Из КИПЪР в слънце и лазур обвити, най-прелестни са българските Афродити - 26

• 13 787
  • 301
  •   1
Отговори
# 180
добро утро на всички мами. как сте душучки? Аанн, вярно много работа имам напоследък, /както казва и съпружеското тяло "но мъни - но хъни"  Money  hahaha/  ама не съм ви забравила бе, кукли!!!! Апропо, ти няма ли да раждаш вече, че нещо работата много се отече!!!  Naughty
стискам палци на яничко, дано да си излекува зъбобола най-накрая - и да вземе да се обади че срамота  Crossing Arms няколко столичанки сме и да не се познаваме!
гледам и ново-старо попълнение има от Никозията  smile3521
айде пак по задаачи - тя моята няма спиране  #Crazy   bouquet
до скороооооо

# 181
Дюбрю ютрююююююю  Laughing Wink

Малееее,много нови попълнения....аде все така   bouquet
На балкан бяхме бе кокошцици мои   Laughing Искам на море но незнам дали към края на август ще ни огрее.Въпреки всичко Васко направи тен,като цигане   е.Имам и снимки но са в лаптопа ,а половинката го взема с него на работа.Трябва да си ги дръпна от там и ще ги изпраскам в Кукунделата.
Муцка, имам една молба  -----искам спирала.Поръчвай някоя, която да я бива и пращай. Ако искаш на скайпа да се доразберем.
Люсиииииии,ти се появи бе.И кво???????????? Само това ли ще ни кажеш  Thinking Каква е новата работа,как е новата къща?Гадже-мадже...........Честита ти нова косица и татууууууу   bouquetОчаквам включване!

Миреле,от колко време си в Атина и в кой квартал сте?Питам от носталгия  Tired Ние сме живели за 7 години ---Кипсели, Като Патисия,Галаци,Халандри /ми май това е/. LaughingОххххххххх как ми се идвааааа...... Tired
Целувки на всички и лек ден .......Блондич,Десита,ПеПииии ,Катеееее.............. Heart Eyes /абе всички/   bouquet

П.П. Люси,я ми преведи татуто---за какво иде реч

# 182
Добро утро и от мен  Grinning Отдавна се радвам на веселата ви темичка и дружинка и реших да ви поздравя   bouquet Следя ви да знам накъде отиват работите в Кипър - имам много близки хора там в Лефкосия и съм живяла за близо година  Sunglasses

Пепита се отби в гръцката темичка и аз да върна жеста  Hug

Поздрави от София засега, след някой и друг ден от нашия остров  Wink

food010 newsm51

# 183
  • София
TracianLina, добре си наминала!
Ние много обичаме гости....и гостите ни обичат! Joy
Приятно прекарване тук!

Жу, пращам ти списъка със спирали на лични(че да не стресна мъжо Shocked на скайпа Joy) и да си избереш. Доставката при мен е на 14.08. Устройва ли те?

Кафенце, поспри се малко де...ти пък задачки... Sick Mr. Green

Пепитке, относно диетата не съм.
Днес още не съм хрупала нищо, та може да я почна от днес.

Блондичке, права си че диетствах, обаче условието да си запазиш килцата е да си един ден на седмица на чисти протеини. Е, аз естествено не спазих това условие  Embarassedи се нашишках пак.... bowuu
При вас вали ли? Ще подминете плажчето май днес... newsm78

# 184
  • Larnaca, Cyprus
халооооооооооооооооу как сте днес  Hug
Пепи аз мойте документи преди бая време съм ги правила та мога да ти кажа за тогава как беше .........Документи
....свидетелство за граждански брак
....свидетелство за раждане на всичики деца които имате
.....документ от мухтариса че живеете в хармония и на адреса на който се водите
.....един документ който беше нещо М..и някакъв номер  newsm78 тази форма я взех от една служба която се намира по пътя за Синеплект от лявата страна на пътя малко след старите офиси на ЛТВ и АЛФА където плащахме сети ли се  #Crazy
......а този горния като го попълниш се ходи на друго място да му сложиш марки и печат преди беше по пътя за летището срещу казармите има една голяма сграда та там  bowuu
......май само това беше ако не се лъжа newsm78 и като ги попълниш и ги оставиш заедно със паспортите ви започва едно чакане да дойдат на проверка във вас от полицията да проверят аджеба дали ти си ти и дали децата са там и такива глупости от сорта и след като мине посещението и са готови документите те викат да си ги вземеш може да отнеме от шест месеца  до една година    #Crazy

Анче исках да кажа Г-жа Христова тъкмо щях да те питам как се казваш че не върви да дойда и да търся Анчето от форума Joy Joy............а щом Коста е казал на седми тогава ще да е моме ..... Peace......и на мен така каза на 13 и точка а аз на дванайсти срещу тринайсти се изприщих да чакам че от изприщване съм заспала и както съм заспала на дивана Twisted Evilразбира се че се събуждам към един и половина вечерта във локва вода и о ужас не мога да стана и така добре че телефона беше до мен та мъжо мама всички строй се преброй се и при Коста явихме се  hahaha
яничко що не пробваш довечера в бърза помощ дали нямат зъболекари  newsm78 т.е. отиди към 22.30 и се оплачи че не можеш да спиш от болка и така дано има на смяна някой newsm78
Деси аааа моля моля аз си чакам всички идващи и заминавщи ако не лично то поне са ми в мислите задължително дори последно кой идва  че не ме хвана сън докато се включи във форума newsm78 май Мирка беше newsm78
Люси браво браво много се радвам обаче трябава малко да се доообесниш
1. какво пише на таз татуировка  newsm78 вярно имаме японски ресторант ама не може да четем  hahaha
2. Екстейшъна е на кичури или на гребенчета  newsm78
Муциииии уф  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Трасиян Лина добре дошла   bouquet остани и за по дълго виж имаме си и друг от Гърция при нас Peace

Момичета оставям ви че трябава да ходя до едно периптеро т.е. лавка да купя едни СД та едно смешно кипърско филмче дето страшно ни харесва с децата та днес излиза та ей на до мен са и
Айде мамо .....айде мамо..... Mr. Green

# 185
Ехоооооо няма клюпачка Crossing Armsняма кафе newsm78
охоооооооооо има новини smile3506  да се почваме newsm62
Муци,то и аз все си мисля ,че мога да я заопочна от днес.../всеки ден hahaha/викам си не сам сложила нищо в устата smile3505та може да е 1.ви ден от диетката newsm78да ама не Embarassedзначи кам 21 00всяка вечер като се поуспокои обстановката ме гони такъв глад smile3511и си викам айде нещичко да се залъжа hahahaи от там като се почне та докато си легнем Joy...но мисля да се заема сериозно след 25,....свършва отпуската на мъжото и ако ти се чака може да си правим компания и да даваш съвети  bowuuти нали по-напред в нещата Peace
Десита,не си и помисляй че ще те пропусна smile3534само да сме живи и здрави да направим срещичката newsm10...че нали имам да черпя кафе newsm47забрави ли,ти в кой хотел ще се настаниш....за сега за кадето намерим за там ще пробваме в Еладата..но по принцип ни се иска да е по островчетата newsm78.....но нещо се спъват нещата Whistlingнамираме все от 22 нататък 1/срещата2/не отговаря на отпуската newsm78и мъжото ме базика,че не знам какво искам...хем тръгвам  newsm49хем не ми стиска smile3514направо се побарква с мен
Лусиенче/не си се мяркала по мое време тук в темичката/,приятно ми е да се запознаем,макар че си ми толкова позната newsm78,но не и от форумчето newsm78...може ли един личен въпрос,ако естествено позволиш?????от кой град в БГси....може и на лични ако искаш.....извинявай ако има нещо Peaceиначе косата ти ми харесва Peaceцвета най-вече...
Кафенце,нали знаеш колкото по-близо са нещата,толкова по-трудно стават...за срещичката ви имам впредвид....трябва да кажете твърдо кога и точка Joyвие много се каните newsm78
Блонди Joy Блонди smile3506ти да не обърка снощи нещата,то и гръцко ако си пуснала нещата са станали  6...по принцип не се губиш сряда hahaha...ааааа давай клюките тук горещи при нас  love001
Жууууууууууу,сетила съм се за теб и се подхилквам сама toothкакво стана с книжката.свикна ли да караш или още си с моторетката newsm78и нейните изпълнения Joyзабавно си беше какво толкова...особено като ни пъснеш и някоя историйка тук smile3502 ...твойто син цинге newsm62ако видиш моя ооооооооо негрите не могат и на малкия пръс да му се намажат rotfImboа още е август #Crazy
Кате Peace Peace Peace мерсашкакто винаги newsm10всичко добре обяснено
ThracianLina добре дошла.......надявам се да се прекарате добре в Кипро Peace
хайде на глезотийките   кафенце
нещо са силички

# 186
Много благодаря за топлото посрещане  Blush Да, вярно - Азалее и Асиула са ми приятелки от гръцката темичка, а тук виждам и друга мама в Атина  Grinning

От мен палачинка в този софийски дъждовен следобед  amiiii:

Пепи, потърси нещо за Родос - моите хора в Кипър там ходят в края на август  Peace Добре сте ни дошли и на Лесвос като се окопитим съвсем  Laughing

# 187
Ето ме мацоранчицииии....
Ама мога ли да пропусна да се появЪ.... и то след такива хвалебствия към моЙта /не/-скромна Mr. Green персона... fiuuuuuu...
първо от MIRELE SIM един вид комплимент..., пък после и Деситка тъй да ме издигна в ранг "талисман" #Silly....
нИдейтИ тъй бре хора, шЪ взема да се възгордея та нЕма да сА барам bowuu....., даже усещам как вече боцкат
да ми никнат крилца на гърба icanfly hahaha hahaha

ThracianLina, ха добре дошла и на теб!.... - брейййй, расте фен-клуба на темичката ни и туй-то Mr. Green coolcool

Blondi, тоз бар дето си го  поднесла доста напъване ще му трябва обаче няма да се даваме.я....
Муцондре, ааааа, я не тъй колебливо моля-моля, че ще вземе да ни спадне реномето на образцови пиянки Drunk Joy Joy Е на, гледай Пепитка се кани да вика групата на Шаро да ни помогнела.... smile3560........ а-ма-ха и я-па-я!  Stuck Out Tongue Winking Eye  Абе к`ъв е тоя Шаро и за кво се бори?! tongue Joy Я да демонстрираме че можем да се справим и без чужда помощ
не мож`ни сЪ опре на нас нЕк`ъв бар.... още повече че ще го напънем за благородна кауза - Аниния бебок newsm47
Апропо, Ааннииии, где си душкоуууу??? - виж на какъв "героизъм" се подлагаме заради тебе rotfImbo rotfImbo

Люсиенче, с теб направо "За много години!" трябва да си казваме fiuuuuuu...- толкоз често да ни навестяваш... tongue
Я кажи каква е тая древна китайска мъдрост на рамото ти?

Жужонче, няма ли да се видим тва лято бе, пиле шарено?.. Ееееххх, много разчитах че пак ще мръднете към БургаЗЪ...

При мен особени клюки няма, освен че най-сетне уредих 1-седмична почивка за мен и змейка в края на месеца.... Много исках на планина, но не стана и затова пак ще сме край морето - в Китен..., но все е смяна на обстановката и разнообразие  Hands Thumbsup
И като споменах за море, да ви кажа най-новия рекламен лаф, който върви по плажа.... Сещате се дето вървят между плажуващите и продават я сладолед, я гевреци, я царевица... Та аз им ги знам на изуст, ама таз година се появи някакъв нов образ-царевичар и като върви вика следния рекламен лозунг за привличане на клиентелата:
"Гореща царевица, моля! - Оригинална - с бандерол и малко сол!"  Joy Joy - модернистично, а?! rotfImbo

Последна редакция: ср, 05 авг 2009, 16:23 от Miss Blondy~Redhat

# 188
Ето ме и мен.... Wink

Поздрави на висчки и добре дошли на новите мами и всички завърнали се  bouquet

Кате,ей днес си получих сметката и като получат паричките,ще ти пиша подробности. LaughingИ аз като Муци съм с пакет-самолетен билет,трансфер и хотел...Но все си мисля,че като пристигна в петък,живот и здраве,само оставям багажа и после може,ако не си/сте/ заети да пийнем по нещо или вечеряме,както дойде... Wink

Муци,стискам палци всичко да се нареди! PeaceС пакет излиза винаги най-изгоднo,въпреки сега цените изобщо да не са от най-изгодните,ама кво да правим...като искаме през август да пътуваме Money

Пепи
,писах и на Катето,може още в петък вечер да се видим,ако разбира се,не сте заети...а пък за кафето...споко... ще се черпим... Hug

Блонди
,много се смях на този "рефрен"...но да ти кажа такива мургави индивиди,но от друга географска ширина видях и на палажа в Ница...Но разбира се,ншите са незаменими...по всичко... Joy

Милички,днес открих плажа в Цюрих.От повече от година живея тук,да не казвам,следвам там и не го бях посетила...но все дно бяхме на море,въпреки да е езеро...Моят малкият така се наигра,а и аз малко слънце събрах...много добре ни минава деня като сме на някои бряг...сега едвам гледам вече от умора.А утре ще ставам рано,че ще пътувам около 700км(отиване и връщане) дa cвърша ма мъжо ми малко работа,да му помогна...и затова ви казвам лека нощ и до скоро включване  Hug Flutter

# 189
АМИ аз такова newsm78 #Crazy май няма да съм на линия в скоро време......ще видим ние тази работа #Crazy ooooh! newsm78 Praynig,ей тук нещо ме боли и нещо ми подсказва че май иде!!!!!!!!!!! Hug

# 190
Дано си права Peace Peace Peace
всички сме в очакване Hug Hug и сме с теб Peaceи ще викаме с теб smile3514
Давай Аанн,мъжкаря идеееееееееееееее  love001
ето и нещо за теб както бързо се стича водата,така бързо да родиш newsm10
поне в нашия край поливаме вода за късмет и вси4ко това
в о4акване на новините сме

# 191
Добро утро, момичета слънчеви!  Hug
Ани, стискам палци и на ръцете, и на краката! Присъединявам се към Пепи с всички талисмани и водичка!

Днес имам скромен повод да почерпя - своеобразна годишнина от запознанството с мъжа ми (в една софийска нотариална кантора  Laughing).

и Бейлисчето  Grinning

# 192
Ааннииии, дръж се мила, с теб сме! Хайде всичко леко да мине............
 и при следващото ти включване с бебо да се носите вече не така...... а така...

Виж какво ще ти покажа за да те разсмея и да подпомогнем напъна.....
.......вероятно така е изглеждал сЮФсем младия Хитлер smile3519....
..... и ако тоз`бебок можеше да проговори от снимката, сигурно думите биха били "Зи хайл!"
rotfImbo rotfImbo rotfImao

ThracianLina, честита ви годишнина днес и още много такива да празнувате напред в годините!

Милички хубав smile3558 ви пожелавам! Чао засега.... Kissing Heart

# 193
давай аниииииии, хайде мила - с теб сме smile3521  идва големия човек smile3540

# 194
Уфф....И аз пристигам да помагам....Ааннн....С теб сме!  newsm81 Даваааайте да помагаме с напъванетоооо  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover newsm32  1stroller smile3504 1crib
Айде и кревата приготвихме..таковата,'начи....Айе дано вече като пиша този пост вече да си родила...  Hug Hug Hug Hug Hug

Ку-куууу....Ехооооо...Някой има ли тел връзка с Анчето та да разберем кога е родила? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт