Монтанското дете

• 31 812
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
Привет майчета  wavey wavey wavey
Как сте?Къде сте се скрили и ви няма? Wink
Искам да ви се похваля днес си взех листовките  newsm44 newsm68 и вече имам половин книжка  smile3503.Надявам се и с кормуването да се справя. Praynig
Успешен и усмихнат ден от мен     bouquet  bouquet  bouquet

# 136
         Честит рожден ден на Мария на мама sentana!!!
      Пожелаваме и здраве,щастие и много весели игри!!!

mama na nana,браво на теб   bouquet желая ти да вземеш книжката без никакви проблеми  Hug

# 137
  • София , Монтана
Честит рожден ден и от нас.  newsm59 Tada  bigdance2
mama na nana успех на кормуването и успех с шофирането.
svetlaem приятна почивка и успех на изпита.
И честит имен ден на всички Марии.

# 138
         Честит рожден ден на Мария на мама sentana!!!
      Пожелаваме и здраве,щастие и много весели игри!!!

mama na nana,браво на теб   bouquet желая ти да вземеш книжката без никакви проблеми  Hug

# 139
Честит Рожден ден на Мария на мама sentana!Да е жива и здрава, много весело и жизнерадостно дете за радост на всички вкъщи! bdbaloni  happy bd !
[/b]

# 140
  • Монтана
Благодаря за поздравите,момичета.Ето я рожденничката:

http://images.eliiliewa.multiply.com/image/1/photos/21/1200x1200 … mp;nmid=276300779

# 141
Ели,много ви е сладка Мария  Hug

# 142
  • София , Монтана
sentana рожднничката е много сладка,пу като кукла барби е,да ти е жива и здрава.
Ние от другата седмица ще сме в Монтана ако искате може да си направиме една срещичка.А тези които сте от Младост  може и всеки ден да си правиме срещички.Около нас няма нищо интересно,от вкъщи или пред нас или в парка и после пак в нас.Нищо интересно от Криси едва си оправям маникюра.Пишете как сте вие.mama na nana кога ти е кормуването.Свтелето как ли се е справила ама тя е отличник защо ли да питам.Шоколадчето ми се губи.Ако някой иска да качва снимки в албумите да ми пише да му дам паролата.Добавих всички нови във списъците,но проверете да не съм пропуснала някой  Embarassed .Някой купувал ли си е нещо ново от чужбина да се похвали аз съм си харесала маратонки ама в тази криза ще се размина с тях.Това е от мен.

# 143
  • у дълбоката провинция
Привет мамчета.
Петя проверих вече - добавена съм във заветния списък.
Аз вече съм на работа.
Почивката приключи както казва Симона.
Изкарахме си чудесно на морето но ни се видяха малко 10 дни.
Като остана по свободна ще кача снимки.

# 144
Привет и от мен  Hug
Моята госпожица е болна.И е супер гадно,защото казаха, че е ангина и пи един АБ и нищо не се оправи. Ill продължава сутрин и вечер и днес ни смениха АБ с друг. Weary И се мъчи милата и ми е много жал да я гледам така. smile3518
petia кормуването ми ще бъде сигурно към 10.09 някъде- има много групи, а и аз имам още 11 часа да карам.

# 145
Здравейте  Hug

mama na nana,пожелаваме на Натали бързо оздравяване  Hug

kalitta_80,то на почивка е така,много бързо минава времето  Whistling,.Ще ни покажеш ли снимки от морето? Ние сигурно ще се разминем тази година с него Tired .

# 146
  • у дълбоката провинция
http://www.album.bg/kalimoni/

Спазвам си обещанието. Blush Blush Blush

# 147
Много хубави снимки. Дъщеричката ти е голям сладур. Hug

# 148
  • София , Монтана
Много хубави снимки,така ми се ходи на моренце.

# 149

kalitto,снимките са супер  Peace. Малката е много сладка.

Общи условия

Активация на акаунт