Гледах...!Хареса ми! Препоръчвам го! - ХVIII

• 69 405
  • 721
  •   1
Отговори
# 180
Ooо, на мен "Изгори след прочитане" ми е един от любимите филми на братя Коен, заедно с "О, братко, къде си".

Особено ме забавлява Брад Пит в ролята на свежия дебил, а репликата му "We have your sensitive shit" е просто класика  Joy

Другата ми любима реплика и по-точно тонът, с който е прозинесена, е на Джордж Клуни като види някоя мадама и проточи едно многозначително, котарачешко "Well hello!"  hahaha

Да ,Лу,много е яко. Брад Пит много добре играе тук,ролята ужасно добре му пасва. Ами актрисата,Тилда Суинтън, много е забавна. И Джон Малкович,абе як филм отвсякъде.

Гея,не съм гледала "Бандата на Кели". Този тип филми е  от любимите на мъжа ми обаче,така че ще се гледа сигурно.

# 181
Цитат
Брад Пит много добре играе тук

Какво говорите, това му най-добрата роля изобщо:35:

# 182
Ииии, каква дискусия.  Hug

Аз съм от тия дето не понасят братята Коен или по-скоро творбите им.  Crazy От споменатите тук Big Lebowski не можах да го догледам, а Burn after reading хич не го започнах.
Виж на Уди Алън съм голям фен. Всичко ми харесва, като държа да отбележа, че далеч не всичко е шедьовър за мен. Но като седна с настройка, че гледам УА, тогава и очакванията и търсенията ми са други.
Кубрик и Грийнaуей, Милош Форман и Алмодовар също са ми много любими. Ларс фон Триер, Вим Вендерс, Тери Гилиам, Луис Бонюел и още... И аз май трябва да си направя класация, но като гледам топ 10 няма да ми стигне, а италианците изобщо не съм ги споменала. Wink
Кустурица е добър, но на мен ми е прекалено натурален, с други думи, гледам го, но не ми е любим.
Една от ябълките на раздора в темата Wink Клинт Истууд като режисьор за мен е посредствен. Моля не ми скачайте, и аз имам право на мнение.  Mr. Green

П.П. Май ще взема да гледам Burn after reading...  Flutter

# 183
  • Belgium
Кюбит, ще ми е любопитно твоето мнение за Burn After Reading  Laughing

Един от малкото филми, които ме накараха да се смея с глас.

# 184
  • в сърцето на един мъж...
Кюбит, и аз си го заредих да го гледам Grinning Да видим с какво впечатление ще ни остави Mr. Green
П.С. И аз не съм от феновете на Клинт Истууд

# 185
   Няма начин,като я обвие в сексуалните си фантазии и става чудничко. Ама те много му бедни фантазиите бе,няма нищо интересно....  И все на младички актриси налита,общо взето с един тип хубост-по-сочни,миловидни,с пищни форми.... Laughing
Ами че разбира се..погледни го. Той си е зубъра на класа. В пикчър дикшънерито има негова снимка срещу нърд. Откъде у него по-така фантазии. Laughing  Не спира да си казва във филмите, обаче, да се самоиронизира, ей за това ми харесва, ама мнооого....
  Кюбит, аз за Клинт не бих използвала посредствен. Прави филми за нещата от живота, простичко, така както се случват... така ми идва по-скоро....

# 186
     Клинт Истууд бих го нарекла "нравствен" режисьор. Той никога не би си позволил да експериментира с границите на морала,както правят напоследък много режисьори,пък и не само напоследък. На мен ми харесва иначе,не съм гледала филма с Анджелина Джоли,казват,хубав бил.

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 18:37 от maraidara

# 187
Снощи, превъртайки каналите по ТВ, мернах филма с Джоли...ми не мога да я трая... продължих да цъкам копчетата....

# 188
Снощи, превъртайки каналите по ТВ, мернах филма с Джоли...ми не мога да я трая... продължих да цъкам копчетата....

То и аз не я харесвам хич,ама не смеех да си призная,че току виж ме обвинили,че и завиждам на красотата. Laughing

# 189
  • в сърцето на един мъж...

То и аз не я харесвам хич,ама не смеех да си призная,че току виж ме обвинили,че и завиждам на красотата. Laughing

Хаха, то пък една красота Joy
п.с. явно и аз й завиждам като теб Mr. Green

# 190
Ба..тя е красива, дума няма, но си е мега слаба актриса! Де да бяха право пропорционални тез' неща...ееех....

# 191

Аааа, тоя катарзис сме го изживели вече в темата.  Wink И то точно по повод на тоя филм. Хахахаха  Joy
Ако искаш ще ти пусна линк да четеш.  Flutter
За мен Чейнджалинг е слаб филм. Вече съм писала, няма да се повтарям.

И понеже на всеки е ясно, че обективността ни е субективна,  Mr. Green си казвам в прав ред (отново), че К. Ист. не го понасям първо като мъж и после като всичко друго... Тино, мисля, ще ме разбереш правилно.  Wink А У.А. може да е пикчър на нърд, ама там виждам само един луд. Хи-хи.  Crazy

# 192
  • София
    Клинт Истууд бих го нарекла "нравствен" режисьор. Той никога не би си позволил да експериментира с границите на морала,както правят напоследък много режисьори,пък и не само напоследък. На мен ми харесва иначе,не съм гледала филма с Анджелина Джоли,казват,хубав бил.

не ми се иска да започна отново вечната дискусия "за и против" Истууд (тя май се е изтъркала бая за повечето от нас). хванах се за думата "нравствен"...като човек гледал повечето му филми смея да твърдя, че никак не е. да речем "Писма от Иво Джима", преразказана история на японските войници, които защитават родната си земя от атакуващите американски военни сили през Втората световна война. доста японски филм, ако ме разбираш. не всеки американски режисьор би дръзнал да го направи.
да експериментира с границите на морала, така казано мне, не експериментира. тематиката на филмите му се цели другаде.
много силен, много честен, много прям, без онова чувство за оригиналност насила (като братя Коен), за мен прави абсолютно чисто кино, с целия буквализъм на тази дума. просто не мога по друг начин да го формулирам. но за мен този човек е изключителен.

а, Джоли ли пак? smile3507 аз съм пас  smile3502

И понеже на всеки е ясно, че обективността ни е субективна,  Mr. Green си казвам в прав ред (отново), че К. Ист. не го понасям първо като мъж и после като всичко друго... Тино, мисля, ще ме разбереш правилно.  Wink А У.А. може да е пикчър на нърд, ама там виждам само един луд. Хи-хи.  Crazy

ее, това е двоен стандарт, не е честно. а БабаЯгата Уилям Дефо игнорираш къв е грозник и казваш, че абстрахирайки се от фейса му търсиш таланта.
хм smile3504

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 20:25 от Aurora

# 193
  Джоли много ми хареса в "Луди години".

# 194
Aurora, не съм изяснила правилно.  Simple Smile Не го виждам аз като двоен стандарт, т.е. като причинно-следствена връзка, както ти си ме разбрала.  Peace За мен Дефо и Алън имат талант. А Истуут няма. Сигурно аз не го виждам, може и да има, но това е положението. Толкоз. Външния вид е "бонус"-има-"бонус"-няма. Много грозници има из киното, някои талантливи, други не. Не мога да ги съдя само по муцуна. Щото тогава трябва да кажем, че всички красиви са добри.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт