Из КИПЪР в слънце и лазур обвити, най-прелестни са българските Афродити - 26

• 13 959
  • 301
  •   1
Отговори
# 105
хан тъй - нещо ми се прецака предишната регистрация - не знам защо. Та се регистрирах наново! Както и да е!
Как сте, богини на любовта   bouquet?!?
Е, като сте рекли - ще чакаме за паролката, кво да правим! като сте се запънали, рогатичките,  smile3536 мъл4ите и това си е!  smile3505 - нищо! Ще си ги изпиша петте темички със скритата надежда за активно и "добро поведение" да ми ги намалите на 3  smile3521  smile3521  smile3521 / ма много съм упорита шъ знайте, еййй - дано да имате слонско търпение  Twisted Evil/
тука нещо се напъвате, гледам - да вземем накрая дружно да го родим бебока на Аанн  newsm30 - /оф, че тантуресто дупе има тоя бебешор/ та така -
Идеята за среща е страхотна, дано да стане в удобно време, че да се класирам и аз барабар с афродитите  Party още боря качването на снимки, ма като се науча ще видите вие какви виртуални манджи и коктеили ще бъркам  bowuu
- айде, милички, да ходя да се приготвям, че мъжо ще ме води на вечеря с някаква висока особа - няма да го излагам с неоскубани вежди, я!!!!!  Crazy
цункиииииии   bouquet

Последна редакция: ср, 29 юли 2009, 18:19 от arabskoto kafe

# 106
 newsm09 newsm09 newsm62 newsm62  love001  love001 txtloves txtloves
мале-е-е КОЛКО СИ ВИ ОБИчАМ!!! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
 Не мога да повярвам!!!!НЕ СЪМ РОДИЛА ВСЕ ОщЕ newsm78 #Crazy ooooh!...Но пък със сигурност когато му дойде времето ще съм напълно сигурна че вие сте с мен!!!!! Hug Hug Hug...да знаете моите роднини не ме окуражават така и обещавам че когато ме хванат болките даже и за секунда ще вляза във форумчето да ви уведомя bowuu.......
блонди,пепитка,мастерче,деси,яничко,кате,кафенце,белла,винаги,муци,- Hug Hug Hug Hug
много сте ми мили!!!
наистина ми дойдоха гостите и малко наляво надясно и ето ме чак днес и сега се появявам!!!на всички целувки!!!!

# 107
  • София
Уххххх....фалшива тревога! Heart Eyes
Нищо де, то не се губи!Поне знаем че сме
провели генерална репетиция..... Mr. Green

Аанн, гледай си спокойно гостите! Както виждаш ..
държим те под око Joy Joy hahaha

Кафенце
, приятна вечеря и на вас с важната особа.
И да се представиш добре, ей! Naughty Heart Eyes

Блондичке, нали сме си от отбора на пиянките...хай наздраве! beer2 пък
квото ще сатва ще става!

За сега  приятна вечер, че след малко иде Перла и трябва да сготвя!
  chef

# 108
   Ех, какви сте ми сладкодумни днес! Благодаря на всички от сърце за хубавите пожелания! Парти няма да има. Мъжо е на работа до 24.00, ще празнувам в БГ-то. Поне подарък имам - парфюмче на БЪРБЕРИ - ето го тук: http://uk.burberry.com/pws/ProductDetails.ice?ProductID=10000002422 ...и къси дънкови панталонки/купих ги, но дали ще се пресрамя да ги обуя, не знам  Embarassed /
  Сега лека ви нощ, че утре ме чака тежък ден! След работа ще глася багажа за БГ! Мнооооого кофти занимание, но само мене чака, нали? 100% нещо ще забравя! Но то и в България хора живеят...ще си пазаруваме забравеното там! Целувки, бърборанки!

# 109
Наздраве и от мен/нас...с мъжо сме тук и пииваме биричка.[/img][/color]..то при на стакава жега,в 19h беше 30 градуса,а ние, милички, си нямаме моренце като повечето от вас,та въздуха не помръдва...ама така е...по-добре да имама лято,отколкото да ме вали дажд,както беше по германските земи....

Блонди,няма снимки,ама разбирам,че и Пепи има подобен проблем...абе ще го разрешим...поздрави на Бургас и морето...и на Лорски мн целувки...

Пепи,мила,само така те искам!От малка да я "уреждаш" щерката...щом и такъв проблем имате на острова,па дай да ви снабдим с момци от тук,бе....хихихихихии...

Аанн,тук сме с теб...

Винаги,само да знаеш,че точно днес си мислех за теб...и ето,че ти си на линия ...телепатия май има между нас.....хубава ваканция

Аз сам тия дни  съм доволна,че малко от малко,,се върнахме в предишния си семeeн ритам на живот...т.е. вече вечеряме с мъжо две вечери подред,тa и следобяда изкарахме заедно.макар той да имаше задачи,ама ние с него...иначе ,както вече ви казах, Адалберт има ваканция в детската и си е у нас тия две седмици...а така е свикнал с деца да си играе..вчера бяхме на  басейн,а пък днес надувах тук преди обяд един детски надуваем басеин;една кола-лодка и един жираф-пояс....направо ми се взеха силите...ама като не можах да намеря помпата( ние още не сме се устроили напълно и ми лиспва някои друг къшон,но си мисля,че са в келера,но там не ми се ходи,че всичко уж временно е подредено,чака мъжка ръка...) и пренесох басеина на нашатаа тераса....така се радва детенце...и такa мина денят...ама малко стрес покрай работата на мъжо ми,нещо не им върви тази ceдмица,дано всичко се подреди до края на месеца...

А пак сега за десерт да ви сервирам(щото аз снимки не мога да ви качвам),че тази вечер моят човек ми предложи,ако искам да ида за един weekend в Кипър при вас,да се запознаем/ и точно виждам,че Bинаги е писала за среща/....направо си е чиста телепатия....значи аз трябва да проверя,какви екскурзии има до Ларнаkа и ще ви пиша кога точно идвам и къде ще съм...в смисал,аз ще търся за Ларнаkа хотел...дано се намери нещо за за 2-3 дена(за повече  не мога-детенце и мъжленце не могат се справят сами;няма кой да води Ади на детскa и т.н.)Тa така,мили Афродити,утре ще ви пиша подробности...дано се улучим на Бг сбиркатa,ако не ще заформите една и с мен....хайде аз ви пожелавам сладки сънища и до утре...

# 110
Кой каза бира smile3506 хайде и ние сме на масата
Десита,и моренце да си имате като е рекло да не подухва,и въздуха да не мърда каквото и да правиш нищо не помага hahaha...ееееее не до там ..виж биричката е добра друшка по това време Peace..Хайде дано успееш да намериш някоя екскурзия да вритнем една срещичка,че то по това време на сезона малко трудничко newsm78
Дани,не е болка голяма,че е без парти,може и друг ден да се организирате и пак ще има купон Peaceако имаш свободно време си напиши някъде нещата,който можеш/а не искаш/да забравиш,че утре в бързината както казваш ще забравиш почти всичко Peace
Муци,ген.репетиция завършена Peace,мисля че се справихме newsm74,може бе,а защо може би newsm78ние сме най-добрите..нали така...пък за утре ще мислим Heart Eyesвиж какво давай да почваме пуста диета,че то с канене не става Sickказвай от кога? и как ?ти нали си от напредналите Peaceа аз новачка да ме напътиш Praynigи да караме заедно Peace
Аанн,добри сме в smile3514,а и в други неща сме по-добри newsm62
Блонди,то да се сервира лесно Peace,а да се пиива с добри дружки още по-лесно и сладко newsm10
Кате,то нали знаеш,,юнак без рани не може" Peace,ама поне си си усигурила сянката hahaha...а какво си правите със синковците...вече не ни даваш инфо какви ги вършат newsm78
Кафенце,как мина?вечерята...всичко беше ли на ниво????каква беше тази особа newsm78ако не е тайна..раздухай клюката Heart Eyes
Милички,аз съм бясна ooooh!званя постоянно в посолството да питам дали са ми готови документите и нищо Twisted Evilднес ми казаха да се обадя в понеделник #Crazyама така ако ме заблуждават и ще минет и почивните дни на мъжото #2gunfireа те започват в понеделник и не може да ги вземе по нататък,а дали ще се намерят билети в последните дни да мръднем и ние нанякъде????няма значение къде/е почти де/,важното е мома да не е дома smile3521...незнам какво да правя
Хайде лека на всички smile3524

# 111
ДобрЮтрУ мацорнчицииии!!!  Хайде пак на...
закуска на терасата на лятната ми резиденция Mr. Green

Аанн, гледай си спокойно гостите! Както виждаш ... държим те под око Joy Joy hahaha
Да бе Муцонре, направо сме кат`Идни онлайн-акушерки... rotfImbo rotfImbo...... барабар с маниера
да сЪ черпим за новороденото Drunk....., при туй преди още да сме я свършили работата #Silly hahaha Joy
Ама дет`вика Пепитка тва да си пийваш с дружки е лесна, пък бих допълнила още и сладка работа..... Mr. Green
Тъй чИ, Аанни душко, нЕма страшнУ.... както виждаш, Ф сигурни ръце си! rotfImbo rotfImbo rotfImao

Дани, да са ти честити подаръците!...... и я не се помайвай, ами бързо скачай в новите къси панталонки Naughty.....
Кво чакаш? - да станеш бабка на 70 години и чак тогаз ли да наденеш шорти?... smile3560...
- кат`бабите германки по наш`тУ черноморие, дет`ни доставят тая "естетическа наслада" Stuck Out Tongue Winking Eye Joy Joy

Ауууу, Деситка, ей сЯ вече като прочетох че и ти се стягаш за сбирката в кипърско... smile3521 smile3508
...хем ви се радвам, хем признавам си направо ме е яд че няма как и аз да дойда...... Ама ще качите снимки photo
да ни направите съпричастни към събитието тука БГ-агитката...

Кафенце, я раздуй как мина вечерята с "вери спешъл"-особата?
Хайде мацоранки, прекрасен ден на всички!

П.П. Да ви поздравя с този много готин ремикс на Кати Гарби на който попаднах случайно....
Κανέναν άλλον δεν έχω στο μυαλό μου...

Последна редакция: чт, 30 юли 2009, 09:42 от Miss Blondy~Redhat

# 112
добро утро на всички момички!  Hug как сте, как е хавата! Аниното бебе нещо не ще да излиза, а?  Whistling прави си оглушки с лелите палавника!!!!  Crazy - еми така е от най-ранна възраст днешната младеж - не се подчинява Naughty
Коклото до вечерята, това беше кипърският посланик в Пакистан, барабар с жената, децата, внука и така - водихме ги на рибен ресторант - добре беше - малко скучно, разбира се, ама то се очакваше да е така.
Яничко, писах ти на лични, ама от новия профил АрабскоТО кафе - ти като решиш, пиши на стария, демек този Арабско кафе. малко е омотана работата, ама кво да се прави ...
айде до скоро бъбривки ....  Hug  Hug bye

И още нещо към по-опитните - как да си изтрия новия /и вече излишен/ профил, тъй като моят - Арабско кафе вече си е съвсем наред????

# 113
Виждам, че има желаещи за среща, което ме радва. За дата предлагам 22.08 събота или 23.08 неделя (рождения ден на сестра ми). Мисля, че ще са удобни за работещите. 10.00 часа преди обяд е идеално време за кафенце за майките и за игра на децата. Та като се сетих за децата, май не е добра идея да ходим при Катето. Да не се наложи да правят основен ремонт на ресторанта след нашето посещение Grinning. Сещам се за едно кафе с голям детски кът за игри на плажа Макензи. Обезопасено е за малките деца, климатизирано, чистичко. А майките могат да седнат и навън, на самата пешеходна алея.
Това са моите предложения. Надявам се, че ще има и други идеи, а най-много се надявам да се видим наживо.
Блонди, не съм сигурна дали ще прескоча до Бургас  Sad. Сестра ми има апартамент и магазин на Сл.бряг и мисля да почиваме там за седмица. И ако отидем до града, ще стане спонтанно, т.е няма да успея да те предупредя, за да ме имаш предвид....Но ще си държа очите широко отворени за Червена Шапчица  Hug
Лек ден, милички

# 114
Добро утро афродити и български сирени....(ей,как го измислих само...)

Блонди,не знам,мила,да ли ще успея да си намеря почивка за този месец или направо за другия,тай като аз искам само за един weekend,ако е за повече,ще трябва да взема и детенце с мен, таи като мъжо не може си помисли за почивка това лято,а с Ади една седмица море сама,ще ми дойде екстремно(нали бяхме двамата в Низа заедно....направо отслабнах,за моя радост...)....та така...ще видим дали ще се класирам за следващите седмици...аз за първи път се организирам сама да тръгна някъде,но не се притеснявам,защото всичко ще бъде организирано и от летището в хотела и обратно....в смисъл няма сама да се лутам....а пак кипърските дружки,вярвам,че сте ме напътят как да стигна до евентуалната среща...  Hug

Пепи
,не се нервирай! StopС документи,посолства..винаги е така!!! Outta JointЕто горе писах и на Блонди...ще видим кога ще се класирам на една кипърска среща при вас...Много успех и дано успеете да идете с мъжо ти някъде Peace...познато чувство ми е как се чувстваш... Thinking

Дани,Блонди е съвсем права....обувай панталонките и да не ти пука!!! SunglassesСега и лято,и сте и на плажа.....честити ти подаръци!!! Flutter

Хайде,по-късно пак ще се включа....сега ще излизаме на разходка...още не познавам Базел,ще почвам да го опознаваме,че срамота...ако ми дойде някой от вас на гости,не мога никъде да го заведа...ама на мен тоя град не ми е на сърце...ще ви водя в Цюрих.... Laughing

# 115
Кафенце, брей-бреййййй...., я раздуй ако не е тайна, какво работи мъжО ти, че има контакт с такива посланнически особи Whistling.... или са просто стари приятели с въпросната личност...newsm78........ А за двата профила дето питаш, мисля че няма начин сама да заличиш единия Rolling Eyes...поне през опция "профил" не виждам такава възмижност... newsm78... така че смятам, че начинът е да пишеш до модератор като обясниш с няколко думи проблема и той да заличи излишния профил yes

Винаги, тюх да му се невиди... много ще ме е яд да си сравнително наблизо, пък да не можем да се видим...., но ти все пак се оглеждай ако не за червена шапка Mr. Green..., то поне за две /щото със змейка обикновено се движим в комплект/ готини руси мадами - майка и дъщеря  Wink..... пфууууу, пак ударих гъзО у тавана #Silly с туй супер "стеснително" изказване hahaha Joy..., но както са казали умните хора, скромността си изтъкват тези, които не могат да се похвалят с други качества bowuu Mr. Green

Деситка, стискам палци да намериш вариант за скорошно пътуване у Кипрото fingerscrossed

# 116
  • София
Добър ден!

Искам и аз на срещатаааа...... smile3511  Mr. Green
дали пък дане прескочим с Алекс за едни викенд. newsm78  Heart Eyes

Пепитка, почваме от понеделник 3.08 с пет дни чисти протеини.
Ти в същност колкокилограма искаш да сваляш?
Трябва да знаеш и клко си сега разбира се... Crazy

Десита, ти само кажи кога ще кацнеш.
Почти съм сигурна, че ще те посрещнат дори кипърските дами...  bouquet

Винаги, вие сте още в Катар, нали?

Дани, приятно приготвяне и не се безпокой...в БГ-то освен хора има и магазини.... hahaha Слагай панталонките докат е лято и изобщо не му милси... Flutter

Катииииии. где си.....????? Вие нали към БГ-то щяхте да идвате....

# 117
Шапчица, съпружеското тяло се занимава с посредничество за всякакъв вид бизнес, особено с набиране на чуждестранни студенти за кипрото - /тука е бъкано с колежи, а и комисионните им са тлъстички Money - напоследък още повече заради кризата  Wink /  и така! доста пътуваме - ама не се оплаквам!  smile3521 никак даже!
пък, за да изтрия профила  newsm78 - през това "информирай модератор" не се получава.  newsm78  newsm78  newsm78
помогнете на индианчето, дееееееее  newsm45  не ща да ме бъркате и да пишете на двата ми профила  smile3518  smile3518  smile3518

# 118
Кафенце, не бре душко златна и йощ`индианска.. Joy... не през "информирай модератор" брееееее!!! Naughty сакън!!! - тая опция е само ако си се натъкнала на пост с непозволено съдържание /например реклама или нещо нецензурно... етц./ smile3560 Пиши на ЛС на някой от модераторите  Hands Thumbsup

Муцинко, кви са пак тия акции дет`начеваш... newsm78... ти нали беше я правила тая диетка и беше заслабнала... или аз нещо се бъркам за резултата..? Whistling

# 119
 ето ме и мен!!!!!!

мадамки,аз останах за малко сама и ето ме веднага хоп при вас Hug...гостите отидоха да вършат работа,да търсят апартаменти или къщи?????!!!!!!!!!!аз съм добре-колкото добре може да бъде една жена в очакване!!!!!

блонди,радвам се че съм дала повод за почерпка newsm47,така де трябва да се поддържаме взаимно......как е змейка? newsm03.абе тук чета за някакви срещички newsm78 #Crazy....ми то ще бъде супер ако наистина се уреди нещичко Praynig....ми да!!!!!на мен ми мина през малкото мозък който ми е останал #Silly,(то от жегата разбира се!!!-)ами да се съберем ,даже и мадамките които са от БГ ако имат възможност да дойдат......знам ,че понякога става дума и за финанси,но ако се организираме всички и се заемем сериозно по този въпрос,нека дадем нещо от себе си за да дойдат и другите ,който им е малко в повечко една почивка В наше село newsm78 Hug Hug Peace...всички заедно,мисля че ще постигнем това което искаме Hug Hug Hug....поне така аз мисля newsm78 ....... кво ще кажете там всички?муци?кате?винаги?пепитке?............всички там,а?

пепита,дано изкарате едно прекрасно лято ,някъде семейно newsm10.......

аз ще тръгвам че дойдоха мойте гости и сега трябва да им обърна внимание Naughty ...но пак ще дойда......  love001

Общи условия

Активация на акаунт