Из КИПЪР в слънце и лазур обвити, най-прелестни са българските Афродити - 26

• 13 798
  • 301
  •   1
Отговори
# 150
 ДобрЮтрУ мацоранчици! ЗаповЕЙте на лека закуска...
....набързо стъкмена, че с Лорски се стягаме за  grinning039  piasyk... да се замъкнем по-навреме преди да е станало жега..... Болките в корема ми позатихнаха.... и нали съм мноО корназ #Silly реших се още днес на плаж....., е па ако ще се умирга, поне да се мре геройски -хващайки тен sun tongue  Joy Joy
Та такива ти ми работи Пепитка - кака ти Блондич лесно сЪ не дава на некви там болежки Mr. Green

Лелееее Аанниииии, ако знаеш как ме направи да подскоча рано сабахлян Mr. Green...-  влизам значи във форума и що да видя Shocked - последна публикация в нашата темичка от теб... в 3часа по нощите #Crazy..... ха познай какво си помислих... smile3560... - хванали са я болките и милата да си удържи на обещанието, се е пъхнала набързо да ни информира че влиза за раждане.
А иначе сърдечно благодаря за поканата Hug Hug Hug...- много мило ми стана, да знаеш, от жеста Heart Eyes..., при все че
и тъй си имаш гости на главата..., а и бебо всеки момент ще се появи..., абе безкрайно драго го усетих тоя жест на гостоприемство Flowers Bouquet..., обаче наистина цените на билетите са ми голям проблем Confused особено в последния момент като търсиш, винаги са останали някакви супер-скъпи #Crazy

Деситка
, мила оценявам и твоето любезно предложение да споделим хотелската ти стая кат`ИднЪ Флюбена двойка #Silly hahaha ама както казах, пустите му самолетни билети Rolling Eyes.... освен ако намериш начин да ме сбуташ в някой куфар да мина като багаж Joy Joy Joy

Хайде мили мои, хубав неделен ден!

Последна редакция: нд, 02 авг 2009, 09:49 от Miss Blondy~Redhat

# 151
Здравейте и от мен!
Дани,да си жива и здрава,много щастлива  bouquet (малко със закъснение,ама ще ме извиниш) И много положителни емоции на родна земя Hug
Момичетааааааааааааааааааа,срещичка си спретвате,а? Не ви ли е срам Mr. Green Искам и аз Rolling Eyes Само че датата ми е много неподходяща,тъй като мъжо има рожден ден на 22-ри...иначе колко му е да прескоча до Кипрото-чух че от Букурещ билетите били доста по-евтини,а и сега от Русе ми е близо,ама няма как Sad
Буболинке,точно на 24-ти беше,ама като не съм се сетила да ти дам българския си номер...нищо-другия път като си идвате Hug
Десита,дано всичко бъде наред с резервациите ти и се надявам в Кипър да ти хареса Peace
Мирка,страхотно е че всичко върви като по вода,от сърце ви желая да е все така  Hug
Цвета,браво на вас...малката на колко годинки е? Че мойта и за един ден не мога да я оставя #Crazy Или поне не съм пробвала...дори не иска да заспива с някой друг,въпреки че знае че и аз съм вкъщи Tired
Винаги,и на тебе голям маратон ти предстои...Дано хубаво да си изкарате навсякъде Hug
Ние с малката отидохме на море и тя след първия плаж хвана летния вирус #Cussing out хем се вбесих че не мога на плаж да ходя,хем ми беше жал за нея как се мъчи горкото Sad и така се върнахме без тен Cry
много целувки на всички  bouquet,аз може пак да отсъствам малко,че трябва да глася куфарите за преселването в Русе,а там първоначално няма да имаме нет Peace

# 152
Ехоооо!Днес най-после ме разходиха из Лимасол! CrazyСега ще се къпем и на масата! Mr. GreenЕто ви и снимков материал!:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=401451&pid=13935065
Лека вечер и успешна нова седмица!  bouquet

# 153
Здравейте на всички ! Аз нешо не сьм добре сьс зьбите-подула сьм се  като плондер в лицето .Моят мьж ми вика,че сьм приличала на Стюарт Литьл Laughing. Ама иначе работата май е сериозна,така..кьм инфекциика вьрви..!    Утре ще ме води на зьболекар..ох....толкова много ме е страх  ,че 100 пьти,100 предпочитам да родя тризнаци   Laughing-всяко по 5 кила......,отколкото да се оставя в рьчичките на добрата "леля' с бялата престилчица.... Ох,момичета,молете се за мен утре.... Praynig Praynig Praynig

# 154
П.П. Мирка, много сладки снимки   Hug

# 155
  bouquet          Добьр вечер и от мен! Реших да намина еи така по комшийски да видя как сте!Аз освен с жега с друго не мога да се похваля sweatingМИРКА-много сте сладки и на мен Лимасол много ми харесва вьпреки,че за малко сам била. Shankulova-приятно преселване ставаш моя градска с удоволствие бих организирала една крайдунавска среща HugYanicko-стискам палци утре (като знам мен колко ме е страх от зьбари) направо ми идва да ги #2gunfire ама няма как .На останалите АФРОДИТКИ всичко най-добро лек и успешен ден!

# 156
добро утро мамки, посипвам си главата с пепел, че ме нямаше никаква няколко дни.  Embarassed ама - задачки!   Tired знаете как е! айде после пак ще пиша, че пак ме погнаха в офиса  #Crazy

# 157
яничко, стискам палци, после като се освободиш чакам час и място за кафенце в столицата, че да утрепем заедно кофти чувството от бялата престилка!  Hug

# 158
Оооо супер за срещата.Кажете място и час и ще сме там да се видим и на живо. Party

# 159
Гутен Следобеден 'начи  Hug Hug Hug Hug Hug

Аанн-ченцееее още ли не си родила бря?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
МъжО ти да се потруди де  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Щом и доФтура го е рекъл.....Ми тъй де... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Миркаааа,много сте готини на снимките  Hug Hug Hug

YANICKO стискам палци за зъбаря да мине добре...Разбирам те и съчувствам за възпалението.Дано мине скоро и да не е нещо сериозно.... Rolling Eyes

Блондиич кО напраЙхтИ с плажа бре? Дано да не е имало авария при тебе,че нали те болеше нещо...четох по-назад....Дано да е минало... Hug Hug Hug

# 160
Привет красавици
да сложим кафенцето и да разнищим клюката smile3521
Първо като гледам бебе няма smile3506...дай боже да греша и вече да са минали мъките....ама то ще си каже  ylinfantима или няма PeaceАанн fingerscrossed че и аз като Блонди викам си айдеееееееееееееее някой ще черпи newsm22,с тоя твой пост в 3 сутринта на вдигна всички на тревога newsm62
Блонди, smile3501мъжко момиче като мен си,щом е за разходка или скитане даже и на четири крака тръгвам newsm62...а как мина плажа да нямаше накое изпълнение с твоя болен стомах #Crazy
Муцка smile3506започна ли диетката или ще ме чакаш да пробваме заедно newsm78
Кате,даже от офиса не се включи тук на клюкарката ела раздухай как,какво къде Joy
Десиита
Цитат
Групата Афродити да ме очакват на 21 до 23 в Ларнака!!!!
хайде дай инфо всичко сигурно ли е Peace Peace fingerscrossedвключвам в действие и краката за по-сигурно newsm62
Мастърче и да даваме и да не съвети на Аанн,тиа виж как несериозно се отнася към въпроса за кекса smile3521
Дани как е БГ......тази в самолета кипърец ли фрасна със списанието newsm78,че тяхната втора професия е сваляч newsm62..добре е направила Peace
Милички,вчера имаше екшън тук в квартала #Crazy #Crazyнякаква женичка като реши,че ще влиза тук в държавните апартаменти #Crazyбез ключ ,без разрешение #Crazy...разби прозореца на кухнята и влезе....наряза си ръцете,та ходих да и давам първа помощ...та милата я съжалих,че е с 5 деца #Crazyи няма къде да спят,но просто и обесних,че няма да е за дълго понеже няма разрешение blahblahдокументи и т.н...,а тя рече че ще седи понеже и се полага Thinking,а децата и като ги пусна все едно от джунгла излязли Rolling Eyes,...досега живели в колата #Crazy Shocked...нито ток ,нито вода в апартамента newsm12...как саизкарали ноща незнам,но преди малко дойде полицията и ги откара нанякъде Sick,направо ми стана жал,но все пак тя рускиня/пондия/мъжът и турчин и изобщо нямат право на такъв апартамен ..или поне ако мине номера да си чакат реда...както си е редно....и комшийките набързо я сикирдосаха,че е направила така Mr. Green,никой не и обясни какво да прави..попита ме,но аз /чужденка бг Joy/не съм кой знае колко вътре в нещата....та така какво стана с тях newsm78...
Още нещо да почерпя
готови са ми документите хай-после newsm44да видим дали ще успеем да намерим някаква почивка някъде newsm78
Хайде приятна седмица на всички

# 161
Айде Пепитке,честити ти докИменти..Ейййй,най-накрая...

Айде и от мене малко...

# 162
  • Larnaca, Cyprus
Кой ме търсиииии Mr. Green
Нали знаете че в къщи нет хич та ей ме на да се включа от офиса ..... Hug
И кво и кво станало......Анчеее гледай сега по принцип наистина е добре да се разхождаш дори и да прекалиш е направо за предпочитане по бързо ще излезе де или другия вариант ако не ти се разхожда хващай къщата на основно чистене и на другия ден ще си гушкаш бебчо Hug....а на малката какъв сироп даваш защото аз за кашлица ги карам само на спрейчета и за два дни им минава всичко Peace
Деси стискам палци и чакам да видим ще стане ли няма ли с тази резервация Thinking
Блондеее какъв ще е тоя куфар дето ще те побере тебе с този дълъг бедър hahaha
Мирка много сте сладки поздравления гледам май или тъй ми се струва че малко килца си свалила newsm78 нали това беше целта а колко ако не е тайна така де да подразним диетстващите Mr. Green
Яничко милата зъбаааааааар  Sick Sick не мога не издържам много ми е гадно дано да те приключи набързо обаче така както звучиш не ти мърда два до три пъти ходене милати ти ето стискам палци да мине всичко бързо и възможно по безболезнено Peace
Миреле Сим ахаааааа в Гърция значи ахаааааа в Атина  Laughing....тук пък в Кипрото повече харесваме Солун незнам защо аз лично в Атина не съм била обаче на който съм споменала и всички цъкат ооооооооо не по добре в Солун така викат де....а на теб харесва ли ти там или викаш свиква се  newsm78
Пепи ейййййййй най накрая тоя паспорт излезе бе   bouquet  bouquet айде сега накъде newsm78

Момичета аз съм с двамата звяра мойте тук в офиса опитвам се да работя обаче нещо хич не става имам толкова много ангажименти и в къщи и въобще които трябва да свърша че задължително ми трябва една седмица пълна почивка за да приключа уф
А не ми стига че съм претрупана ами свеки отидаха уж на любовен уикенд значи от миналия петък заминаха та днес ги очаквахме обаче уви ще си дойдат в четвъртък Mr. Green

# 163
Мда,май съм почти 60 кг!Остават ми още 2-3 и стига,че и сутиените ми са големи вече... Mr. Green
Мацки,известно време ще съм без нет,че съквартирантите си тръгват и си прекратяват договора,така че не знам,кога ще е следващото ми включване.Дано да е по-скоро!  bouquet

# 164
хайде хоп-хайде троп и аз  пак тук............. Thinking....ами к'во да ви кажа мили ми мадамки,голям зор а!!!!!!терминът ми е на 4-ти???????.....................кво става незнам.....но ми казаха ,че може док.да ми даде още 10 дена след терминът #Crazy newsm78 и чак тогава детето се смята за преносено....................е утре имам час при моя ДОК.и да видим к'во ще каже???!!!!!!може и тези дни да ми сложи системата и хайде хоп на масата за раждане Praynig Peace............честно казано вече почнах да се притеснявам ooooh!......ходя на разходки к'во да правя-стане ли 9.30 хващам се и хайде из квартала като луда..........така де Whistling......и с мъжу се трудим Crazy....да идва вече че последният път като бях на преглед на 31...бебо беше 3.500 #Crazy......ако почакам още малко може да стане 4.000 #Crazy.....а не така!!! Naughty
кате,сиропчето е ВЕНДОЛИН,там пък друг проблем ooooh!.......ами моята щерка от 10 дена има една кашлица....без темп,.без хрема,хапва си изобщо всичко е ок,ноооооо кашлицата е неприятна....от 5 дена започна да се буди нощем от нея.направо въздух  не може да си поеме.....и едно такова не приятно става положението ooooh! и идва да повръща ама не може и реве нощем....после пак се успокоява и заспива,и така 2-3 пъти на нощ........почти не спя!!!! ooooh!през денят е по -спокойно положението.....водих я на док.(анастасиоу-има кабинет в кв.ДРОША)и той и направи основен преглед....всичко е ок.....кашличката е от климатика и нещо от този сорт...даде ми ВЕНДОЛИН,но пък от него тя започна та получава някакви треперения #Crazy newsm78,обадих му се и той каза да намаля дозата Naughty.ок.треперенията спряха,но кашличката я има още....ще видим след 3 -4 дена!!!!абе,тези дни хич не ми е лесно...ама имам вас и ето нещата ми стават по-леки като ви споделям Hug Hug

пепитке,,направо екшън става там при теб.... smile3511,но най-важно е че документите ти са готови newsm10,сега хайде къде ще е холидея???????......

мастерче-е-е,ей-й-й-й не излиза и не излиза пустото му,че по този повод се сетих един виц:''родило се едно бебе,огледало се на около,обърнало се към акушерката и я попитало:ти ли си баща ми?"тя го погледнала учудено и отговорила "не"...същият въпрос задало и на докторът,след като получило отрицателен отговор и от него ,продължило да пита,докато не попаднало на един които казал:да,аз съм баща ти!"....тогава бебето почнало да го чука по темето и да му вика:харесва ли ти,а?харесва ли ти,а? bash  baduu Joy Joy Joy hahaha hahaha,да не стане и на'шта работа такава???? Whistling Whistling

яничко,жива ли си?как мина чичо доктор? bambam

блонди-й,де се дяна бе душко?ела разказвай как е там на:"черно море,много е добре,на морето дупка,чакарака де..............................................

Общи условия

Активация на акаунт