хавлии в хотелите

• 14 995
  • 159
  •   1
Отговори
# 105
  • София
за някои от описаните тук навици си има медицински диагнози. нищо общо няма това с хигиената, а с мании.
в краен вариант, болните отказват изобщо да напуснат дома си, защото навън ги дебнат зарази.
ако сте гледали "Авиаторът" с ди Каприо, ще се присетите.

имам близък, който е постоянно на имуносупресорни лекарства - това значи, че почти  няма имунитет и трябва да се пази наистина много от болести - за разлика от повечето списващи маниаци в темата, които най-вероятно нямат никакви проблеми с имунитета. е, знам как се пази този човек, но дори и той не се пази толкова. и изобщо не е вманиачен.

# 106
ползвам хавлиите на хотелите, но все пак се съобразявам в какви хотели ходим  Peace

# 107
Изобщо не ми е проблем използването на хавлий и чаршафи.Разбира се,че ако хотела е гнусен не бих отседнала,подбора е много важен. Що се касае обаче за банята,колкото и да е чиста влизам обута с чехли.

# 108
  • Някъде там...
Нищо не мъкна от вкъщи- купувам на място  Mr. Green
Уточнявам какво,защо и как:Купувам само хавлии защото обичам да са цветни и просто обичам хавлии де Simple Smile Не съм гнуслива и просто искам след баня да ми е приятно (така както аз го разбирам ) Разбира се пътувах сама и разходите не са като за семейство  Peace Не упреквам нито едните нито другите защото вярвам в :Всеки луд с номера си а някои с цял репертоар  Mr. Green

# 109
  • out of space
Ползвам си всичко в хотела, как ли пък не ще помъкна хавлии за баня  ooooh!

# 110
Аз пък искам да питам тези, които си носите хавлии и за плаж, и за баня - КОЛКО хавлии носите?  newsm78 Или носите и прах за пране там  Rolling Eyes Щото вкъщи нормално на 2-3 дни сменям хавлиите за лице, отделно, че всеки си има негова, а на почивка тези за къпане се мокрят всеки ден по 2 пъти яко - та искам всеки ден да ми ги сменят  Peace

# 111
  • София
Е как пък не, да мъкна и хавлии.
За чаршафите - без коментар.  Shocked

# 112
  • София
Нищо не мъкна от вкъщи- купувам на място  Mr. Green
Уточнявам какво,защо и как:Купувам само хавлии защото обичам да са цветни и просто обичам хавлии де Simple Smile

Съветвам те да се откажеш от това... освен ако не ги переш преди да ги използваш. Особено памучните тъкани се обработват с такива химикали, че без едно хубаво пране рискуваш да си навредиш на кожата. Отделно, след производството и преди да ги пакетират се съхраняват на доста прашновати/мръсновати/ места.  Peace

# 113
Нищо не нося. Просто си избирам хотели, където е гарантирано, че кърпите и чаршафите ще са прани  Laughing

# 114
Когато бях студентка работех в 5 звезден хотел в USA...от тогава си нося и хавлии, и чаршафи навсякъде. Добрият хотел и високата цена за съжаление не гарантират 100 % чистота.

# 115
Когато бях студентка работех в 5 звезден хотел в USA...от тогава си нося и хавлии, и чаршафи навсякъде. Добрият хотел и високата цена за съжаление не гарантират 100 % чистота.

А какво се случваше във въпросния хотел и как му е името?

# 116
Аз не знам някой някъде да може да ми гарантира 100% чистота.Пък  дори и аз вкъщи. Е, освен ако вие не ги простирате на стерилни простори, не ги гладите на стерилни маси, и не ги пипате със стерилни ръкавици. И не ги поставяте в стерилни шкафове. Laughing

# 117
Много ми е интересно как си купувате дрехи и обувки ,без да ги мерите ли ?
Има ли гаранция ,ако си поискате немерени, дали ще са такива?
И ако са със специален режим на поддръжка, какво правите?
А с хранителните продукти как сте, а ?
Темата ми заприлича на"Кой е по- по- най ..."  ooooh!

# 118
Аз не знам някой някъде да може да ми гарантира 100% чистота.Пък  дори и аз вкъщи. Е, освен ако вие не ги простирате на стерилни простори, не ги гладите на стерилни маси, и не ги пипате със стерилни ръкавици. И не ги поставяте в стерилни шкафове. Laughing

Нали не го подлагаш на съмнение.... Whistling

# 119
И през ум не ми минава да помъкна дисаги с чаршафи, калъфки, хавлии и одеала  ooooh! За мен почивката ще се превърне в наказание...
Но пък - признавам - и вкъщи не се втелясвам толкова в хигиената. Чаршафите се сменят веднъж седмично, хавлиите - на 3 дни или ако реша, че са за смяна, ако е по-рано.
В хотела държа да ми сменят хавлиите всеки ден. За чаршафите не съм толкова придирчива.
Обичам да пътувам, да изследвам нови места и култури. Няма как да ми се получи, ако не съм склонна да се разделя с малко от домашните навици и удобства. Не смятам, че жертвата е голяма, никак не ме притеснява.
И дори спя гола в хотелските чаршафи  ooooh! От чаршаф още нищо лошо не съм хванала.

Общи условия

Активация на акаунт