Монтанското дете

• 31 750
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
Valentines какво учиш, ако не е тайна и къде?Нещо не си спомням какво беше  Embarassed
Привет!
Уча магистратура предучилищна и начална педагогика. Имам защита през февруари месец. newsm53 Във ВТУ Велико Търново. smile3521

# 586
На мен събота или неделя са ми удобни също за срещата. newsm10

# 587
  • София , Монтана
Да,да,срамувай се,като не идваш на всички срещи няма как да знаеш...
Казвайте кой ден ви е удобен и колко човека сме,ако сме поне 5 ще ида да запазя сепарето,а ако сме по-малко няма смисъл...на мен и събота и неделя към 10 и 30-11ч са ми удобни,така че казвайте вие...
Аз няма да мога да си дойда за това срещата ще мине без мен.

# 588
bennyiv в коя градина е станала случката?

# 589
Утре ще ходя до Перлата и ще запазя голямото сепаре за събота за 10.30ч.

Вижте тук http://mestazaigra.bg/ има инициатива на „Белла България” за изграждане на нови детски площадки в големите градове на страната. Само трябва да се регистрираш, колкото повече гласове има, толкова по-голям шанс за построяване на детски площадки.

Последна редакция: ср, 23 дек 2009, 20:01 от iva51

# 590
Здравейте,  Sad мен не ме бройте за среща няма да успея да дойда ,на вас весело изкарване ...
Иве, регистрирах и мен и мъжа ми ...дано има успех.
Весели празници на всички  Heart Eyes много здраве ,усмивки и парички....  Hug

# 591
Привет! Hug
Момичета в събота сигурно ще гледам да успея да дойда и аз.   bouquet  bouquet

# 592
ehoooooo,zdraveite.
otdavna ne sam se vkliu4vala,4e nqmah net.
dnes go platih i 6te sam redovna.

dobre sme,de4icata sa zdravi,ot dnes sa vakanciq.dqdo Koleda im podarai podaraci,no ne sa mnogo o4arovani ot nego,a go vijdat za 1-vi pat,i na podaracite ve4e se naradvaha...

bisssy,predi okolo 2 4asa,mi izleze tvoq skaip,korespondira6e si s nqkogo,az ti pisah,za6toto usetih,4e pisanoto ne e za men,no ni6to...,izpra6ta6e mi linkovi,az te pitah kakvo e tova,ti pak ne otgovori.sled tova zapo4naha da mi izlizat vsqkakvi prozorci,zabi mi kompa i hooooop virys.sega mnogo mi bavi kompa,nqmam i kirilica.molq te,vij si hronologiqta na skaipa,dali si polu4ila ne6to ot men,4e sega ne smeq da pusna moq da ne stane pak nqkoq belq,utre 6te si preistalirame kompa i 6te pi6a.

sagrajdanki vnimavaite sas Skype,4e bez da iskate da ne hvanete i vie qkoi virus,i izvinete za spama.

# 593
bubitka, при мен същото се получи, рестартирах и пуснах антивирусната и 3 часа ми прави проверка, намери 1 троянски кон, изтрих го, и сега му е по-леко. Аз се уплаших много, те като взеха да излизат вирус след вирус, не мога да ги изчистя и го рестартирах. Пробвай.

# 594
bubitka, при мен същото се получи, рестартирах и пуснах антивирусната и 3 часа ми прави проверка, намери 1 троянски кон, изтрих го, и сега му е по-леко. Аз се уплаших много, те като взеха да излизат вирус след вирус, не мога да ги изчистя и го рестартирах. Пробвай.

restartirah go nqkolko pati,no mn.bavno zarejda.i na men e Troqnec i qvno e mn.silen,za6toto mi blokira antivirusnata.utre kato go preistalirat 6te drapna po-silna,sega sam s Ka6perski,qvno e slaba,6tom ne go otstrani.

# 595
При мен е същото положение забиваше цял слетобед компютъра ми със зор го оправих  с анти вируснатаа,но ми изчезна скайпа незнам ,явно е вирус доста гаден  Sad  съжалявам не е от мен и на мен ми дойде от абонат  ooooh!
bubitka,не съм получавала нищо от теб.

# 596
Привет майчета! wavey wavey wavey
Внимавайте с тези линкове.Има някакви такива дето изпращат линкове, а всъщност са вируси. Naughty ooooh!Така се е случило и на свекърва ми в библиотеката.Някой е пратил линк и те да го отварят и хоп вирус на три компа. #Crazy
Момичета подготвяте ли за довечера.Аз след малко започвам. Flutter

# 597
         Момичета, искам да ви пожелая

ВЕСЕЛА КОЛЕДА!
  Нека магията на Коледата влезе във всеки дом и огрее всяко сърце!
  Бъдете здрави, весели и щастливи вие и вашите семейства! 

# 598
Здравейте момичета.

вируса ми  е още в компа,чакам следобяд да дойде един приятел да ми преисталира уиндоуса.

влизам на бързо да ви почерпя,че днес,на този хубав християнски празник се е родил мъжа ми.да ми е жив и здрав.
почерпете се за негово здраве:

# 599
 newsm59Боби да е жив и здрав Миро и дълги години да се обичате. happy bd

Общи условия

Активация на акаунт