Монтанското дете

• 31 723
  • 747
  •   1
Отговори
# 30
pеtia , следващия път като поръчваш  Whistling
Ако говориш за ибей.Аз там не пускам поръчка там се купува продукт та цената си му е една и съща,може по всяко време.Крайно време е да те науча сама да пазаруваш от там.  Wink

като си доидеш ще се видим  Peace   да ми обясниш за тоя
PayPal   ooooh!   

# 31
  • у дълбоката провинция
Здравейте мамчета.
Хайде и аз да се запиша да ви следя по-често.
Много се радвам за новата тема.
В неделя заминаваме на море и на 13-ти ще покажа снимки.
А относто лекцията която Петя трябва да изнесе за ибея и аз съм навита да я изслушам, Embarassed Embarassed Embarassed
ама все по-рядко си ходя на Монтана.
Весел ден на всички

# 32
  • София , Монтана
kalitta_80 може и по скайпа да давам лекции,изпрати ми на лични твоя и ще се свържа с теб.Ти знаеш ли че ние нищо не знаеме за теб,разкажи ни повече освен че си от Монтана и живееш в Лом.И ако искаш дай рождените дати твоята и на дъщеричката ти да ви добавя в списъка.Ако идвам на Лом за повече време ще ти пиша да се срещнеме,баща ми има къща на центъра.  Flutter

# 33
Привет!
Бяхме на море и затова не съм писала скоро. Прекарахме си се супер, като сваля снимки, ще пусна.

Някой поръчвал ли е от сайта с обувките? Отговарят ли си на номера?

# 34
привет дами  Hug   bouquet  bouquet  bouquet
Как сте?Хайде на ставйте поспаланки  smile3524 newsm46.Време е за http://vbox7.com/play:41487abf  newsm68 newsm44
И аз скоро не съм се включвала, но ние през деня нямаме ток.Преместват жиците на нови стълбове,та за туй е така и ми писна да ви кажа.Няма какво да правим по цял ден.Скука   #Crazy
petia явно на всички трябва да провеждаш лекции,защото и аз искам да се присъединя към kalitta_80, ако не възразяваш разбира се. Peace
За сега това от мен. smile3525 smile3525 smile3525

# 35
Добро утро!Имало и други ранобудни майчета,успешен ден на всички! smile3525 

# 36
  • у дълбоката провинция
kalitta_80 може и по скайпа да давам лекции,изпрати ми на лични твоя и ще се свържа с теб.Ти знаеш ли че ние нищо не знаеме за теб,разкажи ни повече освен че си от Монтана и живееш в Лом.И ако искаш дай рождените дати твоята и на дъщеричката ти да ви добавя в списъка.Ако идвам на Лом за повече време ще ти пиша да се срещнеме,баща ми има къща на центъра.  Flutter

Бащиният ми дом е в Монтана.В живовския живеем.
Аз съм родена на 24.02.1980г. а Симона на 19.05.2006г.
В Лом живея на центъра.Високия блок на пазара.
Много ще ми е приятно да се запознаем.
Скайпа е kalina.asenova

# 37
  • София , Монтана
За да не се мъча много първо прочетете как се прави регистрация и ако нещо ви затруднява ми пишете.Само като си попълвате телефона го пишете така: 08.............. а не с +359 .След като направите регистрацията ще ви се обадят по телефона и ще ви кажат един номер които трябва да напишете за да си потвърдите регистрацията.Разговора е на Английски няма да е с човек системата ще ви води. Успех на всички.

# 38
Здравейте, момичета! Hug
Петя и Ива, много хубави неща сте получили.Ивка-работливка, вчера с новите обувки ли беше, че забравих да те погледна?Много са симпатични. Grinning
Аз много пъти съм си мислила да поръчам от някой сайт, но ме мързи да се занимавам.
Десинчо, къде бяхте на море?Ние през август заминаваме, но не сме решили къде, с едно приятелско семейство ще ходим.Мъжът ми е чул по радиото, че много монтанчани почиват на Поморие, цените били приемливи.
За вилата на Монт 7 да кажа, че обещах - казаха ми, че само служители ходят там и гости на вилата.

# 39
  • у дома
Момичета,стискайте ми палци,че утре ми е изпита по английски и нещо взе да ме хваща шубето...колкото по-чета ,толкова по си мисля че не знам...

# 40
Момичета,стискайте ми палци,че утре ми е изпита по английски и нещо взе да ме хваща шубето...колкото по-чета ,толкова по си мисля че не знам...
Светле споко!  bouquet  bouquet Ще стискаме палци  Praynig, не се шашкай ще се справиш. Peace Утре пиши как е минал изпита  Hug Hug Hug

# 41
svetlaem    fingerscrossed Успех!

kalitta_80 къде точно в живовския си живяла? И аз съм от там. Идваш ли си често?

# 42
# 43
Добро утро!

Хайде на закуската

# 44
Привет! Hug Hug Hug
bubitka много апетитна изглежда закуската.  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт