Тра-ла-ла, на купон при нас ела :)))))

• 19 049
  • 308
  •   1
Отговори
# 30
  • Sofia - TelAviv
Всички ли са на плаж или само на мен ми се струва, че съм единствената балъчка,която хваща тен пред монитора  Sick  Laughing

# 31
не си, аз бачкам и слушам Майкъл.......
и ми е мъчно, вие ме познавате добре, знаете моята емоционалност, в момента е взела връх, ще се пръсна от мъка, ще се пръсна....
и за това бачкам, не спирам за да не мисля.........загубих себе си, наистина.......

# 32
Банда, поздрави от Пловдив!
Минавам да почерпя - Мими стана на 7.  Hug

# 33
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Да е жива и здрава адашката,да стане хубава като мен Mr. Green,устата като майка си Mr. Green, и добра като баща си Peace
Зари и Васко - Наздраве/и да не напиете бебето Laughing Laughing

# 34
Ъ, аз да и пожелая да е какво, след поздрава на Мери ooooh!
Зари, Васко, да ви е жива и здрава, най - вече........целувки от мен и Вики за порастналото момиче Hug

# 35
Честит рожден ден от мен и тук! Каквото имах да й пожеля й го пожелах днес! Дано бъде много здрава и щастлива! А вас с Отеца да ви радва, радва, радва до безкрайност! Hug

# 36
  • Sofia - TelAviv
И от мен много здраве на цялото ви прекрасно семейство. Мими да е все така лъчезарна и добра, а родителите и винаги да я слушат както досега  Mr. Green    bouquet  bouquet  bouquet

# 37
  • sofia
ох,тортата нещо ми заседна Mr. GreenМНоооооооооооого сладка бе Twisted Evil
Зари,надявам се да сте имали един страхотен японски ден рожден HugЦелуни най-прекрасните бузи ,които съм виждала Heart Eyes

Банда,казвам ви :"умната " и.......ще ви се обадя като знам какво е положението.
Оби4ам ви ,ще ми липсвате  bouquet

# 38
  • Sofia - TelAviv
Банда,казвам ви :"умната " и.......ще ви се обадя като знам какво е положението.
Недей, че ще се разрева  Mr. Green Ще следя новините  и ако има обир в музея на Сваровски, няма да те издавам  Joy
Стискам палци! (не за обира  Joy hahaha) Всичко ще е наред, защото за теб няма невъзможни неща!  Hug Heart Eyes (това пак НЕ Е за музея  Laughing)

# 39
  • sofia
Недей, че ще се разрева  Mr. Green Ще следя новините  и ако има обир в музея на Сваровски, няма да те издавам  Joy
Стискам палци! (не за обира  Joy hahaha) Всичко ще е наред, защото за теб няма невъзможни неща!  Hug Heart Eyes (това пак НЕ Е за музея  Laughing)

JoyСпря да ме боли главата #Crazy
Ако стигна до  музея Сваровски да му мислят hahaha
аре,лека ви нощ,4е като гледам след 3 часа ще трябва да ставам Mr. Green

# 40
сърцето и ума ми са при Роси и понеже чакам добри новини от нея, ще споделя добри новини - днес ми беше първи ден в ЗЖЗ.
Надямва се не само з амен да е бил много емоционален, Емил Дунчев убеждавам се за пореден път е един изключителен човек и аз мога само до земята да му се кланям, и за мен е огромна чест да работя с него.
Сутринта ( разбирайте в 6 сутринта) тръгвайки, хиперпритеснена, чак до рев, получавам смс - Добре дошла при нас, прекрасна, обичам те:)
Разбира се че от Гери, само тя може да ме уцели в точния момент с точните думи.
 така, въпреки,че ми е хипер трудно, работя на две места, мъжа ми си би камшика из българия, сега сядам да правя сравки поне до 3 през ноща, детето ми се самоотглежда и какво ли още не, днес съм много щастлива,наистина.
децата само молете се да ме приемат, молета се да имам сили да им помогна, да ги насочвам в правилната посока и да съм част от основата, която се опитваме да им положим Hug
Днес скъсаха поредните двама на листовки ooooh!

# 41
Децата много се радват, че си при тях, Крис  Peace И само да не слушат  Twisted Evil Сигурна съм, че ще се справиш чудесно  Hug А тези листовки... доста ще ги измъчат, но няма как. Каквото не им е ясно и аз мога да помагам Wink Целувам те!!!  Heart Eyes

# 42
Благодаря, момичета! Hug

Роска, Hug!

Криси,  Hug!

# 43
  • Sofia - TelAviv
Дружинната Роси се прибира утре, не и е харесало в Австрия, наще дупки били по хубави по пътищата, а те ще трябва още много да се учат докато разберат точно как се забърква асфалта за да пропадне не по-късно от два месеца след полагането  Joy Абе изостанала работа  hahaha
В музея на Сваровски нямало какво толкова да се обира и затова вече е взела чертежите на няколко  диамантени борси в различни точки на света и утре като се прибере ще ни каже точно къде ще е следващия ни благотворителен "обир" Mr. Green Joy

# 44
Дружинната Роси се прибира утре, не и е харесало в Австрия, наще дупки били по хубави по пътищата, а те ще трябва още много да се учат докато разберат точно как се забърква асфалта за да пропадне не по-късно от два месеца след полагането  Joy Абе изостанала работа  hahaha
В музея на Сваровски нямало какво толкова да се обира и затова вече е взела чертежите на няколко  диамантени борси в различни точки на света и утре като се прибере ще ни каже точно къде ще е следващия ни благотворителен "обир" Mr. Green Joy

Във връзка с тази информация, обявявам:

ПРОМОЦИЯ

Първите 10, включили се в акция под надслов: "Всеки диамант - тухла в Защитеното жилище", получават безплатно алиби (подписано и подпечатано).

Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт