Гледах...!Хареса ми! Препоръчвам го! - ХVIII

• 69 409
  • 721
  •   1
Отговори
# 195
Ох, за съжаление точно сега не мога да "влезна" в дискусията, че нещо смених вълната и като един стар "ВЕФ" много трудно се пренастройвам  Crazy В смисъл, че нищо смислено не мога да кажа за братята Коен и Клинт Истууд, а и за Анджелината в момента  Rolling Eyes . Като се настроя ще пиша  Wink

Кюбит като спомена Бунюел, та тази вечер съм се приготвила за "Дневна красавица" http://www.imdb.com/title/tt0061395/
Ако някой още се интересува, дават го тази вечер 23.40 по ТВ7...

# 196
  • на изток от рая
Такаа, тази нощ ще се свалят "Изгори след прочитане", "Няма място за старите кучета" и "О, братко...".
Снощи се опитах да изгледам "Мики Синьото око" -  http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=122083&hit=1  , Хю Грант ми е слабост. Много силно начало, сладък хумор и след това стана една каша. Ще видим тази вечер дали ще го догледам, още повече, че "Слийпи Холоу"-  http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=185437&filelist=1  отлежава в компютъра. Някакви отзиви? Ако не е коментиран преди това, разбира се.
Ако цъкнете на http://www.DMCA-removal-from-Google/forums.php?action=viewtopic&topicid=82242 ще намерите "...препратки към специализирани теми, които съдържат информация за видни актьори, режисьори и др. В темите ще намерите и линкове към всички техни активни филмови торенти със субтитри, качени в Замунда." Е, поне аз намирам, де.

# 197
Цитат
Такаа, тази нощ ще се свалят "Изгори след прочитане", "Няма място за старите кучета" и "О, братко...".
newsm10

# 198
     kakvo_puk,мерси за ценния линк. Peace

До тук изгледах филма България-Италия  нула на два,сега да видим дали ще заспя или ще гледам нещо друго.

Последна редакция: чт, 10 сеп 2009, 00:41 от maraidara

# 199
  • в сърцето на един мъж...
Много благодаря за напомнянето за Burn After Reading - отдавна не се бях смяла толкова много Mr. Green А Брат Пит в тази идиотска роля е неотразим Peace

# 200
Гледах Burn After ReadingFlutter
Не се смях много, даже никак. Но се кефих на играта на артистите - всички. Просто бяха великолепни.  Grinning Стори - такова няма (за мен), това все пак е коен-ски филм.  Mr. Green Изводът (ей това ме зарадва): ако една жена иска да си направи пластична операция, няма нищо, което да я спре.  hahaha

# 201
Изводът (ей това ме зарадва): ако една жена иска да си направи пластична операция, няма нищо, което да я спре.  hahaha

Добре казано,Кюбит!   Laughing

# 202
Кюбит, аз се смях не на сторито, а на самия Брат Пит и Джордж Клуни. Е, няма такива идиотски физиономии просто Mr. Green А докато го гледах, се сетих за една поговорка - Жена, ръжда и насип тръгнат ли - нямат спиране Laughing Разтовари ме много това филмче Peace
П.С. Установявам, че дуета Клуни-Пит все повече ми харесва заедно Embarassed

# 203
  • В центъра на Вселената...
Може ли да се включа с едно въпросче...? Филмът He is not that into you, мина ли по кината или му предстои премиера?
Благодаря   bouquet

# 204
Може ли да се включа с едно въпросче...? Филмът He is not that into you, мина ли по кината или му предстои премиера?
Благодаря   bouquet

Зависи от кой град си - харесваш си един сайт на кино Арена и проверяваш вътре. Като се има предвид, че излезе по торентите с добро качество, явно е минал навсякъде вече.

# 205
  • Някъде там на юг...
Burn After Reading  -  Tired Определено нито беше моят филм, нито беше смешен  Tired

Lost In Translation -  Sick Не ви го препоръчвам, освен ако нямате адски много време за губене  Tired

За любителите на екшъна горещо препоръчвам : "Taken"  Peace Peace Peace

# 206
  • Universe
По препоръка на delicate  Hug гледах  - Finding Forrester / Да откриеш Форестър (2000) - http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=70667&hit=1
Филмът определено  е мой тип /прозвуча като обяснение Heart Eyes/, но 20 мин. преди края у мен се прокрадна усещането за дежа вю   Sad, придружено с привкуса на познатия американски хепиенд.
Ами - потвърди се - краят,според мен, повтори  този в "Усещане за жена", което малко вкисна киноманския ми естетизъм /Да не говорим за приликите с "Обществото на мъртвите поети" и "Добрият Уил Хънтинг/
Като цяло, обаче, го поставям в категорията препоръчани, защото има ценни идеи за творчеството /"Черновата се пише със сърцето, беловата с ума"/, творческите кризи, за откриването на сродната приятелска душа, за житейските уроци, а не мога да подмина добрата актьорска  игра и режисьора - все пак доста "оскаристи" има тук Peace

П.П. Моето предложение е за тези, които са пропусналите този великолепен филм и в памет на Дино Ризи, който почина миналата година на 91-годишна възраст - Profumo di donna / Аромат на жена (1974) - http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=112554&hit=1 на с Виторио Гасман в главната роля /за протокола отбелязвам, че Ал Пачино е любимият ми актьор  bowuu/

# 207
  Гледах "Гадни копилета" http://www.imdb.com/title/tt0361748/ (преди час се върнах от коното) ! Хареса ми! Препоръчвам го!

Сега съм още под впечатления Sunglasses По-натам повече като за дискусия...

# 208
Antichrist - ох, не знам какво да напиша. Триер наистина надскочи себе си! Естествено мненията са на двата полюса - някои го намразили, било много отвратително, кърваво, перверзно...дрън-дрън. Просто имаше убийствени сцени, лутащи се от красиво заснети движещи се фотографии и разбира се шокиращи и стряскащи. На мен лично ми се раздвижи пулса след като го изгледах и сега като мисля за него. Според мен Триер не прави кой знае какви психологически разкрития и изследвания на човека и поведението му - той просто си излага един образ и го оставя да бъде намразен, низвергнат, понякога съжаляван. Направо се чудя как ги използва тези актьори, сигурно направо ги изцежда. Хубаво му е да прави качествено кино, затова нека и на нас ни е хубаво да го гледаме и почувстваме. Не виждам какво толкова има да се разисква и спори. Принципът е: More heart less brain
Нечовешки постер

# 209
Този Ларс, ах, този Ларс.. Трябва да гледам това. Едно време си пожелавах да мога да чета по книга на ден (в оригинал, даже, хохохо). Сега желанието ми набъбва, искам да мога и да гледам по филм на ден... само остава феичката изпълнявачка на желания  да дойде. Laughing
  Кюбит се престрашила, гледам. Laughing Ми не ти харесал филма, не ти. Явно не си падаш по чувството им за хумор на братята и туй то.
Не е като да не им даваш шанс да се обикнете, хаха. Филмът за голямото нищо. Точно като Америка. А-у-бада бим-бада бум, а си е едно голямо нищо... Един обикновен шемет, намира едно сиди...леле, ами сега...тайни служби...жената на едикой си с любовника...фрашканата с комлекси социална аутистка, дето живее за едните операции...ами Клуни, ау, какви ли ги крои?! И момента, в който открива онази глупост у мазето, хахаха...и т.н. и т.н. Всеки си мижавее, нещата не са това, което изглеждат. Тайните служби-бюрокрация в най-добрата си светлина....А сега се замислете в каква измама живеем... И прочее скрити послания, дето носи филмът...
  Какво да не му харесам на филма-хареса ми!
Много любимо ми беше как Линда наричаше Крапоткин, Крапкин.  Laughing

Los abrazos rotos/ Broken Embraces някой гледал ли го е? Отзиви?
 Гледам в Испания още март е излязъл, за Щатите релийс дата намирам 20 ноември...

Общи условия

Активация на акаунт