Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за новия грип от свине и ваксините?
Какви са впечатленията на хората от град Русе?
Какви са мненията за сериала "Перла"?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за новия грип от свине и ваксините?
Форумът съдържа различни мнения относно новия грип от свине и ваксините. Някои участници смятат, че учениците ще бъдат ваксинирани от септември, докато други изразяват съмнения относно ефективността на ваксините. Важно е да се отбележи, че мненията на участниците във форума не заместват медицински съвети и консултации с лекар.
-
Какви са впечатленията на хората от град Русе?
-
Какви са мненията за сериала "Перла"?
-
Какви са мненията за град Сен Тропе?
-
Какви са мненията за диетите и гладуването?

.
,ама не се косете щото и без друго не сме много сигурни.
Да расте умно и щастливо!
Чакаме те да ни пишеш.
Целувки
/
ееееееееее технологията си казва думата
..... То щото аз като си нямам принтер и за принтиране като възможност
.... кво да праЙш -
като ме напече, представете си тва за какво природно бедствие става дума -

......
! И аз съм щяла да се казвам Венера, родена съм на Спасовден, но баба ми Василка пристигнала в църквата, тропнала с малкото си краче и съм Веселина 

аз черпя
,че как да не наминем нали трябва да знаем всичко
....но се видяхме на спокойствие и побъбрихме
...днес започна да суче 
,чак се накефих
и познайте за какво става въпрос....а и брат ми си тръгва в понеделник и той позарува .....довечера ще ходим ,,боси по асвалта"че започнаха да ми стикат всякакъв вид обувки
...вече се преобувах 3 пъти
,но имам оправдателна причина -бяхме с бебка в болницата(пу пу пу не го пожелавам на никого) сега уж сме добре ама да видим имаме още 3 дена за наблюдение.PEPITA1977 сигурно сьм закьсняла вече с обещаната ти информация !?
МУЦИ-права си ,мила, кютам си аз тука в Атина криза не криза,за добро или лошо засега тука сме си.
Жу НЕНКОВА-стига те е мьчила носталгията ами я вземай
и два сака и идвай
че знаеш ли колко обичам да посрещам гости
защото на мен ми е все тая в кой квартал да ти кажа честно-нали сам домакиня.........
THRACIAN LINA -драго ми е !
и на всички останали -ПОЗДРАВИ
,които са се случили,през времето,което ме нямаше,а то е по-малко от два дена 
нямам търпение да ви видя в "комплект"... 

Аз знам,че нашите хора в София се опитват яко да "касират",но аз тук като ходих дa си търся екскурзия в бюро,ми предлагаха само полет/ като всичките оферти с хотел и т.н.бяха от 5 дена нагоре,а мен не ме устройва за момента/ за около 460 CH франка и се лeти с швейцарската авиокомпания....Та аз сега ще проверя какви оферти има по нашите сайтове тук с полет от Бг и хотел ,и ще пиша веднага.

....и моят синковец ми прави такива въртели за това ядене,а не е злояд...ама сигурно е от жегата...