Fragrancex.com - аромати и доставки- 7 тема

• 52 343
  • 1 132
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
ЧРД  stenly    newsm59

Щастлив и ароматен ден ти желая  Hug

# 286
Дойдеееееееееееееееееееееееее. newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm20
Дойде ми Самсарата, момичета. От 28-ми, ако не бъркам. Направо не можах да повярвам на очите си. Отивам да затворя единият диспут.
Честит рожден ден, Стенли!  bouquet  bouquet  bouquet

# 287
Stenly Честит рожден ден  bouquet

Честито и на всички,които си получиха пратките, ха дано и ние се похвалим тези дни Laughing

# 288
Ееее, честито на печелившите  Mr. GreenДано и другите да получим вече тези дни.
Стенли, честит рожден ден.Само хубави неща ти пожелавам да ти се случват

# 289
Честито и на теб Натя!От коя дата ти дойде поръчка на теб?С кеф да си я ползваш, след такова чакане ....

# 290
Еее, разбраха, че ще се оплакваме от тях и сега ще ни удавят с парфюми  Grinning

# 291
От 27-ми, шипната 28-ми. Интересното е обаче, че чакам поръчки и от по-ранни дати, които ги няма. И като на зло, точно те не са за мен.
Търпение момичета, мисля, че ще се отпуши канала.  Praynig
Известието ми е дошло още на 27-ми, но чак сега са ми го донесли. В Испания пощите работят на половин работен ден лятото.

# 292
  • София
Natia, дано се отпуши и за юнските поръчки! Ти ми носиш още надежда...!  Hug

# 293
На пакета няма никакви клейма или печати. Има една обикновенна лепенка на която пише INTERNATIONAL SUPERFASE AIRLIFT - Hasler и едни номера
ZIP33122
011D11606825
Но този път известието не дойде от Германия. Пишеше US freeshipping.

# 294
Дано всички да си получим поръчките!Аз чакам една шипната на 29.06. и една шипната на 09.07., но все още нямам известие, а при нас веднага ги носят newsm78

# 295
  • София
Абе аз съм страшна заспа....
Аз не чакам от 22.06 и 06.07, а от 06.07 и от 20.07. В крайна сметка, таи която днес дойде е от 20.07...! Леле.....извинявайте, ама защо така съм си мислила, не знам.... newsm78  Crazy  Thinking  Crossing Arms От 22.06 също имах, но я получих много отдавна....

Остава сега да дочакам и тази от 06.07.... Praynig

Последна редакция: ср, 29 юли 2009, 14:58 от Noir

# 296
  • Варна
Получих поръчките от 20.07 с безценните редки и вече изчезнали Гучита, направо съм пред инфаркт от щастие Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Обикаляли са през Ямайка. Кой знае на коя митница кибичат всички кашончета. Спокойно, момичета, всичко ще пристигне! Леле, колко съм щастлива!!!!!!!!!!!!!!

# 297
  • София
Получих поръчките от 20.07 с безценните редки и вече изчезнали Гучита, направо съм пред инфаркт от щастие Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

ААААА, супер, супер.....! Браво със здраве! Ще споделиш ли какво си получила  Blush...?

# 298
stenly честит празник много щастие и прекрасни (ароматни ) моменти ти пожелавам   bouquet .Момичета ех че ме зарадвахте,дано и подаръка за сестрата пристигне скоро че рожденият й ден вече мина  Laughing

# 299
Браво.Това си е доста бърза доставка.Аз чакам от 24.06. и явно ще я получа като минат юлските, ако изобщо я получа, че и за такъв вариант гледам да съм подготвена

Общи условия

Активация на акаунт