Летни придобивки - 13

• 34 392
  • 330
  •   1
Отговори
# 60
Тиа, последната рокля, очилата и банските са страхотни!

# 61
Благодаря  bouquet

*Jeny* Hug Hug Hug

gerry_1912,на мен ми е удобна Peaceима и презрамка през врата,за да не се смъква,но аз не я слагам Peace

# 62
  • Пловдив
Благодаря  bouquet

*Jeny* Hug Hug Hug

gerry_1912,на мен ми е удобна Peaceима и презрамка през врата,за да не се смъква,но аз не я слагам Peace

Thank you  Peace

# 63
Tia_e, страхотни придобивки. Банският е невероятен. Много ми харесват такива модели, но за съжаление не ми стоят добре.

# 64
  • USA, Steak State
Тия, банския от ВС ли е или се лъжа.Доста го гледах този модел и не се наканих да го купя заради самата закопчалка на горнището.
Колкото до удобството на модела, удобно си е ако гърдите ти не са много големи.

# 65
Тия, банския от ВС ли е или се лъжа.Доста го гледах този модел и не се наканих да го купя заради самата закопчалка на горнището.
Колкото до удобството на модела, удобно си е ако гърдите ти не са много големи.

да,от ВС е PeaceЗакопчава се отзад ,като нормалните бански Wink

# 66
  • USA, Steak State
Като го поносиш да споделиш дали убиват самите "токи" по него на долнището и горнището.

# 67
Момичета тя роклята не е много нова, но ще я пусна да я видите как стои, защото този модел са наистина малко странни....
http://media.snimka.bg/3806/013867049.jpg
http://media.snimka.bg/3806/013867051.jpg

Tia_e страхотни покупки....честито !!!

Melissa's mom "токите" не убиват-имам подобен бански и до сега съм нямала проблеми...

# 68
Като го поносиш да споделиш дали убиват самите "токи" по него на долнището и горнището.

на горнищети изобщо не убиват,понеже дори не се опират до тялото Peace
на долнището може би съвсем леко,но не е притеснително Peace

mickey,роклята е страхотна и ти стой невероятно  bouquet,ще издадеш ли поне марката Hug

# 69
TIA, обеците са много хубави.. ще споделиш ли откъде са, някаква марка? Rolling Eyes  bouquet

# 70
Мерси Tia_e ,веднага казвам.Дизайнерката се казва Nikol Miller и мисля,че е американски дизайнер.Има сайт.Пусни в google и ще ти излезе.Купувана е от тук от Atlanta, за съжаление.И да кажа, че не е толкова скъпа въпреки, че е дизайнерска.Купих си я за една сватба след един месец обикаляне в София.Честно казано по магазините и бутиците в СФ бяха по-скъпи и пак нищо не харесах...на мен ми трябваше нещо семпло, но все пак официално... Grinning

# 71
сайта го знам,но мерси че ме подсети -скоро не бях го разглеждала ,а има страхотни рокли Peace

illy22,от ибей са обиците-нямат марка Peace

# 72
Tia_e -страхотни обици  Flutter и банския и много хубаво ти стои и първата рокличка  Peace ,а и блузката Демобаза  Simple Smile

Jane-регистрирай се и ще ти пиша на лични къде е магазина,в София е и от там са ми повечето неща,които са еднакви с на щерката дрехите,аутлет за дизайнерски детски дрехи,има и много неща които са съвсем нова колекция.Тия жилетки напр. са лято 2009  Peace цените са много добри-това и за Съншайн ,убедена съм,че няма да гладуваш ,за да си купиш такава блуза   bouquet

# 73
gerry_1912, *Jeny* благодаря bouquet , само го подръпвах бюстието, не е от най-комфортните  Rolling Eyes

mickey_82 - Страхотна рокля!!! Много ти отива!

Tia_e много сладък бански! Обичките от Бг ли са?

От мен едно розово сакце

# 74
  • Пловдив
я да ви питам аз вас,от къде да си взема готини къси панталонки.Някъде бях гледала едни ама мн свежи цветове на цветя,НО не помня къде....може пак нещо да съм сънувала де  baby_neutral HELP! Simple Smile ще мн ми се иска да си взема едни Simple Smile ...аммм нещо от този тип

Общи условия

Активация на акаунт