Fragrancex.com - аромати и доставки- 7 тема

• 52 337
  • 1 132
  •   1
Отговори
# 180
Момичета, като стане време за писмото, бройте ме и мен, аз чакам 16 поръчки.  #Cussing out
Олее, като прочетох това и направо ми стана съвестно, че аз толкова се вайкам за 1

# 181
  • Козлодуй
И аз съм за общо писмо.Чакам от 22,24,30 юни,01,13,17 и 23-ти юли-общо 7,като само една е за мен.И днес нямаше нищо в пощата.

# 182
И аз съм в кюпа, но за щастие само с прословутия Covet за $11. Tired Поръчката ми е от 10.07 и е шипната още същия ден. Shocked Така като гледам май ще си остане първата ми и последна от този сайт. Платих и направо с карта на всичкото отгоре. ooooh!
Знаех си, че е твърде хубаво, за да е истина. Tired

Последна редакция: вт, 28 юли 2009, 13:28 от enigmata

# 183
Момичета, гледам че очаквате от много скорошни дати от преди буквално няколко дни от 23, от 25 Юли. Някой поръчва ли в момента от сайта? Аз чакам от 20 и ще чакам поне до 20 Август. Пратките винаги са ми идвали за около 20 дни. Притеснителното е за пратките от Юни месец, че нищо не идва от тях. Sad

# 184
Някой поръчва ли в момента от сайта?
Аз! нали съм тъпа и упорита  hahaha
Само да не се смея последна  Crazy после

# 185
Някой поръчва ли в момента от сайта?
Аз! нали съм тъпа и упорита  hahaha
Само да не се смея последна  Crazy после
Няма, всичко ще си е наред! Hug  bouquet

# 186
Дайте да се договорим, примерно 2 дни предварително да съобщите, когато ще се пуска писмото. За да не пропуснем някой. Peace
И, ако сте съгласни, да не е по-рано от другата седмица. Peace

# 187
  • Истанбул
Eй сега говорих с нашия пощенски клон.Още не е идвало нищо о Фрагранса.На мое име е дошла само една пратка от Ягодка тази седмица ама те даже ми я доставиха.Човекът беше много любезен,взе ми тел.номер и каза ,че ще следи.Да видим докога ще следим,добре ,че не се набутах с много пари.

# 188
Моля включете и мен в общия списък за писмото Peace

Имам една поръчка от 03.07, шипната на 06.07 и все още съм оптимистка, чакам си пък когато (и ако Praynig) дойде. А като чета за 7, 13, 16 поръчки направо ми настръхва косата. Дано се оправи работата, щото от тези писма не знам какъв ще е ефектът и какво можем да постигнем.

haksev, и по телефона ли правят справки за получени пратки? Аз ходя през ден, през два до пощата, защото често ми се губят известията Thinking

# 189
Включете и мен към писмото,на колега едно Гучи съм поръчала за не малко пари.

# 190
  • София
JenniferLopez каза, че тя ще го преведе. Ако искате да нахвърляме някаква ернова, междувременно. Мислете. Да може да и го дадем в петък и понеделник да го пратим.
Ето БГ комисия за защита на потребителя:

Териториално подразделение: София град
Телефон: 02/ 9330572
0700 111 22

Европейски потребителски център-България
София, 1000
Ул. „Бачо Киро” 14
Тел. (от страната): 02/ 986 7672
Тел.: (от чужбина): +359 2 986 7672
Факс (от страната):02/ 9875508
Факс (от чужбина): +359 2 987 5508
E-mail: ecc.bulgaria@kzp.bg

# 191
JenniferLopez каза, че тя ще го преведе. Ако искате да нахвърляме някаква ернова, междувременно. Мислете. Да може да и го дадем в петък и понеделник да го пратим.

Надявам се да изчакате  Praynig в понеделник до обяд с изпращането на писмото. И аз ще се присъединя към вас, но от четвъртък до неделя вероятно няма да имам достъп до интернет.
Моите диспути са ескалирани в клаймове. Fragrancex са дали някакви тракинг номера, с които естествено нищо не може да се проследи. Пейпал пишат, че провеждат разследване и че аз не трябва да предприемам нищо. Сега направо ще ме уведомят за решението им ли? Ако не е в моя полза, аз мога ли да оспорвам? И колко време след ескалирането в клайм да очаквам някакво развитие?

# 192
  • София
Защо да не изчакаме, дали ще е понеделник сутринта или понеделник следобяд все едно.

# 193
И аз ще се включа.

# 194
  • Варна
shrek, Пейпал ще те уведомят в срока в който са писали. Аз днес ескалирах в клайм и ми писаха дата 7.08  Peace
Когато напишат решението от Пейпал - не може да се обжалва никъде - те просто затварят диспута и край  Confused

A в писмото и аз ще се включа  Peace

Общи условия

Активация на акаунт