Монтанското дете

• 31 766
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
И при мен е така,всеки ден едно и също.
Аз пък нямам време от децата,много са палави.
Когато заспят следобяд,гледам да подредя и
ако ми остане време сядам да шия гоблен.
Готвенето напоследък не ми е от най-приятните занимания
и аз така на бързо приготвям нещо да хапнем.

# 91
  • София , Монтана
И около мен нищо интересно.Вече сме си в София,сега ще ходиме в парка.През останалото време робувам на апартамента.И ноктите нямам кога да си оправя или да се декорирам.Още не съм качвала снимки да ви покажа от Гърция ама те не са много интересни аз съм снимала само това което се вижда докато пътуваме.

# 92
  • Монтана
Момичета какво правите в тоя  Wear Umbrella. По край нас няма нищо ново единственото хубаво нещо е че на Деси изследванията са добри след като изкара някакъв цистит.

И да ви почерпя макар и виртуално на днешния ден преди 9г с моя любим сме сключили граждански брак.

Качила съм и малко нови снимки на децата
http://www.album.bg/evlogieva/

Последна редакция: ср, 12 авг 2009, 13:09 от tanq_mt

# 93
tanq_mt  честито!
 И ние направихме 6 години на 9 август!

# 94
  • София , Монтана
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА!!!
Бъдете здрави, щастливи и винаги влюбени както на този ден.

И после покажи какъв подарък си купила и са ти подарили това е вашата Керамична годишнина и се подаряват кожени облекла.
Снимките са много хубави.Таня видях че сте празнували в новия детски клуб дай отзиви за там.

Последна редакция: ср, 12 авг 2009, 13:24 от pеtia

# 95
  • Монтана
pеtia нищо особено не е новия детски клуб на мен въобще не ми хареса но на децата хареса определено. Ако нещо те интересува по конкретно питай. Цялото тържество + тортата ми излезе 220лв което според мен си е малко множко това за 11 деца.

# 96
Привет майчета!
Как сте?Какво си правите в това време?
tanq_mt
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНАbouquet  bouquet  bouquet
[/b] baloni
Бъдете живи и здрави и много,много щастливи! lovekiss kiss smile3525 newsm24
Момичета кой е този нов детски клуб.Къде се намира?Нещо не го знам  Embarassed Може ли малко инфо за него? Peace

# 97
                                                     Честита годишнина Таня!

# 98
Two Hearts Честита годишнина !!!  Two Hearts

1dating

# 99
Таня,честита годишнина!!!   bouquet   bouquet   bouquet
Снимките са много хубави  Peace

За детския клуб и аз не знам,или поне не се сещам за него  Blush

# 100
светнете ме и мен за тоя клуб  Laughing

# 101
  • Монтана
казва се клуб Чебурашка не функционира като заведение а само е направено за организиране на детски партита намира се на ул. Цар Асен 14

# 102
  • у дома
Миш и Станиславчето не го знаят,защото не им е в квартала-намира се близо до Акустиката...
Аз правих 6 РД на Оги и 3РД на Светли в "Перлата ",на Оги си спомням,че за около 14 деца ми излезе около 150лв,което е нормално(това с тортата),така че тази цена ми се струва доста висока.
Танче,не те засичам на скайпа-метни ми ако имаш някакви тестове по  Информационни технологии за 10 кл,ако имаш-в смисъл трябват ми такива тестове,които да покриват изучавания в този клас материал  Praynig

# 103
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРИЯ НА МАМА БИСЕРКА!С ПОЖЕЛАНИЯ ЗА ЗДРАВЕ,КЪСМЕТ В ЖИВОТА И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВАН НА mama_dany!С ПОЖЕЛАНИЯ  ЗА ЗДРАВЕ,МНОГО УСМИВКИ И БЕЗГРИЖНИ ДЕТСКИ ИГРИ!!!

Последна редакция: пт, 14 авг 2009, 10:37 от ki4o22

# 104
Здравейте,майчета от Монтана !Надявам се ,че нямате нищо против да прибавите и мен във вашата компания??? За съжаление чак днес попаднах на това прекрасно форумче и ви казвам-момичета,страхотни сте ! Аз също съм от Монтана ,имам 2 деца.Ако ви интересува нещо за мен-питайте!

Общи условия

Активация на акаунт