Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мусонните дъждове в Пакистан?
Какво е Ифтар и какви храни се консумират по време на това вечерно хранене?
Какво представлява урдско-българският речник и защо е важен?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мусонните дъждове в Пакистан?
Мусонните дъждове в Пакистан са от съществено значение, тъй като осигуряват значителна част от водните ресурси на страната. Те се характеризират с влажен въздух и изобилие от насекоми, засягащи голяма част от територията с повече валежи, отколкото обикновено. Освен това мусоните са свързани с наводнения, унищожена реколта, разрушени домове и смъртни случаи.
-
Какво е Ифтар и какви храни се консумират по време на това вечерно хранене?
-
Какво представлява урдско-българският речник и защо е важен?
-
Има ли наличен речник на български и урду?
-
Какво е ежедневието и какво е типично за живота в Пакистан?
,аз бях на същото дередже,отивам аз на видеозон,заради болки в областа на яйчниците,и се оказа,че съм имала образувание на десния яйчник,което мислеха за киста,пратиха ме в 1ВА АГ и отваряйки се оказа тумор,викат специалист от ПИРОГОВ,успяват да ме изчистят добре,но пък ми изрязват 10 см от тънките черва,и сега съм с един огромен прорез на корема във формата на буква т ама обърната,и съм се притеснила яко как ще раждам,задължително ще е секцио,и още разрези докога,плюс имам и операция от апендист,ужас,ама вече съм на години трябва да мисля да се женя и дете поне едно,как ще го изкретам незнам
исках да попитам във връзка със снимките защо булката гледа надолу и по приницп всякакви сватбени снимки, които съм виждала от региона ( не са много) но булката така гледа ..обичай?
А ти шматка такава си на такова интересно място. И да слагаш хубавите дрешки и да се накичиш като на снимката на Маринчето. Виж и Алверчика настоява, така, че ставаме дружина
Винаги съм си мислила че е от свян, ама то сега при нас де го тоя сван я
Ама тъй сЪ мятам по улиците 
Ама сигурно щеше да си мисли- Мойта мама със какви такива несериозни жИнИ сЪ събирЪ

Но този под форум По държави го видях съвсем на скоро,преди да започна да пиша в тази тема ...преди това въобще не му бях обърнала внимание...