Из КИПЪР в слънце и лазур обвити, най-прелестни са българските Афродити - 26

• 13 764
  • 301
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро, ненагледни мои!

шЪ мЪ прощаватИ, ама тая сутрин нямам време да ви сервирам закуска, тъй че всеки да се спасява по единично smile3560
Аз преди всичко наминавам за да си вляза в един вид административните функции bowuu и да пусна обещаната на
Винаги анкета за стиковане датата на кипърската форумска среща  Hands Thumbsup
Излишно е да пояснявам, но все пак ще вметна, че за да имаме адекватен резултат, има смисъл
да гласуват само мацките, които смятат да присъстват на мероприятието.
Понеже времето напредва, предлагам анкетата за дата да е валидна в рамките на 5-6 дни, през което време вие давайте предложения за час и място на срещата, така че непосредствено след приключване на това гласуване, да мога да пусна следващата анкета за тъй да се каже "времево-пространственото ситуиране" на сбирката newsm47

Толкоз засега от мен...
Слънчев и безгрижен уикенд ви пожелавам! Flowers Bouquet

# 226
Добро утро и от мен! Закуска:

Че да имате сили за анкетата  Grinning И аз много се радвам за срещата ви и се вълнувам, пък се надявам на някоя следваща да мога и да присъствам  Hug

Приятна почивка на почиващите, а на такива като мен с много работа - спорна   bouquet

Hug

# 227
                                                               ЗДРАВЕЙТЕ МИЛИ МИ МОЙ Hug
не знам как да започна,какво да кажа....?!със сигурност няма да мога да изразя и опиша чувствата си,вълненията си и радостта си,но ще опитам!!!!!!!
пепитче,кате  newsm51  love001-благодаря ви адски много че бяхте моята връзка със света"навън",много съм ВИ признателна за това че намерихте време да ме посетите и също така много съм ВИ благодарна за това че сте споделили моята радост със всички тук във форумчето Hug newsm51[/color,

кате
,спаси ме от голямо четене пред компа. Peace

пепитче,благодаря ,че си се погрижила вместо мен с почерпката newsm10 smile3521

така-а-а-а сега........искам да БЛАГОДАРЯ И НА ...БЛОНДИ-това бебе беше страхотно....четях си аз форумчето и като го видях,започнах да се смея.... Joy,в този момент влезе чистачката,която е българка и ме попита "ама ти сама ли се смееш?" #Shocked #Silly??

флорентина,пепена,мастерче,дани,лусиенчето,винаги,боубоулино,муци,цвета,жу---БЛАГОДАРЯ ВИ за пожеланията Hug Hug Hug  :  love001
малко инфо и за мен....раждането мина успешно!..в 12ч,в полунощ...започнаха едни малки симпатични болки Mr. Green,към 1.35 се обадих в клиниката и ми казаха да отида и така...аз и мъжу тръгнахме Rolling Eyes #Crazy,честно казано ме хвана шубето Shocked..ама си викам"мечка страх,мен не страх" newsm47.отивам там и те вече са ми приготвили леглото..и така се започна..................... ooooh!към 2.40 стана страшно,горещо......няма да крия и неприятно...по едно време ми мина мисъл светкавица:дали да не направя цезарово #Crazy newsm78,бях забравила болките от първото раждане.!мъжът ми ми каза че е така защото дъщеря ми е била по малка!!!и така от 2.40 до 5 няма да разказвам какво преживях,да не взема да уплаша някоя бременна smile3505,но пък с удоволствие ще нахвърля на бързичко какво преживях след 5......... newsm17  ylinfant babyзаслужаваше си всички теЗи месеци и всичкият този дизконфорт и тези болки,за да видя БЕБО....толкова сладко е моето гардже........миличко,мъничко...ако успея мили ми приятелки,ще сложа снимка....на него и на моята принцеска(така де да не забравяме и нея) smile3503...клиниката е много добра...гинеколога newsm10,акушерките милички......абе всичко беше прекрасно от 06.08.2009-5.20 часа.........
сега съм си в къщи и си почивам и се радвам на бебо.....мадамки,отивам за сега,но пак ще се върна

newsm51  love001

Последна редакция: сб, 08 авг 2009, 15:56 от aann

# 228
Ани, много се радвам, че се чувстваш добре  Grinning Много хубаво си го разказала - добре е да знам, че да се готвя  Wink

Сега като си вече онлайн да добавя и моя подарък към останалите:

# 229
 newsm53 ЗДРАВЕЙТЕ,МОМИчЕТА!Как сте ? Радвам се ААНН ,че ти и твоето ГАРДЖЕ сте добре в кьщи при семейството -от това по хубаво няма  familyотново да ти е живо и здраво бебенцето и другото ти детенце !Хайде чакаме снимките smile3509 !!!                   CVETA 80- Flowers Sunflower-моята малка бебка е вече на 15 месеца и да ти кажа много ме уплаши цяла седмица беше с много висока температура поддьржаше 39 градуса и на два пьти стигна 41 умирах от страх да не ми направи някой гьрч ,че каквато сьм паника не знам какво щях да правя апппа -па -па водих я 3 пьти на лекар и все ми казваха да изчакам още 2 дена и ако продьлжи да вдига пак да отида повече течности и температуропонижаващи нищо друго правиха и изследвания пьлни всичко О'К а детето продьлжава да вдига T   Ill по три пьти на ден на четвьртия преглед вече решиха да ни вкарат в отделението за по подробни изследвания, а аз  smile3511 smile3511 smile3511  след тествания,крьв,урина всички видове секрети се оказва ,че е микроб в следствие ухапване от комар  newsm78 така ми обясниха след 3 дневен престой Бебка вече е добре ,но няма да ти казвам колко се стресира детето още не може да се сьвземе ,а и аз за пьрви пьт преживявям такова нещо не го пожелавам на никого и те така с мен.   Ами и аз да ви пожелая усмихнати сьбота и неделя и само добро настроение.Младата МАМА да си почива сега smile3520ЛЕКА НОщ! smile3524

# 230
ЗДРАВЕЙТЕ,ЗДРАВЕЙТЕ  love001
и аз да се запиша,че от това обикаляне не устава време за нищо Laughing...но не мога да ви пропусна Hug Hugболят ме краката,но не и ръката да драсна малкоооооооооо Joyтъкмо ще си почина Heart Eyes
Първо да кажа,,Доре дошли в къщи на Аанн newsm51 и синковеца..дано е все така послушен както го видях в клиниката Peace...едно приятелско съветче...ако позволиш/..изтисквай кърмата,която ти устава,изобщо не я жали/ако има такава/,не се притеснявай ,че няма да има за слеващото хранене Peaceда не става гъ..дата на бучки,че от една страна боли,от друга да не лепнеш някой мастит Peaceвсичко друго постепенно ще си припомниш hahahaняма къде да идеш hahahaсега всички ще започнат,това така..другото иначе #Crazyаз така...и т.н.ти сама ще разбереш кое е най -добре за бебчо Peace Peace
Цвете,дано това ти е първото и последното неприятно изпълнение в работата Peaceи надявам се да са разбрали с кой си имат работа newsm62...радвам се че не си си мълчала,да те тъпчат Peace Peace,а после с какво око те гледаха Shocked
Десита smile3501пак си ударила пътешествие Peaceрадвам се че имаш възможност да обикаляш Peaceдавай сега ти се е паднало Joy
Винаги
Цитат
преди съвсем да съм изкукала да уточним дали срещата се отнася и за съпрузи/мъже/любовници
и аз исках да задам същия въпрос newsm10сбирката по женски ли ще е  newsm78или пакет newsm78понеже съвпада и с отпуските на мъжете newsm78дали няма да е лишо да поканим и тях newsm78 да се разберем предварително Peace
МIRELE SIM кофти преживяване...надявам се всичко да е о.к с бебка и да не се повтаря за напред Peace..аз лично съм го изживявала,та знам за какво ставя въпрос smile3511..на 3.я ден ще се успокой ,поне при нас беше така Peace
Блонди Peaceкакто винаги си там където трябва...пак си се справила чудесно Peace.но много бързо си наминала newsm78без да пуснеш някоя от твойте шегички за да се посмеем smile3503,защо така набързо newsm78
Катееееееееее,моля заповядай от ме това от теб изпълнението newsm62...хайде какво му се чудиш newsm78не е трудно,тъкмо и чек ще натовариш за многодетна майка newsm47...всичко ще е ок.ако в къщи обикаля и една малкя човечка smile3502
Милички размина ми се ЕЛАДАТА Weary,всичко е заето за датите,които ми е удобно...,но пък намерихме хотелче в Пафо...,с басейнче Peace за една седмица Peace,мисля,че няма да ни е лошо  newsm78..и мама ще водим...а и мин.година бяхме там и си изкарахме чудесно Joyпоне си починах и разнообразих Peace/няма готвене,чистене,домашни задължения...по цял ден заедно...а за мен това е важното и децата довонни Peace
 Охххххххх пак се увлякох Joy май,май е време за лека нощ smile3524 на всички и приятна неделя  love001  love001

# 231
Здравейте мацкиииии!
Добре дошли от най-трудното и прекрасно пътешествие на  Ани и Никола!  Hug Желая ви и от тук нататък да вървите в пътя на щастието и хармонията. Hug Hug Hug
Пепитамисля,че това ще ми е за работата като "изцепка",но с положителни резултати.После случката всички ме гледаха леко със страхопочитание и ме питаха дали съм добре  Laughing Laughing Laughing
 Пепитче,ако не е много нахално мисля,че на Катетто ще са и много тез трите ангелчета в розово и викам да си взема едно и за мен,че ние сме фенове с мъжа ми на момиченца,пък за сега ние е само едничкооо   Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
 Днес просто ще умра от скука....Мъжа е на работа,детето в България,а да му се невиди не мога да се сетя с кой мога да изпия едно позитивно кафенце Simple Smile

# 232
Добро утро Hug Hug
Аз да почерпя
Нещичко разхладително днес мили мой имаме годишнина,цели 10 годинки
 И КАКТО СЕ КАЗВА НА ПРАЗНИК НЕ СТАВА БЕЗ ТОРТА
Цвете каква скука бе мила слагай банските и чантето и на морето sun
Цитат
Пепитче,ако не е много нахално мисля,че на Катетто ще са и много тез трите ангелчета в розово и викам да си взема едно и за мен,че ние сме фенове с мъжа ми на момиченца,пък за сега ние е само едничкооо   Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
...това е само материала newsm62...боже не съм си и помисляла да и пожелая 3 newsm78....едночко стига Peace....а виж не е лошо като идея да има и за други желаещи smile3533 така де кой друг е от мераклиеви smile3506 веднага да признава  :love001   bouquet
ПРИЯТНА НЕДЕЛЯ МИЛИчКИ Hug

# 233
Честита Годишнина, Пепи   bouquet Много здраве, щастие и сплотеност в семейството (че ще дода на инспекция чак от континента  Laughing). И все толкова любов, умножена по годините! Че има и за още - за розовите панделки, кой предложи, той заложи  Mr. Green Аз съм мераклийка за три момчета  Crazy

Цвети, мислих по-рано да ти кажа, че много добре си ги подредила, ама викам стига сме наливали масло в огъня  Laughing Мисля, че им се е отразило добре, приземяващо  Peace Пък на теб можем да подарим и боксова круша, ако имаш още "сили"  Laughing Вярно, щом имате неделята на разположение, отивайте на плажа - аз съм пред РС-то довършвам си проекта, та винаги съм на разположение за позитивно кафенце  Grinning Моите хора са на вилата, дъждовете в София спряха преди 3 дни  Whistling

# 234
...Хайде добро утро и от мен Simple Smile понеже снощи се повеселихме малко и се прибрахме в 5ч ! Откога не съм излизала на клуб не знам,ама май ще да е от рождения ден /май месец/ ! Остарях ли вече,кво стана Simple Smile

Момичета, на 22-ри ли е срещата??? Как ме е яд - няма да съм в Кипър! Датата 100 % сигурна ли е ? Как така ще я пропусна???

Пепи, честита годишнина !   bouquet

Аз започвам с домашните задължения  newsm78 че пия второ кафе вече и сега ако не стана, нищо няма да свърша  Joy

# 235
  • София
Ето ме и мен в тоз мързелив следобед!

Ан, добре сте се завърнали в къщи!
Радва ли се каката на олкото бебе?

Пепитка, честита годишнина!
Желая ви щастие и късмет още дълги години напред!

ThracianLina, малко със закъснение, но и на вас честита годишнина!
Разбира се радост, щастие и късет да са  ваши спътници за напред!
Какъв проект твориш, ако не е тайна? Mr. Green

Лусиенче, теб каква дата те устройва?

За мъжете, ако ние успеем да дойдем, със сигурност ще сме
само дами Flutter, обаче не знам точно как виждате кипърските мъже
на таква среща... #Crazy Аз лично, доколкото ги знам ще се срамуват да дойдат, а
иначе кой както си реши. Няма да ги върнем, я  hahaha! Както решите! Hug Peace

Цвета
, много се зарадвах, като прочетох как си го турнала на място тоз!
Ама ха, ще си траем... Heart Eyes! Сега дано ти имат малко от малко страх и се съобразяват!!

Отивам да гледам Пепеляшка с Алекс, че й обещах! Вчера и на метрото я возих, че пак бях обещала...и на зоологическата, че пак обещание бях дала....изобщо изпълних всичко според дадената дума! bowuu

Сега приятен уикенд и до скоро!

# 236
 Муци, прибирам се на 24ти наобяд от Солун Simple Smile ама така искам да присъствам Simple Smile))

Продължавам с чистката,че съм до никъде Simple Smile

# 237
Честит семеен юбилей, Пепита!

Поне 5 х 10 години още да посрещате заедно в здраве, щастие и споделеност!

Аанни, добре си се завърнала у дома и welcome на юначето Никола Hug Hug Hug.... щом са ви изписали така скорострелно, значи и двамата сте в отлично здраве /е, отлично - доколкото може да е човек след раждане #Silly/

MIRELE SIM, много неприятно това със бебка ти Sick.... надявам се вече ва сте преодолели най-трудния период и детенце да се стабилизира spoko

Деситка, има време до нашата "велика"  Stuck Out Tongue Winking Eye почивка - заминаваме за Китен на 27-ми...., така че ще съм тук за раздувката на паметната Ларнакска среща lalalala coolcool

Тъй, тъй, Муцондреййй - обещанията трябва да се спазват... smile3560

Хайде, хубава вечер на всички! smile3525

Последна редакция: нд, 09 авг 2009, 21:16 от Miss Blondy~Redhat

# 238
Здравейте прелестни... newsm03

И ние така сме се отпуснали и омързeливили в този неделен ден. newsm53 За наша радост нашият татко днес си дойде по обяд и така е заспал милият,няма да го будя,че от близо 2 месеца не е спал следобед ,а и вечер по-малко му се събира...Но от утре започват вече работа и им стискам палци всичко да потръгне добре!Тук ще кадя тази вечер,светена вода си имам от БГ...всички ритуали за здраве и късмет,че няма начин...цялото семейство тук сме на "негов гръб"...Иначe и аз щях да гладя,ама като пекнa едно слънце,вчерa зa наша радост имахме дъждовен ден и нещо ме домързя с гладенето.Но,милички,трябва да се организирам все пак,да си свърша задачките,че на мен лека-полека ми свършва ваканцията и от септември (с песен на есен) ми започва семестъра и тогава ще ми е вече малко зор.Ама като искам не само историк да си остана,ей така ще уча сега право...стига съм Ви занимавала с моята"особа" newsm47

Сега започвам с пожеланията: Пепитка,абе чух нещо 10 години семeeн живот?!  smile3525 smile3525 smile3521Хайде да сте здрави,щастливи и още многоооооо години любов и разбирателство,а и нека и уважението не забравяме!!!Абе да си остарeeте двамата щастливи Ви пожелавам! newsm51

Аанн,добре си дошла у дома!Най-хубавото чувство!да сте здрави и щастливи всички...!!!! 1stroller stork-boy newsm64

Блонди,значи има време до Китен..успокоих се,че поне онлине ще си на нашата среща....Дай Боже и аз да пристигна жива и здрава,и всичко да е по план!

Миреле Син,звучи ми изключително неприятно това с инфекцията!Но се радва,че вече сте си у дома!Бързо оздравяване!Аз съм на мнение,че каквато и да си е болницата е болница и на никого не му се стои там и даи Боже по-рядко! smile3503

Дани,браво!Ти си майка за пример на нас неделните мами... newsm74

Цвета,аз съм на принципа,откакто много съм си патила,"Бий за да те уважават!"Особено като сме в дpуги държави....Браво на теб!   341uu

И така,милички,оставям Ви и ви пожелавам хубава неделна вечер....аз гласувах за събота,тай като полета ми е следобед,но ако стане така,че и в двата дена има "сбирка" и ако ми позволява уговореният час,с удоволствие ще дойда и в двата дена! cheers  Nature Sunny

# 239
Момичета благодаря за подкрепата ви,за оназ случка,че аз по принцип съм аганце и малко се изненадах самата себе си.Ма викате няма за какво да съжалявам,а ? Laughing Laughing Laughing

Аз съм мераклийка за три момчета  Crazy

Laughing Айде от мен момите,от теб зетйовете . Laughing  Laughing  Laughing Сделка или не?    Grinning Thinking

Пепитче, Честит юбилей! Ние още нямаме и година от брака  Confused  Blush   

Така като гледам май трите кипри : моя милост,Мирката и Люсиенчето ще пропуснем срещата,ама не пречи другия месец да си спретнем още една в наша чест.Какво ще кажете ?  Wink
Айде лека и ползотворна  Rolling Eyes Laughing

Последна редакция: нд, 09 авг 2009, 21:19 от cveta80

Общи условия

Активация на акаунт