Гледах...!Хареса ми! Препоръчвам го! - ХVIII

• 69 297
  • 721
  •   1
Отговори
# 405
Току-що гледах трейлъра на този филм. Поне от това, което видях смятам че ще е доста добър.

Странно ... сега се разрових из сайтовете. Навсякъде е посочена различна дата за премиера.  Rolling Eyes

Ооо, чакам го с нетърпение  Simple Smile В програмата на Синема сити (киното в мола на Стамболийски) "Злокобен остров" http://www.imdb.com/title/tt1130884/ е обявен за 26.02.2010 г. В imdb има дата 19.02 за България, но може би това е предпремиерна дата за кината, а от 26-ти си е вече нормално в програмата newsm78 Така или иначе датите са близко  Grinning

# 406
Като споменахте Хендел, това е една от най-въздействащите реклами, които съм гледала
http://www.youtube.com/watch?v=VW_Ec4lY_Yk

# 407
Току-що гледах трейлъра на този филм. Поне от това, което видях смятам че ще е доста добър.

Странно ... сега се разрових из сайтовете. Навсякъде е посочена различна дата за премиера.  Rolling Eyes

От Paramount изместиха премиерата от Октомври 2009 на Февруари 2010 поради финансови причини #Cussing out Силно се надявам Mr. Green, че това няма да окаже негативно влияние по отношение надпреварата за Оскарите, критиците още му дават висок шанс Peace

# 408

От Paramount изместиха премиерата от Октомври 2009 на Февруари 2010 поради финансови причини #Cussing out Силно се надявам Mr. Green, че това няма да окаже негативно влияние по отношение надпреварата за Оскарите, критиците още му дават висок шанс Peace

Бъди честна, надяваш се Лео да спечели Оскар най-сетне, нали  Grinning Wink Hug

Джуд , спомням си препоръката ти за "Бари Линдън" . Въздействаща  bowuu , а и рекламата също ми харесва и я помня от преди доста годинки...Как лети времето...
Надявам се по-често да ви виждам с kiora в темата  Sunglasses

Днес и аз изгледах "Джули и Джулия" , но вече доста се изписа за него. Не се "открих" в персонажите, но и при мен се случи това приятно раздразнение на вкусовите рецептори  Laughing Повече ми хареса "света" на Джулия  и нейния начин да "твори" ...

# 409
Бъди честна, надяваш се Лео да спечели Оскар най-сетне, нали  Grinning Wink Hug

Joy
Ми то си му е ред вече.  Sunglasses

Снощи за малко да гледаме Бари Линдън.  Flutter Размина ни се само защото е дълъг, а мъжът ми трябваше да ходи на работа и гледахме Ларго Уинч. Ам.. Последният не го препоръчвам.  Blush Дори не помня защо съм го сложила в списъка "да се гледа". Катрин Скот Томас може би?!  newsm78

# 410
Препоръчвам да хвърлите око на една добра корейска комедия- You're beautiful.

Повече информация може да намерите тук:http://easternspirit.forumandco.com/forum-f23/topic-t1270.htm
Сюжета на сериала засяга историята на съвременна корейска поп група.Има много забавни  комични моменти,
а възела така започна да се оплита, че който гледа няма как да не остане очарован.
Главните герои са Jang Geun Suk( Hong Gil Dong), Park Shin Hye( Bicheonmu), Lee Hong Ki( главен вокал на F.T. Island),
Jung Yong Hwa, UEE.
В момента тече и превод на български, така че-не изпускайте да хвърлите поглед и да се забавлявате
от сърце с героите от комедията Wink

# 411
Бъди честна, надяваш се Лео да спечели Оскар най-сетне, нали 
Аз пък не. Подминаха го за толкова силни роли, не че няма да се справи както подобава, но някакси ще ми е "ок, хайде сега и на теб, че те позабравихме... за да се отсрамим, таковата..."  Laughing 
  Но какво се паля,  Laughing, 19 февруари 2010 тръгва по кината в САЩ, Оскарите са и те там някъде... не е мислен за това съзтезание този филм.  Grinning  Доиграло им се е на трилърче просто...

# 412
Някъде из сайтовете четох, че днес щяла да му е премиерата в България и така се зарадвах, а то чак февруари ...  Confused Иначе вчера гледах The Proposal - леко и разтоварващо филмче е.  Simple Smile Свалих си и Butterfly Effect, за да си го припомня, че го гледах много отдавна.
Някой гледал ли е Ледена смърт, чудя се дали да го свалям  Rolling Eyes

# 413
Днес гледах един страхотен български филм - "Източни Пиеси". Това е първият съвременен български филм, който ми хареса наистина и успя да ми въздейства толкова силно. Прочетох, че филма е разплакал публиката в Кан. Със сигурност мога да кажа, че разплака хората в кино салона днес. Въпреки че е тежък, има нещо фино, свежо, особено в начина на снимане. Показва по един чудесен начин реалността, в която живеем, но е зареден с оптимизъм и светлина. Показва ни, че има изход! Мисля, че точно с това успява да разчувства толкова много хората, защото почти всеки ден се сблъскваме с това в нашата реалност се чувстваме безсилни, изгубени и без изход. Филмът наистина си заслужава да се гледа на кино!

# 414
Знам, че не ми е за тук въпроса, но ще попитам за всеки случай. Искам да си купя "Светът е голям и спасение дебне отвсякъде" и "Източни Пиеси". Има ли ги издадени на някакъв друг носител освен кино лента? Знае ли някой. Искам да ги гледам, но не ги намирам, до България нямам скоро ходене (той първият не е и по кината вече доколкото знам), та това ми е единствения шанс. Благодарна съм за всякаква информация по този въпрос.

# 415
Кюбит, ето тук го има филма "Светът е голям и спасение дебне отвсякъде" - http://www.bananabg.com/details.php?id=19628

# 416
delicate, благодаря!   bouquet

# 417
В небето

Много, много ама много смях. Идеално запълване на времето в неделния следобед. Препоръчвам го за малки и големи! Simple Smile

Линк за изтегляне: http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=193474&hit=1
Линк за гледане онлайн: http://burgastalk.com/index.php?showtopic=6899

# 418
Много, много ама много смях.

Други пък бяха споделили по-назад, че е тъжен и са плакали.  Crazy

Аз тия дни ще го гледам.

# 419
Много, много ама много смях.

Други пък бяха споделили по-назад, че е тъжен и са плакали.  Crazy

Аз тия дни ще го гледам.

И аз ще водя големия ми син, но още го навивам. Той предпочита да гледа филмите на видео, че не му харесва силния звук в киното. Поне не го плаши 3Д-то...Явно не се е метнал на майка си  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт