Монтанското дете

• 31 828
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
Честит рожден ден на патерица на Ева Илияна на мама Софи,Честит рожден ден и на poliral!!!С пожелание за здраве,щастие и всичко най-хубаво!!!   newsm59  bigdance2 bdbaloni

Честит рожден ден на Ki4o22!!!
            Пожелаваме ти здраве,щастие и много любов!!!

# 151
Честит рожден ден на патерица на Ева Илияна на мама Софи,Честит рожден ден и на poliral!!!С пожелание за здраве,щастие и всичко най-хубаво!!!   newsm59  bigdance2 bdbaloni

Честит рожден ден на Ki4o22!!!
            Пожелаваме ти здраве,щастие и много любов!!!

# 152
Здравейте,майчета!Ние вече сме си в Монтана ,прекарахме си страхотно тази една седмица и като изключим малко стомашни проблеми с всички,почивката ни се отрази прекрасно.Светлаем,би ли ми казала за Бързия,къде бяхте,колко пари е нощувката и т.н.,че ми се ще да отидем за 2 дни някоя събота и неделя,а никога не съм ходила там.

# 153
  • у дълбоката провинция
Здравейте,майчета!Ние вече сме си в Монтана ,прекарахме си страхотно тази една седмица и като изключим малко стомашни проблеми с всички,почивката ни се отрази прекрасно.Светлаем,би ли ми казала за Бързия,къде бяхте,колко пари е нощувката и т.н.,че ми се ще да отидем за 2 дни някоя събота и неделя,а никога не съм ходила там.
И аз ще чакам инфо за Бързия.
Могат да се включат и мами с инфо за Спанчевци,че ми се ще да отскочим някъде за два дни без дете!!!!!!!!!!!!

# 154
  • у дома
Ние бяхме на базата на Монбат,защото мъжа ми работи там...стаите са с по две легла,собствен санитарен възел,кабелна теелвизия и даже имаше и интернет-ние без да знаем си бяхме взели лаптопа...
Аз проверявах цените за външни хора,защото една приятелка искаше да прати дъщеря си и майка си и имаше свободна стая и те бяха за легло 15лв на ден,тоест саята е 30 лв,апартамента не помня колко беше май двойно...детската порция е 8 лв ,а за възрастни не знам,защото аз питах само за детската,но тя за жена или дете е напълно достатъчна...Иначе телефона на управителя ще ви ги пусна довечера на лични,защото мъжа ми не е у нас,а и не смятам,че е коректно да пиша в темата чужди телефони...

P.S. Една приятелка ходиха на Спанчевци и нощувката е била 20 лв на човек а храната 10 лв на ден,но нямам представа къде са били,но мога да иптам...

# 155
Светле,как мина почивката?
С mi6oran може да ни покажете по някоя снимка Wink smile3509

Последна редакция: пн, 24 авг 2009, 22:55 от mih06

# 156
  • София , Монтана
Здравейте,честит рожден ден на всички които сам пропуснала.И аз чакам снимки.Ако искате може да си направиме една срещичка на центъра.Ако има желаещи кажете кои ден да се събереме и къде аз сега съм с колата и ще мога да дойда,че ние с Криси спиме до 10.30 и ни е трудно да дойдем на ранните срещи.

# 157
Добър вечер от мен.
При мен всеки ден едно и също,занимавка с малките,разходки и домакински задължения.
Затова и не пиша,защото няма с какво да се похваля.

Чакам съгражданките,върнали се от почивка да показват снимки.
И К@ми се върна от море,но нещо се покрива. Wink

tanq_mt,днес да сте били с децата на Централ?
Аз бях с децата и сестра ми и ми се стори,че видях голямата ти дъщеря.
Поне по снимките,които съм гледала ми се стори,че е тя.
Беше с розов панталон и розова блузка,говореше си с едно момиченце,
че е с нова прическа и по-се харесва така....Дано не съм се препознала. Embarassed

# 158
  • у дома
Аз искам да се видим,особено с Петя,защото не съм я виждала от мнооооооого време...
Петя,може и привечер,защото до обяд малко се разминаваме с часовете-Светли става рано и на обяд заспива около 13ч и вие когато дойдете трябва веднага да ставаме и няма да можем да се видим...
За довечера давам две предложения -Аврорите (детския кът) или вътре в Монтето ,където е заведението на маса,пак близо до детския кът...на мен към 17-17 и 30 ми е удобно,но по принцип за привечер нямам претенции за часа...
Снимки ще ви покажа ,когато си ги сваля от апарата,още не съм...
Засега стягам първокласника за училище и нещо ми е монго притеснено,дано всичко е наред...

# 159
  • Монтана
Здравейте мили майчета.
bubitka ние всеки ден сме на централ или БСП-то така че не си се припознала и наистина Деси е с нова прическа.

Последна редакция: чт, 27 авг 2009, 07:45 от tanq_mt

# 160
  • София , Монтана
svetlaem аз съм съгласна за довечера ама незнам какво ще кажат другите може и само ние с теб да се видиме,ако няма никой желание може да се разбереме по телефоните или скайпа че да не спамиме темата.

# 161
Привет монтанки  Hug 
Имам една задачка за решаване и си позволявам да се включа в темичката ви с надежда да ми дадете насока и ориентир. В най-добрия случай направо да ми решите задачката  Hug
Търся стая под наем/квартира/ за 1 месец в Монтана. В града ви се строи магазин "LIDL" и работниците ще използват квартирата само за спане и ще работят на този обект. Квартирата ми трябва за 2-ма души, стая със самостоятелен санитарен възел.
Дано нещичко изскочи при вас или поне да ми дадете насока към кой да се обърна - дори и хотелски вариант.
Благодаря ви предварително и се извинявам за намесата ми в темата 
Хубава вечер!

# 162
svetlaem аз съм съгласна за довечера ама незнам какво ще кажат другите може и само ние с теб да се видиме,ако няма никой желание може да се разбереме по телефоните или скайпа че да не спамиме темата.
Аз ще мога да отида, ако се организира някаква среща в неделя. Тогава целият ми ден е свободен. Въпреки, че може да се видим и само в Младост. Grinning

# 163
  • Монтана
Момичета какво правите къде изчезнахте всички темата ни много замря. Ние сме добре Маги колкото по- расте толкова по- лоша става, а Деси вече се приготвя за училище.

# 164
Здравейте момичета!Аз се позагубих,защото все още не съм пуснала Николета на детска и си ги гледам и двамата,което не е лека задача.Единственото ми свободно време е следобед,докато спят и евентуално след 22.30,като си легнат.Иначе разходки,пред блока,вкъщи,готвене,чистене,пране-знаете как е.На Мишо май му идват още зъби и е нервен,тая нощ почти не съм спала.Та така е при мен.

Общи условия

Активация на акаунт