Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за новия грип от свине и ваксините?
Какви са впечатленията на хората от град Русе?
Какви са мненията за сериала "Перла"?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за новия грип от свине и ваксините?
Форумът съдържа различни мнения относно новия грип от свине и ваксините. Някои участници смятат, че учениците ще бъдат ваксинирани от септември, докато други изразяват съмнения относно ефективността на ваксините. Важно е да се отбележи, че мненията на участниците във форума не заместват медицински съвети и консултации с лекар.
-
Какви са впечатленията на хората от град Русе?
-
Какви са мненията за сериала "Перла"?
-
Какви са мненията за град Сен Тропе?
-
Какви са мненията за диетите и гладуването?

/ ама не съм ви забравила бе, кукли!!!! Апропо, ти няма ли да раждаш вече, че нещо работата много се отече!!!
няколко столичанки сме и да не се познаваме!

Каква е новата работа,как е новата къща?Гадже-мадже...........Честита ти нова косица и татууууууу
Ние сме живели за 7 години ---Кипсели, Като Патисия,Галаци,Халандри /ми май това е/.
/абе всички/
Отдавна се радвам на веселата ви темичка и дружинка и реших да ви поздравя 

......и на мен така каза на 13 и точка а аз на дванайсти срещу тринайсти се изприщих да чакам че от изприщване съм заспала и както съм заспала на дивана
да се почваме 
та може да е 1.ви ден от диетката
и си викам айде нещичко да се залъжа
само да сме живи и здрави да направим срещичката
...че нали имам да черпя кафе
забрави ли,ти в кой хотел ще се настаниш....за сега за кадето намерим за там ще пробваме в Еладата..но по принцип ни се иска да е по островчетата
намираме все от 22 нататък 1/срещата2/не отговаря на отпуската
хем не ми стиска
направо се побарква с мен
какво стана с книжката.свикна ли да караш или още си с моторетката
...твойто син цинге
а още е август 

Да, вярно - Азалее и Асиула са ми приятелки от гръцката темичка, а тук виждам и друга мама в Атина
:
...
....

........ а-ма-ха и я-па-я!
Абе к`ъв е тоя Шаро и за кво се бори?!
,ей тук нещо ме боли и нещо ми подсказва че май иде!!!!!!!!!!!
както бързо се стича водата,така бързо да родиш 
и вси4ко това
.... 
ви пожелавам! Чао засега....
Даваааайте да помагаме с напъванетоооо