Монтанското дете

• 31 843
  • 747
  •   1
Отговори
# 300
Добро утро  Hug

Хайде по кафенце  Simple Smile

# 301
Здравей те момичета благодаря за пожеланията.Ние сме добре  гледаме с малката бати ходи на градина.Честито на всички които са имали празник.Петя успех и от мен.tanq_mt снимките са много хубави.За съжаление нямам време да сядам на компа и да се включвам редовно.

# 302
Минавам само да кажа, че пуснахме ПЕТИЦИЯ ЗА ПРОМЯНА НА ИМУНИЗАЦИОННИТЕ ПРАКТИКИ В БЪЛГАРИЯ - който има отношение по въпроса и иска, може да я подпише...   Peace

# 303
stelt77 , пиши ми като си на скайп , че искам да те питам нещо  Peace 

pеtia , как върви работата  newsm78  похвали се , че ми е интересно  Grinning

# 304
  • София , Монтана
pеtia , как върви работата  newsm78  похвали се , че ми е интересно  Grinning
Работата върви зле ,до днес имам 3-клиентки и направо се отчаях но съм решила да си търся друга работа.

# 305
Здравейте!
Петя, не се отчайвай, всяко начало е трудно.
За заглавие на темата, аз предлагам- Монтана-31,32 и т.н., защото като гледам сняг ще завали, а ние още се печеме на Аугустата.
Аз вече работя, Калоян тръгна на градина, голям рев за мама. Но да ви се оплача, нарочно пишка и ака в гащите в детската. Кажете как да се справя с тоя проблем? В къщи сам си ходи, а там не ще, първите дни не е имало проблем, но след седмица, с един огромен плик напикани дрехи се прибирам. Направо не знам, вече времето се застудява и ме е страх, че 5 мин. ако е напикан ще изстине. Обяснявам, че не трябва така, той обещава и като го вземе-пране,пране..

# 306
Добро утро  Hug
Черпя ви ,защото преди 13 г.съм станала майка за първи път  Grinning

# 307
Привет майчета  Hug Hug Hug
mih06 Честита ти радост!Да ти е жива и здрава госпожицата  smile3525 Много успехи и късмет, много истински приятели и весели моменти! baloni bdbaloni

# 308
  • Монтана
Леле mih06 ,каква почерпка...  thumbsup ,благодаря.Да ти е жива и здрава тинейджърката и само шестици да носи.Весел празник и много усмивки.                                                                                                                                                                                                         bdbaloni

# 309
mama na nana , sentana , благодаря ви за пожеланията  Hug  Hug  Hug

# 310
  • София , Монтана
mih06 Честита ти радост!Да ти е жива и здрава госпожицата  smile3525 Много успехи и късмет, много истински приятели и весели моменти! baloni bdbaloni
newsm59 newsm59 newsm59

# 311
newsm59 newsm59 newsm59

# 312
Благодаря ви много момичета  Hug  Hug  Hug

Хайде сега да пием по кафенце  Grinning

# 313
Добро утро  Hug 

mih06   bouquet

# 314
  • София , Монтана
Добро утро и от мен.Как е времето в Монтана ,тук е мрачно и е валяло,няма нищо общо с вчера.Не се прибрахме снощи до 7 и половина ,времето беше страхотно.Аз си търся нова работа,но ако потръгне в този салон работата ще остана.

Общи условия

Активация на акаунт