Гледах...!Хареса ми! Препоръчвам го! - ХVIII

• 69 222
  • 721
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Някой гледал ли е тези и може ли мнение?
2012
Gamer / Геймър

# 706
2012
Gamer / Геймър

Гледала съм първия. Като всички филми за природни бедствия. Само заглавията им са различни.

# 707
  • София
2012
Gamer / Геймър

Гледала съм първия. Като всички филми за природни бедствия. Само заглавията им са различни.
Поредният апокалипсис явно  Laughing
Свалихме си втория - ще го гледаме  Hug Утре ще пиша мнение  Peace

# 708
Gamer / Геймър

Ужасно тъпо направен филм Tired Идеята е О.К., но е малоумно развита. Очаквах някакъв готин екшън за развлечение, а се оказа натоварващ за окото филм. През цялото време се чувствах сюрреалистично, като част от съзнанието на някакъв маниак Shocked Имаше много брутални сцени, а "видео игра" елементите ми дойдоха в повече. Не препоръчвам! Peace

Може ли малко помощ Praynig Търся да си сваля Afterschool,
http://www.imdb.com/title/tt1224366/
но не го откривам в Арена, Замунда и Банана. Ако някой е попадал на него, ще съм благодарна да сподели  bouquet

# 709
2012
Gamer / Геймър
Вторият не ти го препоръчвам Peace

А за първият, миналия ден го гледах на кино, единствено си заслужават ефектите и горе долу мнението ми за него се припокрива с това: http://cinemascrotum.wordpress.com/2009/11/17/%D1%80%D0%B5%D0%B2%D1%8E-2012/

Последна редакция: пн, 23 ное 2009, 11:28 от Гигова

# 710
  • София
2012
Gamer / Геймър

Не ми харесаха и двата  Confused
2012 го гледах вчера на кино, прекалено дълъг, направо ми писна по едно време, особено в първия един час.
Ефектите наистина са много добри, но също са прекалено и сме ги виждали вече - и земетресенията, и вулканите, и големите вълни, само че тук са всичките накуп. Историята е в стил Индиана Джоунс, само дето Джон Кюсак не се доближава на косъм до Харисън Форд  Tired

За Геймър се присъединявам към мнението на kiora, единствено заради Джери Бътлър го изгледах до края.

# 711
Искам да ви препоръчам два филма които наскоро открих и ми направиха голямо впечатление и ме накараха да се замисля
Super size me

Sicko
Има ги в замунда

# 712
  • София
Прави сте - изкарахме 10 минути от "Геймър" - изобщо не издържах на преклаения кетчуп, дори и заради Джерлад Б.  ooooh! Laughing

"Mary and Max". Най-добрият филм, който съм гледала наскоро.
 http://www.imdb.com/title/tt0978762/
Има го в Замунда Peace
Гледахме точно този филм. Ако не беше препоръчан тук, на дали щях да го гледам, но останах очарована - благодаря за препоръката   bouquet
Мнението ми е, че този филм не е лъжица за всяка уста  Hug
Ще чакам Коко преди Шанел в Арена или Заминда се бг субтитри  Confused Hug
Междувременно съм на 6 сезон на CSI Las Vegas  Laughing Sunglasses

# 713
Миналата седмица гледах District 9. http://www.imdb.com/title/tt1136608/
Инзвънземата тематика хич не ме влече, но този филм ми хареса. Има динамика, има хумор, има и върху какво да помислиш.
Вече го няма в Замунда Rolling Eyes

"Mary and Max". Най-добрият филм, който съм гледала наскоро.
 http://www.imdb.com/title/tt0978762/
Има го в Замунда Peace
Гледахме точно този филм. Ако не беше препоръчан тук, на дали щях да го гледам, но останах очарована - благодаря за препоръката   bouquet

Моля Grinning

# 714
  • в сърцето на един мъж...
Flirting with Forty - приятно романтично филмче, за разтоварване, със страхотна гледка от Хавай. Препоръчвам за отмора Grinning
Coco Chanel - прекалено американски, прекалено раздут; нещо, което можеха да кажат в 40 мин както французите, те са го направили в час и четиридесет Confused Шърли Маклейн не ми беше никак убедителна като старата Шанел. Определено Одри Тату е доста по-добра в ролята Peace Но пък е интересно да се видят двата филма един след друг и да се сравни.

# 715
Искам да ви препоръчам два филма които наскоро открих и ми направиха голямо впечатление и ме накараха да се замисля
Super size me

Sicko
Има ги в замунда

И ние ги гледахме тези филми, както и още няколко на Майкъл Мур. Харесвам подобен род филми, макар някой да ги наричат документални, където нещата се казват както са си.
Моля, ако някои е гледал и други подобни и са му харесали, да напише.

# 716
Super size me

Sicko
Има ги в замунда

И ние ги гледахме тези филми, както и още няколко на Майкъл Мур. Харесвам подобен род филми, макар някой да ги наричат документални, където нещата се казват както са си.

Кои други на Майкъл Мур имаш предвид,може да не съм ги гледала

# 717
  • в сърцето на един мъж...
Mrs Brown - не ми хареса така, както ми хареса The Young Victoria. А и през цялото време чаках финалните надписи, за да видя дали брат му на Мр. Браун не е Джерард Бътлър Embarassed В "The Young Victoria" показват кралицата като доста уверена личност, докато тук едва ли не е "изчезнала, загубила себе си" и като жена, и като монарх. Не знам защо, но след Емили Блънт, Джуди Денч не ми беше толкова "Виктория" Embarassed

# 718
Super size me

Sicko
Има ги в замунда

Кои други на Майкъл Мур имаш предвид,може да не съм ги гледала
Сега се сещам за Bowling for Columbine и Fahrenheit 9/11, ще погледна имаше ли и други.

# 719
  • Universe
Mrs Brown - не ми хареса така, както ми хареса The Young Victoria. А и през цялото време чаках финалните надписи, за да видя дали брат му на Мр. Браун не е Джерард Бътлър Embarassed В "The Young Victoria" показват кралицата като доста уверена личност, докато тук едва ли не е "изчезнала, загубила себе си" и като жена, и като монарх. Не знам защо, но след Емили Блънт, Джуди Денч не ми беше толкова "Виктория" Embarassed

Geia,  Hug аз се бях подковала с малко история и за двата филма. Виктория след смъртта на съпруга си наистина е "изчезнала, загубила себе си" и като жена, и като монарх Peace, което силно намалява популярността на монархията и дори довежда до засилването на републиканското движение.
Значи - добре е направен филмът  Wink

На който му е интересно   bouquet Виктория (Обединено кралство) - от Уикипедия

Към 2004 г. европейските действащи и бивши монарси, потомци на Виктория са: кралицата на Обединеното кралство, кралят на Норвегия, кралят на Швеция, кралицата на Дания, кралят на Испания, бившият крал на Гърция и бившият крал на Румъния.

Общи условия

Активация на акаунт