Из КИПЪР в слънце и лазур обвити, най-прелестни са българските Афродити - 26

• 13 799
  • 301
  •   1
Отговори
# 135
Ида,ида где без мен Hug Hug
Мирка,честито плюсисване/забогатяване/ Joyкакто аз ви го казвам тукашно по кипърски hahaha...и аз чакам за нещо по-така да почерпиш newsm62хайде запрятай ръкави ,ние чакаме newsm22....виждам добре се справяте с климатизирането Peaceтака и трябва
Цбете,на децата им харесва вниманието на околните Peace,не казвам,че ние не им обръщаме внимание,не ме разбирайте погрешно,но друго си е баба,дядо и роднини ,които не са го виждали толкова време Peace,всеки се старае да даде най-доброто от себе си Heart Eyesи кой печели-естествено детето,а на него това му трябва Peace..такаче наслаждавайте се на момента и идейката за 4.ти член на семейството не е лоша newsm10 smile3521
MERELE SIM Hug Hug,КАК ТАКА СЪМте пропуснала smihesorryдоре дошла и пиши ...тук е весела и приятна компанията Heart Eyes
Блонди,оттук-оттам поразбрах за мушморока hahaha,ама така ме зачовърка и май ще ме върнеш да чета старите теми newsm78...аз се бях захванала до средата ги докарах Peaceама пукна лято и не остава толкова свободно време newsm78да се задълбочавам назад...то все не стига за нищо ,все бързаме,да не изостанем с обикалянето  Whistling,но и това може да стане Peaceаз от хорско любопитство попитах,че все ни поздравяваш с гръцко newsm78,не съм искала да отварян,,стари рани,, Praynigизвини ме ако съм допринесла за нещо такова  love001
Кате,ми с деца е така hahaha,те милите се чудят по жял ден какви да ги свършат newsm78..а виж твойте и майстори станали hahaha,току виж открият нещо ново в техниката newsm78
Муци,къде се заби на тази среща newsm78другия път(дано не се повтаря)мушни едно фрапенце в чантето smile3521...за компания Peace
Аанн,ела да ни дадеш инфо Joyда не ни пропуснеш?????
Милички,пак ще стягам чантето за плажа Peaceто в тази жега освен да пазаруваш,което правим преди обяд ,а сега и с тези намаления newsm74
..следобед не ни остава друг вариан освен да се цамбуркаме на хлад Joy..да ви се похваля..започнах да хващам тен hahaha,то с това киснене под чадъра,малко се упасявах,че ще изостана Crossing Arms,но до края на лятото ще приличам на морско чедо Peace,че то срамота,а дежата ще станат негърчета smile3532
ХАЙДЕ ПОчЕРПЕТЕ СЕ

# 136
Здравейте сладуранки... Wink

Кати
,еиии.заврърна се ти при нас...вчера се питахме тук къде се изгуби...мерcи много за офертата Hug...ще я приема на драго сърце...сега ....днес ще видя точно за полет с хотел,че аз по-отдалеко идвам и сега нали е сезон,натоварено е трасето нещо...та стискай палци,да успея да се вредя за един weekend при вас.. Praynigтака като гледам ще е към 21.о8...и,днес мъжо ме пита какво става,ще ме изпращат ли вече....нямам търпение да те Видя/да се запознаем /и c всички останали ,разбира се ,по Кипрото....ще гледам за хотел в Ларнаkа,че да ни е удобно на всички...хайде стискайте палци да дойда скоро!!!,

Муци,ако се засечем,ще бъде мн весело....малко да се разтовариш от тия делови разговори

Блондичка,
мн целувки и нa теб и весело настроение...изпий едно и заради мен!

Пепи
,хайде виждаш,че се стягам тук за вас..дано се уредят нещата..

Дани
,сигурно си вече в БГ...ей,сега ще ти олекне

Цвети
,наслаждавайте се на спокойствието!Ние не можем да си помечтаем за подобна ситуация!Нашият е малък и не можем още да го изпращаме,а пък и като порасне не съм сигурна дали ще има желание...все е с нас от бебе и сме така.Сега,дай Боже,да дойда до Кипър за един weekend,ще ми е за първи път откакто се е родил,да се наспя на спокойствие...в смисъл да съм без моите хора

Милички,остявям ви и до по-къcно....отивам да приспивам малкото зверче,че иначе няма покой.... ooooh!

# 137
..еииии...сега се сетих и за Мирката...бравос Мирка! Peace....само така да Ви върви по вода! PraynigЩе чакаме да почерпиш..иди си купи нещичко за теб/така съм чувала за първа заплата/.... Party

Да кажа добре дошла и на Mirele Sin.......много ни е драго!!!  bouquet

# 138
Десита fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
ще се радвам да се запознаем всички Hug

# 139
  • София
Ей ме пак.....ходя ровя пак тук ида... hahaha

та да си продължа....

Добре дошла на Mirele Sin!   bouquet
Чувствай се като у дома си пък ако искаш можеш и да ни разкажеш
къде си , какви ги вършиш, добри спомени за Кипрото и т.н
Приятно прекарване! Hug

Кати, ми аз преди 20.08 едва ли ще може да си помисля за нещо.... newsm78
А я гледай ти каква разлика в цените... #Crazy

Мирката, браво на вас! Ти как се справяш с работата?
Щом шефа ти те пита за желанието то значи добре вървят нещата.

Пепитка, няма как да не се случи пак щото е в нашто офис.... Mr. Green

Десита. ха дано да успееш! Значи говорим за 23.08 дата на "срещата на върха" Joy, нали?

Дани, как е в БГ-то, а? bowuu

# 140
ало-о-о-о и аЗ тук!!!    я-я-я-я да видим к'во става тук?!!
днес ходих на доктор Naughty,и той каза че има още малко време? #Crazy newsm78,как така,бе докторе-викам аз-хайде давай да го вадим,че не мога вече!!! ooooh!...а той ми вика:ами трябва повечко да ходиш и  повечко нощни контакти да имаш,за да може бебо да се сеща вече че трябва да излиза newsm78.....добре-викам си аз и веднага се обаждам на мъжу и си правя резервация за 5 нощи поред!!!!!!така де,докога да чакам!!! Naughty Whistling bowuu Joy Joy hahaha

блонди,стига вече тича,де!!поспри се малко!като някой неуправляем атом си? hahahaк"во ще кажеш навита ли си(къ'т свинска опашка) Joy,да прескочиш за нашата срещичка тук!!!!??????абе беше споменала веднъж,че преди си имала намерението да идваш???е??????какво стана?

цвете,сега ще си припомните онези бурни нощи newsm08,ако се загубиш нещо тук от форумчето да знаем какви ги вършиш hahaha!

мирка,нямате ли ваканциика?или викаш то ти сега почна,аз пък за ваканциика те питам? #Crazyкак ти се отразява "хубавото време" тук,а?а колкото до малката -тя бързо-бързо ще влезе в редиците! smile3503

яничко,тук е така-"живота е в храната" Joy hahaha.....не се казва"хайде да отидем да пийнем по едно"ами:"хайде да отидем да хапнем по едно" newsm62...така и аз като дойдох #Crazy се хванах за главата..... smile3506...но пък радвай се ,защото така има работа за теб newsm10

дани, Hugспоко,всичко ще мине ок,ние сме с теб!!! Peaceразказвай после.............

пепитке,рита бебчо,не питай.....ама нещо се ослушва май?имам малко разкритие...но Thinking,докторът каза:разходки,и пак разходки....ама не пита дали ми е горещо?! Whistling....вие как карате"холидея"?

мастерче-е-е,голямо напъване,а? smile3521,но......пазете силите си за после Naughty,че бебо голям идва-сега е 3.500,ще видим като му дойде времето какъв ще излезе?!!! #Crazy newsm78 Joy...

мадамки,аз така за бързо....но не мога да не вляза и да не съм в течение с нещата?! Hug  love001хайде до скоро!!!

# 141
  Ох, включвам се да кажа само, че пътуването мина екстра! Глава ме боли, но то ще мине до утре. Сега хапнахме както само ние си знаем и вече охкаме от преяждане  Grinning... А! Да спомена, че по време на полета имаше екшън  Laughing Laughing Laughing - една от пътничките се ядоса на седналия зад нея мъж и го халоса с едно свито на руло списание! Настана неловко мълчание и се почна едно натискане на бутоните за призоваване на стюардесите на помощ...Голямо шоу! Айде до скорo, мили!

Последна редакция: сб, 01 авг 2009, 00:12 от dani73

# 142
 smile3525 ЗДРАВЕЙТЕ МОМИчЕТА ! Много драго ми стана ,4е така топло ме посрещнахте и ме приехте сред вас като едни гостоприемни домакини сте значи .Благодаря това е за всички вас lovekiss Kissing Heart Flowers Bouquet lovekissАми да ви кажа тогава и мен какво ме свьрзва с КИПЬР работих през 2003 година в ПРОТАРАС и живеехме в ПАРАЛИМНИ имам много хубави спомени от времето прекарано там и сам си обещала ,че рано или кьсно пак ще се вьрна. travel Мила БЛОНДИ ЗА сьжаление не сме градски вьпреки ,че бих се радвала ако бяхме такива .Аз по принцип сьм от малко по на север пак на бряг до вода само ,че речна и сега по едно странно стечение на обсоятелствата живея в АТИНА вече повече от 5 години тьй ,че пишете ме и мен от КГБ винаги готова да предавам от мястото на сьбитието .Като за начало това от мен понеже през деня почти нямам време да се включвам ще бьда от кьсните аиде от мен ЛЕКА НОщ на всички  smile3524 и до утре !ЧАО!

# 143
Добрутрооо!Снощи взех заплата,днеска цял ден ще черпя.... Mr. Green

# 144
Добрър ден и от мен!

Снощи взех заплата,днеска цял ден ще черпя.... Mr. Green
Мирка, ей тва вече е друга приказка.... smile3521
Дани, добре сте си дошли на родна земя, мила!  bouquet... А тая пътничка с къси нерви и навитото на руло списание, дет`е фиксирала у канчето изотзадзе-стоящия... #Silly rotfImbo.... бас държа че е била някоя истерично-клаустрофобична бабка... hahaha Joy Joy

Деситка, стискам палци fingerscrossed да намериш удобна комбинация за полет и хотел у Кипрото.... и от мен и змейка също много целуфани... Kissing Heart

Аанни, кво стаА душко???.... - почнахте ли с мъжО да изпълнявате стриктните лекарски препоръки за подпомагане на родовата дейност?  Wink  angel008 ........... тъй де.... - медицинските указания трябва да бъдат вземани съвсем сериозно.... fiuuuuuu
А за някогашната вероятност да идвам у кипърско... - да имаше такова нещо до преди година, но това ми намерение
беше свързано с една определена личност...., с която........ да речем, че пътищата ни просто се разминаха.......

MIRELE SIM, аз като прочетох местожителство - до морето, та тутакси реших че имаш изпредвид черноморски роден бряг /сякаш други морета освен Черно нЕма/ smile3560.... бе въобще заключиния в стила малко на оня шопския лаф "от Искъро по-дълбоко и от Витоша по-високо нЕма" Joy Joy Joy

Милички, така ви се радвам за тая среща дето уговаряте....., ама пусто не ми е по джоба такъв лукс... Confused
Аз пък да ви се оплача от снощи ме свива стомаха.... и спазмалгони пих - не минава.... много се надявам уикенда ми
да не се превърне в дву-дневен престой в "белия дом" smile3550.......... hahaha

Хайде мили мои, толкова засега от мен.... оставям ви с пожелание за.....
...безгрижен и усмихнат уикенд!  

# 145
Понеже довечера ще се върна късно,викам да сложа  масата от сега... Wink

# 146
Ехооооо,къде без вас през уикена Hug Hug
Мирка тук сме  newsm22,добре си се погрижила за клюпачката newsm10
и сутринта и за вечеря smile3501,а и декорацията си е нашенска..
много,много красиво и вкусно...
Блонди,хадявам се да не е за дълго тоя кошмар Hug Hug
малко положителна инергия за бързо въстановяване
Милички аз така набързо,че имам малко задължения smile3503
приятна вечер на всички newsm51

# 147

как сте всички там?блонди,к"во да ти кажа душко! newsm78....ами снощи ник'ва не я свършихме,щерката има една лоша кашлица тези дни и вечерта като се разкашля , #Crazy ooooh! не питай почти не съм спала,защото в съня си почти се задушава...има секрети в гърдите който трябва да изкара и те я дразнят нощем.......пием едно сиропче ,но ни трябва седмичка докато нещата се оправят.....и на това отгоре вечерта ядох един сандвич(тези който ги правят навън) и като ме сряза и корема ooooh! #Crazy,почти нощта я изкарах в тоалетната newsm50 smile3550,но това не е всичко.......на това отгоре и корема цяла нощ ми беше на камък и имах и болки,нали знаете от онези които май се почва разкритието??????????!!!!!!!!!! това е общо взето Crossing Arms....сега съм по -добре!!!!!!

колкото до срещичката в кипър,ако наистина мадамките са сериозни....... newsm10 smile3501,да видим ние тази работа,но според мен наистина ще е хубаво и БГ афродитките да присъстват?.......но сезона е такъв,че трудно ще се намерят билетчета newsm78...така мисля аз...........

миреле,добре дошла и от мен  bouquet

# 148
Ехоооо...и аз да не Ви подмина днес .... Wink

Тук при нас днес е национален празник и традицията от вчера вечерта повелява от 22h../та близо 2 часа /да има заря/фоерверки/...та още гармят....Тук в Базел са инвестирали 70 000 швейцарски франка вав фоерверки/"тия са луди",казах на мъжо...като разбрах/....та и всеки отделно се е запасил у дома си...не е лошо...все едно сме на Нова Година... Joy #2gunfire
"
И така..започвам с вестите:Групата Афродити да ме очакват на 21 до 23 в Ларнака!!!! HugДнес си резервирах полет с хотел,беше малко трудничко..но успях..получих майл,че в понеделник ще ми изпратят потвърждение за обработка нa резервацията,защото днес е събота и т.н....а аз през интернет търсих...и така...да се надяваме че всичко да е о.к.... Peace.ще пишa пак подробности....

Блонди,мила,взимам те в моята стая на хотела...нямаш проблеми....ще ни влязат в положнието...ще им кажем,че сме "двойка", нещастно влюбени... Laughing Rolling Eyes Mr. Green

Муци,хайде дано всичко стане по план... Peace

Аанн
.с теб сме...еи гледай,чак до Кипър ще дойда...пъk знае ли се,може и бебока да дочакам....мила,моят син миналата година точно по това време настина и имахмe и ние подобна кашлица...не е никак приятно...много ми помогнa в тази ситуазия един загряващ мехлем...казва се ПУЛМЕX...уникално лекарство е...загрява им гърдичките,отпушва едновременно и нослетата(ако са запушени)..провери дали го имате по вашите "земи".. Flutter

Пепи
,мерcи мила,стискай палци още...да ми потвардят резервацията...а аз идаааа... Hug

Мирка,мн вкусно,бе....еи,,,,,стрaшна кулинарка си...така ни разглези,че да не искаме на вcяка заплата трапеза...  chef bowuu

хайде мили мои.лека Ви нощ
.... Flutter

# 149
                                       така-а-а-а---а!ДОБРО УТРО,ДОБЪР ВЕчЕР ИЛИ ЛЕКА НОщ????????????????(НЕЗНАМ)

Не мога да спя!гостите ми липсват тази вечер,отидоха при роднини в Никозия,взеха и малката с тях...малко ми е притеснено с тази нейна кашлица посред нощ!!!!утре и ние ще ходим до Никозия на гости!!!!надявам се всичко да е ок!!!
деситта,ще проверя Hug..очакваме те с нетърпение!!!!аз ще съм първа на срещичката...само дай БОЖЕ..всичко да мине добре при раждането и по това време вече трябва да си имам едно бебче,но това няма да ми попречи да се запозная с всички вас!!! Hug Hug
блонди,и аз нямам нищо против да ми погостуваш  Hug....знам че билетчетата са малко скъпички newsm78.ако имаш някакви идеи казвай......
сега ще отида да се помъча да поспя!!! Hug

Общи условия

Активация на акаунт