Из КИПЪР в слънце и лазур обвити, най-прелестни са българските Афродити - 26

• 13 788
  • 301
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте сладурани.... Flutter

Сега да ви съобщя,че съм Ви много благодарна,за стискането на палците и подкрепата...стана работата...на 21.08 ме очаквайте.Пристигам в 17.45h....и съм до 23.08. в Ларнака.Ще се радвам да се видим и запознаем....нямам търпение вече...още в петак вечерта можем дори да се видим,дано не сте много заети,ама все някой ще се намери да ми прави компания,нали?????!!!!

Кате,ето ме ...идаа.....Муци ще успee ли?

Блонди,къде си? Дано си здрава...

Пепи
,големи екшъни са се разиграли...честито за документите!

Шанкулова
,мерcи за пожеланията!Така бих се радвала,ако и ти можеше да дойдеш!Ама другият път!Убедена сам ,че сте ми хареса в Кипър,при такава компания...Сменила си снимката на Габи-голяма чаровница!

Аанн,хайде,много кураж и всичко ще е о.к.

Яничко
,как ти е зъбобола?

Мирка,големи сладури сте...

Хайде аз ви оставям,че много стрес при нас покрай работата на мъжо....ама ще ви разказвам... ooooh! Whistling #Crazy

# 166
Мацоранкиии, закускааааа...

Ейййй, не е истина просто....- снощи писах-писах един дъъъълъг пост и малко преди да го публикувам дадох бутон "предвар.преглед" и БГ-мамата ми спече Shocked..... сещате се - появи се едно от онези мили съобщенийца, дето започват
с "we`re sorry" newsm48 ... и тъй после до края на вечерта сайта `ич не ми се отваряше...,
ноооо ето ме днес в зарана на линия smile3521

Аанни, че то 4-ти днес бря.... Еееее, ай`дано са я вярно удордисали дофтурите датата... fingerscrossed
Пепитче, да са ти честити дИкИментите!  bouquet.... брееее ама те направо исторически станаха почти.... hahaha hahaha

Мастерче, Яз нали съм си УФСЪ упорита  animal085  реших с плажа да действам на принципа клин-клин избива smile3560  
тъй де, ми то тва лято аман от стомашно-чревни инвазии при нас Crazy ..., пък да видиш как ми стихна съвсем болката в корема като ги понапекох сна слънце карантиите  hahaha Joy... сЮрЬознУ гУворЪ Joy

Мирка, разкошни сте на снимките Hug...просто радостта че сте заедно струи от вас..... и макар че с Лъчи и двете сте красавици, ама най-ме накефи оная снимка на мъжО ти, дето е яхнал ниското конче и се е ухилил до ушите moresmile - голям образ е съзодийника... coolcool
Деситка, бравос че си уредила нещата newsm74... ееееххх, сигурна съм че страхотна срещичка ще си спретнете Heart Eyes

Кате,  Joy Joy...- вярно че в куфар трудно Ш`си побера бедъра, ама по-лошото е, че самите ние с Деси сме на коджа разстояние една от друга, та да може да ме вземе като багаж smile3560.... дет`има един лаф "нерде Ямбол,
нерде Станбул" Joy Joy.... иначе ако беше да тръгваме от една аерогара, ако не в куфар, то щяхме да я цаним Деска за музикантка и да мЪ турнИ Ф Идин калъф за виолончело #Silly rotfImbo rotfImbo вЕрвам в таквоз нещУ шЪ мога да се поместя барабар със стройните си овчи копита smile3532 rotfImao rotfImao rotfImao

Буболински, кипи ли предсватбената подготовка? married..... всъщност точно кога беше датата на събитието newsm78

Шанксулчица, много неприятно че така ви се е скапала морската почивка spoko.....А да те питам от следващата темичка на заглавната страница вече русенка ли да те пишем? Mr. Green.... - тъй де, ако перспективите да се установите там са по-дълготрайни.... Hug

Яничко, жива ли си бе мила след тормоза при забаря?....
Хайде мацоранки, оставям ви, че времето напредна, а задълженията ме зоват....

Последна редакция: вт, 04 авг 2009, 13:18 от Miss Blondy~Redhat

# 167
Добро утрооооо  Hug
Скоро не съм писала,но да се надявам,че не сте ме забравили  Embarassed
Добре дошли на всички новички,добре заварили на всички`старички`  Laughing
Вчера се прибрахме от една дъъъъъълга почивка и се чудя днес откъде да я захвана у нас  Thinking Crazy Ще се почудя още малко и ще започна да викам неволята.
Тези дни  дано ми остане време да прочета двете темички.
Сега прегледах само последната страничка  Rolling Eyes
Блондичка,мерси за закуската  Hug
Ани,стискам палци   bouquet
Шанкулче,какво ще правите в Русе?
Мастерче,как си бе душицо?
Кате,как си? Как са двамата юнаци?
Муцка,Кати----ЧРД на братлето ви   bouquet  bowuu/на патереци/,да ви е жив и здрав иииии мнооого да ви слуша./помня,че беше на 23.07.нали не греша/
Деситка,към Кипрото ли летиш ?  Peace Браво -опасни сте. Hug
Пепитка,покрай теб винаги е интересно  Laughing   bouquet
Мирка,много се радвам за вас  Hug Големи сте сладури и се вижда ,че сте много щастливи.

Лек и усмихнат ден ви желая  Heart Eyes

# 168
  • Larnaca, Cyprus
Здравейте момичета Hug
Миркееееее хич не се услушвай ами преди да са ти прекъснали нета казвай тука диетата че виж Пепиткин и Муцка искат да отслабват Mr. Green
Анчеее тази кашлица на алергична ми звучи ако искаш да погледна после в къщи какви сиропи за алергична кашлица даваха на мойте мисля не а съм почти сигурна за единия обаче ще проверя как точно се изписва.... Peace..тук по принцип незнам дали си чувала обаче от големия прах децата до три четири годинки а при някои може и по дълго са предразположени към такив вид алергични реакции  Naughtyмоя големия имаше подобна кашлица която в последстиве просто спря Peace.......................а кво викаш за днес ще раждаме ли или Joy Joy Joy......и я кажи при Коста след раждането приемаш ли посещения ....или викаш по нататък
Деси кой ще те среща на летището май никой newsm78 щото такситата нещо напоследък са в стачка та ако няма кой да дойда аз обаче пиши на лични с какво си облечена или дръж една роза  hahaha че да не се разминем  Joy Joy
Жу айде бе човек къде се губиш  #Crazy да ти кажа мерси за пожеланията за брато обаче хич не слуша напоследък да знаеш .... newsm78...незнам какво да го правя уж съм му любимата кака ма и аз взех да се затруднявам напоследък ...... newsm78

# 169
Здравейте милички
Какво ново searchда разгледаме политиката smile3506
Аанн,още се услушвате вие двамата preggo...то май най -добре е при/в/ мама smile3521ама говори му на милия ,че вече стана популярен  Peaceчакаме го 1/2 Кипро и 1/2 БГ newsm62...незнам на теб ама на мен ми се изчака чакането...сигурна съм че и при теб е така sweatingхайде не остана fingerscrossed fingerscrossed и на мен Коста ми каза че преносвам,ама то моито баш объркана работа...от 13 авг.родих на 24 септ. newsm62
 ама казах,че то само ще си излезе  smile3534няма да го предизвиквам....и всичко беше ок Peace...това е по желание на майката...помислете и решете с мъжото Peace
Десита Peaceнай-после още по0добри новини newsm44чакамете
Блонди,същия номер ми въртя лапа и на мен Twisted Evilкам 20.30...и чак кам 23.30 се смели да ми отвори форумите newsm78...направо побеснях...децата легнаха,и големите деца newsm62 и си викам айде сега на спокойствие да разнищем клюките,а то hit......мерсаж за кроасянчето и ягодките Peaceмай не остана за другите hahaha
Цитат
да са ти честити дИкИментите! bouquet.... брееее ама те направо исторически станаха почти....
...то и брат ми ме базика,че за толкова време хората се женат,развеждат,деца правят и раждат newsm62 smile3534 и аз не мога да си управя хартииките Joyдет се вика,ама вече съм се заела сериозно....
Сега такмо съм се сетила,че ще правя кип.документи да питам Катето какво трябва да имим и каде да ида newsm78...че нещо много места ми нахвърлаха newsm78..пък да не се мотам с дяцата в тази жега Whistling...естествено ще изчакам да минат отпуските hahaha да не ударя на камък :hahaha hahaha
Жу, smile3501ти си отскита Peaceтака и трябва..сега е момента...ама обръщай ни малко повече внимание де Praynig...то почти ни забрави,дет му се вика hahahaразкажи сега кеде бяхте последно  дървета или вода newsm78 балканска или морско-язорирна обстановка Joy
Мирка,страхотни снимки Peaceи местенцата добре подбрани Peaceи всички сте сладури Peace...малееееееееее започнах като рекламен агент да се изказвам smile3502...кажи за диетката    тук има мераклии Heart Eyes
Муци,ти започна ли.... smile3505така ли направи с устата...че за мен май е единственото положение #Crazyдай съвети как да започваме и с какво Peaceхайде успех ако си на режим Heart Eyes

почерпка за зажаднели и прегрели
При нас екшъна е в развоя....изведоха я вчера с полиция жената,а вечерта тя пак се върна със семейството,след като си трагна полицита по тъмно...преспаха и сутринта рано рано пак изчезнаха...а парлулката още не беше дошла...а иначе висят по цял ден тук отпред #Crazy....казах на милата да иде да президента...може да се смели..все пак 5 деца....от друга страна и комшииките имат право,че всичко трябва да става по законен път #Crazy
хаиде пак се отнесох...приятен ден

# 170
ами-и-и-и-и!!!!! #Silly терминът ми бил на 7?!!!! #Crazy doh smile3538 smile3544.....не знам защо съм си въобразила че е на 4???????? Thinking.........и така-а-а-а-а,днес бях на док..имам малки-и-и-и-и контракции и дока каза че идело....!!!!!иди ,ама не се види-викам аз  33uu search,изчака ми се чакането!!!!питате ли ме???????????????!!!!!!!!!! Naughty ooooh!........цъ-цъ-цъ!!!!!
 пепитке,аде виж к'во стаа?само да си покажа носът навън от дома и почват:"о-о-о-о,още ли се носите?",брей-брей-брей newsm49 newsm49,ами тъй к"'во да пра'им!!!мъжете командват!!!!и то нали си е мъжко,ще видим кога ще му доде кефа Crossing Arms!!!!

кате,приемаме гости всякакви!!!!дай боже бебо да дойде навреме живо  и здраво-заповядайте!!!!!!! bowuuкойто иска!!!!!!пепитке,кате и които е от ларнака,пък и може и от покрайнините на ларнака!! bowuuтърсете:г-жа ХРИСТОВА ,моля!!!(аз съм си още с моминското име,в процес съм на смяна на името)....а колкото до кашличката,май-май е на алергична основа Naughty,я кажи спрейчетата!!!на мен ми дадоха някакви,сега ще ходя да ги взимам......?!!

блонди,много е приятно когато седнеш да пишеш и пишеш и пишеш......... smile3523 и после ХОП нещо става с новата техника и всичко е мъгла........... #Crazy cry badcomp....нали? Mr. Green

жу,добре дошла отново,без малко да те забравим!!!как си?не се губи така за дълго де!!!благодаря за подкрепата!!!

абе на яничко ,да не са и извадили зъбите и сега не може да пише????????!!!!!! newsm78 rotfImbo

елебеле и ти беше бременна нали?как си?

кафето и то го удари на бизнес срещи и ето на забрави ни Thinking Whistling........

муци,доколкото помня си беше купила някаква премянка и току виж се е метнала на бял кон в облаците или раздава шампанско с ягоди нейде??!!!!!!!!!! 4470 pletka

мастерче,ти сигурно се измори от викане ,милата,покрай мен Hug и сега си отдъхваш ppp

# 171
нещо ей тука с регистрацииката ми се обърка и това "аанн-гост"съм си аз newsm78

# 172
 newsm47 newsm47 ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ-ХАААААААА  !  ЗДРАВЕЙТЕ ДУшИчКИ ЗЛАТНИ !        Дойдох ! Laughing   Благодаря на ВСИчКИ за стабилната подкрепа!    Наистина не можете да си представите колко ми помагате в този толкова "апокалипстичен" Crazy  за мен момент,но................представете си още нищо не са ми правили... ooooh!      Ходих аз на зьболекар в поликлиниката,защото имам здравна карта и викам си-"че по-евтино"(то си направо безплатно,де)  и там още на входа гледам една опашка...... ooooh! ooooh! ooooh!,чак отвьн ще излезат....!чакам аз ,чакам...и,о чудо- идва ми реда  и ми дават номер за зьбар номер.....34.. #Cussing out !!!  Нищо,викам аз на мьж ми ще чакаме! Отивам аз пред кабинета и кво виждат очите ми-точно влиза номер 6  Shocked   Ааааааааааа  аз бях дотук ! Още повече,че след 40 мин. трябваше да сьм на работа ! Абсурд ! Close Close Close        И така, скьсах аз номерчето и право в колата !     Поспаднала сьм малко та не се плашат вече хората,но......ще трябва да отида  ! И  то не утре, защото утре няма зьбар ooooh!  Та ще седя така до четвьртьк , нищо че онази ,която раздава номерцата като ме видя с тая плондерска мутра се дрьпна назад и вика: "аааа,ма мана му ,мана му ти еши ,мана му...?  Laughing Laughing Laughing После се сетихме с мьж ми ,че сигурно си мисли,че моя ме е пребил....... newsm78 rotfImbo rotfImbo smile3532

# 173
Здрасти по нощЯта пак Mr. Green че ейййй.., е па не моЕм зАспим без да вЪ инспектирам - тъй да вЪ любА`начи!  mrstraetz

Ехаааа, Жу Ненкова, кво да обърнем smile3560 - ти се появи бря! Hug Я раздуй къде миткахте, кви ги вършихте и т.н.

Яничко, ама ти белата си търсиш.... как тъй търпиш тоя отток, че и болката #Crazy..., пък да не говорим какъв абцес може да си докараш Sick... ай да не говоря, че да не дръпна дявола за опашката newsm36 ама с такова нещо шега не бива Naughty..... то верно дето има една приказка "шобето е голям страх", ама кат`ти шибне една упойка зъбаря и всичко ще е ок Peace

Ааннченцейййй, абе ти мЪ утрепА бе душко.... - аз цял ден те мисля, а тя наш`та датите сбъркала #Silly hahaha hahaha

Пепиткин, супер ти е почерпката, ама аз шЪ вкарам "тежката артилерия", та кат`едни самоотвержени акушерки....
да му дадем един дружен "напън" на тоя бар...
разбира се "напъваме" в помощ на Аниното бебо rotfImbo rotfImbo

Айде мацоранки, лека ви вечер! 1countingsheep

# 174
 newsm18 Здравейте,момичета как сте? newsm18     шАНКУЛОВА-ставате ми градска много се радвам с удоволствие бих организирала една крайдунавска среща-  lalalala          ПЕПИТА-1977-я да видя кой ще ходи в Гьрция?Ако не се отзоват другите мами ще ти пусна някои координати Peace     KATY6-да в АТИНА сьм мила наистина има голяма разлика от Солун ама тук се установихме и да ти кажа честно посвикнах вече вьпреки ,че шумотевицата и динамиката на големия град понякога ми идват в повече smile3511.БЛОНДИ-аз като ви влезна в темата не ви чета подред ами тьрся пьрво твоите писания и после подкарвам останалите  newsm10 много си ми симпатична чувството ти на хумор много ми допада smile3501  ЯНИчКО-''стискаи зьби''(това в крьга на маитапа) сьчувствам ти знам какво е .Много поздрави на КИПРОТО от мен ! newsm49Лека нощ момичета!

# 175
Мили мой,аз взех документите и се замисляме да идем на крузиерка до Еладата newsm78
да ама нещо не намираме места за другата седмица Crossing Armsпробвах каде ли не,
ама и аз съм се сетила де вика мойто мъж....баш сега ...помогнете с ниакакви фирмички или какво да е Peace
та дано намеря нещичко newsm78,че сън не ме лови Joyиначе де се вика и тук в Кипрото ще похарчим паричките hahahaщом има де се вика...ама дручко е да смениш обстановката Peace
Блонди ,доста зор ще видим hahahaс това барче ,ако не се появи,,групата на шаро"
много сухо бе hahahaяяяяяяяяя меселъка от мен
така де ааа не на сухо Joy
MIRELE SIM давай координатите де,защо да чакам Joy

# 176
Ехоооо и аз пак в късните или по-скоро ранните часове съм тук[/color Hug

Много благодаря Катенце, Hugама мисля,че имам от летището до хотела трансфер.Но пак ще ги питам от агенцията...чакам си "документите" тези дни и подробно ще пиша...мн ми стана драго,че мислиш за мен..  bouquet..Муци ще идва ли?Да очаквaмe включване и от винаги..

Блонди[/color],слагам те веднага в един куфар за контрабас.. Thinking.там ще поберем бедара ти...но трябва да се телепортираш до Виена,от там ми е трансфера за Ларнака...абе много трансфери,много нещо...няма директни полети от тук за Кипър..

Пепитка,мога дa ти помогна с немските сайтове за почивка.Само ми кажи къде горе-долу в Гърция искате да отмаряте и аз ще погледна...ама нали ще сте в Ларнака между 21-23.08?Да не се изпуснем,че ще трябва после пак да идвам #Crazy

Жу,добре си се завърнала!!!Точно тези дни в опита си да отворя за пореден,но пак неуспешен/затова и за Кипър тръгвам,чe да се опознаем/ Кукунделата,гледам пак снимките на Жу и малкият Жужон...и се запитах къде се изгуби ти???Но сегa разбирам...хайде чакаме тук пресконференция от теб...че не може така да се губиш... Party

[color=red]Яничко
,Блонди,е многоооооо права...иди,мила,на зъбар,щото иначе може да си докараш големи усложнения,които ще те вкарат в още по-големи финансови разходи!!!Не е шега работата,а има една поговорка,дето лекарите много обичат да я казват,че"ЗЪБ,Пръст и Г..з,най много болят...аз от първите две сам си патила... Sick

Миреле,Блонди е нашият талисман тук... Flutterбез нея не можем..имаме си и други ценни,но тя е от любимите за много хора...

Аанн,дано малкатa принцеса се оправи,че не ти стига и бременността,а и мислите по детенце...хайде,нямам търпение вече да ви видя...
Милички,куклички,пожелавам ви лека нощ и дано не съм изпуснала някои... Hug

# 177
Хайде и аз най-накрая Simple Smile))
Привет момичета Simple Smile много теми пропуснах,много новини, празници и т.н. ,нооо...прочетох последната тема Simple Smile
Пепита, и аз много трудности с круиз да намеря,ама се отказах накрая-отивам в Гърция на Халкидики. Первото ръкавче,на Калитеа дет има най-много бозукита и кръчми Simple Smile
И малко новини за мен - нов апартамент, работата е 6 Simple Smile   Събота и неделя на море...та това е Simple Smile чакам 14ти да заминавам,че вече не се издържа Simple Smile
Поздрави и цунки на всички   bouquet

# 178
Сложихме коса,направихме татус Simple Smile

# 179
  • София
Добро утрооооо.....
Заповядайте чайче  smile3521...... че в Софето е 23 градуса и такъв дъжд скоро
  umbrella не е имало.... Crazy

Анче, от сега с характер викаш...ами ще чакаме тогава... smile3506

Лусиенче, ти как така се обърка да ни навестиш! Joy
Всичко около теб звучи страхотно. Все така на добри събития да се радваш и
по-честичко идвай....

Деси, чакам едн апакетна оферта да ми изпратят. щото както споменах цената само на самолетния билет август от София е към 600 евро, а пакетната цена е около 500 евро. Пакета е за една седмица с хотел, трансфер и самолетен билет. та ако ми дадат добра цена може и да долетим, но иначе не ми се струва много рентабилно...Пък и със шефа на съм говорила за отпуската още....Искам първо да видя какво ще ми предложат.

Яничко, не може ли да отидеш по спешност и някак си да си спредимство... newsm78
не може така с подута буза да си чакаш ред, я! Crossing Arms

Миреле, май по-добре в Атина, въпреки всичко. В Солун като едно малко селце ми се струва.
Blondi, тоз бар дето си го  поднесла доста напъване ще му трябва обаче няма да се даваме.я....

Жу, добре си се явила....Успяхте ли да починете...

нещо ми стана на компа и не виждам какво пиша....Ще го оправя и пак ще дойда! Хубав ден на всички и мнооого усмивки!

Последна редакция: ср, 05 авг 2009, 10:46 от Муци

Общи условия

Активация на акаунт