Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за новия грип от свине и ваксините?
Какви са впечатленията на хората от град Русе?
Какви са мненията за сериала "Перла"?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за новия грип от свине и ваксините?
Форумът съдържа различни мнения относно новия грип от свине и ваксините. Някои участници смятат, че учениците ще бъдат ваксинирани от септември, докато други изразяват съмнения относно ефективността на ваксините. Важно е да се отбележи, че мненията на участниците във форума не заместват медицински съвети и консултации с лекар.
-
Какви са впечатленията на хората от град Русе?
-
Какви са мненията за сериала "Перла"?
-
Какви са мненията за град Сен Тропе?
-
Какви са мненията за диетите и гладуването?

за Лорка, да и носи много късмет името!

... едва ви изчетох... 
........ ами хайде и аз да се включа.....
.... - имам предвид тая случка с Васето и ръба на прозореца и прочие
..... Уж не е като да си го оставил безнадзорно, ама пак дяволът като си няма работа
Много се радвам че си успяла да намериш билети и ще присъстваш на срещата на 
... много е възможно да предполагаш правилно за жената на вероятния бъдещ мъжов ти шеф
/... особено ако го дава под чехъл
.... - щото шеф-не-шеф, ама ако вкъщи го чака една ей такваз мила женичка
... ще се допитва до нея и още как....

и Ви предлагам едно "заглавце" на евентуалната ни бъдеща тема,която явно този път ще под мотото на предстоящата ни среща в Ларнака/
,та сега....
ЛОРИ-да ти е живо и здраво името ! Много здраве,щастие,кьсмет от нашата дружина, а другото от магазина!
ееех спомени,спомени ама ще се вьрна аз в КИПРОТО аха, обещала сьм си току-виж и сьм дофтасала на някоя среща
ТhracianLina-все така горе главата-СМЕЛО СЬРЦЕ-продьлжавай с всички сили,ти си силен човек ,млада си животьт е пред теб .Господ подлага любимите си чеда на изпитания и аз сьм минала през много перипетии(някои друг пьт бих разказала) и сега имам 2 живи и здрави дечица и ,че по третото работим
ама чакам пьлнолуние
........ само спокойно всичко ще бьде наред ЖЕЛАЯ ТИ УСПЕХ
...и такива случки повече да не ти минават през главата и ръцете 
,че крайно време е да ни зарадваш с нещо розаво
..Хотелчето ми хареса и за това решихме и тази година да сме там
...хубав купон ще се заформи 
те си мислят,че като е жената на шефаааааа,опааааааааа вече съм голяма работа
..да ама дано прилича на нещо,че те тук тяхните женииичкииииииии и на малкич пръс не могат да ни се намажат
хайде ела раздухай 
пък мажото мисли,че съм се приготвила за месец
..скришом в ъгълчето/стягахме и неговите багажи....уфффффф направо бях и съм скапана..и да Левкосия скочихме за документите
та се чудя дали ще ми ги сменят

за Пафос..а на всички вас пожелавам спорна седмица
- мислех тоя път да се напъна за нещо остроумно, ама нейсе - старите пушки са си стари пушки
Искате ли едно бъзро списъче кой ще дойде , за да знаем кой да чакаме