неповторимия пакистан втора тема

• 42 220
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Марина, забравих да ти отговоря за другата книга, по-добре да не ти я разказвам, само ще ти кажа, че главния герой този път е мъж, но също е много вълнуваща и увлекателна (и сълзлива, ако си сантиментална).

Аз я намерих в сайта, от който си купувам книги и там я имаше представена с две-три изречения. Поръчах я вече, със сигурност ще я прочета. Другата я прочетох вече и искам още  Simple Smile
А за възпитанието и аз им се възхищавам как никога не повишават тон на по-възрастен, а ние тук сме свикнали да се поскарваме с родителите си.

# 646

хаха ама и ти не си по назад от мен Wink
Танкс за инфото...ще видим какво ще правим,първо беба да се роди  Peace

Ето и малко прясни новини за втората ми родина...
Нападения срещу полицията в Пакистан - http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2507391

Последна редакция: чт, 15 окт 2009, 10:16 от mactub

# 647
  • Varna
МАКТУБЧЕ Hug
Абе какво делят във втората ти родина бе Душата.
Ето, чета тука как добре възпитават децата да имат уважение но после какво става, защо стават тези неща?
Като се прибера от тренировки, ще чета какво си написала или пък Лютеничка ще напише нещо.
За всички вас много гушки Hugа кака ви Делта отива на тренировки. Да видим какво ще напраят мойте там днеска.

# 648
Ааа, досега за днес са станали 4 атентата в цял Пакистан...и в Пешауар е имало, така че мактубича има късмет с тази традиция да не пускат бременните навън. А Лахорските атентати все на моята любима централна улица бееее.

Делтееее, тез възпитани деца като се превърнат във възпитани възрастни и осъзнаят че не живеят хептен добре, почват да се сочат едни други с пръсти, да търсят виновния..и така нататък, и така нататък. В ПК обстановкта е доста сложна, знаеш имат ядрено оръжие, голям въпрос е кой ще сложи ръка на него, също някои искат да видят Пк нацепен на по-малки държавици, щото все пак в момента представлява военна мощ, някои не са доволни от действията на армията, от огромната корупция, отделно Кашмир и дразгите с Индия...бе проблеми колкото щеш, ама ако се разполитиканстваме ще се появи гущера и ще ни секне лафа. Sick

Мактуб, и всички , които някога са били бременни в девети месец, сърбяха ли ви коремите? Ей, тоз последен месец не спрях да се дръгна от разтеглената кожа, то не бяха мехлеми, гелове, душове, нищо не помогна.

Последна редакция: чт, 15 окт 2009, 16:58 от филия_с_ЛЮТЕНИЦА

# 649
Както е писала Лютеница  днес и в Пешавар не ни се размина бомбения атентат...даже го усетихме вкъщи - чу се едно БУМ и пердетата на стаята ми се разлюляха,нищо че прозорците бяха затворени,и след 5 мин. вече се чуха и да хвърчат линейките...абе ужас,една седмица даже не минала от последния атентат тук в един базар...
Сега за този до колкото разбрах бомбата е била сложена в апартамент на офицери в жилищна сграда,обаче тия по ТВ-то не дават никакво инфо колко са пострадали или убити...

Делте питаш защо го правят...ами всичко е политика на ония по горе и само промиват мозъците на народа...и филия също много добре е описала причините.

Мактуб, и всички , които някога са били бременни в девети месец, сърбяха ли ви коремите? Ей, тоз последен месец не спрях да се дръгна от разтеглената кожа, то не бяха мехлеми, гелове, душове, нищо не помогна.

Само един ден имах този проблем със сърбежа и точно тогава ми излязоха и първите стрии под пъпа  Tired Но за сега не се е повтаряло,като се има предвид аз се мажа от към 5-6 месец с олио всяка вечер преди лягане,сега използвам това от маслини и кожата ми се успокоява  Peace

Делта какво тренираш? ти и спортна натура си била  jump running

И аз днеска малко поспортувах на пералнята  wash ама добре че този път не ми "изяде" дрехите...

# 650
Какво се гледа по тв при вас .. 

# 651
Да, и мен много ме сърбеше корема, и двата пъти, но нямам стрии. Но пък и децата ми бяха едри и коремът ми ставаше огромен, синът ми се роди 4 кг, извадиха го една седмица преди термина, малката беше 3550, имах дата за седмица преди термина, а тя тръгна да се ражда пет дни преди датата.
А какво става с булките, никоя не казва новини? Едната трябваше да се връща от Пк на 9-и, другата имаше нужда от един документ, за да сключат брак...

# 652
  • Varna
ЛЮТЕНИЧКЕ Hug
Благодаря ти миличка, за информацията, знаех си аз, че ако четеш ще отговориш все нещо да научи кака ти Делта. Стар човек ама много любознателен.Ато някой път си на кеф пиши ми налични миличко за тези неща които не може да пишеш тука. Предварително ти благодаря. Как си ти???
МАКТУБЧИК- благодаря и на тебе мило момиче. Кака ти Делта спортува от 6 годишна. Окуцях, одъртяФФФ ама все подскачам. Сега се занимавам със Пилатес и Ориенталски танци. 4 пъти във седмицата съм там във залата-моя втори роден дом Simple Smile
Много е лошо това за промиването на мозъците на народа, многоооо и народа винаги е нещастният. Миличките те как ли живеят във такова напрежение да не избухне някоя бомба и да има някакъв атентат. Ония там горе нямат сърца, намат души, а само безразличие а безразлчието ражда всички останали лоши неща....спирам и аз дотука да не изям някой бан.
Колкото за тумбака ми и за посърбяването не сърбеше много , плясках някакъв унгарски балсам казваха, че най добрия ама много не ми помагна. Имам си там под тумбака стриички ама Бате ми каза, че със тях съм още по хубава и си ме траЙ 28 години вече newsm03

# 653
здравейте дами,аз какво да се изкажа днес телевизиите само това апелират за тези атентати,абе незнам какво става с тая държава,но знам че нищо хубаво  няма да излезе,невинни хора умират,други печелят,трети се жертват я с промит мозък ,я заради семейство,други са жертви,изпращаш децата си навън или жена си или мъжа си и просто в следващия момент оставаш сам,незнам МАКТУБЧЕ дано да си без някакъв проблем,и винаги защитена  Hug
ДЕЛТИЧКЕ  браво за тренировките направо ми повдигна духа  Peace

# 654
  • Varna
ШОКОЛАДОВО БОНБОНЧЕ Hug
Радвам се, че съм причина за това. Винаги е хубаво до себе си да имаш хора със висок дух newsm47

# 655
Делте Hug
Аз ако знаеш как се бях луднала по тия ориенталски танци - голяма мания беше  Whistling
обаче нямах възможност да се запиша и си пусках клипчета в нас да си денса  Laughing
Ама от както разбрах че съм бременна се кротнах.
Я кажи имаш ли си от тия секси комплектчета - на мен направо ми остават очите като ги гледам  Crazy

Ch0c0l@t3 C@ndY
какво става с теб? надявам се да си ок  Peace

Markrit
Най-популярни са индииските драми  Laughing ...има и някои предавания,както и няколко канала на английски - HBO,Star movies,Animal planet,Discovery,National geographic,Hallmark ...
и един два музикални - ама си пускат урду клипове..има и пащунски канал и като го пусна тия все се стрелят нещо с автомати  #Sniper или пък танцуват  newsm68  - на мен са ми много смешни тяхните танци,имам чувството че ще се разглобят .... ето и една песен малко да видите за какво става въпрос - http://www.youtube.com/watch?v=dNaZs4CoIf8

# 656
  • Varna
МАКТУБЧЕ-
Аз нямам такива костюми защото аз по скоро съм треньор или заместнчка на Баш инструкторката. Ние там тренираме както спорт се тренира. Такива са и екипите. Сега едно на ръка, че моите наистина са много красиви, аз държа и там да изглеждам както трябва а и имам все още възможност да си разрешавам тези екипи и танцувални пантофки. Единственото което е ориенталско по тези екипи са красивите кърпи които имам. Всички имат но отново моите са много красиви и богати, защото ми ги купува Бате от вънка. Виж треньорката ни има костюмче което сама си е ушила а тя е и танцувала, защото е завършила хореографско училище а аз съм от тия които като тръгват да танцуват такива танци се оказва, че могат, че им е даденост без да са учили. Но не мога да се равнявам със онова момиче, страхотна е. И и се възхищавам. Но щом съм и заместничка значи се спрявам-иначе самата аз нямаше да съм съгласна да водя. А аз немога да танцувам пред публика за да имам такъв красив костюм. Този танц е само за мене и само за залата и момичетата. Дори на съпругът си не съм танцувала, това е нещо мое съкровенно нещо. Когато ги танцувам тези танци, аз рисувам душата си. А и съм свенлива за пред публика. Тука изглеждам, че не ми пука но не е така, много съм свенлива.
А иначе тези танци са много полезни за момичетата които не са раждали защото са вълшебни за родилния апарат, а за такива старици като мене са добри когато   са във така наречената критическа възраст. Аз се чудя що още не ми е дашла тЪз възраст, пък то може и танците да са причината. Ни вълни, ни нерви, ни да се заяждам със мъж, дете и комшии. Не виждам разлика от ранните си години. Дай Боже да съм все така. Е ама ти ме виждаш на снимката де, това съм си аз Grinning
Верно Мактубче, голямо скачане пада на клипа бееее, ми аз повечето време се усмихвах. Голямо сваляне на кила става със това скок-подскок. По някое време ми заприлича на ръченица ама на хора които сега се учат да я танцуват а не ситна, ситна- сещаш се нали newsm10

Последна редакция: пт, 16 окт 2009, 12:38 от DELTA_DELTA

# 657
  • по пътеката
мактуб4е, днес  си тука! иха, буйни танци, както ги оби4амголямо ска4ане, много движение! running jumpаз колко предлагах да се танцува по време на тренировките, ама дебели тикви, да не изпростявали! аз поне им правех шоу малко ,4е поне да има усмивки, нали са полезни за здравето! Crazy делти4, ей не ви видях да дансате  по варната, яд ме е много! аз направо се омагьосвам,4е съм жена като заиграят  ханшовете си, пък какво остава за мъжовете, брех!аз от естетика,те заради поро4ните мисли, знам ги, затуй са го разделили със закон! Mr. Green
страшно си е по ваше село , мактуб, ти да вземеш и в къши да родиш,4е да сме споко! няма ли нишан ве4е?  newsm78
а тук например си връзват кърпата под ханша  и вперьод! вси4ко им се движи, дебели ,слаби, кога ги у4ат? не е до даденост, зашото при моето си е размито явно и не умее!като се има предвид  дядо й и баща й какви да кръшниииииииииииииии! на  една сватба се сещам свекър ми и аз как играхме, ей! една дълга  песен, 4е и забързва се  ,да става весело накрая, може би е един от най-приятните  спомени от  на4алото на престоя ми тук! Thinking Party

# 658
mactub, мерси за линка с танците:), а различават ли се другите танци от тези на клипа?

# 659
  • Varna
МАРСЕЛИНКА- Hug
ти от гледане на деца не дойде на една тренировка бе Душата. На кого щеше да оставиш ония хуни  newsm78.

Общи условия

Активация на акаунт