Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за новия грип от свине и ваксините?
Какви са впечатленията на хората от град Русе?
Какви са мненията за сериала "Перла"?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за новия грип от свине и ваксините?
Форумът съдържа различни мнения относно новия грип от свине и ваксините. Някои участници смятат, че учениците ще бъдат ваксинирани от септември, докато други изразяват съмнения относно ефективността на ваксините. Важно е да се отбележи, че мненията на участниците във форума не заместват медицински съвети и консултации с лекар.
-
Какви са впечатленията на хората от град Русе?
-
Какви са мненията за сериала "Перла"?
-
Какви са мненията за град Сен Тропе?
-
Какви са мненията за диетите и гладуването?

и да пусна обещаната на 
И аз много се радвам за срещата ви и се вълнувам, пък се надявам на някоя следваща да мога и да присъствам 

-благодаря ви адски много че бяхте моята връзка със света"навън",много съм ВИ признателна за това че намерихте време да ме посетите и също така много съм ВИ благодарна за това че сте споделили моята радост със всички тук във форумчето 

,в този момент влезе чистачката,която е българка и ме попита "ама ти сама ли се смееш?"

,честно казано ме хвана шубето
към 2.40 стана страшно,горещо......няма да крия и неприятно...по едно време ми мина мисъл светкавица:дали да не направя цезарово
,бях забравила болките от първото раждане.!мъжът ми ми каза че е така защото дъщеря ми е била по малка!!!и така от 2.40 до 5 няма да разказвам какво преживях,да не взема да уплаша някоя бременна
,но пък с удоволствие ще нахвърля на бързичко какво преживях след 5.........
заслужаваше си всички теЗи месеци и всичкият този дизконфорт и тези болки,за да видя БЕБО....толкова сладко е моето гардже........миличко,мъничко...ако успея мили ми приятелки,ще сложа снимка....на него и на моята принцеска(така де да не забравяме и нея)
...клиниката е много добра...гинеколога 
ЗДРАВЕЙТЕ,МОМИчЕТА!Как сте ? Радвам се ААНН ,че ти и твоето ГАРДЖЕ сте добре в кьщи при семейството -от това по хубаво няма
отново да ти е живо и здраво бебенцето и другото ти детенце !Хайде чакаме снимките
!!! CVETA 80-
-моята малка бебка е вече на 15 месеца и да ти кажа много ме уплаши цяла седмица беше с много висока температура поддьржаше 39 градуса и на два пьти стигна 41 умирах от страх да не ми направи някой гьрч ,че каквато сьм паника не знам какво щях да правя апппа -па -па водих я 3 пьти на лекар и все ми казваха да изчакам още 2 дена и ако продьлжи да вдига пак да отида повече течности и температуропонижаващи нищо друго правиха и изследвания пьлни всичко О'К а детето продьлжава да вдига T
по три пьти на ден на четвьртия преглед вече решиха да ни вкарат в отделението за по подробни изследвания, а аз
ЛЕКА НОщ!

няма къде да идеш
...радвам се че не си си мълчала,да те тъпчат
пак си ударила пътешествие
от ме това от теб изпълнението 
,всичко е заето за датите,които ми е удобно...,но пък намерихме хотелче в Пафо...,с басейнче 

така де кой друг е от мераклиеви
веднага да признава :love001 
, обаче не знам точно как виждате кипърските мъже
на юначето
.... надявам се вече ва сте преодолели най-трудния период и детенце да се стабилизира 
почивка - заминаваме за Китен на 27-ми...., така че ще съм тук за раздувката на паметната Ларнакска среща