Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за новия грип от свине и ваксините?
Какви са впечатленията на хората от град Русе?
Какви са мненията за сериала "Перла"?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за новия грип от свине и ваксините?
Форумът съдържа различни мнения относно новия грип от свине и ваксините. Някои участници смятат, че учениците ще бъдат ваксинирани от септември, докато други изразяват съмнения относно ефективността на ваксините. Важно е да се отбележи, че мненията на участниците във форума не заместват медицински съвети и консултации с лекар.
-
Какви са впечатленията на хората от град Русе?
-
Какви са мненията за сериала "Перла"?
-
Какви са мненията за град Сен Тропе?
-
Какви са мненията за диетите и гладуването?

здраве, късмет и много любов 

нали вчера им дойдоха гостите

.
,щом е за кафе не пропускам
нека със всяка изминала година да си още по щастлива обичана и добра иииии къде ще водиш мъжо довечера .....
.....или ще има купон в къщи с по безпижамно парти о йеее 
представям си ви трите накипрени и чакат и те незнаят кво 
......айде ще почакаме малко до довечера ако не се появи значи съмнението е вярно 
- здрава, весела, щастлива и все така красива!
Иначе и на мен идеята за три теми по- ми допада, ама нейсе, запуши я, правила са това.
, ама вие там в Ларнака не се помайвайте, ави дръжте фронта, че ние тук с Кафенцето и Яничко викаме, ама дали се чува заради летището не знам
за всички афродитки
- как да 4акам 5 теми, за да ви видя
... и милата сега с тия неволи дет не й се зареждат страници на албума
....., но пак чест й прави че не измрънка и не възропта /нещо за което щеше да има право/
....... А иначе няма проблем и анкета за сбирчицата в Ларнака да пусна, но за целта трябва да имам няколко опции за дата, място и час на срещата, които пак от вас трябва да идват. Така че заинтересованите да дадат няколко предложения според както им е удобно и без проблем пускам анкетка.
.... може, може, пък си и трЕбЕ да помогнем тука с напъването.... -