Слънцето силно пече ли пече, МАРТенчето мисли вече за море!

• 11 083
  • 290
  •   1
Отговори
# 225
Мами, малко встрани от темите днес, ама да знаете плънка за пълнени чушки да още какво може да се ползва? Че аз се развилнях днес и направих вместо за 10, за 20 и сега се чудя какво да го правя т'ва нЯщо в тенджерата. А пък този път ми е станало толкова вкусно, че не знам ако се наложи да хвърлям ...
Дайте съвет, молЯ!

# 226
Ха добър ден и от мен  Hug
моя синковец ми разказа играта нощеска - заспа си нормално, ама като се събуди в 12.20 и рееев, поокроти се малко, после ми гука, пак рееев и така до 1.30, когато каталяса и заспа, ама не за дълго - в 2.30 отново рев  Crazy и така до сутринта - на всеки час се будеше с рев. В 5ч вече си стана пича да си гука, а аз стерео   #Crazy
анастасия22 може да напълниш тиквички с плънката,или лозови сърмички,  или да я направиш на супа ( може би ще стане нещо от рода на супа-топчета) - с още малко зеленчуци и фантазия. А може и да пробваш да я сложиш във фризера или камерата за следващия път. Hug

# 227
Абе май тиквички или патладжан е най-добрата идея, и майка ми се сети за същото. Благодаря за бързата реакция   bouquet

# 228
може и само да изсипеш плънката в тавата с 4ушките да се пекне с тях- пак е вкусно Simple Smile))

# 229
Ние категорично отложихме захранването за 5 навършени месеца. Засега само складирам пюрета  Laughing . Довечера пак ще купувам.
Знаетели "Овко" къде ги правят?

*Nikita*, намерих описание на такова приспособление в някакъв сайт и мама каза, че много лесно ще го ушие. Ако не забравя като го направи ще се похваля  Embarassed  Rolling Eyes

Аз отивам да  1ironing  , а като се прибере мъжлето от работа travel - за пюренца.

# 230
Хилоу!

ангелина_ан  welcome От някъде си ми позната,в смисъл чела съм те по другите теми.Аватари с лица много помня,ама ка'т ги сменят и.. Crazy

Такааа,разпределих агейн домочадието,и сега пак сме си сами с Ади.За каката това е последна седмица на градина-хем се радвам,хем не. Mr. Green
Ей голям мор беше уикенда,особено събота. sweating Чак късния след обед се занесохме в комшиите,децата се наиграха в басейна а ние с таткото похапнахме рибка и обърнахме няколко бири. Whistling Вчера беше по-поносимо и се крихме под боровете в градината.Поне файда имаше от тия жеги-Ади пропи вода! Гола водица,дето на подсладения чай на Хип се мръщеше.. Wink
От петък от както се заобръща,не мога да я оставя и за минута сама.В събота вечерта имахме до късно гости и като съм заспала,като пън.. И по едно време се будя от пъшкане-хъркане,ставам на пожар!Обърнала се Ади по очи и едва диша,забола си главата в одеалто дето го навих отстрани на кошарата,че веднъж пък там главата и беше пропаднала,абе ужас! ooooh! И като пипнах одеалото,бая беше в слюнка,сигурно доста си е постояла така.. Sad И като ми стана едно криво,като си помисля че може да не и достигне и въздух някой път.. да пази Господ! Sad И не можах да спя,пуших посред нощите..
Ей сега заспа,ама след като я сложих на спалнята и легнах до нея!Иначе в кошарата хем и се спи,хем се върти и пак по корем,този път с мрънкане.. Tired Май така ще спим след обяд,докато не започне да се обръща сама от корем по гръб.

Eто малко снимки,ще видите и специалната дрънкалка за крак..smile3555
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=13811177

Като казах риба,Слънце на'л знаИш-като няма риба и рака е риба. Mr. Green Хубава разходка сте си направили,даже малко ви завидях де. Blush Ние с мъжа ми сме запалени риболовци(аз покрай него"клъвнах" Mr. Green).Но сега с децата няма как да се отчетем поне веднъж тази година,та си гледаме"ХобиТВ" за разтуха. Sunglasses Ловя с Болонезе на "Мавер"но е най-малката 4м.Обаче шарани по кило-две не ми се опъват.
За рибата разбрахме,а чаршафа измачка ли..? Mr. Green

dobro_nastroenie изпрати все пак снимката на Марто, мъжа ми е много впечатлен от двете снмимки една до друга - на вас да печелите кОнкУрси си ви е семейна черта-сиреч отдава ви се. Wink Hug

беба добре че разясни,имаше да се чудя сега това пък какво е.  Peace

Хайде аз да похапна и полегна, че от петък съм на автопилот.. Crazy

# 231
  • Стара Загора
За рибата разбрахме,а чаршафа измачка ли..? Mr. Green
тц...... легнах и умрях. Blush

# 232
Бодливка,и Алекс така-откакто се научи да се  върти,мира няма.Той преди си се обръщаше,ама сега прави кръгчета по цялата спалня.По гръб не стоим,след секунди вече гледа доволно обърнат по корем и се хили или се кокори.Само по корем си спи,абе... А нали леглото му е с махната решетка и сме долепили нашата спалня до него,направо като се събуди човека и сам си иде.Канен неканен,до него се будя. tooth Застава по корем и почва да ме оглежда отблизо и да се хилосва и както ме е яд,че се буди рано,напушва ме на смях като го видя. Joy

# 233
  • София
Никита, една приятелка има такова и го ползва докато храни малката, която е на 7 месеца и казва, че е удобно. А да знаеш къде ги продават?

Ние вчера бяхме на пикник на Юндола. Голям кеф! Разликата в температурата тук и там беше 10С! Наядохме се с горски ягоди и боровинки. Абе голям кеф си беше.

А днес звяра опита сок от моркови. Е няма такива физиономии  Laughing  Мина през изненада, отвращение, любопитство. Голям шок Simple Smile Ще видим утре дали ще си спомня вкуса му или пак ще се изненадваме.

# 234
Никита, кажи как мина захранването при вас? Че ми е много любопитно. Peace

На нас ни предстои от следващия понеделник и треска ме тресе от сега. ooooh!

# 235
Аааа забравих да споделя, че вчера сложих съвсем малко парченце диня в устата на Марта. С такова отвращение го изплю, че май скоро няма да повторя  Mr. Green

# 236
Честити месечинки на всички бебоци  Hug
Анастасия добре,че даде идея за манджичка  Mr. Green,отдавна не бяхме хапвали пълни чушлета  Hug
Определено на Криси много му харесва моркова,днес си изпапа половино бурканче  Crazy и мляска за още,така настървено се хвърля към лъчицата,че от смях изсипах малко морков на килима  ooooh!,ама поне се забавлявахмя,то тепърва това ни чака  Crazy Crazy Crazy
на нас определено ни действат обратното храните,моркова го дават запичащ,а нас ни разхлаби,както и ориза  newsm78
Алекс-мама  Joy,оправен си е Алекс от малък а  Mr. Green,салдур,да го нацелуваш  Heart Eyes
Бодливка,страхотни ти са госпожиците пу,пу,пу

# 237
Kikoikris HugЩе ме накараш да ида за пюре от моркови! Mr. Green
Инкогнито,Овко ги правят в Словакия.

# 238
kikoikris : Ама моля ти се, пак заповядай!  Peace
А това за моркова... на нас сока ни беше подействал запичащо (когато само пробвах веднъж), ама като чета, ще вземем да пробваме и ние накрая... Този път с пюренце обаче. Че днес сме 4ти ден на тиква (първото пюре изобщо), обаче пак давах Лактулоза, за да напълним памперса. И успяхме де. Не знам дали обаче беше заради него, че се михме само 30тина минути след приема. На всичко отгоре дадох само една доза от 2.5мл. По принцип се дават 2.5 на 2 пъти. Някой с подобни проблеми да е забелязвал колко бързо действат "слабителните" на бебчовците?

# 239
 welcome на новата мама

ние се върнахме от консултация,биха ни последните ваксинки,и мъжлето не заплака newsm44 пораснали сме с цели 7 см,не можах да повярвам,сега сме 67см и 5800гр

еми това е от нас Hug

Общи условия

Активация на акаунт