Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за новия грип от свине и ваксините?
Какви са впечатленията на хората от град Русе?
Какви са мненията за сериала "Перла"?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за новия грип от свине и ваксините?
Форумът съдържа различни мнения относно новия грип от свине и ваксините. Някои участници смятат, че учениците ще бъдат ваксинирани от септември, докато други изразяват съмнения относно ефективността на ваксините. Важно е да се отбележи, че мненията на участниците във форума не заместват медицински съвети и консултации с лекар.
-
Какви са впечатленията на хората от град Русе?
-
Какви са мненията за сериала "Перла"?
-
Какви са мненията за град Сен Тропе?
-
Какви са мненията за диетите и гладуването?

...всички чакаме бебока....а иначе не сам засичала твоята дружка в Ница... 
Както казах,имаше много старинни сгради и разположението на града...морската улица.../ама то навсякъде по морските алеи е хубаво/,но невероятна цигания и мръсно...абе тия французи уринират по улиците
...ужас ти казвам...и как шофират...ама тва не е голям проблем....но си представях нещо повече,а пак то виждаш какво се оказа...затова тук споделям и с вас,че да не си мислим и заблуждаваме....не знам как е по другите места на Ривиера...бях си наумила и до Кан и Ст.Тропе да идим,но такъв народ е сега там и големи задръствания ставали,а пак аз сама с детенце...и се отказах...И да те питам и аз нещо по въпроса с кукунделата:абе аз не мога да вляза да разгледам снимките...излизат ми само четири на Жу...нещо май неправилно правя????
... Пък за Кукунделата виж като ти се отвори страницата, там където виждаш снимките на 

...... само дет`не вдянах как точно е то.... 
..... Все пак ще кажа, че принципно такива правила се въвеждат по причина да не се случват неприятни ситуации някой да се окаже пренебрегнат или пък напротив - превилегирован. Факт е, че досега сме прилагали стриктно към всички ново-присъединили се към компанията условието за активно участие в 5 поредни теми и смятах, че няма да е редно спрямо тях да заобикаляме това правило..., но така или иначе вече си получила паролата, та надявам се никой не се чувства засегнат.....
станах и аз - да бързам да не си опУщя сериала
Кати,ще трябва да търсиш друг за футболната подготовка на Бг лагерчето
и пак и пак
,но пак оставих за утре 
и то доста...на тераската и пак не подухва
ако има желаещи
....и ни сме тук на биричка...та наздраве!!!И при нас беше жега днес,ама сега вали малко дъжд,та сам отворила терата да влезе свеж вqздух...
но пък поне са безплатни
...., пък и кой знае, току-виж някой ден се сбъднали...
....., но все пак може да се окаже и неочаквано добро...... В смисъл, че понякога нещата към които храним големи очаквания, когато най-накрая се случат, ни се поднасят в разочароваща форма.... и обратното - когато за нещо сме предварително настроени, че ще е посредствено, но все пак го приемаме с неохота поради липса на по-добра възможност, случва се пък да бъдем приятно изненадани..... Пожелавам ви второто!

. Стискам палци за теб, мила, още малко остана 
- я да видим сега коя и по колко
офффф айде, 4е пак ме подвириха в офиса - мьжо нещо е яхнал метлата днеска!
Па и от заранта е жега
не знам как ще я караме на острова

.Завърнахме се от България изпълнили задачите.Малко се поуморихме от толкова тичане и обикаляне,но направихме и малко туризъм,както се казва съчетахме полезното с приятното.Купих си много хубава рокля,както и сандали,рокли за шаферките,за 1 шафер костюм,на мъжо костюм и обувки,и други дреболийки,като чаши и шампанско украсени подобаващо и възглавничка-кошничка за халките.Абе с две думи наи-важните неща сме ги взели
.Ходихме и на Кръстова гора,Бачковски,Дряновски манастир,пещерата Бачо Киро,Етъра,Боженци,В.Търново-Царевец,Арбанаси и още Плевен,Пловдив,Асеновград разбира се-от там купихме роклите.Спахме по хотели,където ни завари,ядохме хубави манджи.На моя много му хареса,толкова зелено и вода никога не е виждал.Не искаше да си слага слънчеви очила за да не си развалял гледката.Малката също беше много послушна,влезехме ли в колата заспиваше,а като спре се събуждаше с желание да види нещо ново.Изкарахме си просто СУПЕР.