Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за новия грип от свине и ваксините?
Какви са впечатленията на хората от град Русе?
Какви са мненията за сериала "Перла"?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за новия грип от свине и ваксините?
Форумът съдържа различни мнения относно новия грип от свине и ваксините. Някои участници смятат, че учениците ще бъдат ваксинирани от септември, докато други изразяват съмнения относно ефективността на ваксините. Важно е да се отбележи, че мненията на участниците във форума не заместват медицински съвети и консултации с лекар.
-
Какви са впечатленията на хората от град Русе?
-
Какви са мненията за сериала "Перла"?
-
Какви са мненията за град Сен Тропе?
-
Какви са мненията за диетите и гладуването?

OщЕ много дьлги години щастлив семеен живот ви пожелавам от сьрце!
, Pepita1977
днес бяхме на плаж -едвам я изкарвам от водата-жаба
аанн-как е бебчо?
ThracianLina-пожелавам ти 3-ма юнака

/

Бяхме 3 дни на вилата и се чудя Васко как оживя 

Айдеееееееееее пак вадя помадите........

И аз съм тиха, но не и кротка
Като стана сериозна, замълча и погледна ей-така
Има време да ви разкрия всичките си скрити таланти
Абе занимавам се с европейско законодателство, завършила съм право и икономика в СУ. Работя с арменци вече близо 5 години
). Тя историята трудно може да се разкаже накратко, но се оказа невероятно възпаление, както и голяма рана на шийката на матката. Започна дълъг процес на изчистване. Все още не можеше да ми се вземе материал от шийката за цитонамазка, а само правехме междинни МБ, за да видим докъде сме с гъмжилото
Точно вечерта преди Спасовден си научих добрите новини - клетки в норма, 2-ра група ПАП, клетъчни изменения, които се дължат на бактерии (Най-вече Е.коли, която е налична и в урината при цистит)
Не можете да си представите какво облекчение почувствах - родена съм на Спасовден преди 25 години
Пак съм аз 
много съм разсеяна нямам навика да взимам тоя фотоапарат и това си е