Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за новия грип от свине и ваксините?
Какви са впечатленията на хората от град Русе?
Какви са мненията за сериала "Перла"?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за новия грип от свине и ваксините?
Форумът съдържа различни мнения относно новия грип от свине и ваксините. Някои участници смятат, че учениците ще бъдат ваксинирани от септември, докато други изразяват съмнения относно ефективността на ваксините. Важно е да се отбележи, че мненията на участниците във форума не заместват медицински съвети и консултации с лекар.
-
Какви са впечатленията на хората от град Русе?
-
Какви са мненията за сериала "Перла"?
-
Какви са мненията за град Сен Тропе?
-
Какви са мненията за диетите и гладуването?

?!?
мъл4ите и това си е!
- нищо! Ще си ги изпиша петте темички със скритата надежда за активно и "добро поведение" да ми ги намалите на 3
- /оф, че тантуресто дупе има тоя бебешор/ та така -
още боря качването на снимки, ма като се науча ще видите вие какви виртуални манджи и коктеили ще бъркам
...Но пък със сигурност когато му дойде времето ще съм напълно сигурна че вие сте с мен!!!!!

пък 
хайде и ние сме на масата
..Хайде дано успееш да намериш някоя екскурзия да вритнем една срещичка,че то по това време на сезона малко трудничко
,може бе,а защо може би
казвай от кога? и как ?ти нали си от напредналите
и да караме заедно
,а и в други неща сме по-добри 
а те започват в понеделник и не може да ги вземе по нататък,а дали ще се намерят билети в последните дни да мръднем и ние нанякъде????няма значение къде/е почти де/,важното е мома да не е дома
....., при туй преди още да сме я свършили работата

...

прави си оглушки с лелите палавника!!!! 
. Сещам се за едно кафе с голям детски кът за игри на плажа Макензи. Обезопасено е за малките деца, климатизирано, чистичко. А майките могат да седнат и навън, на самата пешеходна алея.
. Сестра ми има апартамент и магазин на Сл.бряг и мисля да почиваме там за седмица. И ако отидем до града, ще стане спонтанно, т.е няма да успея да те предупредя, за да ме имаш предвид....Но ще си държа очите широко отворени за Червена Шапчица
С документи,посолства..винаги е така!!!
Ето горе писах и на Блонди...ще видим кога ще се класирам на една кипърска среща при вас...Много успех и дано успеете да идете с мъжо ти някъде 
Сега и лято,и сте и на плажа.....честити ти подаръци!!! 

..... пфууууу, пак ударих гъзО у тавана
- напоследък още повече заради кризата
не ща да ме бъркате и да пишете на двата ми профила
ето ме и мен!!!!!!
,така де трябва да се поддържаме взаимно......как е змейка?
.абе тук чета за някакви срещички