Из КИПЪР в слънце и лазур обвити, най-прелестни са българските Афродити - 26

• 13 761
  • 301
  •   1
Отговори
# 240
          ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА ,PEPITA1977!    loveuuu OщЕ много дьлги години щастлив семеен живот ви пожелавам от сьрце! Two Hearts Two Hearts Two Hearts    Как сте що сте,момичета?         Miss Blondy  bouquet,  Pepita1977  bouquet  ,desitta   bouquet-благодаря ви момичета за подкрепата бебка вече е добре няма и спомен от преживяното(за разлика от мен) тича,бяга,бьрбори си неините неща ppp Stuck Out Tongue Winking Eye  днес бяхме на плаж -едвам я изкарвам от водата-жаба    sun    аанн-как е бебчо? smile3504     ThracianLina-пожелавам ти 3-ма юнака  stork-boy stork-boy stork-boy To и моя ме е емнал за трето ама аз -ДА НЕ САМ чУЛА smile3511 smile3511 smile3511 такива ми ти работи .     ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИчКИ УСПЕшНА СЕДМИЦА! newsm10

# 241
Добро утро мацоранки!
Почерпете се за здравето на моята змейка-Лорка, която днес има именден  ura

Сега лекинко бързам nuts /нормално- понеделник е/, но по-късно надявам се ще намина за по-обстойно клюкване lalalala

Успешна седмица ви пожелавам!

# 242
  • София
Добро утрооо!

Блондич, жива и здрава а ти е змейка  Mr. Green Лорка!
Със здраве да си носи името и с гордост посреща всичко ново и красиво в
живота.

За Лорка

Успешна седмица на всички!

Ще намина пак след малко, че понеделнишки наистина сме лекинко забързани..... #Silly

# 243
Добър ден и от мен  Hug

Блонди,да ти е жива и здрава принцесата.   bouquet Изпращам и много виртуални целувки от мен и Васко. Kissing Heart lovekiss Flowers Bouquet Two Hearts
Пепитка,честита годишнина!Желая ви да бъдете все така щастливи  и красиви още дългиииииииииии години. Heart Eyes dancing

За нас какво ново да ви кажа  newsm78 Бяхме 3 дни на вилата и се чудя Васко как оживя  Sick

1.Клечи се нещо,прозореца отворен.Той е клекнал под отворения прозорец и скочи.И драааааааан главата точно в ръба.Като зейна една дупка и кръв.Ужас,добре ,че ходя навсякъде с аптечката......овладяхме положението,вече има коричка  ooooh!
2.Имаме 2 кучета ,2 каракачанки.Мъжкия е добър ,уравновесен,слуша.Но за сметка на него женската е още малка и дива за 10.Е точно с нея става голямата игра.Какво играха и тя от радост му се хвърля с двете лапи на раменете ,но не улучила точно и  го удрала по бузата,близо до окото.............простоооооооо малкия дявол беше ooooh!.Айде дезинфекция и забрана да се пуска  от къщата и.
3.Баща му се прибира с мотора.Слагаме масата.Нашия отишъл и се похендрил на мотора,но аспуха още горещ и си лепнал крака на него  Tired Crazy Айдеееееееееее пак вадя помадите........

Снощи се прибрахме,защото вече нямах сили,а и да дозаредя аптечката.
Айде до после  Hug

# 244
Такааааа... понеделнишки ви казвам съвсем спокойно Добрутро  Hug Mr. Green Свърших си спешните задачи за днес и сядам да ви видя, а вие вчера толкова да сте изписали  Hug

Момичета благодаря за подкрепата ви,за оназ случка,че аз по принцип съм аганце и малко се изненадах самата себе си.Ма викате няма за какво да съжалявам,а ? Laughing Laughing Laughing

Аз съм мераклийка за три момчета  Crazy

Laughing Айде от мен момите,от теб зетйовете . Laughing  Laughing  Laughing Сделка или не?   Grinning Thinking

Ама разбира се, че няма какво сама да си пишеш черни точки  Naughty И аз съм тиха, но не и кротка  Wink Като стана сериозна, замълча и погледна ей-така  Confused, значи е мнооого сериозно  Laughing

СДЕЛКА! Макар че съм сигурна, че първото ще е момиче, каквото е желанието на мъжо  Laughing (той умира да се смее с моите пазарлъци с природата  Wink). Така че явно, Миреле Сим, ще ме уврънкат за четири като му дойде времето  Crazy

Муци, много благодаря за пожеланията! Творя аз, творя  Grinning Какво ли не  Stop Има време да ви разкрия всичките си скрити таланти  Joy Абе занимавам се с европейско законодателство, завършила съм право и икономика в СУ. Работя с арменци вече близо 5 години  Mr. Green В Истанбул докато траеше 10-месечното назначение на мъжа ми, си продължих по проектите и работих с физически лица за легализации на различни документи при приятели на моите арменци  Wink Не е нормотворчество, но уж трябва да им помагаме на законодателите... През юни пристигнаха папките за САПАРтА и наистина се хванах за главата - какви ли не шмекерии измислят хората - всичко беше описано, до последната овца  newsm78

Миреле, много се радвам, че сте пак в топ форма  Grinning Аз тези теми с инфекциите се хващам, че все още трудно ги коментирам, но е разбираемо. Никога не съм имала гинекологични проблеми или сериозни здравословни общи такива, нооооо... Започнахме да планираме бебче и аз профилактично отидох на преглед, без оплаквания (не бях ходила от 2 години и половина  Blush). Тя историята трудно може да се разкаже накратко, но се оказа невероятно възпаление, както и голяма рана на шийката на матката. Започна дълъг процес на изчистване. Все още не можеше да ми се вземе материал от шийката за цитонамазка, а само правехме междинни МБ, за да видим докъде сме с гъмжилото  Crazy Първоначалната ми диагноза бе "папилома вирус", лекарят ми е много добър и доверен приятел. Така се наложи да чакам близо месец, за да разбера дали имам някаква форма на рак на шийката на матката, или клетъчните изменения са доброкачествени  Peace Точно вечерта преди Спасовден си научих добрите новини - клетки в норма, 2-ра група ПАП, клетъчни изменения, които се дължат на бактерии (Най-вече Е.коли, която е налична и в урината при цистит)  bowuu Не можете да си представите какво облекчение почувствах - родена съм на Спасовден преди 25 години  Grinning Отпразнувах си четвърт век с леко сърце  Peace

След като се изчистих юни месец и раничката на шийката ми бе много по-добре, и тогава пристъпихме към третирането й. С един разтвор от флакончета, лекарят ме боядисваше няколко пъти (първия път петното бе колкото левче), за да се приберат плоските клетки обратно от повърхността на шийката в канала.

И така, след като вече бях в перфектно състояние за бременеене, решихме да пристъпим към ваксинирането срещу ХПВ-вирус, докато ДНК-ато ми е чисто (не е изследвано взаимодействието с бременност). Днес ми беше втората ваксинация  Grinning През декември е последната доза и след това ще действаме  Wink

Е, разказах си историята  Grinning Много ви благодаря за разбирането  Heart Eyes

Хубав ден и хубава седмица, момичета!   bouquet

# 245
Честит Имен Ден на Лорка!  Grinning
Да расте много здраво и щастливо дете, най-хубавото на мама!

Жу, перипетиите на вилата ме шашнаха  Crazy Радвам се, че всичко е приключило без сериозни наранявания   bouquet

# 246
  FlutterПак съм аз  Laughing
Седя и мисля  Crazy
Ами ,Люси,върни се един ден по-рано.И ако срещата е на 23- ще си на моабеда.
Ами така де-давам идея  newsm56

ThracianLina ,довечера пак отиваме с пълно снаражение  Joy Дано този път не ми потрябват.
Съжалявам за теб ,че  така се   е получило .Успех в бебеправенето.  Heart Eyes  
  bouquet

# 247
  • Larnaca, Cyprus
най накрая успях да се отърва от всички мъже в офиса и сядам да пиша Twisted Evil
извинете ме че липствах уикенда обаче мой мъж толкова набързо ни покани на хотелче аз децата и едно приятелско семейство че докато се усетя какво става бях на басена в хотелчето в Агиа напа изкарахме си супер но ооооооооооо както винаги без нито една снимка уф Crossing Arms много съм разсеяна нямам навика да взимам тоя фотоапарат и това си е  Mr. Green
Винаги според мен на мъжете ще им е скучно на срещата пък и като те са там не можем да ги клюкарим наволя Joy Joy
Миреле Син радвам се че вече сте добре и всичко е минало благополучно дано никога повече да не ви се случва дори да подминавате през болницата  #Crazy
Цвети адреса на ресторанта.......Японския е НИПОН и е на ...Григори Авксендиу 57 точно срещу АМЕРИКАСКАТА АКАДЕМИЯ........а другия КРУ е на ......Григори Авксендиу 11 ......на сфетофарите на КОСТА КАФЕ точно след него е залепен на главната улица в посока полицията на ФИНИКУДЕС ..........Разбра ли  newsm78
а за кипърците дето си им се покарала точно така мила те само така разбират че си сериозен човек като им повишиш тон това значи че споро който водиш наистина те интересува  Peace
Ан добре завърнали се вкъщи ......и айде сега почвайте да растете и да хубавееете   bouquet
Пепиаууууууууууууууууу какви сладки бебенца си намерила  Hug мерси  Hug....а пък ти сега не разбрах т.е. недоволна си от Пафос или викаш където там по добре отвкъщи  Peace
Люси не се коси че няма да успееш ще спретнем друга срещичка с Цвети и теб и който друг не успее сега за по после Peace
Жу милата ти така ми звучиш че някой е уручасал милия Васко я иди го напръскай малко със светена вода .......нали така се правеше newsm78
Трасиан Линатова твое премеждие хич не е приятно знам го мила от личен опит и аз имах същия проблем след второто раждане но за моя радост и радост на всички наоколо всичко мина благополучно ....знам и как се чувстваш и какво си преживяла  bouquet....а пък сега и страха от нова бременност е по голям от всякога при мен поне е така  Thinking...ако все пак се реша на трето трябва да е добре проучено всичко ....ето една прегръдка от мен  Hug Hug Hug Hug Hug Hug....
МуциииииииииииииииииHeart Eyes Heart Eyes Laughingти си знаеш Heart Eyes
Блондеееееееееее с малко закъснение честит имен ден на ЛОРКИН да е жива здрава щастлива обичана красива винаги усмихната най най умната и успяла твоя дъщеря   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 248
Жу, много ти благодаря, мила  Hug Hug Hug Нито една диагноза не е толкова страшна, колкото самият страх  Thinking Пък и нищо че психическото напрежение преминавало по-бавно от физическото изтощение - нали се стремим всичко да е с минимални разходи на душевна енергия  Grinning Всичко продължава с пълни сили  Peace
Кати  Hug Hug Hug Ами какво да ти кажа - моят мъж ме нарича "Смелото сърце"  Laughing Не съм раждала жена, но нямам страх от раждане, някакви проблеми или болки - ако съм имала притеснения, те се изпариха след като от своя си мед сестра се превърнах в експерт по гинекологични въпроси  Laughing Сега сериозно - само като си отворих резултатите минути след като цитолозите бяха готови, изведнъж спря да ми се гади, отново ми се прииска да живея. То с тоя въпрос просветващ всяка минута в съзнанието. После се и захраних  Wink И сега като ме боднат ще видите като ги наредя едно след друго  Joy Joy Joy Аз съм си такава, инат със собствено мнение  Sunglasses

Изглежда човек се сблъсква с най-големите си (женски) страхове. Преди десетина години щях да изгубя майка си при операция за махане на матката.

Но въпреки това и именно заради това желанието за живот е най-силно  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 249
ThracianLina    fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Дано всичко е наред с това "бодване".....  Hug Hug Hug Hug Hug

Аанн много се радвам,че вече си си в къщи с малкия сладурчо.... Hug Hug Hug Hug

Момичета,нареждайте се за да ви нагушкамммммм...... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Ох! Отдъхнах си вече.Нагушкани сте  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 250
Ох! Отдъхнах си вече.Нагушкани сте  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
#Onfire  Hands Clap smile3531

# 251
  • София
Ей ...а мен кой ще гушка...????Мастер, бързо се връщай! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 252
Ей ...а мен кой ще гушка...????Мастер, бързо се връщай! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ти си второто човече.........еййййййййй не се разпозна  Joy

# 253
'Ма и ти си в кюпа бе.....ВСИЧКИ сте нагушкани  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Не писах поименно,че ще изтърва някой и после ще ме е яд,пък тоз дета ще съм го пропуснала ще се почувтсва кофти...Та затова казах "всички"  hahaha hahaha hahaha hahaha
Ма к'ва съм умна,а?  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Много бачкане около мене,та затова така пиша.....Иначе да знаете,че си ви обичкам и не се цепя от колектива 'начи......

# 254
Хайде и аз да се отбележа набързо,че днес май всеки е по задачи забързан... newsm03

Блонди,да е жива и здрава Лорка!Името и да я пази и закриля ,да и помага..хубав празник днес!!! smile3525  bigdance2

Кати
,добре си завърнала след ъэкенда!Аз съм на мнение,че спонтанните неща са най-хубавите и виждам ,че това твърдение функционира и при вас!Другият път мила бъди с камерата,та да видим и ние някои фотос...аз също забравих моят апарат и сега чакам снимки да ми изпратят....В събота писах на Муци на лични,тай като предположих,че няма да имаш интернет у вас...та затова не сам ти отговорила директно на молбата...няма полети от БГ в тези немски сайтове,има само хотели...стискам палци и тя да дойде...

Миреле Син
,толкова много се радвам,ама много,че са ти позитивни изследванията!!!!Аз съм преживявала подобна ситуация с майка ми и просто не може да се опиши за какво психическо натоварване,какви отрицателни емоции се говори/ з аголямо съжаление майка ми нямаше много късмет/.Само така...мисли позитивно,ти ми изглеждаш да си силен човек и жаждата за живот е изключително важен аспект!И един съвет от мен,(ако позволиш и към всички мами дори) ХОДЕТЕ ВСЯКА ГОДИНА НА ПРОФИЛАКТИЧНИ ПРЕГЛЕДИ!!!!Пожелавам ти многоооооо щастие  и скоро и едно бебенце... newsm51

Жу
,само мога да кажа,че е хубаво,че този ден е минал!Кати е права,измий оченцата на детенце със светена водица... newsm53

Пепита,кога тръгвате?Няма значение къде си,важното да използвате отпуската и да си починеш от домакинските задължения!

Мастърче
и теб много те гушкаме всички тук.... Party

Хайде мили мои,аз ви изоставям,по-късно,ако времето позволи,може пак да се включа!!!
Hug

Общи условия

Активация на акаунт