Fragrancex.com - аромати и доставки- 7 тема

• 51 778
  • 1 132
  •   1
Отговори
# 795
  • Варна
Здравейте момичета! Някой от вас поръчвал ли е от този сайт http://www.perfumenetwork.com/.Прочетох,че е американски. Има доста по-изгодни оферти от фрагрансека.Моля кажете нещо за него! Благодаря Ви предварително.

Не доставят до България.
Само до САЩ и Канада.
Благодаря ти за отговора,но това къде го пише ,или ти направи запитване по мейл.

# 796
# 797
  • София
Вчера не издържах и направих поръчка  Simple Smile под парфюма пишеше, че се шипва до 6 часа ама нъцки  Crossing ArmsОще не е шипнат а и надписа вече го няма. ThinkingИначе поръчах Извънземното Мини ЕДП  за 11 долара с безплатна доставка може ли да решат да не ми го изпратят  Rolling Eyes Досега за толкова малко пари не съм пускала поръчка. newsm78

# 798
# 799
Аз ще се обадя де - още не съм получила шипната на 6.7. Някой получи ли от тази дата?

Аз, аз Simple Smile
Миналата събота си я прибрах от пощата, тъкмо беше пристигнала /София, квартална пощенска станция/. Миниатюрката на Alien леко се беше поразтекла, ама как пък само ухаеше кашончето Mr. Green

# 800
Вчера си получих цветната бомба  от 29.06.!Не можах да повярвам!Все още чакам от 09.07....

# 801
и аз да споделя - получих от 27 юни и от 29 юни.........нещата са ми били отваряни нееднократно - страшно приятно , няма що.

# 802
На мен ми дойде и третата пратка от 02.07 Mr. Green
Време е за нови поръчки  Laughing
Да сте попадали на нещо свежо и изгодно в сайта Simple Smile?

# 803
  • София
и аз да споделя - получих от 27 юни и от 29 юни.........нещата са ми били отваряни нееднократно - страшно приятно , няма що.

Не са ли били в кашонче newsm78 Аз едвам го отварям, според мен поне опаковането им е на ниво.

# 804
било е преопаковано в Маями.

# 805

Скрита, ще ме приютиш ли пак  Praynig

естествено  Hug

бодилосионите не са се развалили от жегата според мен  newsm78 аз миналата година получих три четири развалени, ама те така драстично бяха намалени, че беше логично да не са в ред  Joy

Да ама Не явно наистина са попътували дълго кашоните  newsm78 Вече се убедих окончателно

# 806
  • Варна
Не е нов сайт просто пападнах на него случайно.Вече имам отговор на въпроса.Много са изгодни офертите но пращат само в Щатите и Канада.Сори

# 807
и аз получих най накрая поръчката ми от 22.06 и парфюма си беше непокътнат и опакован прилежно както винаги Joy

# 808
  • In The Middle Of Nowhere
Вчера не издържах и направих поръчка  Simple Smile под парфюма пишеше, че се шипва до 6 часа ама нъцки  Crossing ArmsОще не е шипнат а и надписа вече го няма. ThinkingИначе поръчах Извънземното Мини ЕДП  за 11 долара с безплатна доставка може ли да решат да не ми го изпратят  Rolling Eyes Досега за толкова малко пари не съм пускала поръчка. newsm78

Едва ли няма да ти я пратят заради сумата, аз пуснах мин. седмица за $7 и ми я шипнаха.
Що се отнася до опаковането, моя парфюм беше недокоснат  Rolling Eyes

# 809
Момичета,има ли някой с пусната поръчка от края на юли.която да е дошла?Питам защото преди идваха за 10-15 дни и сега след като се отпушиха  нещата се надявам пак в такъв срок да пристигат

Общи условия

Активация на акаунт