Монтанското дете

• 31 783
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
това е Николета

# 121
 mi6oran, много са ви сладки дечицата, да са ви живи и здрави  Heart Eyes

# 122
Благодаря биси,и твойте са много готини,поразгледах набързо от снимките,които си предоставила.Да са ни живи и здрави и да са по-послушни си пожелавам и на себе си и на всички майки с палави и своенравни дечица.

# 123
биси,честит рожден ден на тво ето първородно слънце,да ти е винаги такава усмихната и да ви радва,весело и безгрижно детство!/чак сега се усетих,че имате празник,ама не съм закъсняла,още е 14.08/

# 124
            Честит рожден ден на Мария на мама bisssy!!!
        Пожелаваме и радост,щастие и много весели игри!!!

Честит рожден ден на Иван на mama_dany
     С пожелание да расте здраво,весело и щастливо дете!!!

bisssy,снимките са ви много хубави.

mi6oran,добре дошла при нас.

# 125
 Flutter Е като сме започнали с празници  Heart Eyes ...ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ,МАЛКИ И ГОЛЕМИ   bouquet  bouquet  bouquet

# 126
Честит имен ден на всички,които празнуват днес!!!   bouquet   bouquet   bouquet

# 127
  • у дома
Биси,ЧРД на Мари на патерица!!!
Аз стягам багажа за Бързия и малко ви изпуснах от поглед...

Мишоран,не те познавам,но за сметка на това познавам Николета  Grinning -миналата година баща ти я водеше в Слънчевата,а аз ходех там със Светли и се засичахме,даже мисля,че веднъж и ти дойде...

# 128
Привет мили дами!  bouquet  bouquet  bouquet
Как сте?
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ, КОИТО НОСЯТ ИМЕТО МАРИЯ! baloni smile3525Да са живи и здрави и все така да красят името си!
mi6oran  welcome при нас. Hug

# 129
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на всички който празнуват днес! Flowers Rose  party006

# 130
  • Монтана
Честит празник на всички именници.    bouquet

# 131
Привет на всички!
Честит имен ден на всички, които носят името Мария! Да са живи, здрави и много щастливи!   newsm51
bisssy много хубави снимки. Страхотни места сте посетили.  smile3501

# 132
Swetlaem,радвам се,че се познаваме.Дори и това лято понякога баща ми я  води на слънчевата.Как сте всички,какшо пра вите  в тази жега?Ние сме на гости на родителите на моя мъж и децата се чувстват супер-явно всички сме имали нужда от малко промяна и почивка,В вторник ще отскочим и до морето с каката,че сме и обещали.

# 133
  • у дома
Честно казано ние се засичахме с бащати и Николета миналата пролет и по миналата есен,после тази есен аз дадох Светли на детска и почти не сме ходили вече там...Питай баща ти-то си бяхме три дечица-Николета,Светли и Юри,не може да не се сети...
Аз съм учителка по обарзование и нещо ми се мота из главата,че май си ми колежка по спомени като сме говорили с баща ти,но не съм сигурна...
Ние утре заминаваме за Бързия,стискайте палци времето да е хубаво ...аз ще се върна във вторник вечерта,защото в сряда ми е изпита оп информационните,там нещо ме не е страх ,защото повечето работи си ги знаех,ама ще стана за смях ,ако изкарам по-малко от английския-там почнах от нулата,а на изпита имам 6...

# 134
Здравейте и от мен.

Честито на всички,имали повод да празнуват,които съм пропуснала.

Разгледах много хубави снимки на красиви дечица. Hug

Добре дошла на новата мама.

Ние бяхме няколко дни на Бойчиновци и си изкарахме супер,
не ни се тръгваше от там,децата по цял ден си играеха и се забавляваха.

Светле,ти къде си учителка и по какво?
Аз бях учителка в 7-мо по история преди да изляза по майчинство,
но сега се замислям дали да продължавам с тази професия  newsm78
разочаровах се от поведението на 'Шамчетата" от Кошарник  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт