Из КИПЪР в слънце и лазур обвити, най-прелестни са българските Афродити - 26

• 13 766
  • 301
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Ихаааа....страхотна новина!!!!

Браво Анче!!!!!Да е жив и здрав малкия Никола! Нека има най-страхотното детство и за сега да си хапва редовно, да не плаче много и по-малко колички.  Mr. Green
На теб мила, бързичко да се възсатновиш, за да се наслаждаваш на прекрасното чувство да си МАМА, а какво оставa пък мама от bg-mamma.... Joy
Поздрави и за тате разбира се!!!!
Много те гушкам и с нетърпение чакам да разказваш!!!

Винаги, да ти е жива и здрава прекрасната, пораснала  дъщеричка Венера!Много , ама много здраве и късмет й желая, а на теб да си винаги до нея, каквито и да ги върши! Mr. Green Весел празник!

# 211
Ехеееее,какво е станало тук....
Имаме си бебееее....

Да е здрав,силен и много добър и благороден човек,мъничкия юнак!
Поздравления за мама и тати!

Честита рожденичка и на Винаги!   bouquet

Люсиенче,забравихме се душо.... И аз от кога мисля за татус,ама като не мога да измисля нито къде,нито какъв да е....така ще си и остане.

Ние сме ок.Въпреки,че сме сами не ни остава много време да се видим,защото работим по повечко.

Днес ходих до градината да ми кажат какво трябва да приготвя за рождения ден на детето и се стреснах направо  #Crazy .
Всичко ще ми излезе около 130 евро.Искат ми и 60 евро за месеца в който не е била на градина....Върви ги разбери.... newsm78
 Но сме се хванали вече на хорото да учи английски и така ще трябва да изкретаме още две три годинки.....

За срещата в Ларнака не сте помислили за работещите в събота майки като мен и Мирката..... Sunglasses ,ама не се косете щото и без друго не сме много сигурни.

Хайде да се готвя за работа аз.  Sad
 Весел ден на всички!  Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 07 авг 2009, 10:59 от cveta80

# 212
  bouquetЧЕСТИТО АНИ    bouquet
Да ви е живо и здраво синчето. Misc Baby BottleДа расте умно и щастливо!  Party TimeЧакаме те да ни пишеш.
 newsm32Целувки  Misc Baby Bottle

# 213
Венера, живот като ухание на рози и вкус на шампанско ти желая!

Винаги, ама верно ли 21 навръши голямата ти принцеса?! /съдя по картинката с балоните и надписа.../ Да ти е жива и здрава и
нека символиката, която  носи името й /нали Венера е латинския еквивалент на Афродита Heart Eyes/ да я съпътства цял живот!

На всички мацоранки усмихнат ден!

# 214
  • Larnaca, Cyprus
БРаво мами браво на тези които са се явили  Hug
който не се е явил веднага да идва няма да чакам цял ден аааааа Naughty
Пепи уви пущините още проверяват полицаите де ......уф много отвратително и да ти кажа винаги идват без предупреждение и обикновенно по закона на Мърфи във най неудобния момент Mr. Green
Блондиняма какво да предавам направо изпринтирвам всичко излиза барабар със човечетата и картинките и абсолютно всичко както го виждаш на екрана Peaceееееееееее технологията си казва думата  Laughing
Люси ако си решила втората да е пак скрита значи имаш няколко варианта първия е на врата високо до косата  Peaceвтория под пъпа ниско долу отляво или отдясно .... Peace......или на д...то горе в ляво или дясно ..... Twisted Evil....а за гаджето ако е кипърец винаги винаги винагииииииии едно не а три на ум да имаш  Peace....приятна почивка от сега да пожелая ....  bouquet
Винаги чРД на голямата щерка която винаги за тебе ще ти е детенцето на мама нека продължава да расте обаче на акъл и на цици Joy Joy......а всичко друго ще се нареди от само себе си  Peace Peace Hug....за срещата аз съм ок каквото кажете само трябва да ми напомите в петък че да не пропусна Mr. Green
Буболинооооооо малееееееее какво хубаво бебе си фраснала направо се накефих като го видях  Hug искам и аз ама с розова паннделка Mr. Green
Айде момичета отивам да работя до послееееееееее bowuu

# 215
Кате, нямаш грешка душко! newsm74..... То щото аз като си нямам принтер и за принтиране като възможност
`ич не се сещам #Silly.... кво да праЙш - Блодюхския ми мозък за толкоз стига... hahaha hahaha..., особено сега лятото
от това слънце sweating като ме напече, представете си тва за какво природно бедствие става дума -
"слънчасала блондинка" rotfImbo rotfImbo rotfImao
Ей на - гледам вчера съм ви пожелала сутринта приятен  smile3558......
и наистина почти до следобед си мислех че е петък ku-ku Joy Joy Joy

# 216
Винаги, честита ти рожденичка! Отвсякъде пълнолетна вече  Grinning! И аз съм щяла да се казвам Венера, родена съм на Спасовден, но баба ми Василка пристигнала в църквата, тропнала с малкото си краче и съм Веселина  Wink

За младата дама:

# 217
  Честит рожден ден на щерката, Винаги! Само да те радва! Жива и здрава да е преди всичко и любовта да не я подминава
   За срещата ... много се радвам и искам да дойда, но се прибирам предишния ден от БГ,т.е. на 21-ви! Не знам дали ще имам време да идвам пак към Ларнака  Thinking Thinking Thinking.....Но вие уточнете мястото и часа на срещата пък може да ви изненадам  Crazy

# 218
Я, какви хубави новини!
Честит ти син, мило Анчеnewsm51
Да расте здрав и умен за радост и гордост на мама и на татко!
Бързо възстановяване на теб и поздравления за щастливия татко!
Ние тук във форума дружно ще се напием, първо самостоятелно, а на срещата в Ларнака - всички заедно!  bigdance2
Винаги, честит рожден ден на дъщерята ти! 21 години си е сериозна възраст, цяла мома за женене  Laughing
Момичета, аз пак се затрих, ама миналата седмица имахме гости от БГ, пътувахме уикенда, после тичах по доки по прегледи, но всичко е наред, на мен ми се спи като на вампир, а бебо не му пука и рита ли рита  Joy
Много ми се иска да дойда на срещата в Ларнака, ще пробвам да се комбинирам с Кафенцето, Винаги и Яничко, един мъж да кара и сме там! Hug
Хубав уикенд на всички и обещавам от другата седмица да съм по-редовна, а то я виж какви неща се случват без мое знание! Joy

# 219
Ехо и аз тук Hug Hug
Мераклии за кафенце аз черпя
Ами да ви каца неи с Катето ходихме да видим Николчо newsm62,че как да не наминем нали трябва да знаем всичко hahaha
Значи те и двамата са добре Peace...и двамата са щастливи Peaceдано и за напред е така Peace
А той хубавеца като отидохме към 4 часа ,не беше се събуждал от 10 сутринта да яде #Crazy,такъв сън му беше тръшнал  smile3501....но се видяхме на спокойствие и побъбрихме blahblah...днес започна да суче breastfeeding
Забравих да ви кажа вчера като ходихме на обяд мойта бебка като предърпа на Аанн обяда/добрече беше приключила / та като му тръшна едно хапване newsm22,чак се накефих #Crazy...а аз у нас се правя на клоун и т.н....само и само да вкара нещо в устата....може би си е мислела,че е на ресторант newsm62
Направо съм без крака,намаления навсякъде newsm74стигнаха и до 70% smile3508и познайте за какво става въпрос....а и брат ми си тръгва в понеделник и той позарува .....довечера ще ходим ,,боси по асвалта"че започнаха да ми стикат всякакъв вид обувки Whistling...вече се преобувах 3 пъти Joy

# 220
Пепита, пробвай на края на деня /към полунощ  Wink/ да потанцуваш боса на тротоара в червена рокля след суфлакия на главния булевард в Лефкосия  Wink  Joy Joy Joy

# 221
Много благодарим за пожеланията, милички! Да, наистина 21 навърши Венера=Афродита=Venus....Кога минаха толкова?
Блонди, явно е време да пуснеш анкета за датата на срещата - 22.08 събота или 23.08 неделя.  След това може да се наложи и за часа на срещата, а и за мястото. За мен няма значение. Каквото гласува мнозинството е добре дошло. Но имайки предвид семейния ангажимент на Кати и факта , че на 23.08 Десита ще пътува обратно за Швейцария, съм склонна да вярвам, че в събота е по-удобно. Но, какво пречи да си направим една съботна и една неделна среща? Аз се записвам и за двете! Момичетата от Ларнака да не се ослушват, а да дават предложения за място на срещата.
Ние ще пристигнем на 19.08, както ви осведомих и на 20-ти ще се постарая да си взема карта със същия номер, че все още не съм я намерила. Много съм разсеяна, да не казвам заспала  Embarassed. Дори да не стане така , както съм си наумила, ще влезна във форума за да видя последните уговорки. Ако има желаещи , може да ми изпратите някой номер на лични, за да ви потърся аз. Аз съм с кола и ще има 2 места при нас от Никозия до Ларнака и обратно. Иначе за транспорт се сещам, че може да се ползват редовните автобуси от летището до бившия хотел Филоксения срещу 5 евро  http://www.kapnosairportshuttle.com/ .
Ааааааааа, преди съвсем да съм изкукала да уточним дали срещата се отнася и за съпрузи/мъже/любовници Laughing

# 222
                                                    Здравейте,момичета!Появявам се с няколко дена закьснение  smihesorry,но имам оправдателна причина -бяхме с бебка в болницата(пу пу пу не го пожелавам на никого) сега уж сме добре ама да видим имаме още 3 дена за наблюдение.PEPITA1977 сигурно сьм закьсняла вече с обещаната ти информация !? smile3538МУЦИ-права си ,мила, кютам си аз тука в Атина криза не криза,за добро или лошо засега тука сме си. family Жу НЕНКОВА-стига те е мьчила носталгията ами я вземай  car003 motor travelи два сака и идвай lalalala  че знаеш ли колко обичам да посрещам гости  newsm44 newsm44 newsm44 вече шестата година почнах пьрво живяхме в КОРИДАЛО,после КИПСЕЛИ(за кратко) а сега сме по централно ,че да му е по удобно  на мьжо  atwork защото на мен ми е все тая в кой квартал да ти кажа честно-нали сам домакиня......... clean prostor clean newsm28 wash hang THRACIAN LINA -драго ми е !  bouquet  bouquet  bouquetДано успях да отговоря на всички малко с задна дата  ,а сега  newsm30 newsm30 newsm30 Two Hearts smile3501 ЧЕСТИТА РОЖБА АНЧЕ! ДА ТИ ЖИВО И ЗДРАВО БЕБЧЕТО! smile3504 smile3504 smile3504 newsm07           и на всички останали -ПОЗДРАВИ   bouquet ЛЕКА ВЕчЕР ОТ МЕН!                                                                     

# 223
...Казвам Ви наздраве за поводите Wine Glass,които са се случили,през времето,което ме нямаше,а то е по-малко от два дена newsm10

Аааннн
,,,толкова се радвам! newsm51Нека малкият Никола да ви е жив и здрав,щастлив,слънчев.... smile3504 1stroller stork-boy 1cribнямам търпение да ви видя в "комплект"... 1stroller  ylinfant

И сега некa не забравяме и нашата малка-голяма Богиня на Форума-Венера....Винаги,да ти е жива и здрава щерката!дa е щастлива,изпълнена  с мечти и хъз да ги реализира...Много радости да я очакват в Живота!!! newsm59  party023 Gift  bigdance2

...И така,мили мои,аз се завърнах днес,останах нa гости все пак на мои много добри приятели в Германия и така сладко се заприказвахме,че моят мъжо ме посъветва да ни си тръгвам към 21h,че щял да се притеснява....и така днес по най-голямата жега си дойдохме живи и здрави в нас..много съм изморена,но пък се и разсъних и стана тя една...веднaга обаче ви четох и сега си казах,че е най-подходящия момент да ви пиша...моите мъже заспаха... smile3524 newsm46

Винаги
,аз толкова много се радвам,че се организирахме да се видим newsm03 newsm44...живот и здраве,аз на 21.08( в петък),ще съм в Ларнака.Много благодаря,че мисли и за мен.Но и аз като теб,мога да се включа в срещите и зa двата дена,само трябва да си видя точният час на полета...за мен,лично,няма проблеми,дори ще се радвам,ако си вземете и половинките/много добре ги беше изредила/.Аз са съжаление ще съм сама предвид ангажиментите на моят човек,но живот и здраве,другият път...Пък може и на CH земя да се организираме....

Кате и Муци
,еи сега ще разгледам за Муци!Вие ме "разбихте"от цени предлагани от Бг! #Silly dohАз знам,че нашите хора в София се опитват яко да "касират",но аз тук като ходих дa си търся екскурзия в бюро,ми предлагаха само полет/  като всичките оферти с хотел и т.н.бяха от 5 дена нагоре,а мен не ме устройва за момента/ за около 460 CH франка и се лeти с швейцарската авиокомпания....Та аз сега ще проверя какви оферти има по нашите сайтове тук с полет от Бг и хотел ,и ще пиша веднага. #Sniper  comp03

Пепи
,танцувай,мила newsm68....и моят синковец ми прави такива въртели за това ядене,а не е злояд...ама сигурно е от жегата... #Puppy dog

Блонди,кога тръгвате за Китен?  grinning039 photo  Nature Sunny

Дани,ако успeeш да дойдеш да се видим,ще се радвам....но знам,че всеки си има ангажименти и работа...и затовa не само желанието е основната причина... newsm53

Поздрави и нa всички други...и много здраве от мен
и хубав weekend family  grinning039  car003 smile3550

# 224
Добро утро момичета!!!  bouquet
 И аз нямам търпение да видя малкия Никола на фотография,а пък после и на живо Simple Smile На кой ли ще прилича  newsm78
MIRELE SIM какво ви беше?Колко е голяма бебката?Сигурно е било много неприятно изживяване престоят в болница.За мен когато раждах (единствено тогава съм била в болница)това беше по -подтискащо и от болки и от всичко,хем тогава за хубаво бях там.
Кати искам да ми кажеш адреса на ресторанта ви,че съм намислила да дойдем с мъжо.

Аз вчера не знам какво ми стана,но изпаднах в истерия направо.От години не ми се беше случвало да излеза извън кожата си и още не мога да си го обясня.То,че повод имаше,имаше.
Некъв си уж подшеф на склада ме вика долу и за някаква си глупост почва направо да крещи.Ама като креснах и ааааазззз smile3514 smile3514 newsm61
 "Не ми викай само!"
Ах лелееее.После право при баш шефа,както се бях разтреперала цялата.Викам му "Аз да не съм животно,че ще ми крещи така.Чувам,разбирам,не е необходимо да ми крещи"Чак малко пооплаших шефа,щото не посмя нищичко да ми каже,но все си мисля ,че от както "ангелчето" си показа рогцата няма да има друга подобна ситуация. Flutter

Днес някак ми е леко и весело,ама то човек като се разтовари от напрежението по друг начин диша  smile3521

Общи условия

Активация на акаунт