Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за новия грип от свине и ваксините?
Какви са впечатленията на хората от град Русе?
Какви са мненията за сериала "Перла"?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за новия грип от свине и ваксините?
Форумът съдържа различни мнения относно новия грип от свине и ваксините. Някои участници смятат, че учениците ще бъдат ваксинирани от септември, докато други изразяват съмнения относно ефективността на ваксините. Важно е да се отбележи, че мненията на участниците във форума не заместват медицински съвети и консултации с лекар.
-
Какви са впечатленията на хората от град Русе?
-
Какви са мненията за сериала "Перла"?
-
Какви са мненията за град Сен Тропе?
-
Какви са мненията за диетите и гладуването?

По-важното е да не са от типа за великия вожд "...... дружина чака да посрещне еди-коя си"
Гледам 22-23-ти са разделни дати - след това някои пътуват или се връщат. Аз ще присъствам виртуално на срещата ви и след това през новата седмица ще ви сюрпризирам
). Ще видим какъв ще е номерът в Гръцко 

мамииииии 

Ако не е тайна, как решихте да е точно такъв, някаква идея 

......ух чак огладнях от обяснения
... и чао до по-късно!
Много са любознателни - приятел на мъжа ми е женен за японка на острова и ще ме запознаят с нея 

Няма никой вкъщииииии.Нито коли,нито светлини...нищо....

Да нямаме някоя роднинска линия?!Иначе и аз много уважавам тия две нации...виждала сам и японци и китайци,но само като туристи ту,но имам голямо желани един ден да посетя и родините им...
Снощи се скарахме жестоко с мъжо и никой не заспа до 2 ч.
ама като сме инати и двамата
така де - що да ми се качва на главата от рано
стискайте палци нещата да станат на моята

че пак ме чакат един куп задължения
Да му имам нослето на малкия, такова характерно още отрано
А щом шефът е сърбин - еееееее
Но като нищо с теб да се окажем роднини, Варна и Пловдив са ми любимите градове в България
...., обаче разправят че при такива брачно-недоразумейни сблъсъци..... много ефикасно действал така нареченият "помирителен секс"