Монтанското дете

• 31 781
  • 747
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте
да ви оплача от дивотията в болниците Деси на 20.10 е приеха в болница с хилусна пневмония в понеделник на визитацията ни слуша д-р Лъчезарова която беше нощна смяна и каза че пневмонията си е има още и ни каза да изчакаме д-р Тодорова която е дневна да е види и тя и да ни промени терапията дойде въпросната лекарка преслушае и каза че антибиотика е направил какво може и ни изсписват както си е с пневмонията. За в нас ни дадоха да пие Клацид. Разбирам в следствие че и е  свършила клиничната пътека и затова са е изписали. Това ли е държава която се грижи за децата си.

Сега го прочетох, затова чак сега коментирам.
Същото се случи и с племенника ни преди няколко години, изписаха си го болен, с пневмония, защото е свършила клиничната пътека.Детето си беше още болно, също участваше д-р Лъчезарова, не я знам и дано не се запознаваме, но и друг път съм слушала оплаквания.Правят си каквото си искат, и по ТВ гледаме и слушаме за такива случаи, всеки гледа изгодата.
И в епикризи си пишат каквото решат, моя приятелка преди 2 години роди в 6-ти месец, бебето тежеше  над 800 грама и почина 2 часа след раждането, а в епикризата й бяха написали, че е мъртво родено с тегло 400 грама.

Поздравявам всички празнували, живи и здрави да са.  bouquet
И бързо оздравяване на болните. Hug
Ние сме добре, нищо ново няма при нас.За засилване на имунитета съм купила клеева тинктура, но така и не я давам, нещо нямам навик да давам каквото и да било, а витамини от аптеката не обичам и не купувам, само вит.Ц, ако се наложи.
Прави ми впечатление напоследък, познати се оплакват, че им изписват лекарства за много пари, няколко поредни случаи ме учудиха.На приятелка детето й имаше температура и разстройство, купи лекарства за над 50 лв., после още три случая с лекарства за 60 лв., на друга приятелка детето й имаше хрема, почвало да кашлюка, тя пък даде 80 лв. за лекарства.За не сериозни болежки, толкова много пари, а и някой път изписват няколко неща, струва ми се излишно тъпченето с ненужни лекарства.

# 481
  • Mонтана
здравейте и от мен,аз да кажа 4е тази нощ за 1-ви път моят Алекс не се е будил и съм се наспала като хората:)))

# 482
Привет майчета!  wavey wavey wavey
Как сте?Къде се загубихте?Нещо ни позамря темичката  newsm78
bega4ki браво на детето.Проявил е  голямо кавалерство към тебе  smile3525  love001

# 483
  • Mонтана
аз не влизам,понеже пия бромокриптин,за спиране на кърмата и много ми е зле от него:((

# 484
Здравейте! Кажете ми какво давате на децата си за хрема, Калоян вече цяла седмица е с хрема и не се оправя. Предписаха ми хомеоп. лекарства, нищо не помага. В петък го водих при друг лекар, каза да спра лекарствата и да му капя отвара от лайка и морска сол. Ами и от това няма лек. И преди е имал хрема, ама така упорито като тоя път не е било.

# 485
Иве, така е-отвратителен е тоя вирус.Мен ме мъчи цяла седмица  и накрая ме пребори-направих бронхит.

Направи му парна баня.Или онова "стеримар"му пръскай в носа, поне не е вредно.

П.П. Честито на всички празнували, които съм пропуснала !

# 486
Привет!
Иве и моята Натали е от една седмица с хрема, а аз само и слагам отвара от лайка и мед.Да ти кажа пооправи се , посгъсти се секрета.Обаче мисля да й купя Sterimar.
аз не влизам,понеже пия бромокриптин,за спиране на кърмата и много ми е зле от него:((
bega4ki много са гадни тия хапчета бромокриптин.И аз съм ги пила.

# 487
  • Монтана
Здравейте аз понеже вече съм на работа по-рядко ще влизам че вечер се прибирам страшно уморена. То е така след 1г почивка.
bega4ki_ аз също съм ги пила но им бях хванала цаката преди да изпия хапчето пиех 1 кафе и така нещата бяха на ред.

# 488
  • Mонтана

bega4ki_ аз също съм ги пила но им бях хванала цаката преди да изпия хапчето пиех 1 кафе и така нещата бяха на ред.
е да ама аз не пия кафе.ве4е съм по-добре не съм така замаяна от тях.

# 489
  • София , Монтана

е да ама аз не пия кафе.ве4е съм по-добре не съм така замаяна от тях.
Здравейте и то мен,аз се поизгубих защото ми се счупи компа .Искам да попитам защо пиете хапчета за спиране на кърмата?  newsm78 след като нямате тя сама ще си спре.

# 490
  Iva51, опитай със сребърна вода и клеева тинктура. Правиш 10мл.сребърна вода и не повече от 3-4 капки клеева тинктура,че иначе става много силно и няма да дава  да прискаш в нослето, Ще капваш по 2 капки в ноздра 3 пъти на ден,като преди това изчистиш нислето хубаво със Стеримар.

От доста време не съм писала,че все не ми остава време.Криско тръгна на ясла,аз на работа.ПОсле бяхме малко в болница с бронхопневмония и сега се гледаме вкъщи Simple Smile

На Криско тези капки за нос му подействаха,но започнах от рано и за 3-4 дни вече нямаше нищо.

Някоя от вас може ли да ми помогне,как да го накарам да спре да диша само през устата.Спи с отворена уста и през деня е така без да му е запушен носа.

# 491
Някоя от вас може ли да ми помогне,как да го накарам да спре да диша само през устата.Спи с отворена уста и през деня е така без да му е запушен носа.

Да няма трета сливица? При нас така беше, ама тя сама се прибра като стана на 6г. и оттогава спря да спи с отворена уста.

# 492

Да няма трета сливица? При нас така беше, ама тя сама се прибра като стана на 6г. и оттогава спря да спи с отворена уста.
....А междувременно ползвахте ли някакъв шпрей за свиване?

# 493
# 494
Добър ден  sun от мен   bouquet 

Общи условия

Активация на акаунт