Из КИПЪР в слънце и лазур обвити, най-прелестни са българските Афродити - 26

• 13 961
  • 301
  •   1
Отговори
# 90
  • Попово
 newsm59 здраве, късмет и много любов  Hug
Ей Аанн.....чакаме с нетърпение и ако трябва стискаме плаци
за всеки случай! Peace Hug Hug[/color]
ако трябва и да викаме  Sunglasses

# 91
  • София
Ами я хайде вярно да викнем, пък ако ще и да е
репетиция!
Хайде всички......Аанннн, давай, с теб смеее!
Hug

# 92
...Mуци,мила,благодарности...ще пробвам пак....хайде и аз викам тука с аанн....  Hug

# 93
ДАВАЙ АНИ-И-И-И-И-И  С ТЕБ СМЕ ВСИчКИ ! и БОГ ДА Е С ТЕБ !

# 94
Ехеййййй ,какво става да не съм пропуснала Joy
Аанн да ражда newsm78 нали вчера им дойдоха гостите Peace
може да обикалят да пазаруват newsm62

# 95
ей аз да забравя да кажа,че имам същия проблем като Десита със снимките newsm78
хайде от много викане да не прегракнете... newsm62
почерпете се за още по-силно викане Peace особено вие в БГ,ще е нужно повечко да пиинете

Кате,как е пръсчето...почина ли си вчера като не върши нищо
Десита,няма начин от малки гледаме да се вредим за мъжленце,да не ми остане стара мома щерката Joy,че тук момчетата малко кът newsm78....само за вас е и тези ,който имат момченца Peace....булчета бол Peace

# 96
  • София
Абе Пепитке , ние за всеки случай...че нали трябва
да е всеки момент!
Те гостите какво пречат!

А кукунделата си я отварям перфектно.  newsm78:mrgreen:

# 97
Ехооооооооо, не разбрах за какво викате, ама и аз съм тук, а каквато съм гръмогласна, сигурно ще ви надвикам  Grinning
Аз съм в Силистра и ми е много хубаво. Активно почиваме. Нет си нямаме, но от време на време се вкл към безжичен безплатен, и естествено качеството е ужассссссссссссссно  #Cussing out.
Следващата седмица ще бъдем в Слънчев Бряг. Блонди, ще се видим ли?
На 19.08 ще дойдем пак в Кипър (до 28) и да вземем да се видим. Какво ще кажете, а? Да се заеме някой с организация и да насрочим един ден удобен за мнозинството, а мисля че мястото трябва да е в ресторанта на Катето. Блонди може да пусне и една анкетка  за деня;-). Мойта сестра ще е с мен. За първи път ще посети острова. Времето ни ще е ограничено и затова трябва да сме максимално добре организирани.  Иначе ще трябва да чакам до следващото лято за да се видим...
Кипърския ми номер е 99320017. Картата си не мога да я открия в момента, много съм разсеяна, но ще си взема веднага като дойда същия номер. Така, че звънете/пишете!
Лек ден на всички! Hug

# 98
Да бе Муцка,то и аз викам smile3514
ама то и бебето мъжко и нали знаете,че тееееее
мааааалко ги помъъъъързява hahaha

# 99
Аз съм  за срещичката Винаги Hug Peaceако има среща казвайте къде hahaha
как?идейката е супер newsm10,щом е за кафе не пропускам smile3521

# 100
  • Larnaca, Cyprus
Данииииииииичестит рожден ден  newsm51 нека със всяка изминала година да си още по щастлива обичана и добра иииии къде ще водиш мъжо довечера ..... smile3508.....или ще има купон в къщи с по безпижамно парти о йеее smile3503
Блондеее аз ако чакам мъжо малееееее трябва да си седя цял ден в WC то .........а това със сбирката пред гражданското хареса ми  tooth представям си ви трите накипрени и чакат и те незнаят кво tooth
Муцееее то да викаме ама дали ще й помогнем newsm78
Анчееееееее давай душа не се смей напъвай   newsm61
Абе чудя се да звънна на Христофору ама не съм сигурна нашта Анче Анче ли се казва или друго  newsm78 щото ако е родила ще ми кажат  bowuu......айде ще почакаме малко до довечера ако не се появи значи съмнението е вярно newsm30
Буболинке браво щом си опазила роклята да не я види е много добре ама ти за всеки случай му кажи да не се опитва да надниква изпод чаршафа в гардероба че те са си малко любопитни  smile3521

Момичета пръста днес е по добре дори съм свалила лепинките уф обаче нокътя съм го срезала дълбоко дано да не се инфектира  Mr. Green...пръскам там разни спрейове ама де да знам  smile3557

# 101
Дани, Дани,   ura - здрава, весела, щастлива и все така красива!  Laughing
Кафенце, не щат да дават паролата мацките, много са сериозни, само на заслужили кадри от дружинката  Wink Иначе и на мен идеята за три теми по- ми  допада, ама нейсе, запуши я, правила са това.
Яничко, мила, както май само аз и Аанн сме бременни във форума, сигурно  си го отнесла за някоя от нас двете  Joy Или пък някоя още не си е признала  Laughing
Бре, как имате хал да викате в тая жега, ама айде, трябва да подкрепим другарчето Аанн, аз ще викам с вас и ще стискам палци Praynig, ама вие там в Ларнака не се помайвайте, ави дръжте фронта, че ние тук с Кафенцето и Яничко викаме, ама дали се чува заради летището не знам  Laughing
Айде сега да тичам по задачки, ще ви проверя довечера по хладина.   bouquetза всички афродитки

# 102
ееееехаааа, ма само дразните новите - шъ знаете #Crazy - как да 4акам 5 теми, за да ви видя  smile3516 
Ех, Кафенцеййй, ей на точно това имах предвид като казах че правилото за Кукунделата е предназначено да няма ситуации някой да се чувства превилигирован, или обратното - пренебрегнат Peace Не е само до това, че някой евентуално би злоупотребил...
Яничко, надявам се че сега съвсем правилно разбираш съображенията ми...., т.е. разбира се че за никакви "вредни пулсации" от към теб не може да се говори..., ами става дума за справедливо /при равни условия/ участие на всички тук... Peace
Деситка например спомням си, че най-съвестно изчака 5-тата тема за да получи паролата smile3560... и милата сега с тия неволи дет не й се зареждат страници на албума spoko....., но пак чест й прави че не измрънка и не възропта /нещо за  което щеше да има право/
Затова, мили нови попълнения, не си мислете че нещо "старите кучета" Кати, Муци, Жу, моя милост и прочие още няколко мацоранки се правим тука на интересни, но правилата са наистина затова за да се спазват и да няма обидени! Peace Hug  Бъдете активни, пишете, а то времето минава бързо и няма да усетите кога са се извъртели 5 темички. thumbsup

А аз ли пак някъде не съм допрочела... newsm78...или кво...., ама имаме ли достоверна информация, че Аанни е влязла да ражда, или сме на предположение само?
Брейййй, докат`пиша що народ се изредил и постнал Shocked....... направо ми събрахте погледа бре! Crazy hahaha Joy

Винагиии, душко, много ще се радвам да се видим, ама на мен ще ми е трудничко да се завлека в Слънчев Бряг... Confused...., но пък ако имате възможност да мръднете вие към БургаЗЪ ще е супер! coolcool....... А иначе няма проблем и анкета за сбирчицата в Ларнака да пусна, но за целта трябва да имам няколко опции за дата, място и час на срещата, които пак от вас трябва да идват. Така че заинтересованите да дадат няколко предложения според както им е удобно и без проблем пускам анкетка.  Hands Thumbsup

Пепиткейййй, жива и здрава да си дет`редовно сервираш коктейли..... - знаеш ти как да подмамиш дъртото пиянде Блонди #Silly rotfImbo

# 103
Айде и от мен малко разхлаждащи напитки

Блондиич понеже Аанн не се е разписал дне и всички решихме,че може да ражда или е родила....Пък ако ражда и ние тука помагаме с напъването  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 104
Блондиич понеже Аанн не се е разписал дне...... ако ражда и ние тука помагаме с напъването  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ааааа, ясно Мастерчееее.... yes.... може, може, пък си и трЕбЕ да помогнем тука с напъването.... -
я как хубаво ги "напъваме" коктейлите smile3560 Drunk Joy Joy..... Пък ако не било да ражда днес Ааннчето,
нЕма страшно......, утре пак тъй шЪ помогнем ш`сЪ напънем.... #Silly rotfImbo rotfImbo

Общи условия

Активация на акаунт