Гледах...!Хареса ми! Препоръчвам го! - ХVIII

• 69 246
  • 721
  •   1
Отговори
# 660
А за секси - не знам, на мен ми е един престорено глуповат Joy

Еми, това е то, добре че жените имаме различни вкусове  Joy Нищо лично не знам за него, е вече научих един неприятен факт  Laughing , но какво да се прави, на външен вид страшно ми допада  Joy Хареса ми и в "Копилетата" , мммм...

Сега сериозно - в "Заек без уши" открих много чаровни и остроумни моменти, нооо в повечето случаи хуморът (може пък и да не съм разбрала добре) ми идваше малко в повече Thinking Най-много ми хареса Юрген Фогел и неговата история във филма  Peace

И още една песен от "Веднъж", уф просто не мога да се сдържа - http://www.youtube.com/watch?v=CoSL_qayMCc&feature=related

# 661
Гея, не можеш да си представиш колко много ме зарадва!  Hug Ще го чакам с нетърпение.  Flutter Keinohrhasen беше прекрасен, надявам се и този да е такъв. Кики, хуморът е немски.  Joy
Аз дебна вече по торентите Männerherzen и Phantomschmerz с него, Тил де, не хумора.  Wink И двата от тази година. И в двата му партнира една и съща актриса, някаква младо източнячка. Различни режисьори. И ми беше станало интересно. Но явно и да ги открия скоро, ще дебна Цвайооркюкен.  Crazy Няма току-така отърване от Тил.  Heart Eyes

И пак Дж&Дж да "потъркаме". Wink Върнах се назад и видях, че всъщност не съм си написала мнението за филма.  Joy
Точно както Аелис го усетих - приятно, уютно, вкусно.  Heart Eyes Неангажиращо развлечение.  Grinning
Pisateva си е признала,  Wink за мен важи същото. Бях чувала от моя приятелка, която и е фенка толкова суперлативи за Дж. Чайлд (основно за готвенето), че бях изградила един образ подобен на Бри от Отчаяни Съпруги.  Joy Един ден когато разбрах за филма още преди плакатите (от същата приятелка-фенка) реших да ютюбна и само дето не припаднах...  Rolling Eyes Но като се порових още малко, разбрах че всъщност е доста особена личност с интригуващо стори около нея.
Не ме дразнеше Ейми А. - освен споменатото усещане, че не пасва съвсем актрисата. Представях си тази актриса в ролята.
А променения тембър и интонация на Мерил С. бяха великолепни, според мен.
В духа на пожеланието на Лени да не забравяме да мечтаем, бих допълнила и да не съдим хората по мечтите им.

Юлето, и аз благодаря за споменаването на Сингъл Мен.   bouquet К.Ф. наистина изглежда остарял - не и напълнял обаче - но аз сякаш си мисля, че е по-скоро грим.
Да не пропуснате и оскар-уайлдовата Дориан Грей с него (не в ролята на Дориан за всеки случай...  Wink). Скоро излезе.  Peace
Не знаех, че са снимали нова версия след тази от 1970-та, но като фен на Хрониките на Нарния рових за инфо за новата продукция и разглеждайки профила на Бен Барнс (Принц Каспиян) - воала - видях, че играе Дориан Грей.  Grinning

(500) Days of Summer по препоръка на Тина.   bouquet Хареса ми! Наистина през цялото време имах усещането, че действието се развива през 60-те. Даже и когато играеха Уии.  Joy
Заради цветовете на лентата, прическата (ах какви корделки  Wink) и дрехите на Самър
О, да не забравя. Посвещението в началото на филма - мммм...  Crazy
Тина, видя ли колко романтика може да предложи Икеа?  Joy

Arranged бих го нарекла малко повече от "приятно филмче".  Wink Доста сериозни въпроси разглежда - вътрешнорелигиозни, а не междурелигиозни. Нищо че на преден план е приятелството между ортодоксална еврейка и мюсюлманка. Доста добре разкрива някои горчиви истини.
Мисля, че скоро бях писала за него.  newsm78 Дано не се повтарям.  Blush

Отвъд Африка пак се споменава. Скоро го гледахме с мъжа ми, той за втори път.  Rolling Eyes Сигурно аз не го разбрах филма нещо, но ми беше скучен и едва го изгледах до края.  Rolling Eyes

Once и него го подминавам отдавна. А обичам мюзикъли. Май му дойде времето.  Wink

Последна редакция: пт, 20 ное 2009, 01:18 от Кюбит

# 662
  • Пазарджик/Лондон
За тези, които са харесали "Младата Виктория" , историческото "продължение" с Джуди Денч и Били Конъли  Peace
Mrs.Brown (1997) - http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=41004
http://www.imdb.com/title/tt0119280/

Хубав филм - приятен, топъл, вкусен Heart Eyes.

Аелис ,   Hug а на мен ми стана "топло и приятно" от твоя пост   bouquet

lenny_pld -  Hug Hug Hug!

# 663
  • София
Като говорим за филми, които очакваме и чакайки сезона на "Оскар"-ите...ето още един такъв филм, от който и аз, и критиците изглежда очакват много: The lovely bones/ Очи от рая- http://www.imdb.com/title/tt0380510/ ; Именит режисьор, внушителен актьорски състав- дано да оправдаят очакванията!  Peace

Трейлър с български субтитри:

http://www.cinefish.bg/Ochi-ot-Raya-S-balgarski-subtitri-trailer5587.html

Сирша( newsm78) Ронан ми хареса още в "Atonement" ( http://www.imdb.com/title/tt0783233/), с интерес очаквам да видя развитието й като актриса. Peace Рейчъл Уайз (Вайс  newsm78) няма нужда от много представяне, Стенли Тучи...е, за него доста изприказвахме в последните 2 страници  Mr. Green- само ще кажа, че според предположенията на критиците, той е МНОГО силен претендент за мъжкия поддържащ "Оскар".  bouquet Изглежда ми БРУТАЛЕН тук!  Heart Eyes
Малко ми е тъжно, че на Сюзън Сарандън дават вече роли на "баба".  Cry Имам чувството, че сценаристите остават длъжници на нейното поколение.  Sad

# 664
  • в сърцето на един мъж...
Кики, ние още когато започнахме да коментираме "Заек без уши" си говорехме, че тук хумора е типично немски и че се усеща само ако наистина си живял тук. Много е специфичен Mr. Green
Кюбит, като гледах трейлърите, които намерих - според мен обещава да е даже по-добър Laughing Моля те, ако намериш Männerherzen и Phantomschmerz, свиркай Peace И аз много искам да ги гледам, изтървах ги на кино.
За тембъра на Мерил С. - аз казах, че просто го почувствах странно и малко ми пречеше да й се насладя, но просто тя е толкова невероятна, че предполагам самата Джулия Чайлд е изглеждала така Laughing
Нещо тези дни съм отсвирила киното, нямам настроение за него Confused Явно имам нужда от спешна терапия Crossing Arms

# 665
  • София
Искам горещо да ви благодаря!
Аз не съм писател, но съм чест читател на темата.
Снощи се усамотих с два препоръчани тук филма за които изчетох доста преди да ги гледам и все пак останах очарована - Мерил Стриип за мен е най-великата актриса на всички времена - тази жена е уникална и  няма образ с който да не се е сляла сякаш е самата тя - поклон!
Гледах "Julie and Julia"  и "P.S.I love you" .
Благодаря ви още веднъж, че сте създали и пишете в тази полезна тема  Hug  bouquet Весел уикенд!
Ивелина

# 666
  • София

"P.S.I love you" и аз го препоръчвам!  Peace Романтичен и малко тъжен филм за любовта... Heart Eyes Единственото, което не ми хареса е...Хилари Суонк  Sick Това си е мой проблем обаче, аз изначало не я понасям- намирам я за голямо дърво   Mr. Green

# 667
  • Universe
На всички пишещи и четящи в темата - честит празник на християнското семейство Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Чудотворната икона на Богородица Портаитиса в Роженския манастир /помага при бездетие/

# 668
На всички пишещи и четящи в темата - честит празник на християнското семейство Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Чудотворната икона на Богородица Портаитиса в Роженския манастир /помага при бездетие/

Благодаря, честит и на Вас  Hug

# 669
Юлето, не ти е само проблема в Хилъри Суонк Wink Аз "P.S.I love you" така и не го гледах. За мое съжаление или не знам, просто след книгата, гледах само откъси и така и не го пуснах, не ми хареса Sad Много често се получава така - ако е хубава книгата и си чел нея, а после гледаш филма, така и не ти пасва филма. Рядко има добри екранизации по хубави книги.

Coco avant Chanel - благодаря за препоръката. Като се има предвид, че нищо не знаех за Коко Шанел, това попълни леко празнотите в образованието ми Mr. Green За съжаление Одри Тату не я понасям и някак си не можах да я възприема във филма Embarassed Въпреки това ми хареса, като изключим ужасния превод Laughing Интересно ми беше да видя как е започнала.

State of Play - хареса ми много и като фабула, и като начин на развитие на филма. Ръсел Кроу ми беше интересно да го видя в ролята на дебел, отегчен журналист. Доста добър трилър. Нямам спомен да е коментиран филма Embarassed Препоръчвам Peace

# 670
  • София
Юлето, не ти е само проблема в Хилъри Суонк Wink Аз "P.S.I love you" така и не го гледах. За мое съжаление или не знам, просто след книгата, гледах само откъси и така и не го пуснах, не ми хареса Sad Много често се получава така - ако е хубава книгата и си чел нея, а после гледаш филма, така и не ти пасва филма. Рядко има добри екранизации по хубави книги.

State of play-  Нямам спомен да е коментиран филма Embarassed Препоръчвам Peace

Не съм чела книгата, сигурно затова препоръчвам филма  Embarassed
"State of play"- бях забравила, че съм го гледала  Joy Сега като се сетя, готин беше, да!  Peace

# 671
На мен Хилъри ми е ОК, "P.S.I love you" ми хареса (като за този тип филми), а там ключовия момент е Джерард (ако ме схващате), него зяпайте, де...к'во зяпате Хилъри... Laughing
  "Коко преди Шанел" ще гледам, за да сравня с "Коко Шанел" с Шърли. Втория съм гледала само, и аз като Geia, нищо не знаех за нея и ми беше като приказка да гледам живота й... Добър кастинг, добре направено, непретенциозно филмче... До колко е достоверен и обхваща Коко, не зная. На мен ми хареса. Одри след Амели ми е толкова сладка. Интересна актриса и физиономия. По никой един начин не ме дразни.
 4те Коледи, типичен, лекичък и т.н. от сорта. Много добре ми идват такива филмчета напоследък...изгледам нещо хеви, като Антихрист, който гледах до половината (ще догледам скоро), и после си жаден за две-три бози, оха.....

# 672
Хаха, Тино, то хубаво Джерард Бътлър, ама да седиш само и да примляцваш по него не става Mr. Green За "Коко Шанел" с Шърли Маклейн ще помисля малко Grinning А иначе като четох в Уикипедия, горе долу са се придържали към живота й, само по-романтично са го направили във филма, че да има явно повече зрителска аудитория.

# 673
Не ми беше чааак толкова зле филма, бе... Има къде по-кисели бози...ти зарад Хилъри, признай си. Grinning

# 674
Хвана ме Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт