Тра-ла-ла, на купон при нас ела :)))))

• 19 314
  • 308
  •   1
Отговори
# 60
Теди, да си жива и здрава, и много щастлива!!!  bouquet

Роска, чакаме писмени показания! Mr. Green

# 61
  • Sofia - TelAviv

Каролино,как ти ги ражда такива главата мааааааааааааааааааа Joy

Уча се от най-добрите -Зари,Мери,Ева  Joy Joy Joy

# 62
  • Sofia - TelAviv
Успешна седмица на всички "тралалалки"!   bouquet  bouquet  bouquet

# 63
  • sofia
Успешна седмица на всички "тралалалки"!   bouquet  bouquet  bouquet

благодарим,беше успешна и ........... по4ти свърши Twisted Evil

# 64
  • пловдив
Честит Празник!
За всички Марии и тези чиито имена произлизат от Мария

Да сте живи и здрави!

# 65
  • Sofia - TelAviv
Честито на Мери и Мими на Зари, да сте здрави и все така послушни  Mr. Green и двете.

Гледам да не изпусна някой, но ако това стане да ме извините - от софийската агитка има още да се честити на Маринка и на Мира от АДА и вие да слушате най-вече прекрасните си дъщери.

Да е честито и на всички останали   bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: сб, 15 авг 2009, 18:16 от Karol&Erik

# 66
Не съм ви забравила още да знаете Joy Joy Joy
Гледам добре си се забавлявате,скоро се прибирам и почвам да ви тормозя пак Mr. Green
Няма отърване от мене Crazy

# 67
Верче, не знам от къде ще се прибираш, но те чакам и аз да те потормозя.

# 68
Утре вечер се прибирам от моренцето,въпреки че хич не ми се ще Mr. Green
От сряда можеш да ме тормозиш спокойно,но не знам дали ще имам нет,ако е спешно ми звънкай по телефончето,ако и него не ми спрат Joy

# 69
  • последна надежда
gudzy преди малко казаха по новините че ви спират топлата вода от утре до 9-ти септември.  Shocked

# 70
gudzy преди малко казаха по новините че ви спират топлата вода от утре до 9-ти септември.  Shocked

викаш да не бърза да се прибира Joy Joy

# 71
Тъкмо повод да ви идвам на душ гости Mr. Green

# 72
  • Sofia - TelAviv
ООООООООООООО Гудзилова, "увряха" ли ви мозъците, че повече от седмица си е самоубийствен акт на морето  Mr. Green Ела ни, пиле, че работата замря  hahaha, няма кой да ни дудне по скайп и т.н. А за баня добре си дошла на Драгичево, след като те скапам от чистене ще ти дам и да се измиеш малко  Joy

# 73
  • последна надежда
ООООООООООООО Гудзилова, "увряха" ли ви мозъците, че повече от седмица си е самоубийствен акт на морето  Mr. Green Ела ни, пиле, че работата замря  hahaha, няма кой да ни дудне по скайп и т.н. А за баня добре си дошла на Драгичево, след като те скапам от чистене ще ти дам и да се измиеш малко  Joy

Гудзи, хич не я слушаш Кари. Взимай мъжа, детето и таланта и извай при мене.
Имам свободна голяма стая, прясно пребоядисана. Пък ако драснеш по стените някакви детски картинки ще взема и да почерпя  bowuu.

# 74
  • Sofia - TelAviv
Гудзи, хич не я слушаш Кари. Взимай мъжа, детето и таланта и извай при мене.
Имам свободна голяма стая, прясно пребоядисана. Пък ако драснеш по стените някакви детски картинки ще взема и да почерпя  bowuu.

"Да не слуша Кари" - е лош съвет и знам, че няма да се подведе,  Mr. Green защото знае колко лошо е да не слуша Кари  Joy
И ако ще рисува само срещу едно къпане съм и осигурила вече няколко стаи да изрисува  Joy пък после ще я търпя и цял месец ако трябва  hahaha  bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт