Монтанското дете

• 31 760
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
  • Монтана
Добро утро  food010

Къде изчезнахте всички в това лошо време. Много ни замря пак темата.

# 76
Добро утро  Flutter

# 77
  • София , Монтана
Здравейте и от мен.Аз вчера се прибрах от Гърция.Честит рожден ден на малкия Иванчо.Да е жив и здрав и много да радва мама и тати.
Ние с Криси си стоиме вкъщи къде да идеме в това лошо време.

# 78
Здравейте и от мен.И ние с Поли днес сме си вкъщи,предиобяд излизахме за малко навън.Момичета я ми кажете от къде мога да си изтегля епизоди на "Dora the explorer"?,Поли много и  харесва,търсих в Замунда,но не можах да намеря нищо,ще съм ви благодарна ако може да ми помогнете Hug.

# 79
# 80
  • Монтана
Със закъснение искам да поздравя Иванчо на мама bisssy по повод неговия втори рожден ден и да му пожелая да е много здрав,игрив и щастлив.

Аз скоро не съм писала,понеже от работа нямам време да седна на компа.За съжаление сега ще имам малко време,защото Мария ми е болна,с гнойна ангина е и ще си стоим вкъщи една седмица.Това променливо време е като развъдник за всякакви вируси.Надявам се за рождения ден да сме вече здрави.

# 81
Шоколадче,мерси много за линка към детските филмчета  bouquet Hug  bouquet.Целувки за Дори от нас с Поли Hug.
sentana,дано Мария оздравява бързичко и за рожденият ден всичко да е на "6" Peace.

Последна редакция: пт, 07 авг 2009, 23:09 от ki4o22

# 82
Здравей те и от мен за съжаление нямам време за компа.Ние сме добре малката Гери расте още я кърмя,ядем плодови пюрета от другата седмица започваме зеленчуковите и кашите.Плаче когато е гладна и когато и се спи,а когато не и се обръща внимание пищи.Ради вече не и обръща такова внимание както от началото.За сега това е от мен ще се опитам да се включвам по често.Ето няколко снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=408710

# 83
Добро утро!  bouquet  bouquet  bouquet
beboran4eto много хубави снимки.Малката е голяма сладурана.Да са ти живи и здрави дечицата и да са все така озарени с усмивка.  Hug Hug Hug
sentana бързо оздравяване на детенце.
И Натали ми беше 2-3 дни с висока температура, но само с това.Незнам вируси ли са, какво е нямам си на идея.То и в тия променливи температури навън е така за съжаление.

# 84
Здравейте  Hug
Как сте,какво правите?
beboran4eto,наистина малката е много сладка кукла   love001
Ели,пожелаваме на Мария бързо оздравяване.
Не знам и аз това вирус ли беше,какво ли,като и Мишето ми имаше 2 дни с температура миналата седмица.
Аз сега се прибирам,че и днес бяхме на работа и мисля да излезем малко.
Хайде чао за сега.

# 85
здравейте,някой може ли да ми даде някаква информация за totomaniak? Къде е? Виждам,че не  е писала,преди пак така си загубихме следите  Sad

# 86
Добро утро  Hug
Заповядайте на скромната закусчица  Grinning

# 87
  • у дома
Миш,мерси за закуската...
Тотоманиак по всяка вероятност е вече в София и няма да живее в Монтана,явно сега покрай преместването е заета и затова не пише...

# 88
Добро утро и от мен.

mih06мерси за кафенцето и закуската.

Честито на всички имали повод за празнуване,
които съм прпопуснала в изминалите дни.

Все не ми остава време за компа  Sad
Все по разходки с децата,занимание вкъщи,
домакински работи,малко свободно време да имам
сядам да шия гоблен и пак не остава време за форумите.
Но какво да се прави,такъв е сезона,
надявам се зимата да наваксаме с писането.

# 89
Здравейте момичета  Hug
Къде сте?Какво правите?Защо никой не пише?Темата ни замря малко  Tired
Аз през деня ходя на работа,след това се прибирам,готвя нещо за бързо и излизаме с децата.При мен е едно и също,а при вас как е?

Общи условия

Активация на акаунт