Тра-ла-ла, на купон при нас ела :)))))

• 19 044
  • 308
  •   1
Отговори
# 45
  • пловдив
  bouquet
надничаме Karol&Erik, надничаме  Joy благодаря за поканата  Peace

Днес скъсаха поредните двама на листовки ooooh!

Единият снощи тържественно обеща да продължи борбата и да решава, решава... да не се изложи пак, че голям срам брал  Wink а дано  Peace, аз пък обещах да стискам палци

# 46
  • Sofia - TelAviv
  bouquet
надничаме Karol&Erik, надничаме  Joy благодаря за поканата  Peace

Днес скъсаха поредните двама на листовки ooooh!

Единият снощи тържественно обеща да продължи борбата и да решава, решава... да не се изложи пак, че голям срам брал  Wink а дано  Peace, аз пък обещах да стискам палци

Ани то с надничане нищо не става, аконяа отчетност,няма и подписан присъствен лист  Joy

А за листовките, аз пък четох конско на единия не взел вчера, дано поне сме ги редували че ще ни теглят по една накрая  Crazy

# 47
  • край Дунав
сутрешен отчет от днес/ка/-току-що пих кафе!  Mr. Green времето е любимото ми-пред дъждовно, мрачно и аз се чувствам суперски щото ми предстои втори ден боядисване на класната стая на Анна-вчера я минахме веднъж! В работата ми се е прецакал касовия апарат и ще се боря с документация по едно време.. ThinkingЗа сега-толкоз!!! Сл обяда отново  Heart Eyes

# 48
  • Sofia
Поздрави и от мен - аз много не пиша в тези теми, но ги следя, доколкото мога.

Роси, чакаме включване!

Криси, първо - ДОБРЕ ДОШЛА и от мен!
В събота може би ще мина към Защитеното и ако трябва, ще дърпам уши - с тези листовки голяма излагация. Има ли начин да ги мотивираме - при тези двамата не е въпрос на неможене, а на неискане и лека форма на мързел, мисля аз.

# 49
Поздрави и от мен - аз много не пиша в тези теми, но ги следя, доколкото мога.

Роси, чакаме включване!

Криси, първо - ДОБРЕ ДОШЛА и от мен!
В събота може би ще мина към Защитеното и ако трябва, ще дърпам уши - с тези листовки голяма излагация. Има ли начин да ги мотивираме - при тези двамата не е въпрос на неможене, а на неискане и лека форма на мързел, мисля аз.
ами аз наистина вярвам, че има начин да ги мотивираме, сега с втората група лично аз ще реша всяка една листовка, да видим така ще има ли ефект. Говоря им колко е хубаво да имаш книжка, как се мяткаш на колата и отиваш там, където искаш, не си ограничен нито от време нито от нищо...
Вчера бяха на теория, не знам как е минало, дано им е харесало, моето мнение е, че това са страшно интересни неща и само се надявам, да им ги обясняват за да ги разберат, а не просто защото някой трябва да им го каже и токова.
Но няма да превръщам темата в тема за децата, а ще честитя рождения денна най  - обичаото дете на Движение на българските майки - Теди ( MMK) ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ДЕЧКО!
ЗНАЕШ, ЧЕ МНОГО ТЕ ОБИЧАМЕ, ЧЕ СИ НЕЗАМЕНИМА ЧАСТ ОТ НАС, ЧЕ ТИ БЛАГОДАРИМ, ЧЕ ВИНАГИ СИ ДО НАС, ПОЖЕЛАВАМ ТИ ХУБАВАТА ТИ УСМИВКА НИКОГА ДАНЕ СЛИЗА ОТ ЛИЦЕТО ТИ, ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА ТЕ ВИДЯ МАЙКА, ЗАЩОТО ЩЕ СИ ПРЕКРАСНА ТАКАВА, МНОГО МИ ЛИСПВАШ, ЦЕЛУВАМ ТЕ МНОГО СИЛНО И ТЕ ОБИАЧАМ НАИСТИНА МНОГО Hug

# 50
  • Sofia - TelAviv
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ то наистинаимало Юлско-августовски всенародни празници  Mr. Green

Теди, ЧРД, да си най-вече здрава, все така добричка и усмихната. И е време да запишеш да учиш още нещо, че улиците на София опустяха откак се дипломира  Hug Hug Hug

# 51
  • край Дунав
  bouquet   bouquet   bouquet
От видинската група-мнооооооооооооого сбъднати мечти! Теди, поздрави от сърце и целувки!

# 52
  • пловдив
Честит рожден ден и от мен Теди!

Усмихнат ден на всички!
Не знам как е при вас, но при нас в Пловдив най-после се диша след жегите. Дано само пороите да ни заобиколят  Mr. Green

# 53
Нас ни удаваиииииии
вчера какво приклюение имахме с едно от момчетата от жилището - отиваме до ИСУЛ да проверим нещо, при което почва да гърми, да трещи, в ИСУЛ спира тока, ние трябва да си ходим, аз пищя и подскачам от ужас, той горкия ме гледаше все дно съм луда, тръгваме и попадаме пред езеро - наникъде, а бързаме, Дунчев ни чака в Люлин - дигам крачолите и наджапвам, той по мен, смях, мокри, в рейса ни помислиха за луди Crazy

# 54
Криска, мила, благодаря ти!!! Много ме зарадва  Heart Eyes По принцип, когато се сетя, че е 6ти, независимо кой месец се бъзикам, че имам РД, но не съм очаквала някой да се сети да ми го честити 2 месеца след като истинският ми е минал Wink И аз много те обичам, много искам да ви видя  Confused Затова който идва към морето да свирка Wink Благодаря Кари, Видинлийки и антом  Kissing Heart
И за да не останем само с пожеланията...    smile3510 beer beer3 beer2 Wine Glass dance dazzler1 newsm18 newsm76

Колкото до кормуването... понеже съм на същото дередже Simple Smile На теорията добре ни обясняваха, но не мога да кажа, че разбрах всичко от там. Цветан много ми помогна като ми обясняваше това и онова. И другото вече от една книжка с правилника и листовките го научих, но... някои неща ги научих и докато карах... Така че просто няма как да се разчита само на един източник. Затова Криска, не само решавайте, но им ги обяснявай простичко нещата Wink Жалко, че не съм в София сега, но ако те имат желание и имат въпроси могат спокойно да ме питат в скайп и във фейс Wink
Целувки и хубав ден и от мен на всички. Само слънце да грее, стига с тия дъждове   bouquet

# 55
Криска, мила, благодаря ти!!! Много ме зарадва  Heart Eyes По принцип, когато се сетя, че е 6ти, независимо кой месец се бъзикам, че имам РД, но не съм очаквала някой да се сети да ми го честити 2 месеца след като истинският ми е минал Wink И аз много те обичам, много искам да ви видя  Confused Затова който идва към морето да свирка Wink Благодаря Кари, Видинлийки и антом  Kissing Heart
И за да не останем само с пожеланията...    smile3510 beer beer3 beer2 Wine Glass dance dazzler1 newsm18 newsm76

Колкото до кормуването... понеже съм на същото дередже Simple Smile На теорията добре ни обясняваха, но не мога да кажа, че разбрах всичко от там. Цветан много ми помогна като ми обясняваше това и онова. И другото вече от една книжка с правилника и листовките го научих, но... някои неща ги научих и докато карах... Така че просто няма как да се разчита само на един източник. Затова Криска, не само решавайте, но им ги обяснявай простичко нещата Wink Жалко, че не съм в София сега, но ако те имат желание и имат въпроси могат спокойно да ме питат в скайп и във фейс Wink
Целувки и хубав ден и от мен на всички. Само слънце да грее, стига с тия дъждове   bouquet
ще те удавя ей детенцееееееееееееееееееее Heart Eyes

# 56
  • Sofia - TelAviv
[ще те удавя ей детенцееееееееееееееееееее Heart Eyes

Каква е вероятността ние тебе да те удавиме в някоя софийска локва  Laughing Joy Как можа така да ни подведеш, а пък и ние като УФци да ти се вържем.  Joy

Теди, с два месеца закъснение, ЧРД! нека на всяко 6то число от месеца да се чувстваш като на 6ти Юни!  Joy  bouquet

# 57
 Embarassed Embarassed
е кво, обичам го детето, гледам го какви ги пише по фейс бук и нам къде, гледам снимки колко е влюбена и така, кво толко Mr. Green

# 58
  • пловдив
Аз пък не разбирам къде ви е проблема  Crossing Arms 1-2 месеца разлика, какво толкова нали се уредихме с почепка  Mr. Green Аз обичам и торта и бира и вино да не говорим за купон с музика  Joy На другия 6-ти освен пак да честитя  Wink

Последна редакция: чт, 06 авг 2009, 20:51 от antom

# 59
  • sofia
Дружинната Роси се прибира утре, не и е харесало в Австрия, наще дупки били по хубави по пътищата, а те ще трябва още много да се учат докато разберат точно как се забърква асфалта за да пропадне не по-късно от два месеца след полагането  Joy Абе изостанала работа  hahaha
В музея на Сваровски нямало какво толкова да се обира и затова вече е взела чертежите на няколко  диамантени борси в различни точки на света и утре като се прибере ще ни каже точно къде ще е следващия ни благотворителен "обир" Mr. Green Joy

Каролино,как ти ги ражда такива главата мааааааааааааааааааа Joy
Искренно ме разсмяхте,така истински не съм се смяла отдавна.Тя,и Зари да не остне по назад  hahaha

Добре съм,ще ме бъде,но не се знае до кога CrazyЛошите новини по други канали ще доставям Mr. Green

Теди,4естит празник  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт