Кажи ми,че се шегуваш..

Баткото го научиха в детската ясла на 2 години, щото той търпеше на наакано и хич не му правеше впечатление. Моя приятелка си научи детето като го слагаше да пишка върху вестник. И то като се изпишка веднъж, от шумоленето ли, от какво ли, но може би му харесваше и много бързо се научи. Ама и това не действа при всички. Във всеки случай това, дето трябва до първи клас да ходят с памперс, хайде не на мен.
От децата, дето се гледаха едно време без памперси, почти нямаше такова, което след 2 години да си пишка в гащите редовно. Инцидентно- да, но редовното си е плод единствено на майчински мързел или криво разбрана цивилизация.
хапчетата се казват Лида дайдайхуа,точно днес отчитах резултата за 9 дни - 5 кг,8 см от талията,2 см от бедрата,2 см от пръсеца,1 см от ръце...
абе... много са добри
Упссс... да не става реклама..

,ама си мислех,че няма,даже наскоро се чудих от къде ми е дошло на акъла 
,косъм да не падне от главата му,вече сме на нокти с него,още малко и няма да ис говорим
.По цял ден ходи след мен и като дърта свекърва-студено му е,сложи му чорапки,гладен е ,памперсът му е пълен,защо мрънка
абе ужас ви казвам,едвам издържам,да идва септември по бързо и да се махаме
хапчетата се казват Лида дайдайхуа,точно днес отчитах резултата за 9 дни - 5 кг,8 см от талията,2 см от бедрата,2 см от пръсеца,1 см от ръце...
абе... много са добри
Упссс... да не става реклама..

, след това секунди преди да почне, после - вече изчакваше. След това имахме период, в който вината е лично моя, че се върнахме назад
Та пак се върнахме към него. И после наново
Но като са по-големи вече разбират повече и е по-лесно. Не се шашкай, наистина няма дете дето до 1ви клас да е с памперс

Избърсвах го с морки кърпички и после го миех в къщи
Това с разнасянето на гърнето обикновено го правех, като ходихме по центъра. Там хубавото е, че все се намираше някоя тоалетна наблизо - я в заведение или обществена
Иначе за игри и разходки из градинките и парковете не съм го нисал, защото тя пишкаше преди да излезнем и устискваше, докато се приберем след 2-3 часа
Чела съм, че и това е вариант при проява на такъв "характер"
Ако искаш може да отидете заедно в магазина и той да си избере дори седалката, каквато на него му харесва
Че си е съвсем разсъдливо същество много преди да проговори с нашите думи. И да обръщам внимание на неговите лични нужди и убеждения
Естествено, не винаги успявам, но се старая
И много държа да не се въвеждат новите неща, като налагане от моя страна, а то само да стигне до съответните изводи с моя помощ
Аз Маги почти винаги я питам какво мисли
Тя ми отговаря от нейната си детска гледна точка и виждам как тя приема нещата. Така я разбирам и опознавам много по-лесно 
Аз съм на мнение, че малко бебе без причина не реве!Препоръчани теми