Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за новия грип от свине и ваксините?
Какви са впечатленията на хората от град Русе?
Какви са мненията за сериала "Перла"?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за новия грип от свине и ваксините?
Форумът съдържа различни мнения относно новия грип от свине и ваксините. Някои участници смятат, че учениците ще бъдат ваксинирани от септември, докато други изразяват съмнения относно ефективността на ваксините. Важно е да се отбележи, че мненията на участниците във форума не заместват медицински съвети и консултации с лекар.
-
Какви са впечатленията на хората от град Русе?
-
Какви са мненията за сериала "Перла"?
-
Какви са мненията за град Сен Тропе?
-
Какви са мненията за диетите и гладуването?

... да се замъкнем по-навреме преди да е станало жега..... Болките в корема ми позатихнаха.... и нали съм мноО корназ
реших се още днес на плаж....., е па ако ще се умирга, поне да се мре геройски -хващайки тен
..... ха познай какво си помислих...
... - хванали са я болките и милата да си удържи на обещанието, се е пъхнала набързо да ни информира че влиза за раждане.
..., при все че
..., обаче наистина цените на билетите са ми голям проблем
ама както казах, пустите му самолетни билети
(малко със закъснение,ама ще ме извиниш) И много положителни емоции на родна земя

хем се вбесих че не мога на плаж да ходя,хем ми беше жал за нея как се мъчи горкото 
Сега ще се къпем и на масата!
МИРКА-много сте сладки и на мен Лимасол много ми харесва вьпреки,че за малко сам била. Shankulova-приятно преселване ставаш моя градска с удоволствие бих организирала една крайдунавска среща
ама няма как .На останалите АФРОДИТКИ всичко най-добро лек и успешен ден!
да сложим кафенцето и да разнищим клюката 
...дай боже да греша и вече да са минали мъките....ама то ще си каже
има или няма
че и аз като Блонди викам си айдеееееееееееееее някой ще черпи
,с тоя твой пост в 3 сутринта на вдигна всички на тревога 
мъжко момиче като мен си,щом е за разходка или скитане даже и на четири крака тръгвам 
документи и т.н...,а тя рече че ще седи понеже и се полага
,а децата и като ги пусна все едно от джунгла излязли
...как саизкарали ноща незнам,но преди малко дойде полицията и ги откара нанякъде
,направо ми стана жал,но все пак тя рускиня/пондия/мъжът и турчин и изобщо нямат право на такъв апартамен ..или поне ако мине номера да си чакат реда...както си е редно....и комшийките набързо я сикирдосаха,че е направила така 

да видим дали ще успеем да намерим някаква почивка някъде
......ходя на разходки к'во да правя-стане ли 9.30 хващам се и хайде из квартала като луда..........така де
......и с мъжу се трудим 
,но най-важно е че документите ти са готови
,сега хайде къде ще е холидея???????......