Монтанското дете

• 31 831
  • 747
  •   1
Отговори
# 345
Добро утро!

Йони,стискам палци Таничка да се оправи бързо.
Дано не е било нещо сериозно,а само инцидентно.
Пиши как е.

Честит 1-ви сняг и от мен.
Рано ни подхвана зимата тая година.

# 346
Здравейте!
Състоянието на Таня е горе долу вече по-добро, въпреки, че цяла нощ е била с висока температура и с нищо не са могли да й я свалят.Днес следобяд не можаха да и направят прегледа и снимката на главата,защото пак вдигна висока температура и го отложиха за понеделник.Кръвните изследвания на са й добри има бактерия в кръвта и са открили някакъв вирус та комбинацията в детския й организъм е станала ужасна.Това е за сега не знам в Монтана в болницата как е положението но тук в София ги карат да си купуват голяма част от температуро понижаващите лекарства.

# 347
  • у дома
Стискам палци детенцето бързо да оздравее!

Ето ви малко снимкиот РД на Оги,нямам верме да качвам и другите   http://svetlaem.snimka.bg/arts/kartichki.266513.15419048

# 348
Дано бързо да се оправи Таня и всичко да мине добре!

Светле,снимките са страхотни,тортата също  Peace

# 349
  • Монтана
Светле снимките са много хубави е то хубави деца хубави снимки.
Маги ми отключи алергия към шоколада а и е с разсторйство и не мога да е накарам да пие този ентерол, а Деси пък снощи ми дигна температура и кашля. Станала съм медицинска сестра.

# 350
Добро утро  Coffee

Бързо оздравяване на болните дечица  Hug

То и при нас така беше в продължение на 1 месец някъде.То не бяха сополи и кашлици,ангини,Камелия имаше отит и за капак след това и бронхит. ooooh!
Незнам какво стана,но щях да хвана гората по едно време ooooh!

# 351
Здравейте и от мен Hug.
Светле, наистина много хубави снимки Hug.Както се вижда купонат е бил на "6" Peace.
Бързо оздравяване на всички болни дечица Praynig.То и ние сме в кюпа на болните,с кашлица,но то при нас кашлицата и сополите не са нищо ново Rolling Eyes,а дано вземе че да изгради поне малко имунитет това мое дете,че само някой да кихне и тя е втора Rolling Eyes.
tanq_mt,много неприятно положението при вас.Не се учудвам,че Маги не ще да пие Ентерола,той си е гадничак за малките деца.Поли когато беше с разстройство и давах едни прахчета Саностол специал и Хидрасек,имат добър ефект и са с аромат на ягода.

# 352
Пожелавам ви бързо оздравяване на дечицата и дано да няма проблеми, и ние бяхме с температура, ама слава Богу я свалихме, само с Нурофен и Хексорал по два пъти на ден.
Стискам палци бързо да оздравяват.  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 353
И аз стискам палци всички болни дечица да оздравяват,че е ужасно да си болен.
Илиана до преди 2 десмици ми беше болна и от днес пак.
Вчера и двете със сестра й като ги взех от ясла бяха със сополи.
През деня пак горе-долу са по-добре,но следобяд и вечер
като легнат да спят явно им се стича секрет в гърлото и започват да кашлят и се давят.
Даже нощта Илианка повърна след едно от кашлянетата й.
След малко ще ги водим при д-р Ганев.
Почнахме яслата и с нея и с вирусите и настинките.

# 354
Привет и от мен!
Аз почти нямам време да пиша във форума, защото сега чета за изпити и почти нямам време да пиша. За съжаление имам доста изпити и няма време за форума.
svetlaem много хубави снимки. Много сладки децица. Hug
Бързо оздравяване на всички малки сладури, защото никак не са приятни тези настинки. yes

# 355
Здравейте, предстои ни ваканция в Монтана. Лятото е прекрасно там, но есента къде се развличат малчуганите?

И ако може да ни препоръчате добър детски лекар, в случай че ни се наложи. Като бях малка бях при доктор Иванова, но тя дали още работи?

Последна редакция: сб, 24 окт 2009, 10:55 от TASS

# 356
Лелееее от три дни никой не е писал тук  Thinking
Хайде да питам купихте ли ботушки вече на дечицата и от къде ,че аз още несъм ,нещо немога да харесам.Признавам също ,че и нямам мн.време да обикалям  Whistling

# 357
Охооооооо,Бис,само ти ли си тук?
И аз наминавам,но никой не се вясва да драсне някой ред,затова и аз не пиша.

Ботушки още не сме купили.Днес ходих до Кауфланд и минах през детското магазинче,
но не ми харесаха особено,за момиченца имаха само 3 вида ботушки
и то в кафяво,сиво и винено,хич не ми харесаха.
Утре ще ида до бебешката борса да видя там какво има и ще кажа.
Ще обиколя и др.детски магазини.

Биси,ти почна ли работа?

# 358
Ок,  Peace ще чакам да пишеш.
За работа несъм почвала и незнам кога ще започвам ,но не по -рано от януари ,че до тогава съм в отпуск платен ,а и Иванчо от тогава някъде (след празниците)трябва да започне и детска градина.  Grinning

# 359
Наистина,темата нещо ни зацикли на едно място.
bubitka,как са Натали и Илиянка,оздравявате ли?От писаното от теб виждам,че и вие сте при Ганев.И Поли е при него,но мисля да го сменям.Когато ми се наложи да  я водя при него винаги няма свободни часове,или пък ако има ще е чак за следващият или по следващият ден.
Момичета,препоръчайте добър личен лекар за детенце,и знаете ли кога се сменяват личните лекари?
Относно ботушките,и аз все още не съм купувала на Поли,но не съм и ходила скоро по магазините,ще трябва да пообиколя.

Общи условия

Активация на акаунт