Из КИПЪР в слънце и лазур обвити, най-прелестни са българските Афродити - 26

• 13 800
  • 301
  •   1
Отговори
# 120
Уредих въпроса,  newsm10  писах на човека с гущерския образ  Crazy -пък той бил замразил излишъка цял час по-рано - ма като няма кой да гледа и да чете тия правила  newsm56

# 121
Гутен следобеден 'начи!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Аанн-чееееее ади бря! ИпонпъвахмИ сЪ 'начи тука вчера,пък ти стискаш и не пускаш  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Гледам срещичка се заформя,а? Rolling Eyes Бравос на вас.....Да има снимки smile3509 photo ей! Че ние тука У Българско да вЪ видим бря!  Hug Hug Hug

# 122
Добър ви ден и от мен Hug Hug
Хей последно време доста активност има smile3501
Блонди ,ти кога доискосори подробностите по лятната ти резеденция newsm78тераски ,дворчета  #Crazyбреееееей всичко издокарано така добре, Peace,че аз като комшийка #Puppy dog #Shockedчак ти савидях....мерсаш за поздравчето  love001много е гот...само се питам ти май май newsm78повече слушаш гръцки парчета ,а newsm78
Десита,не си на поканила не сме дошли Joyпък и ако доидем няма да сме от капризните Peaceкъдето ни заведеш,там Peaceвъпроса де ни е приятно на всички и да минава времето удобно и спокойно newsm10/аз как започнах да пиша все едно съм готова за старт Joy[/sub,Но и това може да стане newsm78знае ли човек,къде ще го отвее вятъра Heart Eyes
Винаги,предложението ти е добро Peace,,пехнидята на Андони,,ли имаш впредвид???има и едно ново луна паркче,в града/най- после и в самия град направиха Peace,но лошото е че е на открито и през деня не можеш и да си помислиш да препариш там,а и то май работи само надвечер...зависи кога ще е срещата
Муци,не се скуби ще оплешивееш Joyтова да ти е проблема
Цитат
Искам и аз на срещатаааа...... smile3511  Mr. Green
дали пък дане прескочим с Алекс за едни викенд. newsm78  Love
виж колко бързо си намерила решението Peaceхайде хич няма да е лошо Peaceколкото повече толкова по-добре Peaceза диетката съм навита,но мъжото като е отпуска и почти не се спираме/,не ни е лошо,но дали ще успея да съм в такта с музиката newsm78може би ще отложа за седм.по-късно и ще докладвам да ме светнеш докъде си и да продължим 2.те Peace за кг мооооже кам 5-6 ако стане номера Joy...а ти за какво се бориш Joy???
Дани,напери ли се с панталонките 4470еееееееее пък как е????не вярва да си ги взела и хвърлила при дрехите,които може и да носиш някога Joy???
Аанн, preggoрита ли?сега ходиш всяка седмица нали на преглед???какво казва ??до куде е работата???
Кафенце,по принцип такива вечери и служебни срещи минават в скука ooooh! Whistling,но се налага да пресъстваме няма начин Peace,нали трябва да сме близо до мъжото Joy
Мдамки,закусихте ли/???Мисля да сервирам нещо по-така

моля   салатка   

малко разхладителни моля настанете се    Блонди това не беше ли твойто предно дворче  newsm78

# 123
        Айде добьр вечер и от мен !    Не сьм много "активна' тия 2 дена,защото не мога да си вдигна главата от работа ! Аз работя в една пицария и да ви кажа,че тия "чревоугодници"-кипьрците,не се спряха да плюскат пици ! ooooh!Па после -що били дебели... Laughing???!!!  Ходат ми на фитнес,пият кафе без захар,пият ми вода Rolling Eyes,ядьт ми разни треви за пред хората ,а като се приберат вечер ,като се "намаат" с месища и тестища........майко......,ама нали никой ги не вижда.... Wink hahaha hahaha hahaha            Момичета, и аз сьм твьрдо "ЗА' сбирка.Аз от 10 до 30 авг. сьм отпуска ,така че  минавам,"обирам" си ги мойте никозки -КАФЕНЦЕ-фрапенце и АЛЛА-БАЛА  Joy  и  сме пьрви кипри..! Аз тях не сьм ги питала, newsm78,ама що така реших ,па и "мойте" им викам на всичкото отгоре.... #Crazy

# 124
 Ето ме и мен! Шаш и паника са ме обзели, момичета, както винаги преди пътуване...Кача ли се на самолета, всичко ми минава, но до тогава има цяла нощ! Куфарите ми дрънкат нещо...не мога да ги уплътня! Нали обикновено на връщане ги претъпквам  Laughing Дали взех всичко  Thinking Thinking Thinking Ще кажете утре на българска земя ще се разбере! Но билетите и паспортите са в дамската ми чанта! Само нея да не забравя  #Crazy #Crazy #Crazy
  И така ...сега отивам да помогна на милото да се справи с остатъците от една "Салам тортичка", че нали хладилника трябва да се опразни и остави отворен да не мухляса! Айде помагайте и вие
   Лека и спокойна нощ, а утре стискайте палци пътуването ни да е безпроблемно

# 125
КАФЕНЦЕ ,мьжа ми каза,че бьлгарско периптеро има на платия "Солому".  Каза ми нещо от рода на : " Пьрвата пряка в ляво от платията,и после на 100-тина метра в дясно е периптерото......"  Кой'т разбрал-разбрал ! Rolling Eyes  А.., и накрая ми каза: "Абе тя няма начин да не го намери.."  О-о-ох ,мисля си има начин,ако е кат мен такава "ориентирана',каквото упьтване й спретнах на момичето ,ако и накрая верно успее  да си купи "Дунавия" Laughing ще е просто "ьнбиливьбьл'.... Embarassed Embarassed Embarassed

# 126
 baloni Здравейте момичета ама много ми е приятно да ви чета .Отдавна ви следя и да ви кажа честно направо ме зареждате много сте сладки всички .Най-после реших да ви драсна два реда имам и аз някой друг спомен от КИПЬР.Продьлжавайте все така !!!  love001А аз ще продьлжавам да си ви чета!ЛЕКА НОЩ НА ВСИЧКИ!!

# 127
Дани Hug Hugспоко при всички е така Peaceповреме на пътувания Peace
интересна работа newsm78наитина са пълни куфарите  навръщане/дали не си прекалила с подаръците newsm78
/документите на лице Peaceтова е най-важното,ееееее разбира се и билетите Joy
аз веднъж се връщах за тях Joyдобрече сме в Ларнака
дори да се забравила нещо ,утре е работен ден и ще компенсираш Peaceне се куси
Хайде fingerscrossed fingerscrossedс теб сме..приятна почивка

# 128
ДАНИ , не бой се ,помоли се тая вечер и утре преди полета на БОГ и всичко ще бьде наред  Praynig.И ние всички сме с теб. Приятно и успешно пьтуване ти  желая ! Лека нощ на всички  ! Peace        bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 129
Лелеееееее,включвам се чак на 9-а страница! EmbarassedАма много тичане бе!Сутрин до градината и обратно,после на работа,от там пак до градината и до вкъщи,да сготвя нещо и айде почивката свършила,че пак на работа........... CrazyВчера шефа ме пита ,искам ли да работя при него,което значи,че ме оставя на работа! PartyДнес вземам първата заплата! Sunglasses
Лъчка е добре на градината,иска да я вземам по-късно.Там и викат Зара.Всеки ден по 1-2 нови думи научава.Общо взето харесва ни тука!ПУ-пу!
Гледам за среща се стягате...Аз не обещавам.Тогава съм в отпуска,ама нямам превоз.Ако с Цвета се организираме нещо,ако не е на работа де или няма други планове.Нали сега са младоженци? Wink
В неделя ще пиша по-вече и по-дълго,че ще закъснеем за градината.Лек ден!  bouquet

# 130
Ха здравейте и от мен.
Изпратихме мъничкото за България и всичко мина чудесно.Тръгна си с човека и никакъв проблем.Слушала го е ,нито веднъж не е плакала,познала е майка ми и братовчедка ми.Още същия ден вече бяха по разходки в Ловеч.Просто съм много щастлива.Май и детето е жадувало да си почине от нас  Laughing Laughing Laughing
 Сега още не можем да се усетим,че сме сами и сме свободни,но вчера отидохме привечер да се топнем в морето и беше прекрасно  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
  Тук само ме бъзикат да не сме четирима като си дойде детето от България,ама кой знае...  Wink Wink Wink  Laughing
Mirkata те децата са по-бързо адаптивни и от нас.Стой та гледай как след 3-4 месеца ще те учи на кипърски  Simple Smile   Hug
Айде да подредя любовното ложе,че да ни е приятно през медения месец  Rolling Eyes

# 131
ДобрЮтрУ и от менИ`начи!

Данииии, душко, дишай-издишай...и споко..., щом билетите и паспортите знаеш къде са Mr. Green..., каквото и друго да пропуснеш да забереш на тръгване, няма да е фатално thumbsup  Лек полет и щастливо изкарване на родна земя!  bouquet

Мирката, радвам се че така бързо при вас нещата са се канализирали и то в положителен план.. Hug..... Ама виж кво... Naughty... няма така да се разбереме с тебе... Whistling.... първа заплата вземаш ръ`Йш ли.., пък само с някакви тука капучинота искаш да се разминеш аааааа smile3560 Я не се праЙ на ударена ами нещо по-сериозно почерпи! Joy Joy

Оооо, Цветинце, ти се появи бе, сладур такъв! Hug Браво на вашата госпожичка! Сигурна съм че ще се забавлява много тук, щото много хора ще я ограждат с внимание и ще й угаждат...., ама и вие с мъжО.....
втори меден месец  Wink ....ала-бала-портокала... luvbed newsm47...., хич не ми разправяй как още не сте усетили че сте свободни, ами почвай да наблягаш на 5-та тибетци на 6-тото упражнение smile3521

Пепитче, дет`ме беше питала за музиката.... абе не че предимно гръцко слушам, ама мацките по-отдавна тука знаят, че преди година и нещо като си наумих да уча гръцки, основно така го учех - като за по-интересно се пробвах да превеждам гръцки песни /на питай Катето как я тероризирах с непрестанни грамантически въпроси smile3560 основно нея и оня мушморок Mr. Green дет`зачезна - наборчето ПДД/... та оттогава си имам 10-тина любими парчета и от време на време си ги пускам в "U-Tube", ама поглеждам и свързаните линкове и току се натъквам на нещо интересно..... та така............ А иначе съм си дива рокаджийска душичка   superuu  superuu  superuu
MIRELE SIM,  welcome и щом компанията ни ти допада, не се срамувай да пишеш! А ти точно къде до морето си?.... - да не се окажем градски? Grinning

Хайде мацоранки, прекрасен ден на всички!... Аз отпрашвам по задачи...

# 132
  • Larnaca, Cyprus
Ето ме и мен ....Какво да ви кажа двамата калпазани мойте ми прецакаха и двата компа в офиса та вчера виках техник оправи ги чакам го днес да ми добави някаква карта с допълнителни РАМ кво значи незнам обаче нека да го слага че ми омръзна да нямам контакт с вас  Hug Hug
Анче фалшива тревога викаш я недей че докат съм постнала поста да не те хванат болките ...........а идеята за поемане на част от пътуващите ми харесва аз Взимам в къщи МУЦКА и АЛЕКС  smile3533.......и дори ДЕСИ се глася за неин таксиметров шофиор без проблем само да каже в кой хотел е ще я карам взимам по срещички   love001  love001.....ми така де да я повозя и на новата колаааааа newsm53
Дани честито парфюмче ....  bouquet...а на какво мирише newsm78така елегантно ми изглежда ....а за полета споко бе жена сега че ще забравиш нещо със сигурност обаче няма страшно това е един повод да си купиш нещо ново bowuu
Арабско кафеуууууу ква досада вечеря с някой който не ти харесва пък и от друга държава те тез хора ядат ли кипърски яденета много ми е интересно newsm78
Винаги Предпочитам събота щото неделята е семейна поне за нашто семейство за мястото и аз неразбрах като Пепиткаимаш предвид Адонис където е до летището със излаз на плажа и морето нали newsm78 там е хубавко малко е стил стара БГ сладкарничка ама става Joy Joy
Яничко добра идея да събереш Никозиянките......  bouquet
Миреле Сим ДОбре дошла   bouquet остани колкото искаш и недей само да четеш пиши ни и за теб как какво къде кога всичко искаме да знаем newsm08
Цвети давай душа сега ти се е падналоо Heart Eyes luvbed пък квото стане и не забравяй екстрите цветно белио листа от рози аууууууууууу размечтах се и аз ................айде чао ви отивам да меся кекс и аз  smile3532 newsm62 tooth tooth......уф да работя исках да кажа хи хи хи

Последна редакция: пт, 31 юли 2009, 12:26 от Katy6

# 133
  • София
Хоп и аз ..... Heart Eyes

Добре де, колко ви струват вашите билети до/от Кипрото.
Аз по-добра цена от 500 евро на човек не намирам.... #Crazy
Знам, че е сезон ама все пак! Crossing Arms

А иначе ей сега излизам от една среща дето се говореше за колектори, напортни тръби,
сградни отклонения, помпени станцииии и т.н. Пууууу......направо ми се доспа по едно време. ама няма начин да захъркам, ч е трябва и разговора да следя.....
За бързо освежаване....

След малко пак ще дойда......Какво са се разработили в петък следобяд всички.......

# 134
  • Larnaca, Cyprus
МУцЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ГДЕ ГИ ИЗмИСлИ ТЕЗ цЕНИ бЕ чОВЕК
Тук ей сега питах преди малко значи от
1 до 15 август .........около 184 за големия и детския към 175
15 до края на август......около 320за големия и детския 250
Имат офис и в София .....фирмата е ОВЪР САН......over sun.......и телефон за връзка в СОфия
 02-9876565 търсиш Ели

е га ти и Мара подробната дет съм ааааа Joy Joy
ее ако не си все пак заспала от скучната среща дано да прочетеш любовното ми писъмце bowuu
До после на всички други ха бях пропуснала Мирката преди та да й кажа че ес радвам че се приспособяват а веднъж завърти ли ги ежедневието после всички минава толкова бързо че не се усеща налиииииии не е като в БГ нижат се нижат се дните и се чудиш кога ще свършат за да вземеш заплатата Money

Общи условия

Активация на акаунт