Из КИПЪР в слънце и лазур обвити, най-прелестни са българските Афродити - 26

• 13 786
  • 301
  •   1
Отговори
# 195
Пепита, от Враца съм Simple Smile
Кате, Екстеншъна е на кичури..а татуса означава Воля/ Сила на волята/ и е на арабски Simple Smile голяма работа беше с тоя татус-да го правя ли или ...но сега много си го харесвам,защото донякаде се определям с него.
Отивам на работа сега,че закаснях,а довечера ще се дообясня Simple Smile
приятен ден

# 196
  • Larnaca, Cyprus
Идвааааааам идааааааа Party
Анче давай душа напъвай ще излезе къде ще ходи newsm61 smile3521....ама гледай сега да ти кажа малко късна може би но все пак той Коста хич не обича да се вика така по  по съсредоточено ще викаш и по тихо разбира се  newsm51......е ква съм тиква заспала smile3555 не ти исках телефона да ме информираш мен най напред tooth ама ще чакаме ...............я да звънна на Коста аз Party Party Party
Трасиянче честита годишнина dance dance да сте винаги заедно щастливи и да се обичате вечно  bouquet  bouquet  bouquet
Люси ахааааааа Воля викаш значело а защо на гърба и точно на това място има причина или просто там ти харесва уф ама много съм любопитна smile3502
Деси я пиши подробности на Муцка как си направила резервацията че нещо ми се опъва тя  newsm47 и се услушва и от БГ не може да намери нещо изгодно..... newsm53
Блондюхче малееееееееее таквоз бебе на никой не пожелавам отде го изкопа тоз хитлер има ли Мерилин Монро hahaha

Айде момичета после пак че ми дойде яденето и съм гладнааааааааа newsm22 newsm22

# 197
  • Larnaca, Cyprus
ИЗВЪНрЕДНИ НОВИНИ .............
ИЗВЪНрЕДНИ НОВИНИ .........ИЗВЪНрЕДНИ НОВИНИ

Обадих се в клиниката и от там ми казаха че г-жа Ани Христова е родила но за съжаление не ми позволиха да разговарям с нея тъй че момичета давайте пожеланията наред щото утре след обед ще ходя да я посетя та ще изпринтирам пожеланията ви и ще й ги занеса лично сигурно много ще се зарадва .......... Heart Eyes
Айде давайте Hug

# 198
Много здраве,късмет и щастие!

# 199
Много здраве, щастие, любов и късмет за мама и малкия мъж! Бързо възстановяване на Ани! Юначето да бъде гордост и радост за всички близки!

# 200
  • Попово
много здраве и щастие, бързо възстановяване   bouquet

# 201
новииииииииинииииииииии........роди се........Никола.......3500кг.....в 5 часа тази сутрин newsm44
Той е такъв а тя така newsm44 newsm68
Милички,много поздрави от Аанн....бебето е много сладко newsm30 smile3504...голям мъжкар...красавеца на мама... newsm62
Маминката и тя се чувства добре.....дано и за напред е така.....значи ние ходихме.....
Черпя от нейно име
и понеже е мъшкар тортата естествено синя......хайде и кафенцето и разхладителните

# 202
Аз пак тук
Забравихме да разнищем клюките Joy
Блонди.....значи за купон се стягате newsm10...страхотна идея...а изпълнението ще е по-страхотно Peaceнищо че не са се сбъднали мечтите за балкан....пак си е почивка Peaceдано другия път успееш с плановете Peace
Цитат
Гореща царевица, моля! - Оригинална - с бандерол и малко сол!"  02_grin 02_grin - модернистично, а?!
newsm62,ако беше написал и ,,масалце безплатно"купона щеше да е пълен hahaha
ThraciaLina,честита годишнина newsm51
Lusien4eto...нямам достъп да Враца newsm78,и все пак  newsm78може би имаш двойник в нашите покрайнини newsm62
Кате хапна ли newsm78какво....това с идването на проверката от полицията не му ли мина модата newsm78...още ли се мотаят по къщите Laughing,сякаш си нямат друга работа newsm78...спомням си в началото ,когато дойдоха за първи път в къщи Twisted Evilаз с моя крив гръцки...криво лаво скалъпих,че мъжото го няма... а те седнаха на кафенце да почакат Joy...добрече не закъсня #Crazy,че как щях да се обяснявам незнам smile3515..кам колко ще ходиш при Аанн/ние пак ще наминем,ако искаш да ходим заедно/
Милички,ужасна жега...чак завидях че в БГ валии аз си мечтая за дъжд...хич няма да ни е лошо Joy
ПРИЯТЕН ДЕН НА ВСИчКИ Hug Hug

# 203
Ейййй...бравос на вас за хубавите новини дето ги прочетох....Лелеее,как се радвамммм,като че ли сестра ми е родила  Laughing Laughing Laughing Laughing
Анчееее  Hug Hug Hug Hug Hug Да сте  здрави и бебчо да е спокоен и да не плаче много  Mr. Green

Всички птици във гората
пеят радостно от сутринта:
Бебе се роди засмяно,
да му честитим сега:
да е живо, да е здраво,
и да слуша мама и тати.
Любов в сърцето да прелива
и много радости да има!

Последна редакция: чт, 06 авг 2009, 17:07 от TheNMaster

# 204
  Браво, Ани! Хайде да е жив и здрав юнака Туй за него! А за теб това и това , че да ти е сладка кърмата и бебо да расте!
  Честит празник на цялото семейство!

# 205
Добре дошло на бял свят малко юначе!
Здраве и безгрижно детство на теб............. и разбира се букет за юначната мама Аанни!

Кате, Пепитка, живи да сте, че ни съобщихте радостната новина! Предайте на милата ни приятелка и на малкия й мъж Никола безброй прегръдки и целувки, с пожелание за безпроблемно възстановяване, скоро да ги изпишат и ги чакаме на линия... Hug lovekiss Hug lovekiss Hug lovekiss

Последна редакция: чт, 06 авг 2009, 19:21 от Miss Blondy~Redhat

# 206
Първо да чиститя и аз на Ани Simple Smile не сме се засичали,но да са живи и здрави Simple Smile   bouquet

Кате, реших на гърба,защото мога да го скрия когато поискам. Другото е ,че исках да е нещо различно,а надпис на това място е наистина нетрадиционно Simple Smile мисля за следващата хехе Simple Smile давайте идеи !!!

Преместихме се с моята приятелка в нов по-голям апартамент. Много сме доволни. Нова работа няма, на същата съм си. Доволна съм, засега Simple Smile да не придизвиквам съдбата де, чукам на дърво  Praynig
Имам си и гадже,ама сме ...махни махни Simple Smile ту съм така,ту така..то като се опари човек..Вече на никой не мога да повярвам така лесно. Нали повярвах веднъж.

Да ви кажа,ходих си до България през април за Великден и се върнах 72 кг !!! Свалих обаче 8кг за 2 месеца. Има още цели 6 и се боря с себе си да не отварям хладилника!
Друго ново няма. Чакам да дойде 14ти август и да се махна за 10 дни. Отивам на Халкидики,на първото ръкавче,на Калитеа. Всички казват,че е много красиво. Мама и тати ще ме вземат от Тесалоники. Тримата не сме ходили на почивка от 100 години заедно.
 Хайде да вземам душче и да излизаме вече, в жегата не стоим хич вкъщи.
Целувки и лека вечер на всички  Simple Smile

# 207
Еееее, супер! Върнахме се от Слънчев бряг и тъкмо влизам да почерпя

за рождения ден на голямата ми дъщеря Венера (04.08.88) и виждам радостната новина !

Щастливо детство желая на Никола и само радост на родителите му!

За срещата да се уточним - значи 22.08, събота ще е денят! Предвид пътуването на Десита, а и Катя е права за неделя, че е семеен ден.  А къде? Аз предложих Ларнака, че е долу-горе на еднакво разстояние от другите градове. Местото на плажа го предложих по ред причини - на плажа е, става за игра и от най-малките дечица, има закрита и открита част за сядане, подходящо е и за пушачи, а не знам друго в Ларнака....Ако има друго, което да е удобно за майки и деца, казвайте. Аз нямам претенции - малката иска игри, а сестра ми да има място за пушачи. Мога да взема още 2 души от Никозия в колата.

Шъ мъ прощавате, ама нета ми е такъв слаб и непостоянен, че ме измъчва докато напиша и прочета нещо, камо ли да намеря картинки...та по-добре да спирам.
Лека вечер на всички  Hug

# 208
Винаги
да се радвате дълги години на вашата дъщеричка..
това е за теб

# 209
Аничка да ви е жива и здрава рожбата,да е послушен и много да ви радва.

Общи условия

Активация на акаунт