Из КИПЪР в слънце и лазур обвити, най-прелестни са българските Афродити - 26

• 13 962
  • 301
  •   1
Отговори
# 75
От сърце ЧРД, мила Дани!
Здраве, късмет във всичко и винаги обожавана да си от двамата мъже на твоя живот!

На всички останали мацоранки прекрасен ден пожелавам!

# 76
ооооооооо имаме рожденни4ка! 4еститооооооооо   bouquet newsm59  newsm67 - еххх защо не мога да пратя снимка   smile3514 
яни4коооо, писах ти съобщение на ли4ни, което се оказа, 4е не можеш да полу4иш. пораз4исти малко кутията, плийз, за да те "инвитирам" "пърсънали" на кафе, пардон фрапе - аз съм готина компания - newsm53 smile3521 айде дами, 4е ме 4ака работа

# 77

И аз съм кандидат булка, ма не съм намерила кандидат младоженец...... hahaha
Блонди, Мастерче вИИ по тоз въпрос какво ще кажете..... Mr. Green

М-ъхъмм, баш тъй Муцондре, съм и Яз smile3560.... УбачИ имам предложение за решение на наш`тУ общ проблем ---
Изкипримя се прочие ний тринките мУми с Мастерчето в сватбените роФли married и се изтрисаме Ф комплект пред
гражданското newsm19..., ама първо ще пуснем ИднЪ обява У вестникО..., даже мож`да краднем оня популярен рефрен: "Ооооо, ще бъда утре в пет............ Ооооо, пред трети рай-съвет!" rotfImbo rotfImbo
........ па да видим никой ли няма да се отзове.... даже навалица от кандидати шЪ сЪ образува Joy Joy Joy

Ко мЪ нпраЙхтИ бряяяя...Умрях тука да сЪ хиля  smile3532 smile3532 smile3532

Дании,ЧРД! Здраве,късмет,успехи във всяко начинание  Hug Hug Hug newsm59  bigdance2

# 78
Добро утро и от мен...

Мила Дани,честит рожден ден!  bouquet Да си ни живa и здрава,щастлива,с късмет и много сбъднати мечти!!!!!Хубав празник днес от всички нас....

Пожелавам ви много хубав и слънчев летен ден и до по-късно.... Hug

П.С.Абе много ме е яд,че не могат да ми се заредят албумчетата. Sick....ето сега и Яничко като писа,че ви е видяла....и сте хубавици,за което не сам се и съмнявала , и още повече разпали любопитството ми.... Thinking

# 79
  • София
Добро утро!

Честит Рожден Ден Дани,

Бъди жива и здрава. много щастлива,
обичана и желана!
Желая ти късмет, хармония и светлина!
Весел празник!

Хубав ден на всички!

Десита, какво точно не може да се зареди? newsm78

# 80
с пожелания за всичко най-хубаво в живота и най-хубави моменти Hug Hug
приятен ден на всички newsm51 newsm51

# 81
Муци,по указанията на Блонди,отивам на "Photos" и после на "Vie all", и нищо оттам нататък не ми отваря,само ми стоят на страницата снимки с албумчето на Жу и отдолу ми показва,че трябва да се зареди,докато излязат явно и другите обекти и така си стои....и ще чакам моят мъжо да погледне и да види какво става,щото не е нормално само аз да не мога виждам и другите албумчета със снимки....благодаря ти,че заедно с Блонди,се опитвате да ми помогнете  Hug

# 82
Дани честит рожден ден.Бъди здрава и много обичана.Приятно изкарване на отпуската в БГ. newsm51
Кати не я е виждал мъжо роклята,аз ходих с майка и една приятелка да я избирам,а като ми я опаковаха я обърнаха на опаки и нищо не се вижда,сега е закачена пак на опаки и загъната с чаршав,така че споко ще я види на сватбата.Много неприятно това с пръстчето,дай на мъжо да цунка да мине. moresmile
Анни държиш ли още или..... newsm30
Шанкулче кой петък си се оглеждала в Бяла,ако е било 24 там си бяхме,но обикаляхме по горите.Мерси за целувките. newsm76
На всички желая приятен остатък от деня.  bouquet

# 83
  • София
Десита, точно това трябва да се направи.
Първоначално се виждат само три албума и кто се кликне на view all  се отварят и другите. КОгато искаш да разгледаш някой от албумите просто кликаш върху заглавната снимка.
Не би трябвало да мисли дълго при отварянето. само няколко секунди. ПОвече мисли когато качваш снимки. 

# 84
ееееехаааа, ма само дразните новите - шъ знаете #Crazy - как да 4акам 5 теми, за да ви видя  smile3516 

# 85
  • София
ееееехаааа, ма само дразните новите - шъ знаете #Crazy - как да 4акам 5 теми, за да ви видя  smile3516 

Кафенце
, няма да чакаш ами ще пишеш..... Joy
За теб, за децата, за съседката, за мъжо, за Кипрото за времето и
за другите и така набързо ще се извъртят! Mr. Green

# 86
е дакси - ще пиша - ма не може ли да ги направим не пет, а три smile3521 smile3508

# 87
е дакси - ще пиша - ма не може ли да ги направим не пет, а три smile3521 smile3508
Айдееее...Пазарлъка се започна  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha smile3533 smile3534

Ан-чето сигурно е родила ,а?....Щом не пише...може и да е излязло бебочето вече.... Crazy Crazy Crazy Crazy

# 88
ДАНИ,честит ти рожден ден  bouquet! Да си жива,здрава и много щастлива !                                         кКАФЕНЦЕ-ФРАПЕНЦЕ, кутията вече ми е празна-давай,пиши ! Simple Smile 

# 89
  • София
..... ма не може ли да ги направим не пет, а три smile3521 smile3508
Колко даваш?Thinking Mr. Green smile3508
Шегичка.....Не става! Heart Eyes

Ей Аанн.....чакаме с нетърпение и ако трябва стискаме плаци
за всеки случай! Peace Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт