Монтанското дете

• 31 834
  • 747
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте!
Петя, не се отчайвай, всяко начало е трудно.
За заглавие на темата, аз предлагам- Монтана-31,32 и т.н., защото като гледам сняг ще завали, а ние още се печеме на Аугустата.
Аз вече работя, Калоян тръгна на градина, голям рев за мама. Но да ви се оплача, нарочно пишка и ака в гащите в детската. Кажете как да се справя с тоя проблем? В къщи сам си ходи, а там не ще, първите дни не е имало проблем, но след седмица, с един огромен плик напикани дрехи се прибирам. Направо не знам, вече времето се застудява и ме е страх, че 5 мин. ако е напикан ще изстине. Обяснявам, че не трябва така, той обещава и като го вземе-пране,пране..

Аз мисля, че детето е в стрес от промяната и от раздялата с мама, така че след време ще отмине, а до тогава търпение и повечко внимание на малкия  Hug

# 316
Здравейте и от мен,а дано не сте ме забравили,ама ако сте аз си го заслужавам като зачезвам така.При мен няма нищо кой знае какво интересно.Поли тръгна на детска градина и и харесва за сега,по интересно и е отколкото в яслата.Казва,че ходи при големите деца и вече е голяма и добра Joy.В детската нямат играчки,и ще се наложи да си закупим та да има дечицата с какво да си играят когато не учат по учебната програма.Виждам,че съм изпуснала доста празници:
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЛИ-МАЛКИ И ГОЛЕМИ!ДА СА ЗДРАВИ,ЩАСТЛИВИ И ВИНАГИ УСМИХНАТИ!
Петя,честита нова работа и от мен Hug!Дано работата в салона потръгне-да имаш много клиентки и то все доволни,та да не се налага да търсиш нова Peace!
Иве,и аз смятам,че Калоян се напишква,заради смяната на обстановката.Едно е мама да си те гледа,друго е госпожата да те гледа и то с най-малко 25 други дечица.Детето преживава тази
 промяна,и колкото и да  е срес за него.При Поли нямаше такива неща,но тя моята нали  ходи на ясла,та бързичко свикна и в детската градина.
tanq_mt,дъщеричките ти наистина са големи хубавици Hug.

Последна редакция: вт, 13 окт 2009, 23:47 от ki4o22

# 317
  • София , Монтана
Петя,честита нова работа и от мен Hug!Дано работата в салона потръгне-да имаш много клиентки и то все доволни,та да не се налага да търсиш нова Peace!
Мерси ,но аз казах днес на шефката ми че напускам.От тези които сам имала нямаше недоволни,поне пред мен чак и бакшиш ми оставиха.За сега си търся нова работа ама аз съм сигурна че ще намеря,но няма да е в Надежда.Времето ще покаже какво ще стане.

# 318
Здравейте, и аз се загубих ама въобще нямам време да пиша, сега Емко ми е с температура и съм си малко вкъщи, до петък после пак на работа  Rolling Eyes ама няма начин, Петя в Монтана търсят много маникюристки в салоните ама ти за съжалиние ти не си тук. Да ви се похваля , че чакам второ бебе ама съм още в началотоедва във втория месец. Я ми кажете какво ще кажете за Цеков, че аз сега реших да ходя при него. Ще пиша по късно пак чао за сега 4е трябва да готвя нещо за обяд.  Laughing   food002

# 319
здравейте, монтански мами....Извинете ме за нахлуването тук, но искам да попитам нещо
Иска ми се да ида на преглед при някой специалист от Монтана. ходила съм веднъж /преди 2 години/ при д-р Николов в клиника "Полимед" /или може да е МЦ, не помня/. Препоръча ми го моя позната, която все още ходи при него и е доволна от него. когато аз ходих на преглед при него, направи ми впечатление, че има добра техника, но бързаше нещо за болницата, държа се много хладно и според мен- малко троснато.
Сега ми се ще да ида на преглед, но се чудя при него или при друг? какво бихте казали вие относно д-р Николов? или препоръчайте друг специалист - гинеколог
Благодаря предварително

# 320
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЛИ-МАЛКИ И ГОЛЕМИ!ДА СА ЗДРАВИ,ЩАСТЛИВИ И ВИНАГИ УСМИХНАТИ!

kdravata лека бременност и здраво бебче накрая. Hug А относно Цеков аз си имам резерви, но това си е мое мнение.

tuly зависи за какъв преглед newsm78 Ако е за 3D, то май само Николов има такава техника в Монтана.

# 321
В какъв смисъл си с резерви, че не е добър, като лекар ил какво, то и аз имам някой резерви относно него , ама незнам така го реших в последния момент.  При първото раждане ходих при Кастрева, ама сега реших да съм при Цеков понеже бях с операция и сега ми се иска пак така да родя, само да е живот и здраве и всичко да е наред.

# 322
  • Монтана
kdravata моите резерви към Цеков са огромни не бих стъпила при него и пари да ми дават въпреки че Маги съм е родила при него

# 323
Зьяшд, кажете ми какви са ви резервите поне докато е време, като си била при него какво се е случило та не си доволна

# 324
не че имам резерви относно д-р николов, само веднъж съм била на преглед при него...и както казах - държа се хладно и троснато /може и да си  етакъв човека, незнам/.А и не ми обясни много -много относно въпросите, които му задавах.Докато моята позната, която ходи и сега при него е много доволна, че й обръща внимание, разяснява...Може да си "пробира" пациентките, знам ли...Та с такова впечатление истанах, че е "дръпнат" и някак си се чувствах като ученичка пред него, а не като 30 годишна жена.../тогава/. Та така и така си чекнем там краката /извинете ме за израза/, та трябва все пак да ни е по-спокойно и комфортно, не мислите ли....
Дарлинг 1981, мисля заради ехографа да ида, но все пак си имам въпроси и относно бремеността ми - та за това ми трябва такъв специалист, че хем да разбира, хем да ме изслуша и разясни

# 325
  • Монтана
tuly специално за бременност Николов е най-добър не си подпира пациентите просто докато опознае човек се държи резервирано след това е доста приказлив.

kdravata пълна ти е кутията за ЛС ако имаш скаип даи на него да си пишем

Последна редакция: ср, 14 окт 2009, 13:35 от tanq_mt

# 326
благодаря   bouquet

# 327
kdravata почисти си кутията. Не мога да ти прата ЛС

# 328
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ОГИ НА МАМА СВЕТЛА!С ПОЖЕЛАНИЯ ЗА ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И САМО ШЕСТИЧКИ В УЧИЛИЩЕ! newsm59 Tada newsm59  ura bdbaloni baloni bdbaloni
kdravata,лека и безпроблемна бременност,и едно прекрасно,здраво бебче на края Hug  bouquet Hug.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА Ioni79!С пожелания за здраве,любов и успех във всичко!

Последна редакция: чт, 15 окт 2009, 11:00 от ki4o22

# 329
Честито на всички празнуващи   bouquet
Аз няма да дам мнение за Цеков  #2gunfire
Мами,имам въпрос  Peace Къде в нашия град има таттоо студио  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт