарах и картоф. Микс с морков че иначе не го иска. А днеска като отидох в Кауфланд напълних една торба с пюрета. Купих на Хип и на Бебивита вие взимали ли сте такива.

Elwing Мери замина на Сандански.

Аз днес бях на гастроентеролог. Човека каза че нямам колит а имам раздразнено дебело  newsm78 което е по добрия вариант. Изписа ми едни хапчета които не са АБ. Мога да ги пия 1 седмица през това време да се цедя и след това да си продължа с кърменето newsm44 Аз обаче реших да си пия сега хранителните добавки които са пак за това, да изкараме август месец, Ивко да направи 6 месеца и най вече да не спирам кърмата в жегата че не е хубаво. Така и дори сам да се отбие през тази седмица да не ме е яд.
 Извинявайте че ви занимавам с моите проблеми.

И днес за пореден път виждам поредните най красиви бебоци- мартенските Hug

# 252

етоооо нииии, пак не е надписан в албума, понеже кьопавата му майка е 4ук и не се сети от къде  Embarassed

# 253
  • Стара Загора
Бъркам ли, или Ангелина -ан пишеше тук като бяхме бременни още  Rolling Eyes
Не бъркаш!!!  Peace

# 254
  • София
Здравейте и от мен!
Абе и на мен ми е познато това никче на ангелина ан, но май на латиница съм го срещала. Не знам в коя тема- може и в Ларедутската или.... newsm78
Бяхте казали, че много се изморявате- и аз съм така- и имам чувството, че е от кърменето. Цял ден нищо кой знае какво не правя и към 5 вече се чувствам като труп.
Ето и от нас снимка- от захранването и от ежедневното швъкане.

Кажете някакви нормални шишета- без тръбички, без клапи, без биберони като на НУК или с цепки...
На Томи Типи май имат без тръбички- или се бъркам?
Като спря да кърмя съм се замислила, че ще трябват шишета, а не ми се мият 110- части- сега съм с др. Браунс, ама ги ползвам само веднъж и не ми пречи.

Общи условия

Активация на акаунт