Монтанското дете

• 31 774
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
  • Монтана
Честит Рожден Ден Мария,
бъди вечно здраво като диаманта
бъди вечно усмихнато като слънчицето
бъди вечно щастливо като своята майка.

Честит рожден ден на Иван  !!! Желая ти да си все така добро и усмихнато дете.

Добре дошла mi6oran разкажи ни нещо повече за теб.

# 106
4РД на Мария! Да расте здрава и весела!
  bigdance2 newsm59  bigdance2

Привет на mi6oran!

# 107
Благодаря ви момичета за поздравите  Hug
Привет на mi6oran!

# 108
newsm59

Честит рожден ден на Мария на  bisssy !!!

party023

Честит рожден ден на Иван на mama_dany  !!!

Tada

welcome   mi6oran   wavey   

# 109
 bdbaloniна Мария и bdbaloniна Иван Много здраве и усмивки!!!

# 110
  • София , Монтана
Честит рожден ден  Мари!Нека да е честит твоят празник, много весел, пълен с прекрасни изненади и усмивки!Пожелаваме ти да си останеш слънчево дете, да имаш истински приятели, да радваш мама и всички, с много фантазия и детски мечти да гледаш на света.
Бъди жива и здрава, много усмихната и добра!

Честит празник и на теб Биси!

mi6oran добре дошла.Разкажи ни повече за теб.От кой квартал си,къде си учила,кои са твоите села,и ако искаш дай рожденните дати на дечицата ти за да ги добавя във списъците и твоите също.И още каквото се сетиш.

# 111
  • Монтана
Честит рожден ден на Мария на bisssy,бъди здрава и носи много радост на всички покрай теб.  baloni

Честит рожден ден и на Иван на mama_dany,здраве,радост и много весели игри му пожелавам.  baloni

mi6oran,добре дошла и от мен.

# 112
                                                     Честит рожден ден на Мария на bisssy!

Честит рожден на Иван на mama_dany!

mi6oran   wavey

# 113
Честит рожден ден на Мария на bisssy,бъди здрава и носи много радост на всички покрай теб.  baloni

Честит рожден ден и на Иван на mama_dany,здраве,радост и много весели игри му пожелавам.  baloni

mi6oran,добре дошла и от мен.

# 114
Здравейте,майчета! Много ви благодаря за топлото посрещане.Та да отговоря сега и на въпросите.Имам момиченце  Николета,родена на 06.12.2005г. и момченце на 08.11.2008г.-Михаил.Аз съм родена на 28.08.1977г./толкова ли отдавна беше?/,учила съм в Езиковата,живея в Младост 2 бл.13. Ки4о22,ние с теб се познаваме,как е Поли? Утре заминаваме на гости малко на родителите на моя мъж и малко на море,че сме обещали на каката,за да си облече новия бански,а и миналата година не пътувахме никъде,защото бях бременна.Някоя мама от вас има ли си малко бебче?

# 115
Здравейте и от мен.Честито на Рождениците.tanq_mt честита годишнина на патерица снимките са много хубави.mi6oran добре дошла.Аз живея в 12-ската  имам  бебче на 4 месеца.Вчера ходихме на консултация тежим 8,200 и 63см биха ни 2 ваксинки и малката и днес е много кисела от тях.

# 116
Браво беборан4ето,много сте големи,ние този месец не сме ходили още на консултация,но миналия бяхме 9.350,а сме на 9 месеца.При кой доктор сте,колко кг.го роди-той или тя?

# 117
извинявам се,видях,че е момиченце,ама чак сега.

# 118
    това е Мишо

# 119
Браво на порасналите ,бебоци Laughing
И ние днес ходихме на консултация и двамата са много пораснали ,Мари е 110 см и тежи 22 кг. ,а Иван е 90см. и тежи 16 кг. PeaceСложихме и една ваксинка ,остава ни още една и сме ги наваксали  ooooh!
Малко снимки на който му се гледат от нас  Hug
http://bisssy.snimka.bg/family/nashata-hubava-razhodka-iz-yujna-b-lgariya.284528
http://bisssy.snimka.bg/family/nasheto-sl-nchice-malka-bulka.291193
http://bisssy.snimka.bg/family/na-morence.282736
http://bisssy.snimka.bg/family/nasheto-sl-nchice-malka-bulka.291193.14050224

Общи условия

Активация на акаунт