Монтанското дете

• 31 827
  • 747
  •   1
Отговори
# 360
Хайде ще ти отговоря тук ,а не на скайп  Wink Ние сме при др.Ганчева ,като всеки човек и тя си има своите недостатъци,но в общи линии съм доволна ,запазвам си час предния ден или същия по тел. и така ...ВИНАГИ МИ Е ДАВАЛА НАПРАВЛЕНИЕ ЗА СПЕЦИАЛИСТ когато съм искала....
За Емилия Димитрова досега само съм чувала хубави неща от др.майки разбира се ,и ако  реша един ден да я сменям ,може би бих го направила с нея ,но все пак да се включат и др.момичета и да дадът мнение Hug

# 361
  • София , Монтана
ki4o22 личния се сменя декември месец.За ботушки ние си имаме и не съм купувала.Аз съм на нова работа ама и тук нещата не са цветущи,но поне съм на наем и работя за себе си.От началото е много трудно.

# 362
ki4o22,мерси,че питаш.Добре са,вече са здрави и от днес тръгнаха отново на ясла.
Да,при Ганев сме и ми идва да го  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Декември мисля да го сменям,но се чудя с кой/коя  Thinking
Когато бяха болни предния път,3 дни му звънях и все не можеше да ни приеме и ме пращаше в Детско отделение.
Там пък все попадах на д-р Лъчезарова  #2gunfire , която ми изписваше само витамини  Shocked
Накрая се свързах с една лекарка,д-р Георгиева (402 кабинет в поликлиниката),която ни прегледа в една аптека срещу Неповторимото в 21 ч. вечерта,
без да ни иска нито 1 ст.,при положение,че дойде от вкъщи си.
Прегледа децата,изписа 1 АБ за 10 лв. и на 2-я прием се оправиха.
Но гадното е,че тя не може да бъде личен лекар,но никога не отказва помощ,
така,че когато ми се наложи до нея ще ходим вече.
В събота като ходихме до Ганев 1-во,че като ни видя ни попита къде и при кого ходиме,че отдавна не ни е виждал и 2-ро ни изписа капки за нос,АБ,сироп и Имунобор и дадох в една аптека 60 лв.,идеше ми да го  #2gunfire
Но важното е,че децата ми се оправиха.
И така,омайник голям е на приказки,но все не можеш да се доредиш до него,
пък на нас все ни се е налагало да е спешно и не чака отлагане.

# 363
Добро утро момичета!Ние сме при д-р Ганчева,през всичките тези години откакто ни лекува не ми се е случвало да съм недоволна от нея При д-р Ганев ми се наложи да заведа малкия по спешност и ми идваше не да го  #2gunfire а да го разкъсам на парченца Много майки са доволни от него,но аз за нищо на света не бих си завела детето при него!

# 364
  • Монтана
Добро утро и ние сме при Ганчева и съм много доволна от тази жена сега и да се оплача Деси ми е с пневмония и се водим в болница но ще се оправи.
Хубав ден Hug

# 365
Момичета,благодаря за споделеното  мнение по въпроса за личните лекари Hug.Ще се радвам да прочета мненията и на останалите момичета от нашата темичка.
tanq_mt,дано Деси оздравява  Peace.
Петя,кажи нещо повече за новата работа.Излязла си самостоятелно под наем така ли?

# 366
Здравейте ,момичета  Hug От тези доктори ми е писнало вече  #2gunfire Нека ви разкажа тази сутрин кого видях  Flutter Мартина Вачкова  Blush Хапваше си баничка с боза срещу М-тела  Flutter Много лъчезарен човек  Hug Ние бяхме с мъжо и децата  Peace Тя ни поздрави и малкия и даде целувка ,а тя отговори-Мама да те изяде  Hug За първи път я виждам,но смело мога да кажа, че тази жена е с голямо сърце  Hug

# 367
Здравейте.
Днес деня е хубав,слънчев.Ние сутринта се поразходихме с мъжа ми по центъра.
Биси в Кауфланд има ботушки и боти.По-голям избор има на момчешки.Не са лоши.
В бебешката борса пак има,там има и по-голямо разнообразие за момиченца,
аз купих за моите и са по 16 лв.  Grinning хубави са.
на други места не съм ходила.

Таня,бързо възстановяване на Деси желая.
Моите уж им беше минало и от днес пак почнаха сополите. Close

# 368
Привет мили дами  Hug Hug Hug
Отдавна не съм ви писала, но ви чета редовно.Нямах много време. Sad
Днес беше страхотно време дано сте му се насладили.Гледам че пак се питате за докторите - ние сме при д-р Александрова и съм доволна да ви кажа.И Натали я харесва.Никога не ми е отказвала за нищо.
tanq_mt надявам се Деси да се оправи бързо и всички малки и големи.И ние започвам малко да подсмърчаме, но дано само с това се разминеме.
До скоро!И не е лошо да помислим и за една срещичка   bouquet  bouquet  bouquet

# 369
Здравейте  Hug

tanq_mt,бързо оздравяване на Деси  Hug

На малката личен лекар и е д-р Даниела Стоянова,а лекуващ ни е д-р Емануилов.Много съм доволна от него  Peace

Ботушки на Мишето взех от магазина на Обувния.

Последна редакция: ср, 21 окт 2009, 23:01 от mih06

# 370
Здравейте  Hug

tanq_mt,бързо оздравяване на Деси  Hug

Ботушки на Мишето взех от магазина на Обувния.

Благодаря че ме подсети за магазина на обувния mih06 ,все забравям за него ,още утре ще отскоча до там .

# 371
Охооо я вижте вие  Mr. Green bisssy, pеtia, ki4o22 (+ 1 Скрит/и) и 0 Гости преглежда(т) тази тема ,кой е скрития  Rolling Eyes,бързо да се издава....

# 372
ЧРД  на mama na nana !

Желая ти океан от любов,
море от здраве
и едно малко островче от грижи!
 Бъди много усмихната, силна, обичана!

# 373
Ч Е С Т И Т  Р О Ж Д Е Н  Д Е Н  mama na nana! bdbaloni           Желая ти здраве, защото без него нищо друго няма значение, несекващ стремеж към знание, защото то ще те научи как да постигнеш предното и как да се пазиш от бедите на следващото пожелание- любов, защото това е достатъчно добра цел в живота!

# 374
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА  mama na nana  ! С пожелания за здраве,щастие,любов и успех във всяко начинание!

Общи условия

Активация на акаунт